Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.747
Πόντοι
5.506
ρε συ δεν σου νγαινει αυτο το μποτρδελο που παιζεις αλλαξε αμυνα παιξε ζωνη παιξε μαν του μαν ασε το κολλημα με τις αλληλοκαλυψεις που σε γλεντανε ολοι.
σημερα ο φρανσισκο 20π μεχρι τωρα και φετος ολοι κανουν ρεκορ καριερας με μας λαρκιν εντουαρντς μαλεντον και αλλοι.
τρως 3π με ποσοστο ανω του 50% οργανωνεις επιθεσεις για τον πουτσο στο τελευταιο δευτερο ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.
εχεις ενα δικιο....ο μπαρτζωκας ειναι προπονηταρας αλλα δεν ειναι εξυπνος σε αυτες της καταστασεις....
βεβαια εχουμε δει να κανουμε κατι 27-0 στα καλα καθουμενα και να τον πινουμε εμεις οι προπονηταραδες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.609
Πόντοι
5.097
Θες να γίνεις ο επόμενος κόουτς? :rolleyes:
εσυ τα βλεπεις λογικα αολα αυτα?τρως 50 ποντους στο ημιχρονο σε καθε αγωνα εχει παψει αν ειναι τυχαιο πλεον οπως και στην επιθεση να κανεις βεβιασμενες επιθεσεις.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.010
Πόντοι
10.411
εσυ τα βλεπεις λογικα αολα αυτα?τρως 50 ποντους στο ημιχρονο σε καθε αγωνα εχει παψει αν ειναι τυχαιο πλεον οπως και στην επιθεση να κανεις βεβιασμενες επιθεσεις.
Όχι,δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και το ξέρω πως ο Μπι έχει κολλήματα,άλλες φορές του βγαίνει,άλλες όχι.
Είναι ικανός να το γυρίσει και το έχει ξανακάνει,για αυτό και περιμένω το 2ο.
Το ίδιο με τις αλληλοκαλύψεις έκανε και τα προηγούμενα χρόνια και πίσω είμασταν μπετόν αρμέ και δεν υπάρχει περίπτωση να τον δεις να παίζει ζώνη ποτέ.
Μέχρι το final 4 έχουμε δρόμο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.609
Πόντοι
5.097
Όχι,δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και το ξέρω πως ο Μπι έχει κολλήματα,άλλες φορές του βγαίνει,άλλες όχι.
Είναι ικανός να το γυρίσει και το έχει ξανακάνει,για αυτό και περιμένω το 2ο.
Το ίδιο με τις αλληλοκαλύψεις έκανε και τα προηγούμενα χρόνια και πίσω είμασταν μπετόν αρμέ και δεν υπάρχει περίπτωση να τον δεις να παίζει ζώνη ποτέ.
Μέχρι το final 4 έχουμε δρόμο
ο βιλντοζα γιατι δεν εχει παιξει λεπτο?ο μακισικ που ειναι η μερα του γιατι δεν παιζει πιο πολλη,αυτο ειναι το αλλο προβλημα λαθος διαχειριση παιχτων.το θεμα δεν ειναι για φαιναλ φορ γιατι κουτσα στραβα θα εισαι πλευ οφ και μαλιστα με πλεονεκτημα γιατι να χανεις 'ευκολα' παιχνιδια και να τρεχεις και ναμ μην φτανεις μετα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.747
Πόντοι
5.506
ο βιλντοζα γιατι δεν εχει παιξει λεπτο?ο μακισικ που ειναι η μερα του γιατι δεν παιζει πιο πολλη,αυτο ειναι το αλλο προβλημα λαθος διαχειριση παιχτων.το θεμα δεν ειναι για φαιναλ φορ γιατι κουτσα στραβα θα εισαι πλευ οφ και μαλιστα με πλεονεκτημα γιατι να χανεις 'ευκολα' παιχνιδια και να τρεχεις και ναμ μην φτανεις μετα.
ρε βαρο αληθεια εχεις απιστευτο δικιο που λες για ολα αυτα....αλλα πες μου αληθεια θεωρεις οτι το τιμ δεν τα εχει σκεφτει? θεωρεις οτι ξερεις κατι περισσσοτερο?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.010
Πόντοι
10.411
Για τον Βιλντόζα δεν ξέρω αν έχει κάποιο θέμα αλλιώς θα έπαιζε
Με τον Ντόρσεϊ δεν μπορώ να καταλάβω γτ τον έχει περισσότερο για τα εγχώρια,δεν ξέρω τι παίζει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.609
Πόντοι
5.097
ρε βαρο αληθεια εχεις απιστευτο δικιο που λες για ολα αυτα....αλλα πες μου αληθεια θεωρεις οτι το τιμ δεν τα εχει σκεφτει? θεωρεις οτι ξερεις κατι περισσσοτερο?
ελπιζουν και αυτοι οπως ολοι μας στην επιστρφη του εβανς.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.329
Πόντοι
26.316
Παιδί μου, όλοι έχουν δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.609
Πόντοι
5.097
Για τον Βιλντόζα δεν ξέρω αν έχει κάποιο θέμα αλλιώς θα έπαιζε
Με τον Ντόρσεϊ δεν μπορώ να καταλάβω γτ τον έχει περισσότερο για τα εγχώρια,δεν ξέρω τι παίζει
ο ντορσει φετος θυμιζει κανααν ασταθης και απροβλεπτος προς το χειροτερο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.747
Πόντοι
5.506
δεν καταλαβαινω γιατι κλαιτε για αυτη την ομαδα?
υγ και αν χασουμε μου ειναι αδιαφορο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο ντορσει φετος θυμιζει κανααν ασταθης και απροβλεπτος προς το χειροτερο.
δεν γουσταρει βαρο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.609
Πόντοι
5.097

Manimal