Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (11 μέλη και 16 επισκέπτες)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.327
Πόντοι
10.446
Μεγαλη καψουρα ο τσογλανος αλλα λειπουν απο αυτο το video τα 2 αγαπημενα μου γκολ.... Εκεινο στην Τουμπα που τον μαζευε ο Στολτιδης στους πανηγυρισμους.. :grin::grin:
Και το φαουλ με το αιγαλεω... Ακομα περιμενει ο μπουλουτ να το εκτελεσει.... :2funny::2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.356
Πόντοι
28.246
Μεγαλη καψουρα ο τσογλανος αλλα λειπουν απο αυτο το video τα 2 αγαπημενα μου γκολ.... Εκεινο στην Τουμπα που τον μαζευε ο Στολτιδης στους πανηγυρισμους.. :grin::grin:
Και το φαουλ με το αιγαλεω... Ακομα περιμενει ο μπουλουτ να το εκτελεσει.... :2funny::2funny:

Παρτο στην Τουμπα ρε. 06:54 :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.630
Πόντοι
5.097
ο μενσα λιγος
ο φαλ ντεφορμε
κατι πρεπει να γινει.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.327
Πόντοι
10.446

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.778
Πόντοι
5.506
δεν καταλαβαινω ρε αδερφε τι αλλο επρεπε να κανουν οι αγγελοπουλοι φετος? αλλα ξεχασα οι ολυμπιακαρες και καρει,γιαννη,τζοκιτς,λεμπρον να εφερναν παλι θα ηθελαν αυτοι να ειναι οι κοουτς στον παγκο....γιατι αυτοι ξερουν

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.070
Πόντοι
5.006
δεν καταλαβαινω ρε αδερφε τι αλλο επρεπε να κανουν οι αγγελοπουλοι φετος? αλλα ξεχασα οι ολυμπιακαρες και καρει,γιαννη,τζοκιτς,λεμπρον να εφερναν παλι θα ηθελαν αυτοι να ειναι οι κοουτς στον παγκο....γιατι αυτοι ξερουν
Ναι μπαρος κόλλημα με φαλ και στον ύπνο του τον βλέπει :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.630
Πόντοι
5.097

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.038
Πόντοι
10.411
Γιόκιτς,Λεμπρόν και Κάρι τους έχει κλείσει ο τράκης για του χρόνου :confused::2funny:

2UeYdmP.jpg

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.092
Πόντοι
2.536
ο μενσα λιγος
ο φαλ ντεφορμε
κατι πρεπει να γινει.
Ο Μένσα είναι 3ος center και ως τέτοιο πρέπει να τον κρίνουμε, ο Fall δεν χρειάζεται να πιεστεί από τώρα.
Τι να γίνει ρε μεγάλε να πάρουμε 2 νέους center ; Γενάρης είναι γαμω την τρέλα μου μην κλαψωμουνιαζετε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.630
Πόντοι
5.097
Ο Μένσα είναι 3ος center και ως τέτοιο πρέπει να τον κρίνουμε, ο Fall δεν χρειάζεται να πιεστεί από τώρα.
Τι να γίνει ρε μεγάλε να πάρουμε 2 νέους center ; Γενάρης είναι γαμω την τρέλα μου μην κλαψωμουνιαζετε.
και ο ζελας τον γκαμπριελ για 3ο τον πηρε.ο φαλ ενω εκανε 2 τρομερα παιχνιδια μετα παλι επεσε και κυριως με χαλαει οτι επιθετικα ενω παιζει με σεντερ πιο κοντους οπως χθες με τον αρη και παλι ειχε φοβο να παει στο καλαθι.
Δυστυχως θα πρεπει να καταλαβουμε οτι ο μενσα ειναι 2ος σεντερ δεν υπαρχει περιπτωση μην βγαλουν τραυματισμους οι ψηλοι μας.
Επισης χθες αν ειδες τον μενσα τον εκανε αλλαγη στα 2 τελευταια λεπτα του παιχνδιου και η απαντηση του προπονητη ηταν οποιος δεν παιζει σοβαρα θα βγαινει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κάτσε ρε βάρο, πέθανε ο σημίτης λέμε
που τσακωνονται σημερα γι'αυτον τον λογο.

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Κριτικές
37
Like
5.725
Πόντοι
5.631
Η ομαδα στο μπασκετ θα κριθει απ το τελικο αποτελεσμα. Κατι λιγοτερο απο κουπα σε Ευρωλιγκα θα ειναι αποτυχια και θα πρεπει να φερει αλλαγη προπονητη κατα την δικη μου αποψη.

Εχουμε ενα απ τα καλυτερα και πιο ακριβα ροστερ αυτη την στιγμη. Με παιχτες που εχουν τεραστιες προσωπικοτητες. Οι δικαιολογιες τελειωσαν. Οι προεδροι εκαναν το χρεος τους τωρα μενει ο προπονητης να αποδειξει οτι μπορει να διαχειριστει ενα τοσο δυνατο ροστερ εκει που η μπαλα καιει πραγματικα. Ειμαστε σε πολυ καλο δρομμο προς το παρον.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.092
Πόντοι
2.536
και ο ζελας τον γκαμπριελ για 3ο τον πηρε.ο φαλ ενω εκανε 2 τρομερα παιχνιδια μετα παλι επεσε και κυριως με χαλαει οτι επιθετικα ενω παιζει με σεντερ πιο κοντους οπως χθες με τον αρη και παλι ειχε φοβο να παει στο καλαθι.
Δυστυχως θα πρεπει να καταλαβουμε οτι ο μενσα ειναι 2ος σεντερ δεν υπαρχει περιπτωση μην βγαλουν τραυματισμους οι ψηλοι μας.
Επισης χθες αν ειδες τον μενσα τον εκανε αλλαγη στα 2 τελευταια λεπτα του παιχνδιου και η απαντηση του προπονητη ηταν οποιος δεν παιζει σοβαρα θα βγαινει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που τσακωνονται σημερα γι'αυτον τον λογο.
Για πες μου ποιοί 2 είναι μπροστά από τον Γκεμπριελ;
Ο Μένσα είναι άγουρος ακόμα χωρίς παραστάσεις μην περιμένεις πολλά. Από την άλλη εγώ δεν φοβάμαι με Μπαρτζώκα και άγνωστους παίχτες. Εδώ έφτιαξε καριέρα Βέλγου παίχτη (Λοτζεσκι) που αν στο έλεγαν θα νόμιζες ότι σου κάνουν πλάκα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.630
Πόντοι
5.097
Για πες μου ποιοί 2 είναι μπροστά από τον Γκεμπριελ;
Ο Μένσα είναι άγουρος ακόμα χωρίς παραστάσεις μην περιμένεις πολλά. Από την άλλη εγώ δεν φοβάμαι με Μπαρτζώκα και άγνωστους παίχτες. Εδώ έφτιαξε καριέρα Βέλγου παίχτη (Λοτζεσκι) που αν στο έλεγαν θα νόμιζες ότι σου κάνουν πλάκα.
με την επιστροφη λεσορ ειναι μετα απο τον γιουρτσεβεν και μην πεις οτι ο λεσορ οταν γυρισει και πως θα γυρισει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom