Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.633
Πόντοι
1.106
Βιλντοζα τραυματίας
Δωρα περίμενε την πρόταση έρχονται οι διατροφες
Φουρνιε είναι αχαμπαρος μαλακά μου
Βεζενκοφ λογικά έχει βρει τον τρόπο να κοιμάται και να παίζει ταυτόχρονα δεν εξηγείται αλλιώς είναι μουλωχτος
Ο Μπαρτζωκας φέτος παίζει τακτική μαλακες να πα να γανηθειτε δεν θα βγάλω υα συκώτια μου Άμα δεν κερδίστε εσείς θα γίνετε ρεζίλι δεν ασχολούμαι μαζί σας θα λέω κάτι συστήματα που μου έχει πει ο Άγιος Ιωάννης και να πα να γανηθειτε μουνοπανα ε μουνοπανα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.545
Πόντοι
206
Ο Fournier πόσο γαμιάς είναι ρε μπούστη μου. Πέρα από ότι φαίνεται να είναι εξαιρετικός χαρακτήρας -που για εμένα είναι πολυ σημαντικό-, το πάθος και η ενέργεια που βγάζει είναι αξιοσημείωτα. Είναι πραγματικός ηγέτης, έχει τα χαρακτηριστικά. Ο τρόπος που επίσης επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό staff. Και στις διακοπές των αγώνων, αν κάποιος παρατηρήσει, είναι ενεργός σχεδόν πάντα ώστε να προσφέρει τη συμβουλή του και να εκφραστεί. Επίσης, ακόμα και στο αδύνατό του σημείο, στην άμυνα, προσπαθεί σχεδόν πάντα. Ασχέτως επιτυχίας ή αποτυχίας. Στο σημείο που κάνει 3ο φάουλ αλλά αμέσως λέει στον μπιν "το έχω, μη με βγάλεις". Και φυσικά δε φοβάται να πάρει προσπάθειες, ακόμα και αν έχει 0/3-4, γιατί είναι ο Fournier. To χρειαζόμαστε αυτό. (πχ θα ήθελα από τον υπερπαίκτη Σάσα να παίρνει περισσότερες προσπάθειες στους περισσότερους αγώνες, όπως στον σημερινό. -και ας πάει 2/7 στα 3s, που δε το θεωρώ ρεαλιστικό ποσοστό για Σάσα) .
Θα μπορούσα να εκφράσω τη γνώμη μου για όλους τους παίκτες μας αλλά βαρίεμαι -και στα αρχίδια σας κιόλας προφανώς:confused::tooth:-.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.633
Πόντοι
1.106
Ο Fournier πόσο γαμιάς είναι ρε μπούστη μου. Πέρα από ότι φαίνεται να είναι εξαιρετικός χαρακτήρας -που για εμένα είναι πολυ σημαντικό-, το πάθος και η ενέργεια που βγάζει είναι αξιοσημείωτα. Είναι πραγματικός ηγέτης, έχει τα χαρακτηριστικά. Ο τρόπος που επίσης επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό staff. Και στις διακοπές των αγώνων, αν κάποιος παρατηρήσει, είναι ενεργός σχεδόν πάντα ώστε να προσφέρει τη συμβουλή του και να εκφραστεί. Επίσης, ακόμα και στο αδύνατό του σημείο, στην άμυνα, προσπαθεί σχεδόν πάντα. Ασχέτως επιτυχίας ή αποτυχίας. Στο σημείο που κάνει 3ο φάουλ αλλά αμέσως λέει στον μπιν "το έχω, μη με βγάλεις". Και φυσικά δε φοβάται να πάρει προσπάθειες, ακόμα και αν έχει 0/3-4, γιατί είναι ο Fournier. To χρειαζόμαστε αυτό. (πχ θα ήθελα από τον υπερπαίκτη Σάσα να παίρνει περισσότερες προσπάθειες στους περισσότερους αγώνες, όπως στον σημερινό. -και ας πάει 2/7 στα 3s, που δε το θεωρώ ρεαλιστικό ποσοστό για Σάσα) .
Θα μπορούσα να εκφράσω τη γνώμη μου για όλους τους παίκτες μας αλλά βαρίεμαι -και στα αρχίδια σας κιόλας προφανώς:confused::tooth:-.
Διαφωνώ μονό σε ανά σημείο
Γιατί είναι αδύναμος στην άμυνα
Μπορεί ως τέτοιο να μας έλεγαν εγώ όμως στον Θρύλο βλέπω αλλα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.545
Πόντοι
206
Αδυναμία αμυντική για τον λόγο του ότι δε μπορεί να μαρκάρει -με συνέπεια- ούτε στο 2 ούτε στο 3. Αλλά είναι παίκτης ευφυής και αρκετές φορές αναγκάζει τους αντιπάλους σε λάθη που αποφέρουν λάθος πάσες/κλεψίματα

