Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.282
- Πόντοι
- 28.246
Το οτι ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ.στο μπασκετ ΠΡΕΠΕΙ να γαμησουμε.
Θα δουμε.
Το οτι ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ.στο μπασκετ ΠΡΕΠΕΙ να γαμησουμε.
Τα πράγματα μη ξεχασεις εσύΤο οτι ΠΡΕΠΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ.
Θα δουμε.
Τα εφερα ρε. Θα περασω να στα δωσω ή θα περασες εσυ;Τα πράγματα μη ξεχασεις εσύ
Στη μέση θα το κάνουμεΤα εφερα ρε. Θα περασω να στα δωσω ή θα περασες εσυ;
Ο. Κ.Στη μέση θα το κάνουμε
Διαφωνώ μονό σε ανά σημείοΟ Fournier πόσο γαμιάς είναι ρε μπούστη μου. Πέρα από ότι φαίνεται να είναι εξαιρετικός χαρακτήρας -που για εμένα είναι πολυ σημαντικό-, το πάθος και η ενέργεια που βγάζει είναι αξιοσημείωτα. Είναι πραγματικός ηγέτης, έχει τα χαρακτηριστικά. Ο τρόπος που επίσης επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό staff. Και στις διακοπές των αγώνων, αν κάποιος παρατηρήσει, είναι ενεργός σχεδόν πάντα ώστε να προσφέρει τη συμβουλή του και να εκφραστεί. Επίσης, ακόμα και στο αδύνατό του σημείο, στην άμυνα, προσπαθεί σχεδόν πάντα. Ασχέτως επιτυχίας ή αποτυχίας. Στο σημείο που κάνει 3ο φάουλ αλλά αμέσως λέει στον μπιν "το έχω, μη με βγάλεις". Και φυσικά δε φοβάται να πάρει προσπάθειες, ακόμα και αν έχει 0/3-4, γιατί είναι ο Fournier. To χρειαζόμαστε αυτό. (πχ θα ήθελα από τον υπερπαίκτη Σάσα να παίρνει περισσότερες προσπάθειες στους περισσότερους αγώνες, όπως στον σημερινό. -και ας πάει 2/7 στα 3s, που δε το θεωρώ ρεαλιστικό ποσοστό για Σάσα) .
Θα μπορούσα να εκφράσω τη γνώμη μου για όλους τους παίκτες μας αλλά βαρίεμαι -και στα αρχίδια σας κιόλας προφανώς-.
Αδυναμία αμυντική για τον λόγο του ότι δε μπορεί να μαρκάρει -με συνέπεια- ούτε στο 2 ούτε στο 3. Αλλά είναι παίκτης ευφυής και αρκετές φορές αναγκάζει τους αντιπάλους σε λάθη που αποφέρουν λάθος πάσες/κλεψίματαΔιαφωνώ μονό σε ανά σημείο
Γιατί είναι αδύναμος στην άμυνα
Μπορεί ως τέτοιο να μας έλεγαν εγώ όμως στον Θρύλο βλέπω αλλα
Μπορεί να μην είναι Σιγαλας αλλά αυτό ακριβώςΑδυναμία αμυντική για τον λόγο του ότι δε μπορεί να μαρκάρει -με συνέπεια- ούτε στο 2 ούτε στο 3. Αλλά είναι παίκτης ευφυής και αρκετές φορές αναγκάζει τους αντιπάλους σε λάθη που αποφέρουν λάθος πάσες/κλεψίματα
Το παραλία λόγο του ότι ο άνθρωπος είχε παίξει -ουσιαστικά- μόνο στο NBA όπου εκεί προφανώς τα 2/3άρια που έιχε αντιπάλους τον πέρναγαν όλοι στο 1ο βήμα, όπως ή/και στις επαφές χάνειΜπορεί να μην είναι Σιγαλας αλλά αυτό ακριβώς
Αν δεις τα στατιστικά του σε κάθε ματς μονίμως έχει γεμάτη στατιστική σε κλεψίματα κτλ αλλά κυρίως στο γήπεδο τον βλέπεις πως παίζει στις άμυνες δυνατά
Κι εγώ όπως έλεγαν περίμενα λίγο παραλία αλλά βλέπω στην πραξη
Ο Fournier πόσο γαμιάς είναι ρε μπούστη μου. Πέρα από ότι φαίνεται να είναι εξαιρετικός χαρακτήρας -που για εμένα είναι πολυ σημαντικό-, το πάθος και η ενέργεια που βγάζει είναι αξιοσημείωτα. Είναι πραγματικός ηγέτης, έχει τα χαρακτηριστικά. Ο τρόπος που επίσης επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό staff. Και στις διακοπές των αγώνων, αν κάποιος παρατηρήσει, είναι ενεργός σχεδόν πάντα ώστε να προσφέρει τη συμβουλή του και να εκφραστεί. Επίσης, ακόμα και στο αδύνατό του σημείο, στην άμυνα, προσπαθεί σχεδόν πάντα. Ασχέτως επιτυχίας ή αποτυχίας. Στο σημείο που κάνει 3ο φάουλ αλλά αμέσως λέει στον μπιν "το έχω, μη με βγάλεις". Και φυσικά δε φοβάται να πάρει προσπάθειες, ακόμα και αν έχει 0/3-4, γιατί είναι ο Fournier. To χρειαζόμαστε αυτό. (πχ θα ήθελα από τον υπερπαίκτη Σάσα να παίρνει περισσότερες προσπάθειες στους περισσότερους αγώνες, όπως στον σημερινό. -και ας πάει 2/7 στα 3s, που δε το θεωρώ ρεαλιστικό ποσοστό για Σάσα) .
Θα μπορούσα να εκφράσω τη γνώμη μου για όλους τους παίκτες μας αλλά βαρίεμαι -και στα αρχίδια σας κιόλας προφανώς-.
Διαφωνώ μονό σε ανά σημείο
Γιατί είναι αδύναμος στην άμυνα
Μπορεί ως τέτοιο να μας έλεγαν εγώ όμως στον Θρύλο βλέπω αλλα
Κυριοι, ο παιχτης ηρθε εδω γιατι γουσταρει. Και θελει να προσφερει για την ομαδα να κατακτησει τους στόχους της και να κατακτησει και ο ίδιος για την παρτη του φυσικά οσα μπορει περισσότερα. Πιστευω οτι οχι μονο στην Ευρωλιγκα αλλα και στο πρωταθλημα, οταν η μπαλα θα καιει, θα ειναι εκει απο τους πρωτους.Μπορεί να μην είναι Σιγαλας αλλά αυτό ακριβώς
Αν δεις τα στατιστικά του σε κάθε ματς μονίμως έχει γεμάτη στατιστική σε κλεψίματα κτλ αλλά κυρίως στο γήπεδο τον βλέπεις πως παίζει στις άμυνες δυνατά
Κι εγώ όπως έλεγαν περίμενα λίγο παραλία αλλά βλέπω στην πραξη
Σημειωστε 2 πραγματαΚυριοι, ο παιχτης ηρθε εδω γιατι γουσταρει. Και θελει να προσφερει για την ομαδα να κατακτησει τους στόχους της και να κατακτησει και ο ίδιος για την παρτη του φυσικά οσα μπορει περισσότερα. Πιστευω οτι οχι μονο στην Ευρωλιγκα αλλα και στο πρωταθλημα, οταν η μπαλα θα καιει, θα ειναι εκει απο τους πρωτους.
2)Δεν εχει παρει κουπα στην καριερα του.Ποτε, πουθενα.