Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.789
Πόντοι
1.106

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.078
Πόντοι
5.006
νηστικος μαν,το χω κανει ταμα.
Για 1 ωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωθήκαμε τωρα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.789
Πόντοι
1.106
Για 1 ωρα

Σωθήκαμε τωρα
Μαλακά μπυ τι θα γίνει με αυτόν τον Μπιελ
Σε κάθε μεταγραφική περίοδο τον βλέπω στον ύπνο μου πως γυριζει

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.365
Πόντοι
28.246

Αν μας δωσουν τρια εκατομμύρια για Μπιελ και τον Σφιντερσκι, ευχαρίστως παω και στο αεροδρομιο να τον φερω ο ιδιος τον Πολωνο.

Εγω θελω Και Παλμα και Ραχιμι. Με Παλμα θα ελεγα κατι αλλα αν και το πιστευω φοβαμαι οτι θα μου πειτε πως γινομαι βλασθημος.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.789
Πόντοι
1.106
Αν μας δωσουν τρια εκατομμύρια για Μπιελ και τον Σφιντερσκι, ευχαρίστως παω και στο αεροδρομιο να τον φερω ο ιδιος τον Πολωνο.

Εγω θελω Και Παλμα και Ραχιμι. Με Παλμα θα ελεγα κατι αλλα αν και το πιστευω φοβαμαι οτι θα μου πειτε πως γινομαι βλασθημος.
Πες το ρε τυπε μια ψυχή που είναι να βγει

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η ονομαστική του αξία δεν είναι μεγαλη

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.365
Πόντοι
28.246
Με Παλμα παυει το "κλαμα" για Ποντενσε. Και τεχνικη εχει, και δημιουργικος ειναι και ανακατοσουρας ειναι, και σε σχεση με τον κοντο ειναι και παραγωγικος στο γκολ.

Το ειπα. Σε θελω διπλα μου αν με βαρεσουν τωρα γιατί όντως είπα βαρια κουβεντα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.078
Πόντοι
5.006
Με Παλμα παυει το "κλαμα" για Ποντενσε. Και τεχνικη εχει, και δημιουργικος ειναι και ανακατοσουρας ειναι, και σε σχεση με τον κοντο ειναι και παραγωγικος στο γκολ.

Το ειπα. Σε θελω διπλα μου αν με βαρεσουν τωρα γιατί όντως είπα βαρια κουβεντα.:tooth:
Mλκ:tooth:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.789
Πόντοι
1.106

Το ειπα. Σε θελω διπλα μου αν με βαρεσουν τωρα γιατί όντως είπα βαρια κουβεντα.
Τυπε είμαι δίπλα σου και στηρίζω
Και θα ρίξω και μπουρλότο
Ο κοντός άμα ήθελε να μείνει ήταν στο χέρι του όλα τα άλλα είναι πουλάω οπαδιλικι
Ομοίως και για τον πρώην αρχηγό
Και συνεχίζω βάζοντας ΤΝΤ
Ποιος εγγυάται πως θα έπαιζαν φέτος το ίδιο καλά
Προσωπικά θεωρώ πως το ταβάνι και των 2 ήταν η περσινή χρονιά ειδικά του αρχηγού που (και λόγω γηρατος) αναγκάστηκε να υπηρετήσει το πλάνο του παππού μας

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.789
Πόντοι
1.106
Screenshot_20250105_225232_Chrome.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.365
Πόντοι
28.246
Τυπε είμαι δίπλα σου και στηρίζω
Και θα ρίξω και μπουρλότο
Ο κοντός άμα ήθελε να μείνει ήταν στο χέρι του όλα τα άλλα είναι πουλάω οπαδιλικι
Ομοίως και για τον πρώην αρχηγό
Και συνεχίζω βάζοντας ΤΝΤ
Ποιος εγγυάται πως θα έπαιζαν φέτος το ίδιο καλά
Προσωπικά θεωρώ πως το ταβάνι και των 2 ήταν η περσινή χρονιά ειδικά του αρχηγού που (και λόγω γηρατος) αναγκάστηκε να υπηρετήσει το πλάνο του παππού μας
Κανεις δεν εγγυαται τίποτα. Με τον κοντο αλλο φοβαμαι περισσοτερο ομως. Οτι σιγουρα θα γυρισει. Αν οχι το καλοκαιρι αυτο, το επομενο. Το αργοτερο. Εκει δεν θα ειναι ιδιος ο Ντανιελ.

