athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
εγω σου ειπα....Πολύ περιποίηση τα κάνε κόρσο
Καθώς ο Ντογκκο Αρζεντίνο
Κατεβαίνω Αυστραλία να παρω dingo ..φυλακες με αρχιδια
εγω σου ειπα....Πολύ περιποίηση τα κάνε κόρσο
Καθώς ο Ντογκκο Αρζεντίνο
Κατεβαίνω Αυστραλία να παρω dingo ..φυλακες με αρχιδια
Τα σκυλιά το dpg όταν τον κυνηγούσε στο σπίτι του η θύρα 13 τι ράτσα ήταν;αυτά θα πάρωεγω σου ειπα....
Ρε γαμιεσαι εσυ, ο παναθηναικος, τα χρωματα του παναθηναικου, η φανελα του και το ηλιθιο εμβλημα του λεμε!Θα σε κανω πλοκ
αφου σιχεται τα σκυλια ο dεpαναgαμηθει μονο υον ψωρογατο τον φρι γουσταρει,δεν φοβαται μην τον ξεπουπουλιασουν?Τα σκυλιά το dpg όταν τον κυνηγούσε στο σπίτι του η θύρα 13 τι ράτσα ήταν;αυτά θα πάρω
Φοιτητες μας στειλανε να γλεντήσουμε ; Κανας σοβαρός παίκτης υπάρχει η θα παίζουμε με τύπους σαν και του λόγου σου ;Θα σε κανω πλοκ
εχεις μπερδευτεί φίλος!...ΚΑΙ απο τα φυτωρια...
δηλαδη ο Σαραβακος απο πανιωνιο δεν ειχε πρασινο dna?..o βαζεχα...κλπ; παντως ο αλγιαχαμπιμπι δεν εχει ροζ.
Ρε δεν πας να στησεις την ηδη παραδουλεμενη κωλοτρυπιδα σου.Μιλα για μπαλλιτσα...οχι ασχημα ομως. Ολοι ξερουν να βριζουν, λιγοι ειναι οι κυριοι.
ρε απο τα φυτορια δε ειπες????? πουλας τρελα τωρα???...αρα και ο ριβαλντο που εχει παρει τα παντα εχει κοκκινο ???...τι μαλακιες τσαμπουνας???...ΚΑΙ απο τα φυτωρια...
δηλαδη ο Σαραβακος απο πανιωνιο δεν ειχε πρασινο dna?..o βαζεχα...κλπ; παντως ο αλγιαχαμπιμπι δεν εχει ροζ.
εγω εχω παρει εσυ δεν εχεις παρει...παλι μπερδευτικες.....και αφου το πρασινo dna πηρε το γιουρο γιατι τους διωξατε με τις κλωτσιες???Το θεμα δεν ειναι τι εχεις παρει εσυ, διοτι τα παιρνει η ομαδα συλλογικα. Σημασια εχει τι προσφερεις στην ομαδα. Αυτο ειναι το dna. Αλλα που να το καταλαβουν οι ροζ μισθοφοροι αλχαμπιμπιδες
Τι διαρκειας πουλατε;;;3 και ο κουκος πατε στο γηπεδοΤετοια πετσινα δεν τα θελουμε... ναρκο-πρωταθληματ@. Παιζουμε την μπαλαρα μας, χαιρεται θαυμαζει ο κοσμος μας, ξεπουλαμε διαρκειας, λεφτα βγαζουμε μια χαρα περναμε.
Τι να τα κανουμε τα πετσινα και τα μιλκο με τις 3το-4ες-τριτατζας, τα κατακαθια της ευρωπης και μεσης ανστολγς.
Ντροπη.
μπαλαρα???/χαχαχχαχαχα εσεις δεν βριζατε τον φωτη??? σηκω φυγε μισθοφορε και τα λοιπα???χαχαχαχχαχαχααΤι διαρκειας πουλατε;;;3 και ο κουκος πατε στο γηπεδο
Πρεπει να πουμε την αληθεια,φετος ο Παναθηναικος θα παει β εθνικη καθαρα αγωνιστικα.Κριμα για τους αγνους οπαδους του Παναθηναικου οπως ο @BabisClarasΚαθοσαστε και κανετε συζητηση με τον Μπαμπη τον χυσοκαπαπιολη. Τετοιοι τυποι, θέλουν βρισιμο και ξεφτυλισμα. Δεν καταλαβαινουν αλλη γλωσσα.
τους απαντουσε.ΔΕΝ ΤΙΜΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ;μπαλαρα???/χαχαχχαχαχα εσεις δεν βριζατε τον φωτη??? σηκω φυγε μισθοφορε και τα λοιπα???χαχαχαχχαχαχαα
ρε αλλο τι ελεγε αυτος...εσεις που λετε για μπαλαρα..γιατι τον βριζατε???...τον μπρινιολη???χαχαχχαχαχααΠρεπει να πουμε την αληθεια,φετος ο Παναθηναικος θα παει β εθνικη καθαρα αγωνιστικα.Κριμα για τους αγνους οπαδους του Παναθηναικου οπως ο @BabisClaras
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τους απαντουσε.ΔΕΝ ΤΙΜΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ;
εσυ εβαψες κανα καγκελο??Παιρνουμε διαρκειας να στηριξουμε την ομαδα. Τα ματς απο την τιβι. Λεφτα εχουμε...
ποιον κυκλο ??? τον κυκλο της φαπας?? αφου πηραν γιουρο πια πτωση αρχισε??? ποτε αρχισε η πτωση???Ειχαν κανει τον κυκλο τους, καβαλησαν καλαμι, αρχιζε η πτωση...πολυ θελει;
Μη βρίζεις ρε γαμημενεδεν εβρισα κιναιδο σε ειπα ρε μουνοπανο
Πόσα τυπε έχετε πουλήσει καμία 500?Παιρνουμε διαρκειας να στηριξουμε την ομαδα. Τα ματς απο την τιβι. Λεφτα εχουμε...
εγω Ολυμπιακος ειμαι τυπερε αλλο τι ελεγε αυτος...εσεις που λετε για μπαλαρα..γιατι τον βριζατε???...τον μπρινιολη???χαχαχχαχαχαα
Αφου εχετε λεφτα γιατι ο Κοκκαλης αγορασε τις μανες σας;;;;Παιρνουμε διαρκειας να στηριξουμε την ομαδα. Τα ματς απο την τιβι. Λεφτα εχουμε...
απο την αυτη μου να απαντησω στον αλλο τον τσολια χαχαχαχαχααχα!!!!!!!!!!εγω Ολυμπιακος ειμαι τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφου εχετε λεφτα γιατι ο Κοκκαλης αγορασε τις μανες σας;;;;
Σταματα να λες μαλακιες επιτελους....O Μήτρο-τέτοιος τζάμπα κρατάει θέση ....ας κρατούσε τανουλη για ΕΣΑΚΕ σαν δεύτερο πενταρη στα εκτός ΠΑΟ ματς