Ο @(Τ)ROB(ΑS) που ειναι; Μονο σου σε αφησε ρε συ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Με copy paste δεν κανουμε δουλεια.
Κουραστηκες. Εδω δεν αντεχεις στα καλα σου θα μου πεις.
Τραβα για νανακια γιατί ουτε πουτσα εχει αποψε οπως ειχες υπολογισει.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ο πατερας τους και καλα τους ειχε παει στα δικαστηρια λογω της ψολας που ειχε παντρευτει και τον εβαλε να στραφει εναντιον των παιδιων του....οι δικοι μας ακομα και τοτε δεν ειπαν μια κακη κουβεντα για τον πατερα τους και παντα τον σεβονταν κα τον τιμουσαν.Ο DPG πήρε κληρονομιά ενώ τα αδέρφια έκαναν περιουσία στις φάμπρικες της Γερμανίας
Κληρονομιά από τον πατέρα τους είναι τα λεφτά και είναι τόσο αχάριστοι που τον είχαν πάει στα δικαστήρια
Τα καλά παιδιά....
Οπως λες και ο ίδιος με την στάση τους και την συμπεριφορά τους τιμούν την ιστορία και τα όσα πρεσβεύει ο σύλλογος
Εδώ επιβεβαιώνεται ότι γαύρος και αλήθεια, δεν πάνε μαζί.
Τα παιδιά μου έχουν επιδοθεί σε λυσσαλέο πόλεμο λάσπης για να βάλουν χέρι στην περιουσία μου
"Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας υποβολιμαίο, προφανέστατα κατευθυνόμενο (επιεικώς...), πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που αφορά την αντιδικία με τα τέκνα μου αναφwww.businessenergy.gr
Εσυ εισαι τερμα μαλακας λαγος γιαυτο σαλτα γαμησου και συ και ο dpg....κουνιστρω.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
«Υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Ντόρσεϊ- Όλες οι λεπτομέρειες του deal» - to10.gr
Σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι, ο Τάιλερ ΝτόρσεΪ υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ποιο θα είναι το συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ...
www.to10.gr
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.564
- Πόντοι
- 32.478
Άλλος ένας μαλάκας που δεν ξέρει ανάγνωση ή δεν μπορεί να κατανοήσει το κείμενο. Αυτό ήταν απάντηση σε αυτό που είπες για κληρονομιά. Και ο DPG και οι αδερφοί Μακ Ντακ κληρονομιά πήραν.Ο πατερας τους και καλα τους ειχε παει στα δικαστηρια λογω της ψολας που ειχε παντρευτει και τον εβαλε να στραφει εναντιον των παιδιων του....οι δικοι μας ακομα και τοτε δεν ειπαν μια κακη κουβεντα για τον πατερα τους και παντα τον σεβονταν κα τον τιμουσαν.
Εσυ εισαι τερμα μαλακας λαγος γιαυτο σαλτα γαμησου και συ και ο dpg....κουνιστρω.
Επίσης όσο και να με βρίζεις επειδή δεν έχεις να πεις κάτι άλλο δεν ξεπλένει το γαμήσι που φάγατε στους τελικούς.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
Θα αργήσει πολύ να περάσει ο πόνος γι αυτό βρισε όσο θες.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.324
- Πόντοι
- 22.266
Εγώ ξέρω ότι στον Άρειο πάγο δικαιώθηκαν τα αδέρφια που είχαν διάφορες με το θείο τους Θεοδώρου εδώ κ χρόνια
Δλδ εκτός από το θείο τους έχουν δικαστήρια κ με τον πατέρα τους ;;;
Δλδ εκτός από το θείο τους έχουν δικαστήρια κ με τον πατέρα τους ;;;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Της ψωλης σου χαβα.Άλλος ένας μαλάκας που δεν ξέρει ανάγνωση ή δεν μπορεί να κατανοήσει το κείμενο. Αυτό ήταν απάντηση σε αυτό που είπες για κληρονομιά. Και ο DPG και οι αδερφοί Μακ Ντακ κληρονομιά πήραν.
Επίσης όσο και να με βρίζεις επειδή δεν έχεις να πεις κάτι άλλο δεν ξεπλένει το γαμήσι που φάγατε στους τελικούς.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
Θα αργήσει πολύ να περάσει ο πόνος γι αυτό βρισε όσο θες.
Δεν πρόκειται να βρεις δικιο που να γαμιεσαι!
Τα αδέρφια δεν πηραν ποτε κληρονομια. Ενω ήταν ακομα στην ζωη ο πατερας τους, τους ειχε χαρισει καποιες εταιριες στον Παναμα να δουλευουν και να βγαζουν! Αλλο δωρεα αλλο κληρονομια!
Αυτες τι εταιριες πηγε στα δικαστηρια του Παναμα και τις ζητουσε πισω μιας και η γυναικα του τον εστρεψε εναντίον των παιδιων του! Τα αδερφια δεν τα ενοιαζε τι θα κανει με την υπολοιπη περιουσια του, δικια του ητανε, αλλά δεν θα επετρεπαν να τα φαει ολα μια ξενη και ετσι αντέδρασαν και αμύνθηκαν, και απεδειξαν οτι δεν ηταν αχαριστα προς τον πατερα τους και δικαιωθηκαν. (Μιας και η αιτιολογια επιστροφης δωρεας ηταν η αχαριστία)
Αλλο δωρεα αλλο κληρονομια. Κληρονομια παιρνεις όταν εχει πεθανει ο γονιος. Οταν ειναι εν ζωή είναι δωρεα.
Επισης, οι δηλωσεις που εβαλες του συγχωρεμενου του Κωνσταντινου , ελεγχτηκαν ως κατασκευασμενες.
Οσο για τον Σλουκα και τον πρεζακια σας, χειροτερος και απο αεκτζη καταντησες που γαμησε μετα απο καμια δεκαπενταρια χρονια στην φυλακη και εσυ και ολοι σας.
Βαλτον αλλη μια τωρα γιατι νομιζεις οτι μας πικαρεις ετσι
Παιδιά... Αφήστε τα βαζελακια να κάνουν πιπες σε αυτόν που τους έλεγε "γαμω τον παναθηναϊκό και την 13 σας ολη"... Μην ασχολείσαι με αυτούς... Αυτοί μια ζωή κάγκελα θα βάφουν... Και όπως τους έλεγα και χτες... Λένε για το μπάσκετ αλλά και εκεί 2 είναι και 150 ευρωλιγκες να πάρουν... Τους τσούζει τόσο πολύ γιαυτό λένε μαλακιες και το ξέρουν και οι ίδιοι!!!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Ρε συ, εδω κατηγορει τον χελ οτι αδυνατει να αναγνωσει και να κατανοησει το κειμενο ενω ξεκαθαρα εχει γραψει ο ιδιος για τον Αγελοπουλο και τα παιδια του. Εκτος οτι ο ιδιος δεν ξερει τι σημαινει δωρεα και τι κληρονομια.Παιδιά... Αφήστε τα βαζελακια να κάνουν πιπες σε αυτόν που τους έλεγε "γαμω τον παναθηναϊκό και την 13 σας ολη"... Μην ασχολείσαι με αυτούς... Αυτοί μια ζωή κάγκελα θα βάφουν... Και όπως τους έλεγα και χτες... Λένε για το μπάσκετ αλλά και εκεί 2 είναι και 150 ευρωλιγκες να πάρουν... Τους τσούζει τόσο πολύ γιαυτό λένε μαλακιες και το ξέρουν και οι ίδιοι!!!
Τελευταία τροποποίηση:
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 2.306
Η ουσία είναι οτι έχει μολυνθεί το νήμα του Αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού με τρολοποστ πιπαδόρων του πρεζάκια.
Γνώμη μου είναι να μεταφερθούν αυτά τα σχόλια στο νήμα Θέλει να με κάνει πουτάνα, δεν του χαλάω χατίρι που ταιριαζουν καλυτερα. Πολύ ασχοληθήκαμε με τους υποτακτικούς πατουσάκηδες.
Γνώμη μου είναι να μεταφερθούν αυτά τα σχόλια στο νήμα Θέλει να με κάνει πουτάνα, δεν του χαλάω χατίρι που ταιριαζουν καλυτερα. Πολύ ασχοληθήκαμε με τους υποτακτικούς πατουσάκηδες.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
@antisthenisΓνώμη μου είναι να μεταφερθούν αυτά τα σχόλια στο νήμα Θέλει να με κάνει πουτάνα, δεν του χαλάω χατίρι που ταιριαζουν καλυτερα
Δεν ειναι κακη ιδεα η μεταφορα των post αυτων στο συγκεκριμενο νημα που λεει ο αδερφος παραπανω.
Παρακαλω, να εξεταστει το αιτημα του αδερφου daystalker.
Τελευταία τροποποίηση:
Δικο σας ειναι κι αυτο ,ε τυπε?Η ουσία είναι οτι έχει μολυνθεί το νήμα του Αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού με τρολοποστ πιπαδόρων του πρεζάκια.
Αφιερωμενο στον dpg?
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.564
- Πόντοι
- 32.478
Δεν είναι κληρονομιά, είναι δωρεά. Αν είναι να παίξουμε με τις λέξεις τότε και ο Σλούκας δεν σας γάμησε, έρωτα σας έκανε λίγο βίαιο. Γι αυτό σας έμεινε αξέχαστος.Της ψωλης σου χαβα.
Δεν πρόκειται να βρεις δικιο που να γαμιεσαι!
Τα αδέρφια δεν πηραν ποτε κληρονομια. Ενω ήταν ακομα στην ζωη ο πατερας τους, τους ειχε χαρισει καποιες εταιριες στον Παναμα να δουλευουν και να βγαζουν! Αλλο δωρεα αλλο κληρονομια!
Αυτες τι εταιριες πηγε στα δικαστηρια του Παναμα και τις ζητουσε πισω μιας και η γυναικα του τον εστρεψε εναντίον των παιδιων του! Τα αδερφια δεν τα ενοιαζε τι θα κανει με την υπολοιπη περιουσια του, δικια του ητανε, αλλά δεν θα επετρεπαν να τα φαει ολα μια ξενη και ετσι αντέδρασαν και αμύνθηκαν, και απεδειξαν οτι δεν ηταν αχαριστα προς τον πατερα τους και δικαιωθηκαν. (Μιας και η αιτιολογια επιστροφης δωρεας ηταν η αχαριστία)
Αλλο δωρεα αλλο κληρονομια. Κληρονομια παιρνεις όταν εχει πεθανει ο γονιος. Οταν ειναι εν ζωή είναι δωρεα.
Επισης, οι δηλωσεις που εβαλες του συγχωρεμενου του Κωνσταντινου , ελεγχτηκαν ως κατασκευασμενες.
Οσο για τον Σλουκα και τον πρεζακια σας, χειροτερος και απο αεκτζη καταντησες που γαμησε μετα απο καμια δεκαπενταρια χρονια στην φυλακη και εσυ και ολοι σας.
Βαλτον αλλη μια τωρα γιατι νομιζεις οτι μας πικαρεις ετσι
Ο επόμενος παρακαλώ
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Μπε μπε μπε, ακομα τον Σλουκα? Οταν δεν εχει να απαντησει κατι ο μπεμπακος το γυρναει στον Σλουκα.Δεν είναι κληρονομιά, είναι δωρεά. Αν είναι να παίξουμε με τις λέξεις τότε και ο Σλούκας δεν σας γάμησε, έρωτα σας έκανε λίγο βίαιο. Γι αυτό σας έμεινε αξέχαστος.
Ο επόμενος παρακαλώ
Καμια πιο σοβαρη απαντηση εχεις να δωσεις;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.564
- Πόντοι
- 32.478
Είτε δωρεά, είτε κληρονομια η ουσία είναι η ίδια. Κάποιος σου δίνει λεφτά που δεν τα έχεις δουλέψει.Ρε συ, εδω κατηγορει τον χελ οτι αδυνατει να αναγνωσει και να κατανοησει το κειμενο ενω ξεκαθαρα εχει γραψει ο ιδιος για τον Αγελοπουλο και τα παιδια του. Εκτος οτι ο ιδιος δεν ξερει τι σημαινει δωρεα και τι κληρονομια.
Τα υπόλοιπα είναι πιπες σαν κι αυτές που κάνατε στον Σλούκα.
ΠΟΝΕΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Εισαι τελειως χαζος! Δεν τους εδωσε λεφτα! Τους εδωσε δουλειες! Παρτε και δουλεψτε και ο,τι κανετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ προκοπη σας! Τις μεγαλωσετε; Χαλαλι σας! Τα κανετε σταχτη και μπουρμπερη; Να πατε να γαμηθειτε!Είτε δωρεά, είτε κληρονομια η ουσία είναι η ίδια. Κάποιος σου δίνει λεφτά που δεν τα έχεις δουλέψει.
Τα υπόλοιπα είναι πιπες σαν κι αυτές που κάνατε στον Σλούκα.
ΠΟΝΕΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
Λεφτα ειναι λεφτα. Δουλεια ειναι δουλεια. Σου δινει ο αλλος να δουλεψεις να βγαλεις μονος σου με τον ιδρωτα σου οχι ετοιμα λεφτα.
Κοψε την πρωινη ρε πουλακι μου!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.564
- Πόντοι
- 32.478
Αααα τώρα το κατάλαβα.Εισαι τελειως χαζος! Δεν τους εδωσε λεφτα! Τους εδωσε δουλειες! Παρτε και δουλεψτε και ο,τι κανετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ προκοπη σας! Τις μεγαλωσετε; Χαλαλι σας! Τα κανετε σταχτη και μπουρμπερη; Να πατε να γαμηθειτε!
Λεφτα ειναι λεφτα. Δουλεια ειναι δουλεια. Σου δινει ο αλλος να δουλεψεις να βγαλεις μονος σου με τον ιδρωτα σου οχι ετοιμα λεφτα.
Κοψε την πρωινη ρε πουλακι μου!
Ξέρεις κανέναν να μου δώσει καμιά εταιρεία κι εμένα;;;
Να δουλέψω όχι να μου χαρισει λεφτά.
Λες για μένα κι εσύ τον έχεις κάνει λάστιχο.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.854
- Πόντοι
- 46.423
«Πρόταση 12 εκατομμυρίων για τον Κάρμο από τον Ολυμπιακό»
Εντείνει την προσπάθειά του για την απόκτηση του Κάρμο ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με πορτογαλικό ΜΜΕ έχει καταθέσει πρόταση στην Πόρτο.
www.sport-fm.gr
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.854
- Πόντοι
- 46.423
Παρόμοια θέματα