Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306
Γιατι στηριξε ο χοντρος Μακη για προεδρο της ΕΠΟ.
Αλλαξοκωλια λεγεται επιστημονικα.

Ο Μάκης βγήκε χωρίς αντίπαλο εν τέλει. Επίσης ο χοντρός ήταν λογικό να στηρίξει Μάκη αντί για δηλωμένο αντιολυμπιακό και κυβερνητικό Μπαλτάκο , δεν είχε καν επιλογή. Εσυ είχες επιλογή τον αδερφό σου τον Αλαφούζο.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.692
Πόντοι
2.046
Εσύ έχεις χάσει πολλά επεισόδια. Γύρνα πίσω και διάβασε τι έγραψα
τι εγραψες ρε γαβ γαβ???...εγραψες μια μπουρδα και καλα οτι δεν το ειπε για ολους........ειπε ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 13 ΣΑς ΟΛΗ....ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΛΙΓΟΥς ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ 13....ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ DPG.........ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Ο Μάκης βγήκε χωρίς αντίπαλο εν τέλει. Επίσης ο χοντρός ήταν λογικό να στηρίξει Μάκη αντί για δηλωμένο αντιολυμπιακό και κυβερνητικό Μπαλτάκο , δεν είχε καν επιλογή. Εσυ είχες επιλογή τον αδερφό σου τον Αλαφούζο.
Αδελφος πριν απο 15 χρονια...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.965
Πόντοι
5.506
ακου νεος η πιο βρωμικη ομαδα και το ξερεις και εσυ βασικα ειναι ο βαζελος στο μπασκετ και αυτο το λεει ολη η ελλαδα....τωρα μας τα κανετε τσουρεκια με το μπασκετ γιατι σε οοολα τα αλα εχει πονεσει το χερι μας απο την φαπα.....αντε τωρα πιπα στον τρακη και τσιμουδια!!!!!!!!!!
κατσε ρε μαν....γιατι στο μπασκετ στην καρπαζια δεν τους εχουμε 15 χρονια τωρα? επειδη κανανε 2 καλα παιχνιδια θα ξεχασουμε τι εγινε περσυ?
στον πατο τους το ευρωπαικο...αφεντικο και στο μπασκετ ειναι ο θρυλος.
ειναι σαν να νομιζει ο παοκ δλδ οτι ειναι αφεντικο στο ποδοσφαιρο

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
ακου νεος η πιο βρωμικη ομαδα και το ξερεις και εσυ βασικα ειναι ο βαζελος στο μπασκετ και αυτο το λεει ολη η ελλαδα....τωρα μας τα κανετε τσουρεκια με το μπασκετ γιατι σε οοολα τα αλα εχει πονεσει το χερι μας απο την φαπα.....αντε τωρα πιπα στον τρακη και τσιμουδια!!!!!!!!!!
θα σου κανω τον κωλαρινο μαυρο μικρε
Οταν μιλανε οι αντρες τουμπεκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τοτε που λες εσυ για τον Καπετανιο δεν υπηρχε τοσο πολυ χρημα. Υπηρχαν μονο κουπες.
Πλεον εκτος απο κουπα, υπαρχει και χρημα που πρεπει να μοιραστει... (Τσου λου, γιουροπα, με αναβαθμισμένα εσοδα)

Πηρες φετος το κυπελλο, πας για γιουροπα. Περνα να παρεις χοντρο μαρουλι εχει και εκει μαρουλακι.
Δεν περασες; Εχεις και δευτερη ευκαιρια. Η φουκαριαρα η αεκ εχει μονο μια. Δεν περασε, μενει σπιτι.
Δεν απαντας στην ουσια φιλε

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.576
Πόντοι
32.478
τι εγραψες ρε γαβ γαβ???...εγραψες μια μπουρδα και καλα οτι δεν το ειπε για ολους........ειπε ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 13 ΣΑς ΟΛΗ....ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΛΙΓΟΥς ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ 13....ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ DPG.........ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Καλώς τον βλακα. Όταν σας ταπώνω στα ποστ μόνο να βρίσετε μπορείτε.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.692
Πόντοι
2.046
Το τάπωμα πάει σε αυτούς που παραθέτουν συνεχώς τα μηνύματα μου και επειδή δεν βγάζουν άκρη αρχίζουν να βρίζουν . Αυτούς τους έχω ταπωσει σε όλα τα ποστ.
Αλλά εάν θέλεις και στα αθλήματα διάβασε αυτό που αφορά το μπάσκετ και το έχει γράψει η διοργανώτρια αρχή και μετά ποσταρε το αντίστοιχο δικό σου που γράφει για τον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε άθλημα γουστάρεις.
Εφτά κούπες σε οκτώ τελικούς δεν το έχει κάνει καμιά ομάδα.
1719416389503.jpeg
sportday_20240616174746_067115-960x567.webp

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ρε τύπε πραγματικά δεν θέλω να πω κάτι για να σε μειώσω σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά ξαναδιάβασε και προσπάθησε να το κατανοήσεις.
Το πρώτο της Euroleague αναφέρει τον Παναθηναϊκό ως ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΏΝΑ.
Και αυτό της UEFA ότι ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ένα από τα 3 κύπελλα της ΟΥΕΦΑ.
Καμία κωλοτουμπα λοιπόν από μέρους μου.
Τα έβαλες σε ζυγαριά και έκλεινε προς την μεριά σου. Μαγκιά σου αλλά συγκρινες Μπουγκατι με Λάντα και κορδώνεσαι.
Γελάνε όλοι να ξέρεις αλλά δεν πειράζει
Στα αρχιδια μου ρε ΜΑΛΑΚΑ! Εδω μας κανατε σημαια ενα τελικο ευρωπης χωρις κουπα επειδη ειναι πρωταθλητριων και ειδαμε και τις ομαδες που παιξατε, μας κανατε σημαια καποια διπλα χωρις προκρισεις. Μας κανατε σημαια την αναφορα των Αγγλων με στομφο για το 52% κατοχη στο ολντ τραφονρτ.

Και θελεις να μην βαλω ισια κι ομοια την αναφορα της ευρωλιγκας με την αναφορα της ουεφα; Επειδη η ευρωλιγκα εκανε αφιερωμα; Δηλαδη τι αφιερωμα να εκσνε η ουεφσ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
Που μου εχεις και απαιτηση με ολα τα παραπάνω να παρω σοβαρα τα λογια ενος βαζελου. Ρε ουστ!

Παμε παλι, ενα δυο χοπ ενα δυο χοπ.

Το κεφαλι σου προσεχε μην χτυπησεις, Γιαννουλα Μελισσανιδη!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
κατσε ρε μαν....γιατι στο μπασκετ στην καρπαζια δεν τους εχουμε 15 χρονια τωρα? επειδη κανανε 2 καλα παιχνιδια θα ξεχασουμε τι εγινε περσυ?
στον πατο τους το ευρωπαικο...αφεντικο και στο μπασκετ ειναι ο θρυλος.
ειναι σαν να νομιζει ο παοκ δλδ οτι ειναι αφεντικο στο ποδοσφαιρο
15?
αναριθμητος εισαι μαν?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306
Αδελφος πριν απο 15 χρονια...

Γιατί , τι σας έκανε; Αθώο μυρμηγκάκι είναι ο καραφλούζος. Ο Μελ σας πήγε λίγο πίπα κώλο , ο καραφλουζος ποτέ.
Ασε που απ ο,τι θυμάμαι μαζί κάνατε την πρόταση μομφής πριν 6 μήνες για να βαλετε τον Λυσσανδρου. Αλλά μάλλον δε πηγε πολυ καλα αυτο ε ;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Γιατί , τι σας έκανε; Αθώο μυρμηγκάκι είναι ο καραφλούζος. Ο Μελ σας πήγε λίγο πίπα κώλο , ο καραφλουζος ποτέ.
Ασε που απ ο,τι θυμάμαι μαζί κάνατε την πρόταση μομφής πριν 6 μήνες για να βαλετε τον Λυσσανδρου. Αλλά μάλλον δε πηγε πολυ καλα αυτο ε ;
Που το περιεργο?Αλλαζουν αυτα.
Και εσυ με τον Αφραγκουζο ησουν πριν λιγο φιλος.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.692
Πόντοι
2.046
Στα αρχιδια μου ρε ΜΑΛΑΚΑ! Εδω μας κανατε σημαια ενα τελικο ευρωπης χωρις κουπα επειδη ειναι πρωταθλητριων και ειδαμε και τις ομαδες που παιξατε, μας κανατε σημαια καποια διπλα χωρις προκρισεις. Μας κανατε σημαια την αναφορα των Αγγλων με στομφο για το 52% κατοχη στο ολντ τραφονρτ.

Και θελεις να μην βαλω ισια κι ομοια την αναφορα της ευρωλιγκας με την αναφορα της ουεφα; Επειδη η ευρωλιγκα εκανε αφιερωμα; Δηλαδη τι αφιερωμα να εκσνε η ουεφσ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
Που μου εχεις και απαιτηση με ολα τα παραπάνω να παρω σοβαρα τα λογια ενος βαζελου. Ρε ουστ!

καλα τελικο εχει παει και η μαλμε δεν λεει τιποτα αυτο.........

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.576
Πόντοι
32.478

Ρε σάλτα και γαμήσου παλιοτρόμπα. Πήρατε 3ης κατηγορίες τρόπαιο και μου το περιφερετε σαν αρκουδιάρηδες.
Μέχρι και οι γαυροι καταλαβαίνουν ότι γράφεις μαλακίες αλλά τι να πουν.
Θα σας πονάει και ο τελικός και οι πορείες γιατί είναι στην πρώτη κατηγορία που είστε οι επίσημοι καρπαζοεισπράκτορες. Στην τρίτη κατηγορία μεχρι και ο ΠΑΟΚ έχει πάει 2 φορές στην οκτάδα, ενώ στην πρώτη ούτε στους ομίλους.
Για τόσο σοβαρό κύπελλο μιλάμε.
Τράβα ξαναγαμησου τώρα γιατί με μαλάκες σαν κι εσένα δεν χρειάζεται ευγένεια.

Συνημμένα

• VID_22810523_005945_417.mp4
    719,5 KB · Εμφανίσεις: 0

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.965
Πόντοι
5.506
Ρε σάλτα και γαμήσου παλιοτρόμπα. Πήρατε 3ης κατηγορίες τρόπαιο και μου το περιφερετε σαν αρκουδιάρηδες.
Θα σας πονάει και ο τελικός και οι πορείες γιατί είναι στην πρώτη κατηγορία που είστε οι επίσημοι καρπαζοεισπράκτορες. Στην τρίτη κατηγορία μεχρι και ο ΠΑΟΚ έχει πάει 2 φορές στην οκτάδα, ενώ στην πρώτη ούτε στους ομίλους.
FtQmUZoXoAENiOs.jpg

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.692
Πόντοι
2.046
για γραψε και καμια εξυπναδα στα αλλα......αντε να σε δω.....και περιμενω την διπλη ip...αλλιως εισαι και λακαμας εισαι και ψευτης εισαι και σαλιαρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom