sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.124
- Πόντοι
- 26.141
Μην υποτιμάς ποτέ τον Μπάμπη τον φλου
Μην υποτιμάς ποτέ τον Μπάμπη τον φλου
βαζελος : ο 1ος ποδοσφαιρικος συλλογος στον κοσμο που πηρε γιουρο...
πιστευω μεσα στην επομενη δεκαετια θα παρουνε και μουντιαλ...
Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Χαριστέας, Ντέμης Νικολαΐδης, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος.Ακου ...στο euro 2004 που πηραμε , η εθνικη μας ηταν 9/11 ο παναθηναικος. Δηλ ενας συλλογος 100% Πρασινους Ελληνες παικτες κατετροπωσε ολες τις Εθνικες της Ευρωπης. Παγκοσμιο ρεκορ. Τι να μας πει το μιλκο καπ... και ο φαβτος που ηταν τιγκα ζτους 3κοσμικους 9/11 δηλ, μουτσοι του Μαρινακη απο κατι απιθανα μερη λιβεριες κλπ. Μαυροι ολοι τους, μοτσουλμανοι
Ααα ... αν θυμασσι η εχεις διαβασει παιξαμε και στον τελικο Διηπειρωτικου, για πρωταθλητης κοσμου. Ουτε στον υπνο τους οι γαβροι με τους λιβεριανους λαθρο.
Τι να λεμε τωρα γστακια
Καλά τα λέειΣΚΑΣΜΟΣ ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΕ
Η κατάληξη ήταν η Ριζούπολη καλά τα πήγατε...για να φτασεις τελικο , και να προκριθεις υπολογισε τους οπως στα λεω. Με τον παγκο μαχι ολη η 11αδα ηταν παναθα. Ο τελικος ηταν το κερασακι για εμας... η διαδρομη μετραει πιο πολυ
ρε κυριε Λαμπρουλη ασε τα σαπιαΚαλά τα λέει
μεχρι και εκει πορειες μετρανε οι φουκαραδες......για να φτασεις τελικο , και να προκριθεις υπολογισε τους οπως στα λεω. Με τον παγκο μαχι ολη η 11αδα ηταν παναθα. Ο τελικος ηταν το κερασακι για εμας... η διαδρομη μετραει πιο πολυ
εκτος απο ανιστορητος εισαι και ασχετος....διαβσε πιο πανω ...τουβλο ε τουβλο...για να φτασεις τελικο , και να προκριθεις υπολογισε τους οπως στα λεω. Με τον παγκο μαχι ολη η 11αδα ηταν παναθα. Ο τελικος ηταν το κερασακι για εμας... η διαδρομη μετραει πιο πολυ
τον αθηναιο που βριζει, γιατι δεν του λες τιποτα?Να μιλας ομορφα. Να μην προσβαλεις τους συνομιλητας σου. Χαλαει το κλιμα, γινεται τοξικο.
Αν ήμουν βαζελος δεν θα μιλούσα για μπάλα κ ορθώς στο νήμα σας ασχολείστε έξυπνα μόνο με μπάσκετρε κυριε Λαμπρουλη ασε τα σαπια
Να μιλας ομορφα. Να μην προσβαλεις τους συνομιλητας σου. Χαλαει το κλιμα, γινεται τοξικο.
δεν εβρισα κιναιδο σε ειπα ρε μουνοπανοτον αθηναιο που βριζει, γιατι δεν του λες τιποτα?
περυσι ειχαν ξεχασει και το μπασκετ,τρυπες βαζελες επαγγελματιες πουθεναδες.Αν ήμουν βαζελος δεν θα μιλούσα για μπάλα κ ορθώς στο νήμα σας ασχολείστε έξυπνα μόνο με μπάσκετ
Όταν γράφετε για μπάλα καταντάει αστείο κ μόνο ....
Φερθείτε έξυπνα κ μιλήστε για μπάσκετ
με ειπε κιναιδο και μουνοπανο....Ποιος έιναι ο Αθηναιος;...αν βριζει ειναι φαουλ.
15 χρονια χωρις πρωταθλημα και συνεχιζεταιΤι ανιστορητος μου λες που ο ΠΑΟ ειναι η ζντανη ιστορια του ελληνικου πιδοδφαιρου, με αποκορυφωμα το ΕUro 04 που ηραν πρασινο και μυριζε τριφυλι. Ο Χορχε τα ελεγε στην εκπομπη του παρουσια του Τακη που κεκεδιζε απο την ταραψη του. Ψαξτο στο yt.
Νικοπολιδης-αρτα...Χαλκιας-απολλων λαρισας...κατεργιαννακης-εθνικος πυλαιας.....Γιουρκας-πας γιανεννα.....Φυσσας-Πανιωνιος,....καραγκουνης -α.ο αμπελωνας...........θες να τους δουμε ολους??? εγινες αρκετα ρομπα η οχι ακομα???Απο το φυτωριο μας σχεδον ολοι με πρασινο dna...στοφα νικητη.
Η ιστορια σας είναι γεμάτη ανθοδέσμες και Δέσποινεςτο τελευταίο σου πρωτάθλημα το έβλεπες όταν έσπασες σπυριά στον καθρέφτη στο μπάνιοΤι ανιστορητος μου λες που ο ΠΑΟ ειναι η ζντανη ιστορια του ελληνικου πιδοδφαιρου, με αποκορυφωμα το ΕUro 04 που ηραν πρασινο και μυριζε τριφυλι. Ο Χορχε τα ελεγε στην εκπομπη του παρουσια του Τακη που κεκεδιζε απο την ταραψη του. Ψαξτο στο yt.
τι λες αγορι μου ...διαβασε παρακατω να μαθεις 2-3 πραγματακια....Τι ανιστορητος μου λες που ο ΠΑΟ ειναι η ζντανη ιστορια του ελληνικου πιδοδφαιρου, με αποκορυφωμα το ΕUro 04 που ηραν πρασινο και μυριζε τριφυλι. Ο Χορχε τα ελεγε στην εκπομπη του παρουσια του Τακη που κεκεδιζε απο την ταραψη του. Ψαξτο στο yt.