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.633
Πόντοι
1.106
Αδυναμία αμυντική για τον λόγο του ότι δε μπορεί να μαρκάρει -με συνέπεια- ούτε στο 2 ούτε στο 3. Αλλά είναι παίκτης ευφυής και αρκετές φορές αναγκάζει τους αντιπάλους σε λάθη που αποφέρουν λάθος πάσες/κλεψίματα
Μπορεί να μην είναι Σιγαλας αλλά αυτό ακριβώς
Αν δεις τα στατιστικά του σε κάθε ματς μονίμως έχει γεμάτη στατιστική σε κλεψίματα κτλ αλλά κυρίως στο γήπεδο τον βλέπεις πως παίζει στις άμυνες δυνατά
Κι εγώ όπως έλεγαν περίμενα λίγο παραλία αλλά βλέπω στην πραξη

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.545
Πόντοι
206
Αν δεις τα στατιστικά του σε κάθε ματς μονίμως έχει γεμάτη στατιστική σε κλεψίματα κτλ αλλά κυρίως στο γήπεδο τον βλέπεις πως παίζει στις άμυνες δυνατά
Το παραλία λόγο του ότι ο άνθρωπος είχε παίξει -ουσιαστικά- μόνο στο NBA όπου εκεί προφανώς τα 2/3άρια που έιχε αντιπάλους τον πέρναγαν όλοι στο 1ο βήμα, όπως ή/και στις επαφές χάνει

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.278
Πόντοι
28.246

Κυριοι, ο παιχτης ηρθε εδω γιατι γουσταρει. Και θελει να προσφερει για την ομαδα να κατακτησει τους στόχους της και να κατακτησει και ο ίδιος για την παρτη του φυσικά οσα μπορει περισσότερα. Πιστευω οτι οχι μονο στην Ευρωλιγκα αλλα και στο πρωταθλημα, οταν η μπαλα θα καιει, θα ειναι εκει απο τους πρωτους.

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.818
Πόντοι
4.365
Κυριοι, ο παιχτης ηρθε εδω γιατι γουσταρει. Και θελει να προσφερει για την ομαδα να κατακτησει τους στόχους της και να κατακτησει και ο ίδιος για την παρτη του φυσικά οσα μπορει περισσότερα. Πιστευω οτι οχι μονο στην Ευρωλιγκα αλλα και στο πρωταθλημα, οταν η μπαλα θα καιει, θα ειναι εκει απο τους πρωτους.
Σημειωστε 2 πραγματα
1) ΕΙναι γαυρος απο πιτσιρικας, ειχε παιδικο ειδωλο τον Παπαλουκα, ειχε παει πιτσιρικας στο γηπεδο το 2009 στον χαμενο τελικο με Μπαρτσελονα για να τον δει και ειχε την πρωτη επαφη με γαυρους
2)Δεν εχει παρει κουπα στην καριερα του.Ποτε, πουθενα. Τις θελει οσο εμεις κοινως, ισως και παραπανω για να κλεισει οπως πρεπει την καριερα του
3)εχει ΤΡΟΜΕΡΟ μπασκετικο Iq.Με απλες κινησεις κερδιζει πολυ χωρο σε επιθεση και αμυνα, το χει χαρισμα(off-ball movement) και φυσικα κολλαει γαντι στο motion offence του Μπαρτζωκα

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.409
Πόντοι
4.587

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.633
Πόντοι
1.106
με δικές του ενέργειες έτσι για να μην μας ταΐζουν

Προφανως δηλαδη θα τον ειχαμε ακομα εδω αμα δεν την ειχε δει κι αυτος Μαραντονα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.447
Πόντοι
3.656
2)Δεν εχει παρει κουπα στην καριερα του.Ποτε, πουθενα.

Ούτε κι εγώ το ήξερα αυτό,όντως δεν έχει πάρει τίποτα ούτε με την εθνική ούτε με τις ομαδες του.Το σουπερ καπ ήταν ο πρώτος του τιτλος ουσιαστικά

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.921
Πόντοι
5.006

O Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι «αιωνίων», καθώς επικράτησε με 86-66 του Παναθηναϊκού και παραμένει πρώτος στην Α1 μπάσκετ γυναικών:alivedick::alivedick:

«Αφεντικό» στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.599
Πόντοι
5.097
ελα παμε μπασκετακι να κανουμε προπονηση ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom