γεια σου σε Βλασση βαζελε!!!!!!.....χαχαχαχαχααχαχαχαΔικο σας ειναι κι αυτο ,ε τυπε?
Αφιερωμενο στον dpg?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ο υγιής λογικός άνθρωπος θα ήθελε να δεί τα τσογλάνια στη μπουζούΟ υγιής παναθηναικος κατάλαβε πως το είπε και δεν ενοχλήθηκε.
Εξάλλου το συγνώμη είναι μια λεξη που την χρησιμοποιούν πολλοί αλλά δεν το εννοούν. Τα έργα μετράνε για μένα και εκεί του βγάζω το καπέλο.
Μας οδήγησε πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.
Ο άρρωστος ταλιμπάνος θα τους έδινε κάρτες ελευθέρας , χαρτζηλίκια και διορισμούς
τοσο κοπανοι εισαστε!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τοσο κοπανοι εισαστε!!!!!!!!!!!Ο υγιής παναθηναικος κατάλαβε πως το είπε και δεν ενοχλήθηκε.
Εξάλλου το συγνώμη είναι μια λεξη που την χρησιμοποιούν πολλοί αλλά δεν το εννοούν. Τα έργα μετράνε για μένα και εκεί του βγάζω το καπέλο.
Μας οδήγησε πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.
για πες μας σε τι αθληματα ταπωνεις τον ολυμπιακο ???.....να σου πω και εγω μετα.....Στον πούτσο μου αν οι γουρλομάτηδες κληρονόμησαν ή ήταν δωρεά. Η ουσία είναι η ίδια.
Ο DPG κληρονόμησε την εντολή να γαμαει τον γαύρο όπου κι αν τον βρει.
Και το ακολουθεί κατά γράμμα.
Σας έχω ταπωσει στα αθλητικά και κωλοχτυπιέστε.
Στην καραψωλάρα μου λοιπόν οι δωρεές και οι κληρονομιες. Πούτσα ανελέητη
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Προσεχε, ειναι σκληρος καριολης, δεν θα την ευκολα καθαρη μαζι του.για πες μας σε τι αθληματα ταπωνεις τον ολυμπιακο ???.....να σου πω και εγω μετα.....
Διαγραμμένο μέλος 237058
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2023
- Like
- 438
- Πόντοι
- 21
Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος συλλογος που μπορει να εχει ολα τα τμηματα του σε τοσο πολυ υψηλο επιπεδο και οχι μονο στα εγχωρια πρωταθληματα. Και δεν μιλαμε για καποιες περιοδους μονο αλλα διαχρονικα. Aν εξαιρεσει καποιος το μπασκετ του παναθηναικου που τα 7 ευρωπαικα ειναι τρελο επιτευμα πουθενα δεν συγκρινεται κανεις αλλος συλλογος με μας. Για λαους και κοσμο δεν θα μπω στον κοπο να μιλησω γιατι ειναι μια συζητηση χωρις αρχη και τελος και καθε φιλαθλος εχει φτιαξει στο μυαλο του για τη ομαδα του το δικο του φαντασιακο
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 2.306
Προπερσι, που μας μαθαινανε προπαιδεια ντε, δεν ξεκινησανε ολοι να το βουλωνουνε και να αποθεώνουν τον Αλαφούζο απο εκει που τον βριζανε; Μολις το χασανε, ξεκινησαν παλι Αλαφουζο ψοφα. Βεβαια τους εγταιγε και ο κοβιντ. Ολο και κατι θα φταιει που χανει πρωταθληματα ο λαγος.
Ετσι ειναι και με τον πρεζακια.
Μια ζωη κωλοτουμπες. ΟΛΟΙ!
Η αλήθεια είναι οτι του γάμησε το σπιτάκι του πρεζακια ο Αλαφ και κρύφτηκε σαν την κότα μετά. Αναπαντητες κλήσεις παντού...!
ΥΓ Αλλά είπαμε , ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ.
τον περιμενω να δωσει απαντηση εκτος απο ''παρε την πουτσα του Σλουκα''!!!!!!!Προσεχε, ειναι σκληρος καριολης, δεν θα την ευκολα καθαρη μαζι του.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Εχει και βίντεο του πρεζακια, προσεχε ρε!τον περιμενω να δωσει απαντηση εκτος απο ''παρε την πουτσα του Σλουκα''!!!!!!!
ελα ρε τωρα μου το λες???????...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...εχει και του Δαρσινου?????Εχει και βίντεο του πρεζακια, προσεχε ρε!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Προσεχε σου λεω ειναι δυνατος με τον κωλο. Παιρνει πραμα μεσα.ελα ρε τωρα μου το λες???????...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...εχει και του Δαρσινου?????
