ρε απο τα φυτορια δε ειπες????? πουλας τρελα τωρα???...αρα και ο ριβαλντο που εχει παρει τα παντα εχει κοκκινο ???...τι μαλακιες τσαμπουνας???...ΚΑΙ απο τα φυτωρια...
δηλαδη ο Σαραβακος απο πανιωνιο δεν ειχε πρασινο dna?..o βαζεχα...κλπ; παντως ο αλγιαχαμπιμπι δεν εχει ροζ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
εγω εχω παρει εσυ δεν εχεις παρει...παλι μπερδευτικες.....και αφου το πρασινo dna πηρε το γιουρο γιατι τους διωξατε με τις κλωτσιες???Το θεμα δεν ειναι τι εχεις παρει εσυ, διοτι τα παιρνει η ομαδα συλλογικα. Σημασια εχει τι προσφερεις στην ομαδα. Αυτο ειναι το dna. Αλλα που να το καταλαβουν οι ροζ μισθοφοροι αλχαμπιμπιδες
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.987
- Πόντοι
- 3.446
Τι διαρκειας πουλατε;;;3 και ο κουκος πατε στο γηπεδοΤετοια πετσινα δεν τα θελουμε... ναρκο-πρωταθληματ@. Παιζουμε την μπαλαρα μας, χαιρεται θαυμαζει ο κοσμος μας, ξεπουλαμε διαρκειας, λεφτα βγαζουμε μια χαρα περναμε.
Τι να τα κανουμε τα πετσινα και τα μιλκο με τις 3το-4ες-τριτατζας, τα κατακαθια της ευρωπης και μεσης ανστολγς.
Ντροπη.
μπαλαρα???/χαχαχχαχαχα εσεις δεν βριζατε τον φωτη??? σηκω φυγε μισθοφορε και τα λοιπα???χαχαχαχχαχαχααΤι διαρκειας πουλατε;;;3 και ο κουκος πατε στο γηπεδο
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.987
- Πόντοι
- 3.446
Πρεπει να πουμε την αληθεια,φετος ο Παναθηναικος θα παει β εθνικη καθαρα αγωνιστικα.Κριμα για τους αγνους οπαδους του Παναθηναικου οπως ο @BabisClarasΚαθοσαστε και κανετε συζητηση με τον Μπαμπη τον χυσοκαπαπιολη. Τετοιοι τυποι, θέλουν βρισιμο και ξεφτυλισμα. Δεν καταλαβαινουν αλλη γλωσσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τους απαντουσε.ΔΕΝ ΤΙΜΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ;μπαλαρα???/χαχαχχαχαχα εσεις δεν βριζατε τον φωτη??? σηκω φυγε μισθοφορε και τα λοιπα???χαχαχαχχαχαχαα
ρε αλλο τι ελεγε αυτος...εσεις που λετε για μπαλαρα..γιατι τον βριζατε???...τον μπρινιολη???χαχαχχαχαχααΠρεπει να πουμε την αληθεια,φετος ο Παναθηναικος θα παει β εθνικη καθαρα αγωνιστικα.Κριμα για τους αγνους οπαδους του Παναθηναικου οπως ο @BabisClaras
τους απαντουσε.ΔΕΝ ΤΙΜΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ;
εσυ εβαψες κανα καγκελο??Παιρνουμε διαρκειας να στηριξουμε την ομαδα. Τα ματς απο την τιβι. Λεφτα εχουμε...
ποιον κυκλο ??? τον κυκλο της φαπας?? αφου πηραν γιουρο πια πτωση αρχισε??? ποτε αρχισε η πτωση???Ειχαν κανει τον κυκλο τους, καβαλησαν καλαμι, αρχιζε η πτωση...πολυ θελει;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.382
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις ρε γαμημενεδεν εβρισα κιναιδο σε ειπα ρε μουνοπανο
Πόσα τυπε έχετε πουλήσει καμία 500?Παιρνουμε διαρκειας να στηριξουμε την ομαδα. Τα ματς απο την τιβι. Λεφτα εχουμε...
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.987
- Πόντοι
- 3.446
εγω Ολυμπιακος ειμαι τυπερε αλλο τι ελεγε αυτος...εσεις που λετε για μπαλαρα..γιατι τον βριζατε???...τον μπρινιολη???χαχαχχαχαχαα
Αφου εχετε λεφτα γιατι ο Κοκκαλης αγορασε τις μανες σας;;;;Παιρνουμε διαρκειας να στηριξουμε την ομαδα. Τα ματς απο την τιβι. Λεφτα εχουμε...
