raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
ρε τους φουκαραδες τους βαζελους, τι τραβανε....
τους γαμησε τα πρέκια αυτο το μιλκο καπ....
ρε τους φουκαραδες τους βαζελους, τι τραβανε....
Θα τους γαμάει τα πρέκια για πάντα αυτο το μιλκο καπ....
στο 3 εχεις αυτη τη στιγμη παπ,μακισικ και μπορει να παιξει και ο λαρεντζακης αν κατεβασεις και τον πιτερς + τον παιχτη που θα φερεις ποιος θα πρωτοπαιζει?Παίδες δώστε προσοχή
Έχουμε τον Ντόρσεϋ πλέον και Αργεντινό που μπορεί να παίξει και στο 2 και τον Μήτρου(έλεος αλλά τέσπα)συν αυτόν που θα πάρουμε που θα καλύπτει και το 3,όπου βρίσκεται μόνο ο Παπ με βοήθεια από τον Πίτερς που καλύπτει και το 4
Στο 4 Βεζένκοφ και Πετρούσεβ,στο 5 οι δεινόσαυροι με τον Ράιτ
ρε μαλακα τακη μυκονο ποτε θα πανε τα κατσαρολια?
μυκονο δεν θα πανε...ρε μαλακα τακη μυκονο ποτε θα πανε τα κατσαρολια?
Ο Μακίσικ είναι κατά συνθήκη 3άριστο 3 εχεις αυτη τη στιγμη παπ,μακισικ και μπορει να παιξει και ο λαρεντζακης αν κατεβασεις και τον πιτερς + τον παιχτη που θα φερεις ποιος θα πρωτοπαιζει?
αρα λεμε πχ παιρνεις φουρνιε με μπακ απ τον παπανικολαου.
στο 4 βεζενκοφ κιαι πετρουσεφ
5 ραιτ μιλουτινωφ και φαλ
1 γουοκαπ βιλντοζα γκος μητρου λονγκ και οταν επιστρεψει εβανς
2 ντορσει λαρεντζακης(βοηθαει και στο 3)+ οσοι μπορουν να ερθουν και απο τον 1.
αυτος εχει φυγει ρε γι'αυτο δεν τον ανεφερα.θελεις τον σκορερ αυτο που φωναζουν ολοι απο περυσι δεν γινεται να μην τον παρεις.Ο Μακίσικ είναι κατά συνθήκη 3άρι
Παίζει το ενδεχόμενο να μην αγοράσουν άλλο και το ρόστερ να κλείσει διώχνοντας μόνο τον κάτι σαν μπασκετμπολίστα Λιθουανό
Η εξι ελληνες ( ΕΣΑΚΕ) Ντόρσεϊ γουοκαπ Παπ Σάσα Λαρεντζάκης τανουληςΠαίδες δώστε προσοχή
Έχουμε τον Ντόρσεϋ πλέον και τον Αργεντινό που μπορεί να παίξει και στο 2 και τον Μήτρου(έλεος αλλά τέσπα)συν αυτόν που θα πάρουμε που θα καλύπτει και το 3,όπου βρίσκεται μόνο ο Παπ με βοήθεια από τον Πίτερς που καλύπτει και το 4
Στο 4 Βεζένκοφ και Πετρούσεβ,στο 5 οι δεινόσαυροι με τον Ράιτ
Δεν τον έχουμε διώξει ακόμα δυστυχώςαυτος εχει φυγει ρε γι'αυτο δεν τον ανεφερα.θελεις τον σκορερ αυτο που φωναζουν ολοι απο περυσι δεν γινεται να μην τον παρεις.
Διαβαζουν όμως ..ρε τους φουκαραδες τους βαζελους, τι τραβανε....
τους γαμησε τα πρέκια αυτο το μιλκο καπ....
Ο Τανούλης δόθηκε δανεικός κάπου διάβασαΗ εξι ελληνες ( ΕΣΑΚΕ) Ντόρσεϊ γουοκαπ Παπ Σάσα Λαρεντζάκης τανουλης
Λουτζης μητρολογκ ας φύγουν
Οι ξένοι ...τώρα .........σίγουρα μένει το μοναδικό.καυαρο τέσσερις πετρουσεφ κ αναγκαστικά οι τρεις ψηλοί
Φεύγει ο γυάλινος αφού ήδη στον άσο υπάρχει Ντόρσεϊ Θωμάς κ βιλντοζα
Δρόμο κ ο μπραζντεικις
Μακισικ Πίτερς κρατάς διότι το στοίχημα με τον Έβανς δεν το ξέρεις τι μπορεί να βγει
Άρα 6+1 ξένοι για ΕΣΑΚΕ ( φαλ ,μιλου Ράιτ Πίτερς πετρουσεφ μακισικ Έβανς )κ αγοράζεις ένα 2-3αρι για Ευρωλίγκα κ ΕΣΑΚΕ κ αφήνεις μακισικ στην Ευρωλίγκα
το ξερω και δεν βλεπω να βαζουν και τπτ στο ταμειο απο δαυτον να παρουν πισω τα 500 που δωσαν.Δεν τον έχουμε διώξει ακόμα δυστυχώς
Θέλουμε τον παίκτη κρύο αίμα αλλά δεν ξέρω αν ο Μπι σκέφτεται ότι έχω σκόρερ τον Σάσα και από του χρόνου τον Έβανς,οπότε είμαστε οκ
Τότε πρέπει να μείνει ο λουτζης διότι νομίζω η ΕΣΑΚΕ ζητάει 6 Έλληνες κ 6+1 ξένους δλδ δηλώνεις εφτά στο πρωτάθλημα αλλά πριν το παιχνίδι δηλώνεις έξι οπότε κάνεις αλλαγέςΟ Τανούλης δόθηκε δανεικός κάπου διάβασα
Δεν είμαι σίγουρος για τον Γκός
Έχουμε ακόμα δρόμοΤότε πρέπει να μείνει ο λουτζης διότι νομίζω η ΕΣΑΚΕ ζητάει 6 Έλληνες κ 6+1 ξένους δλδ δηλώνεις εφτά στο πρωτάθλημα αλλά πριν το παιχνίδι δηλώνεις έξι οπότε κάνεις αλλαγές
ρε μπαγλαμα μητρου λονγκ-γουοκαπ-λαρεντζακης-παπανικολαου-βεζενκοφ-ντορσει.Τότε πρέπει να μείνει ο λουτζης διότι νομίζω η ΕΣΑΚΕ ζητάει 6 Έλληνες κ 6+1 ξένους δλδ δηλώνεις εφτά στο πρωτάθλημα αλλά πριν το παιχνίδι δηλώνεις έξι οπότε κάνεις αλλαγές
O Μήτρο-τέτοιος τζάμπα κρατάει θέση ....ας κρατούσε τανουλη για ΕΣΑΚΕ σαν δεύτερο πενταρη στα εκτός ΠΑΟ ματςρε μπαγλαμα μητρου λονγκ-γουοκαπ-λαρεντζακης-παπανικολαου-βεζενκοφ-ντορσει.
GTP εντελώς λέμεO Μήτρο-τέτοιος τζάμπα κρατάει θέση ....ας κρατούσε τανουλη για ΕΣΑΚΕ σαν δεύτερο πενταρη στα εκτός ΠΑΟ ματς