ε που πηγε???....Προσεχε σου λεω ειναι δυνατος με τον κωλο. Παιρνει πραμα μεσα.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Δεν ξερω.ε που πηγε???....
Εμενα παντως σταγόνα δεν μου αφησε στο πουτσο. Τοσο σπερμα που το εβαλε ο κωλος του...
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.576
- Πόντοι
- 32.478
Το τάπωμα πάει σε αυτούς που παραθέτουν συνεχώς τα μηνύματα μου και επειδή δεν βγάζουν άκρη αρχίζουν να βρίζουν . Αυτούς τους έχω ταπωσει σε όλα τα ποστ.για πες μας σε τι αθληματα ταπωνεις τον ολυμπιακο ???.....να σου πω και εγω μετα.....
Αλλά εάν θέλεις και στα αθλήματα διάβασε αυτό που αφορά το μπάσκετ και το έχει γράψει η διοργανώτρια αρχή και μετά ποσταρε το αντίστοιχο δικό σου που γράφει για τον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε άθλημα γουστάρεις.
Εφτά κούπες σε οκτώ τελικούς δεν το έχει κάνει καμιά ομάδα.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.576
- Πόντοι
- 32.478
Ευρωλίγκα: “Ο Παναθηναϊκός η πιο επιτυχημένη ομάδα του 21ου αιώνα” (video)
Η Ευρωλίγκα περιγράφει τον Παναθηναϊκό ως την πιο επιτυχημένη ομάδα του 21ου αιώνα και απομονώνει τα συγκινητικά λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον αείμνηστο Παύλο.
www.eurohoops.net
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 2.306
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League
Τι τους έκανε πάλι ο ΓΑΜΙΑΣ ρε σεις ; Πώς τους πετσόκοψε έτσι ; Τους διέλυσε την "εξυγιανση" , τους πήρε τα παραρτήματα , θα τους πάρει και τα στρινγκάκια που φοράνε. Στο τέλος θα αγοράσει και τον πορτοκαλί βόθρο που είναι το μόνο που τους έχει απομείνει να παρηγοριουνται και θα αρχίσουν να πηδάνε απ' τις ταράτσες. Τα σκαμπώ μου και τ'αρχίδια μου λεμεεεε
Τι τους έκανε πάλι ο ΓΑΜΙΑΣ ρε σεις ; Πώς τους πετσόκοψε έτσι ; Τους διέλυσε την "εξυγιανση" , τους πήρε τα παραρτήματα , θα τους πάρει και τα στρινγκάκια που φοράνε. Στο τέλος θα αγοράσει και τον πορτοκαλί βόθρο που είναι το μόνο που τους έχει απομείνει να παρηγοριουνται και θα αρχίσουν να πηδάνε απ' τις ταράτσες. Τα σκαμπώ μου και τ'αρχίδια μου λεμεεεε
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Αλλά εάν θέλεις και στα αθλήματα διάβασε αυτό που αφορά το μπάσκετ και το έχει γράψει η διοργανώτρια αρχή και μετά ποσταρε το αντίστοιχο δικό σου που γράφει για τον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε άθλημα γουστάρεις.
Προσεχε την κωλοτουμπα τωρα, ΜΑΛΑΚΑ γιατι διοργανωτρια αρχη ειναι η ΟΥΕΦΑ!Ευρωλίγκα: “Ο Παναθηναϊκός η πιο επιτυχημένη ομάδα του 21ου αιώνα” (video)
Η Ευρωλίγκα περιγράφει τον Παναθηναϊκό ως την πιο επιτυχημένη ομάδα του 21ου αιώνα και απομονώνει τα συγκινητικά λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον αείμνηστο Παύλο.www.eurohoops.net
The first Greek side to win a UEFA club competition
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.
www.facebook.com
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Ο,τι ανεβαινει κατεβαινει και ο,τι πεφτει ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League
Καλα γαμησια παιδια! Ετοιμαστε μουνια και κωλους, θα φατε καλα!
Γεια σου κι εσενα πιτσιρικα γαυρε.Που θα παει ,θα μεγαλωσειςγεια σου σε Βλασση βαζελε!!!!!!.....χαχαχαχαχααχαχαχα
απαπα, αγριεψε ο Ζεμπους?Ο,τι ανεβαινει κατεβαινει και ο,τι πεφτει ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!
Καλα γαμησια παιδια! Ετοιμαστε μουνια και κωλους, θα φατε καλα!
Ρε μπασ κι εισαι ο Καραπαπας?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83