απο την αυτη μου να απαντησω στον αλλο τον τσολια χαχαχαχαχααχα!!!!!!!!!!εγω Ολυμπιακος ειμαι τυπε
Αφου εχετε λεφτα γιατι ο Κοκκαλης αγορασε τις μανες σας;;;;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.939
- Πόντοι
- 6.256
Σταματα να λες μαλακιες επιτελους....O Μήτρο-τέτοιος τζάμπα κρατάει θέση ....ας κρατούσε τανουλη για ΕΣΑΚΕ σαν δεύτερο πενταρη στα εκτός ΠΑΟ ματς
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Όχι απλά υπέρβαρος...Εμφανίστηκε υπέρβαρος μετά τις διακοπές
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Γιατι είχαμε-έχουμε μια πουτάνα οικογένεια που ποτέ δεν φταίει αυτή...εγω εχω παρει εσυ δεν εχεις παρει...παλι μπερδευτικες.....και αφου το πρασινo dna πηρε το γιουρο γιατι τους διωξατε με τις κλωτσιες???
Φταίνε οι παίκτες,οι προπονητές,οι οπαδοί,ο κακός Κόκκαλης,ο ανάδρομος Ερμής κτλ...
Πότε δεν αναλάβανε τις ευθύνες τους....
Τον Νικοπολίδη τον άφησαν να φύγει ουσιαστικά...
Και πόσους άλλους....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Είσαι μαλάκας ή τον κάνεις?Αφου εχετε λεφτα γιατι ο Κοκκαλης αγορασε τις μανες σας;;;;
jason155
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 37
- Like
- 5.339
- Πόντοι
- 5.391
Μια γενια ολοκληρη βαζελων δεν εχει καν ελπιδες να δει πρωταθλημα πριν κανει το πρωτο χειρουργειο (γιατι θα ακολουθησουν πολλα) καρδιας.
Παιδια γεννιουντε και οι βαζελοι γονεις τους οταν τα παιρνουν πρωτη φορα στην αγκαλια τους , τους ψυθιριζουν στο αυτι οτι μια ζωη θα ειναι δυστυχησμενοι.
Και θελετε εσεις να ανοιξετε κουβεντα με αυτους τους ανθρωπους; Εδω γραφουν ολο το καλοκαιρι οτι τον Ιωαννιδη δεν τον πουλανε ουτε με 20 μυρια και στο τελος θα ξεχασουν οτι εχει ποσοστο κοντα 50% ο Κομποτης (αρχι-σκαουτερ του βαζελου btw)
Οι τυποι πηγαν στο ΟΑΚΑ φετος για να εχουν απλετο χωρο να κανουν σεπουκου οταν θα βλεπουν τα χαλια του τσιρκου τους, στις κερκιδες οι 500 φουκαραδες που θα παρουν διαρκειας.
Γαμηστε τους ρεεεε μην τους μιλατε καν.
Σε αλλα νεα εγκυρες πηγες αναφερουν παραμονη Ελ Κααμπι και μεταγραφη Καρμο εντος βδομαδας. Ρε λες;
Παιδια γεννιουντε και οι βαζελοι γονεις τους οταν τα παιρνουν πρωτη φορα στην αγκαλια τους , τους ψυθιριζουν στο αυτι οτι μια ζωη θα ειναι δυστυχησμενοι.
Και θελετε εσεις να ανοιξετε κουβεντα με αυτους τους ανθρωπους; Εδω γραφουν ολο το καλοκαιρι οτι τον Ιωαννιδη δεν τον πουλανε ουτε με 20 μυρια και στο τελος θα ξεχασουν οτι εχει ποσοστο κοντα 50% ο Κομποτης (αρχι-σκαουτερ του βαζελου btw)
Οι τυποι πηγαν στο ΟΑΚΑ φετος για να εχουν απλετο χωρο να κανουν σεπουκου οταν θα βλεπουν τα χαλια του τσιρκου τους, στις κερκιδες οι 500 φουκαραδες που θα παρουν διαρκειας.
Γαμηστε τους ρεεεε μην τους μιλατε καν.
Σε αλλα νεα εγκυρες πηγες αναφερουν παραμονη Ελ Κααμπι και μεταγραφη Καρμο εντος βδομαδας. Ρε λες;
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.987
- Πόντοι
- 3.446
Στον Μπαμπη Κλαρα απευθυνομαιΕίσαι μαλάκας ή τον κάνεις?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Γενικά μίλησες,πληθυντικό είδα....Στον Μπαμπη Κλαρα απευθυνομαι
Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις