Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Όχι απλά υπέρβαρος...Εμφανίστηκε υπέρβαρος μετά τις διακοπές
Όχι απλά υπέρβαρος...Εμφανίστηκε υπέρβαρος μετά τις διακοπές
Γιατι είχαμε-έχουμε μια πουτάνα οικογένεια που ποτέ δεν φταίει αυτή...εγω εχω παρει εσυ δεν εχεις παρει...παλι μπερδευτικες.....και αφου το πρασινo dna πηρε το γιουρο γιατι τους διωξατε με τις κλωτσιες???
Είσαι μαλάκας ή τον κάνεις?Αφου εχετε λεφτα γιατι ο Κοκκαλης αγορασε τις μανες σας;;;;
Στον Μπαμπη Κλαρα απευθυνομαιΕίσαι μαλάκας ή τον κάνεις?
Γενικά μίλησες,πληθυντικό είδα....Στον Μπαμπη Κλαρα απευθυνομαι
Γουστάρεις Μήτρο -ζονγκ τυπε;Σταματα να λες μαλακιες επιτελους....
Εσύ είσαι αντικειμενικος σαν και εμένα!!! Εύγε!!Γιατι είχαμε-έχουμε μια πουτάνα οικογένεια που ποτέ δεν φταίει αυτή...
Φταίνε οι παίκτες,οι προπονητές,οι οπαδοί,ο κακός Κόκκαλης,ο ανάδρομος Ερμής κτλ...
Πότε δεν αναλάβανε τις ευθύνες τους....
Τον Νικοπολίδη τον άφησαν να φύγει ουσιαστικά...
Και πόσους άλλους....
Κάτω από 2 είναι οι συνολικές απολαβές τους. Με τα λεφτά που παίζουν τώρα στην Euroleague και οι 2 είναι vfm. Μακίσικ δεν πάει πουθενά, εκτός και αν ζητήσει ο ίδιος να φύγει. Δεν υπάρχει παίκτης να καλύψει το κενό του.μακισικ και πιτερς θα γλυτωσουμε κοντα στα 2,5 μυρια συμβολαια συν οτι μπαι αουτ θα φερουν συν τις κενες θεσεις ξενων win win δινεις αλλο 1 μυριο και φερνεις ρουκετα.
Γουόκαπ, Μήτρουλογκ, Λαρετζάκης, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου και Βεζένκοφ οι 6 "Έλληνες"Τότε πρέπει να μείνει ο λουτζης διότι νομίζω η ΕΣΑΚΕ ζητάει 6 Έλληνες κ 6+1 ξένους δλδ δηλώνεις εφτά στο πρωτάθλημα αλλά πριν το παιχνίδι δηλώνεις έξι οπότε κάνεις αλλαγές
οτι παιζεται με τα χερια ειναι μαλακιαΡε πουσταραδες δεν σας αντέχω άλλο με το κωλομπασκετ μας έχετε πρήξει τον μπουτσον
Εχεις δει κανεναν αγωνα μπασκετ περυσι;Ειδες τον Τανουλη οποτε επαιξε;Τι 10-15 λεπτα και μπαρουφες να παιζει;Και σεντερ μαλιστα που μεχρι και εγω θα τον εσπρωχνα τοσο αδυναμος που ειναι....Γουστάρεις Μήτρο -ζονγκ τυπε;
Τα παραπονα σου στον Χοντρο που ενα μηνα μετα δεν εχει καταφερει να ανανεωσει κανεναν με εξαιρεση τον Τζολακη....Ρε πουσταραδες δεν σας αντέχω άλλο με το κωλομπασκετ μας έχετε πρήξει τον μπουτσον
μακισικ 700 χιλιαρικα και υπαρχει σοβαρο ενδιαφερον απο μονακο.Κάτω από 2 είναι οι συνολικές απολαβές τους. Με τα λεφτά που παίζουν τώρα στην Euroleague και οι 2 είναι vfm. Μακίσικ δεν πάει πουθενά, εκτός και αν ζητήσει ο ίδιος να φύγει. Δεν υπάρχει παίκτης να καλύψει το κενό του.
Εγώ προσωπικά βλέπω Βεζένκοφ στο 3, Πίτερς στο 4. Αν δεν τους βγαίνει στις προπονήσεις και βρούνε παικταρά στο 3 απ'τους κομμένους του ΝΒΑ τέλος καλοκαιριού, τότε προβλέπω Ράιτ να αποχωρεί .
Για το φαλ?μακισικ 700 χιλιαρικα και υπαρχει σοβαρο ενδιαφερον απο μονακο.
πιτερς νομιζω 1,5 και σιγουρα θα υπαρξει ενδιαφερον εφοσον και αν.
σιγουρα ο πιο δυσαρεστημενος απο την μεταγραφη σασα ειναι ο πιτερς οποτε τι κανει νιαου νιαου.
ο σασα στο 3?και το βασικο σου 4αρι να ειναι ο πιτερς?και γιατι να αποχωρησει ο ραιτ με το σκεπτικο οτι θα καλυψει ο πετρουσεφ?περυσι ειδες τι παθαμε με τους ψηλους και βλεπεις ο φαλ βγαζει τραυματισμους δεν νομιζω να διωξει τον ραιτ και μαλιστα με ενα συμβολαιο που εχει τς πλακας.
Με αυτη την λογικη ο παιχτης σκορερ και για τα δυσκολα το ξεχναμε?
αδυναμια του μπαρτζωκα.Για το φαλ?
Θα μπορούσε να παίξει σαν εκτός Έλληνας παίκτης κ δεύτερος σέντερ στη θέση του Μήτρο ζογκ. στην ΕΣΑΚΕ πλην παιχνίδια με ΠΑΟΕχεις δει κανεναν αγωνα μπασκετ περυσι;Ειδες τον Τανουλη οποτε επαιξε;Τι 10-15 λεπτα και μπαρουφες να παιζει;Και σεντερ μαλιστα που μεχρι και εγω θα τον εσπρωχνα τοσο αδυναμος που ειναι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ερυθρόλευκος ο Κίναν Έβανς: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κίναν Έβανς για τρία χρόνια (28 χρόνων, 1.90 μέτρα).www.sport24.gr