Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (24 μέλη και 42 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.019
Πόντοι
32.478
Με τον κωλο σου μας εχεις παει γαμιωντας. Το παραδεχομαι!

Βαλε μια Σλουκα τωρα παλι ή τον πρεζακια.
Με το καβλί των 29 πόντων του Κωστάρα σας πάω γαμιώντας. Ακόμα να στρώσει το κωλί σας. Ελπιζατε στου κωλου τα 9μερα αλλά αυτό ισχύει έως 16 πόντους. Στους 29 αργεί πολύ
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.019
Πόντοι
32.478
Ελα ρε μαλακα το ατομο πρεπει να εχει κολλησει οτι αφροδισιο υπαρχει εκει εξω με τις βρωμοπουτανες στο Μεταξι που γαμιεται.Θα μου πεις αν δεν υπηρχαν και αυτες θα ειχε αυτοκτονησει οποτε παλι καλα....:confused:
Το γυρίσαμε στο καλαματιανό;;;
Αφού σας γάμησα τώρα ασχολείστε με το αν γαμάω και ποιες γαμάω. Εφιάλτης σας έχω γίνει πουτανάκια.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.687
Πόντοι
28.246
Στον πούτσο μου αν οι γουρλομάτηδες κληρονόμησαν ή ήταν δωρεά. Η ουσία είναι η ίδια.
Ο DPG κληρονόμησε την εντολή να γαμαει τον γαύρο όπου κι αν τον βρει.
Και το ακολουθεί κατά γράμμα.
Σας έχω ταπωσει στα αθλητικά και κωλοχτυπιέστε.
Στην καραψωλάρα μου λοιπόν οι δωρεές και οι κληρονομιες. Πούτσα ανελέητη

Με το καβλί των 29 πόντων του Κωστάρα σας πάω γαμιώντας. Ακόμα να στρώσει το κωλί σας. Ελπιζατε στου κωλου τα 9μερα αλλά αυτό ισχύει έως 16 πόντους. Στους 29 αργεί πολύ
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ετσι ρε καριολη. Δεν εχεις τι να απαντησεις πλεον και το γυρισες στις κωλοτουμπεςκαι δεν σε νοιαζουν οι κληρονομιες και οι δωρεες.. Ετσι κανε κωλοτουμπες. Μια ζωη πουστηδες και κωλοτουμπες ολοι οι βαζελοι.

Ενα δυο ΧΟΠ ενα δυο ΧΟΠ!

Ετσι ρε καριολη. Δεν εχεις τι να απαντησεις πλεον και το γυρισες στις κωλοτουμπεςκαι δεν σε νοιαζουν οι κληρονομιες και οι δωρεες.. Ετσι κανε κωλοτουμπες. Μια ζωη πουστηδες και κωλοτουμπες ολοι οι βαζελοι.

Ενα δυο ΧΟΠ ενα δυο ΧΟΠ!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σταματα να σκουζεις μωρη και πες μας για τοτε που σε εβαλε η χυσοπουτανα των 10ευρω να χυσεις στο προφυλακτικο και μετα εκλαιγες σαν μουνι στη τσατσα....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.687
Πόντοι
28.246
Σταματα να σκουζεις μωρη και πες μας για τοτε που σε εβαλε η χυσοπουτανα των 10ευρω να χυσεις στο προφυλακτικο και μετα εκλαιγες σαν μουνι στη τσατσα....
Μιλαμε εχει καψει κύτταρα το ατομο.
Τον κατουρας στο στομα και νομίζει οτι ειναι λεμονιτα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.019
Πόντοι
32.478
Βλέπω ότι σαν καλό πουτανάκι διαβάζεις ότι γράφω. Εγώ τουλάχιστον γαμάω, εσύ όχι γι αυτό και τα πολλά νεύρα.
Προσπάθησε να γαμήσεις αν μπορείς, όχι με τον κώλο όπως τώρα γιατί δεν πιάνει και ίσως σου φύγουν τα νευράκια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Στον πούτσο μου αν οι γουρλομάτηδες κληρονόμησαν ή ήταν δωρεά. Η ουσία είναι η ίδια.
Πώς μπορείς να αποθεώνει έναν πρεζακια που σας έβριζε ;;;

Σε ένας ο χοντρός επειδή δεν είχε πάρει την ΕΠΟ κ τον βριζανε ( επαναλαμβάνω όχι επειδή μας έβρισε ή δεν έβαζε λεφτά ΑΛΛΑ επειδή δεν είχε την ΕΠΟ κ αφηνε την ομάδα στα δόντια του Μελισσανίδη ) κ του τα χωνανε κ εσάς σας έβριζε κ επειδή σας πήρε ένα κύπελλο τον έχετε θεό

Αυτό δεν το καταλαβαίνω

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.687
Πόντοι
28.246

Σε ένας ο χοντρός επειδή δεν είχε πάρει την ΕΠΟ κ τον βριζανε ( επαναλαμβάνω όχι επειδή μας έβρισε ή δεν έβαζε λεφτά ΑΛΛΑ επειδή δεν είχε την ΕΠΟ κ αφηνε την ομάδα στα δόντια του Μελισσανίδη ) κ του τα χωνανε κ εσάς σας έβριζε κ επειδή σας πήρε ένα κύπελλο τον έχετε θεό

Αυτό δεν το καταλαβαίνω
Προπερσι, που μας μαθαινανε προπαιδεια ντε, δεν ξεκινησανε ολοι να το βουλωνουνε και να αποθεώνουν τον Αλαφούζο απο εκει που τον βριζανε; Μολις το χασανε, ξεκινησαν παλι Αλαφουζο ψοφα. Βεβαια τους εγταιγε και ο κοβιντ. Ολο και κατι θα φταιει που χανει πρωταθληματα ο λαγος.

Ετσι ειναι και με τον πρεζακια.

Μια ζωη κωλοτουμπες. ΟΛΟΙ!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.019
Πόντοι
32.478

Αυτό δεν το καταλαβαίνω
Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά θα σου κάτι. Ο DPG τα έβαλε με τους οργανωμένους γιατί δεν ήθελε βία στα γήπεδα. Κι αυτοί πήγαν στο σπίτι του και τον απειλούσαν. Κάτι μαλακιστηρια με παπάκια. Στην αγανάκτηση του έβρισε τον Παναθηναικο και καλά έκανε. Προέχει η ασφάλεια η δική του και της οικογένειας του. Δεν αναιρεί ότι έχει κάνει κι αυτός και η οικογένεια του. Δηλαδή θες να μας πεις ότι αντίστοιχα θα πήγαιναν στο σπίτι του χοντρού ή του τίγρη οργανωμένοι να τους απειλήσουν και σήμερα θα ζούσαν;;;;
Και αν ο Μαρινακης έλεγε γαμώ τον Ολυμπιακό θα τον κατηγορουσες;;; Δεν σε έχω για τόσο χαζό.
Για μένα τα αθλητικά τελειώνουν στο γήπεδο και κόσμια. Τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια πρεζωμενα και δεν με αντιπροσωπεύουν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά θα σου κάτι. Ο DPG τα έβαλε με τους οργανωμένους γιατί δεν ήθελε βία στα γήπεδα. Κι αυτοί πήγαν στο σπίτι του και τον απειλούσαν. Κάτι μαλακιστηρια με παπάκια. Στην αγανάκτηση του έβρισε τον Παναθηναικο και καλά έκανε. Προέχει η ασφάλεια η δική του και της οικογένειας του. Δεν αναιρεί ότι έχει κάνει κι αυτός και η οικογένεια του. Δηλαδή θες να μας πεις ότι αντίστοιχα θα πήγαιναν στο σπίτι του χοντρού ή του τίγρη οργανωμένοι να τους απειλήσουν και σήμερα θα ζούσαν;;;;
Και αν ο Μαρινακης έλεγε γαμώ τον Ολυμπιακό θα τον κατηγορουσες;;; Δεν σε έχω για τόσο χαζό.
Για μένα τα αθλητικά τελειώνουν στο γήπεδο και κόσμια. Τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια πρεζωμενα και δεν με αντιπροσωπεύουν.
Δέχομαι τη δικαιολογία που μου θέτεις αλλά θα μπορούσε να βγει ο dpg κ μα πει συγγνώμη που έβρισκα τον ΠΑΟ ,συγγνώμη στους υπόλοιπους φίλους του ΠΑΟ ...αλλά δεν το έκανε.

