troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.081
- Πόντοι
- 5.506
εχασε και σημερα ε?Ερωτηση...υπαρχει πιο κοκκινος σβερκος απο αυτον του Αλαφουζου στην Ελλαδα;
ναι αλλα ειχαμε 52% κατοχη με ματσεστερ
εχασε και σημερα ε?Ερωτηση...υπαρχει πιο κοκκινος σβερκος απο αυτον του Αλαφουζου στην Ελλαδα;
@pastelios κρυψου εβαλε τον Τρακη. Σου ειπα είναι σκληρος καριολης ο ΜΑΛΑΚΑΣ!Ρε σάλτα και γαμήσου παλιοτρόμπα. Πήρατε 3ης κατηγορίες τρόπαιο και μου το περιφερετε σαν αρκουδιάρηδες.
Μέχρι και οι γαυροι καταλαβαίνουν ότι γράφεις μαλακίες αλλά τι να πουν.
Θα σας πονάει και ο τελικός και οι πορείες γιατί είναι στην πρώτη κατηγορία που είστε οι επίσημοι καρπαζοεισπράκτορες. Στην τρίτη κατηγορία μεχρι και ο ΠΑΟΚ έχει πάει 2 φορές στην οκτάδα, ενώ στην πρώτη ούτε στους ομίλους.
Για τόσο σοβαρό κύπελλο μιλάμε.
Τράβα ξαναγαμησου τώρα γιατί με μαλάκες σαν κι εσένα δεν χρειάζεται ευγένεια.
οντως ειναι και καριολης και μαλακας.....χαχααχαχαχαχ@pastelios κρυψου εβαλε τον Τρακη. Σου ειπα είναι σκληρος καριολης ο ΜΑΛΑΚΑΣ!
Επι της ουσιας σου απαντησα, φιλε.Δεν απαντας στην ουσια φιλε
μολις ειδαν τις φωτο την εκαναν με ελαφρα τα λαγουδακια......Επι της ουσιας σου απαντησα, φιλε.
Δεν έχω αλλη απαντηση, αυτη ειναι. Αν δεν σου κανει, λυπαμαι.
Ξερουμε και τις ομαδουλες που θα ειναι παραρτηματα της Κουλας του χρονου....
Στις γνωστες Λαμια και Αρη προστεθηκαν και οι Καλλιθεα,Λεβαδειακος...
Εχει παραρτημα ο Γιαννακης η ψυχαρα η Ολυμπιακαρα;Κομπότης έγινε πουτανάκι του Αφραγκούζου. Καλλιθέα είναι της Κουλας. Αν και θα δούμε πόσα παραρτήματα μπορει να κρατήσει ο κίτρινος Τσάκας.
Μαλακιες λες...μας εχει γαμησει ολους!Με το στομα....@Mαλακα πως ειπες, με κοροιδευουν ολοι οι γαυροι; Εγω εσενα βλεπω να εχουν παρει φαλάγγι, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Μα ειπα ειμαι πολυ σκληρος καριολης!Μαλακιες λες...μας εχει γαμησει ολους!Με το στομα....
ζανκλο εσυ?Στον πούτσο μου αν οι γουρλομάτηδες κληρονόμησαν ή ήταν δωρεά. Η ουσία είναι η ίδια.
Ο DPG κληρονόμησε την εντολή να γαμαει τον γαύρο όπου κι αν τον βρει.
Και το ακολουθεί κατά γράμμα.
Σας έχω ταπωσει στα αθλητικά και κωλοχτυπιέστε.
Στην καραψωλάρα μου λοιπόν οι δωρεές και οι κληρονομιες. Πούτσα ανελέητη
Αν ισχυει εστω το νούμερο δωδεκα ετατομμυρια καθαρα,, και ότι θα κρατησει και ποντενσε, αλλα εξι τουλαχιστον, σημαινει οτι ο χοντρός εχει ηδη κλεισει χορηγιες δυνατες.15 εκ ευρω για τον Καρμο προταση και καθομαστε και ασχολουμαστε με τους τρυπιους τους βαζελους που πηραν με 2εκ τον Μπακασετα και τον παιζανε ολη τη χρονια!!!
Οχι ρε συ. Ο Ζαν Κλω δεν ασχολειται με αθλητικα και αυτος τα εχει με τον ριμπερθ σαπιενς, ο οποιος, ριμπερθ, δεν ειναι στο σαητ πλεον.ζανκλο εσυ?
Nαι αλλα γραφει ανοησιες και μοιαζειΟχι ρε συ. Ο Ζαν Κλω δεν ασχολειται με αθλητικα και αυτος τα εχει με τον ριμπερθ σαπιενς, ο οποιος, ριμπερθ, δεν ειναι στο σαητ πλεον.
ναι...Αν ισχυει εστω το νούμερο δωδεκα ετατομμυρια καθαρα,, και ότι θα κρατησει και ποντενσε, αλλα εξι τουλαχιστον, σημαινει οτι ο χοντρός εχει ηδη κλεισει χορηγιες δυνατες.
Αρχιδια!ναι...
ειμαστε κατοχοι ευρωπαικου ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και εχουμε 100χρονια....
ρε μαλακες καταβατε τι καναμε? για παντα στα μεγαλα κλαμπ της ευρωπης και τα καλυτερα ερχονται