Και για τον Παλμα θεωρητικα ειναι όλα οσα είπα. Και αν τον φερει και δεν μου βγει η προβλεψη αποδεχομαι και το κράξιμο. Αλλα ο συγκεκριμενος παιχτης απο τον Αρη που ητανε αλλα και σε στιγμιότυπα στο Youtube που τον βλεπω στην Σελτικ αυτο μου δείχνει.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.789
Πόντοι
1.106
Κανεις δεν εγγυαται τίποτα. Με τον κοντο αλλο φοβαμαι περισσοτερο ομως. Οτι σιγουρα θα γυρισει. Αν οχι το καλοκαιρι αυτο, το επομενο. Το αργοτερο. Εκει δεν θα ειναι ιδιος ο Ντανιελ.

Και για τον Παλμα θεωρητικα ειναι όλα οσα είπα. Και αν τον φερει και δεν μου βγει η προβλεψη αποδεχομαι και το κράξιμο. Αλλα ο συγκεκριμενος παιχτης απο τον Αρη που ητανε αλλα και σε στιγμιότυπα στο Youtube που τον βλεπω στην Σελτικ αυτο μου δείχνει.
Τυπε κάνεις δεν είναι μάντης ασφαλως
Κάνεις μιανκριση με αντικειμενικά δεδομένα κάθε φορά
Και τα δεδομένα λένε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό ο Ποντενσε δεν θα είναι ο ΠΕΡΣΥΝΟΣ ΠΟΤΕ. Άλλο πράγμα να έμενε και άλλο πράγμα που ουσιαστικά ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ουσιαστικά στη θέση του
Για τον Παλμα επίσης συμφωνώ αποκλείω να πουληθεί όμως κάτω από 5-6 εκατομμύρια και αποκλείεται και να τα δωσουμε
ΥΓ Δεν είναι ανάγκη κάθε φορά να παίρνουμε τους σούπερ παίκτες αλλα στις θέσεις που λείπουν πρέπει να βρίσκουμε λύσεις
Απλουστεύτικα δεν σε χάλαγε ένας Μορον ενώ και για τον Ναβαρίνου ακόμα ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια ήταν η διαδοχή λυση

Δεν ειναι και ασχημα τα στατιστικα του. Το γκολ ποτε δεν ητανε φονιας.

Αλλα ΔΕΝ παιζει.
Αυτό ακριβώς τιποτ αλλο

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.365
Πόντοι
28.246
Για τον Παλμα επίσης συμφωνώ αποκλείω να πουληθεί όμως κάτω από 5-6 εκατομμύρια και αποκλείεται και να τα δωσουμε
Τελειωνει η κουβεντα λοιπον. Αρα ας περιμενουμε Σουσο, Ραχιμι, Σοσα. Οι δυο πρωτοι ελευθεροι απο το καλοκαιρι, αρα τους παιρνεις τωρα, ο αλλος στοκ απο Νοτιγχαμ.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.789
Πόντοι
1.106
Τελειωνει η κουβεντα λοιπον. Αρα ας περιμενουμε Σουσο, Ραχιμι, Σοσα. Οι δυο πρωτοι ελευθεροι απο το καλοκαιρι, αρα τους παιρνεις τωρα, ο αλλος στοκ απο Νοτιγχαμ.
Δυστυχως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom