troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.081
- Πόντοι
- 5.506
κανε λιγο υπομονη ρε αδερφεΑρχιδια!
Για εμας δεν ειπε ποτε κανεις οτι ειχαμε 52% κατοχη. Και να πεις οτι δεν παιξαμε στο Θεατρο των ονειρων; Παιξαμε! Κριμα.
κανε λιγο υπομονη ρε αδερφεΑρχιδια!
Για εμας δεν ειπε ποτε κανεις οτι ειχαμε 52% κατοχη. Και να πεις οτι δεν παιξαμε στο Θεατρο των ονειρων; Παιξαμε! Κριμα.
Τα πρωινα ειχανε πλακα. Που μολις τελικα καταλαβε ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι και τι διαφορα εχει κληρονομια χρημα με δωρεα επιχειρησης, εκανε την πιο επικη κωλοτουμπα που εχω δει.Nαι αλλα γραφει ανοησιες και μοιαζει
Ρε τραχονοπλαγιά σε έχω πάει τρένο. Δεν ξέρεις τι να πεις και ξαφνικά η κουβέντα πήγε στις πουτάνες. Κι αυτό σε ενοχλεί γιατί εσένα ούτε που σου σηκώνεται κατά πως φαίνεται. Ευτυχώς η ψωλή μου είναι μεγάλη και σε έχω γράψει σε περίοπτη θέση με τους υπόλοιπους βλάκες.Εισαι ο μεγαλυτερος γαμιας του 10ευρου δεν το συζηταμε....μιλαμε πρεπει να εχουν βαρεθει ολες οι τελειωμενες πουτανες να σε βλεπουν.
Ξεχασες στο μυθιστορημα να βαλεις οτι εκτος απο μεγαλη ψωλη εισαι και πλουσιος και στο Μεταξι πας και γαμας πακοχυμενες πουτανες του 10ευρου απο φιλανθρωπια....Ρε τραχονοπλαγιά σε έχω πάει τρένο. Δεν ξέρεις τι να πεις και ξαφνικά η κουβέντα πήγε στις πουτάνες. Κι αυτό σε ενοχλεί γιατί εσένα ούτε που σου σηκώνεται κατά πως φαίνεται. Ευτυχώς η ψωλή μου είναι μεγάλη και σε έχω γράψει σε περίοπτη θέση με τους υπόλοιπους βλάκες.
Το κλαμα στην τσατσα που το βαζεις;Ξεχασες στο μυθιστορημα να βαλεις οτι εκτος απο μεγαλη ψωλη εισαι και πλουσιος και στο Μεταξι πας και γαμας πακοχυμενες πουτανες του 10ευρου απο φιλανθρωπια....
Τελω να κισω τη μπουτανααααααααααααα!!!!Το κλαμα στην τσατσα που το βαζεις;
Πιο φαλάγγι ρε κακομοίρη.Έτσι νομίζεις;;;@Mαλακα πως ειπες, με κοροιδευουν ολοι οι γαυροι; Εγω εσενα βλεπω να εχουν παρει φαλάγγι, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Καλα στα σοβαρα τωρα......τελικα συγκινηθηκε η τσατσα με τη μουνοκλαψα σου ή σε εγραψε στο μουνι της;Πιο φαλάγγι ρε κακομοίρη.Έτσι νομίζεις;;;
Ο @Hellraiser4Ever από το γαμήσι που έφαγε στο νήμα για τα αθλητικά άρχισε να μας λέει για πουτάνες κι αν γαμάω και που.
Να πάω κι εγώ στις ημερήσιες ενημερώσεις για μπουρδέλα να γράφω για αθλητικά.
Ένας ένας καίτε φλάτζα.
Γελάει ο κόσμος με την κατάντια σας.
Εχεις δικιο. Και απο το πολυ γαμησι που του εχεις ριξει γελανε ακομα και ολοι οι γαυροι μαζι του οπως και με εμενα.Πιο φαλάγγι ρε κακομοίρη.Έτσι νομίζεις;;;
Ο @Hellraiser4Ever από το γαμήσι που έφαγε στο νήμα για τα αθλητικά άρχισε να μας λέει για πουτάνες κι αν γαμάω και που.
Να πάω κι εγώ στις ημερήσιες ενημερώσεις για μπουρδέλα να γράφω για αθλητικά.
Ένας ένας καίτε φλάτζα.
Γελάει ο κόσμος με την κατάντια σας.
Καλώς τον ΜπρούκληΞεχασες στο μυθιστορημα να βαλεις οτι εκτος απο μεγαλη ψωλη εισαι και πλουσιος και στο Μεταξι πας και γαμας πακοχυμενες πουτανες του 10ευρου απο φιλανθρωπια....
Διάβασε μέχρι το τέλος να σου λυθούν οι απορίες.Καλα στα σοβαρα τωρα......τελικα συγκινηθηκε η τσατσα με τη μουνοκλαψα σου ή σε εγραψε στο μουνι της;
πως δεν λεει?καλα τελικο εχει παει και η μαλμε δεν λεει τιποτα αυτο.........
Κρεμάμε λάβαρα τις συμμετοχές σε φάιναλ φορ τύπε , δε μας νοιάζει η κούπαΔεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα. Ούτε περίμενα οτι θα υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Σίγουρα είναι ανησυχητικά όσα βγαίνουν προς τα έξω , όσο και η υπεροψία που δείχνει ο Μπ. Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει παίχτης-σταρ σ'αυτη την ομάδα με τέτοια αντιμετώπιση και τέτοια φιλοσοφία.
Οσον αφορά την κορυφή , ναι , η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη , αλλά 9 στις 10 την κούπα θα την πάρει μια από τις 2-3 ακριβότερες και ποιοτικότερες ομάδες. Οποτε αν παίζεις σε μια απο αυτές , μπορεί να μην το πάρεις με την πρώτη , θα το πάρεις όμως με τη δεύτερη ή με την τρίτη.
Αυτο το ξερουμε απο χτες.Ο Ολυμπιακός προσφέρει 12+3 εκατομμύρια για τον Κάρμο, σύμφωνα με την Record
Σύμφωνα με την Record, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει στο τραπέζι 12 εκατομμύρια ευρώ συν τρία εκατομμύρια μπόνους ευρώ στην Πόρτο για τον Ντάβιντ Κάρμο.www.sport24.gr
Τελικα ρε μουνοκλαψα σε αφησε η πουτανα να τη χυσεις ή πηγες κλαιγοντας στη μαμα σου να της το πεις;Καλώς τον Μπρούκλη
Έχει και συνέχεια το μυθιστόρημα εκεί που σε στραπονάρουν κάτι πουτάνες του δεκάρικου και φωνάζεις ζητω ο ολυμπιλαγός
Και μην ανεβάσεις αλλη κριτική στο σάιτ πλούσιε γαμίκο.
Ανέβασε την στο Forbes, έχει κάνει ειδικό τμήμα για κάτι τριμάλακες σαν και σένα που γαμάνε μόνο στα όνειρα τους.
Περιμενει να του ανοιξω το κοτετσι για να ποσταρει δεν φταιει αυτος....Αυτο το ξερουμε απο χτες.
Την καταληξη περιμενουμε και ευχομαστε να ειναι υπερ μας.
Με καθυστερηση ηρθες παλι.
Ησουν που ησουν περιορισμενης ευθυνης το εκαψες τελειως.....Ο Κίνι
κ η μπάλα παει στον ελ κααμπι
Τρείς με τρεις
και ανεβαίνει και ο Όρτα από αριστερά
Όρτα Με το εξωτερικό
ελ κααμπιιιιιιιι
Δεν προλαβαίνει ο Μιλίνκοβιτς
έκοψε
Η κεφαλιά του Ιμπορα
Μάχες σώμα μ σώμα
Παίζετε λέει ο Ντίαζ