raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.860
- Πόντοι
- 5.006
Κ αυτοί που δεν ζουν για να ζήσουν αυτή τη στιγμή έγινε ηχητική ειδοποίηση στο θυροτηλεφωμο μου
εγω θυροτηλεφωνο εχω βαλει αυτο :Κ αυτοί που δεν ζουν για να ζήσουν αυτή τη στιγμή έγινε ηχητική ειδοποίηση στο θυροτηλεφωμο μου
Aγιο ορος θα παει???τι μαθαινεις?στην παναγια της τηνου απο εκει μεσα κοινωνησανε οι πιστοι
παναγια σουμελα τυπε το ζητησαν οι ποντιοιAγιο ορος θα παει???τι μαθαινεις?
Εχει καταντησει ολιγον πιο γραφικο και απο τα λαβαρα των αγγελοπουλωνπαναγια σουμελα τυπε το ζητησαν οι ποντιοι
στην ιερα μητροπολη θα το παμε για λαικο προσκυνημαΕχει καταντησει ολιγον πιο γραφικο και απο τα λαβαρα των αγγελοπουλων
Nα μπουν στο προγραμμα και τα Ιεροσολυμαστην ιερα μητροπολη θα το παμε για λαικο προσκυνημα
Σωστό κ αυτό ...βέβαια εγώ έχω κ τα βίντεο ηχητικά του Τσάκα σε ολα τα παιδικά ηλεκτρονικά βιβλία ώστε να ακούει ωραία παραμυθακια το παιδίεγω θυροτηλεφωνο εχω βαλει αυτο :
οταν ειναι να ερθουν επισκεπτες, κατεβαινει η γυναικα και ανοιγει την πορτα πιο πριν για να μην γινει και καλα ρεζιλι...δεν καταλαβαινω παντως που ειναι το κακο....
πιο πριν ειχα αυτο, αλλα το εβγαλα γιατι οι αλλοι νομιζαν οτι χτυπησανε σε πρεσβεια :