Γενικά είναι ένας τύπος που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κοσμου θα ήταν δια βίου αποκλεισμένος από κάθε αθλητική δραστηριότητα τουλάχιστον ως παράγοντας .....επικυνδυνος για την ειρήνη κ ασφάλεια του αθλήματος

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.582
Πόντοι
6.056
Δέχομαι τη δικαιολογία που μου θέτεις αλλά θα μπορούσε να βγει ο dpg κ μα πει συγγνώμη που έβρισκα τον ΠΑΟ ,συγγνώμη στους υπόλοιπους φίλους του ΠΑΟ ...αλλά δεν το έκανε.

Γενικά είναι ένας τύπος που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κοσμου θα ήταν δια βίου αποκλεισμένος από κάθε αθλητική δραστηριότητα τουλάχιστον ως παράγοντας .....επικυνδυνος για την ειρήνη κ ασφάλεια του αθλήματος
και οι πρόεδροι σου ισόβια φυλακή , από Στάζι μέχρι Μαρινάρκος :2funny:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.019
Πόντοι
32.478

Ο υγιής παναθηναικος κατάλαβε πως το είπε και δεν ενοχλήθηκε.
Εξάλλου το συγνώμη είναι μια λεξη που την χρησιμοποιούν πολλοί αλλά δεν το εννοούν. Τα έργα μετράνε για μένα και εκεί του βγάζω το καπέλο.
Μας οδήγησε πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.582
Πόντοι
6.056
Εξάλλου το συγνώμη είναι μια λεξη που την χρησιμοποιούν πολλοί αλλά δεν το εννοούν. Τα έργα μετράνε για μένα και εκεί του βγάζω το καπέλο.
ο υγιής λογικός άνθρωπος θα ήθελε να δεί τα τσογλάνια στη μπουζού
Ο άρρωστος ταλιμπάνος θα τους έδινε κάρτες ελευθέρας , χαρτζηλίκια και διορισμούς :confused:

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
18
Like
11.097
Πόντοι
4.496
τοσο κοπανοι εισαστε!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τοσο κοπανοι εισαστε!!!!!!!!!!!

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
18
Like
11.097
Πόντοι
4.496
για πες μας σε τι αθληματα ταπωνεις τον ολυμπιακο ???.....να σου πω και εγω μετα.....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.687
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
440
Πόντοι
21
Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος συλλογος που μπορει να εχει ολα τα τμηματα του σε τοσο πολυ υψηλο επιπεδο και οχι μονο στα εγχωρια πρωταθληματα. Και δεν μιλαμε για καποιες περιοδους μονο αλλα διαχρονικα. Aν εξαιρεσει καποιος το μπασκετ του παναθηναικου που τα 7 ευρωπαικα ειναι τρελο επιτευμα πουθενα δεν συγκρινεται κανεις αλλος συλλογος με μας. Για λαους και κοσμο δεν θα μπω στον κοπο να μιλησω γιατι ειναι μια συζητηση χωρις αρχη και τελος και καθε φιλαθλος εχει φτιαξει στο μυαλο του για τη ομαδα του το δικο του φαντασιακο

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.717
Πόντοι
2.306
Προπερσι, που μας μαθαινανε προπαιδεια ντε, δεν ξεκινησανε ολοι να το βουλωνουνε και να αποθεώνουν τον Αλαφούζο απο εκει που τον βριζανε; Μολις το χασανε, ξεκινησαν παλι Αλαφουζο ψοφα. Βεβαια τους εγταιγε και ο κοβιντ. Ολο και κατι θα φταιει που χανει πρωταθληματα ο λαγος.

Ετσι ειναι και με τον πρεζακια.

Μια ζωη κωλοτουμπες. ΟΛΟΙ!

Η αλήθεια είναι οτι του γάμησε το σπιτάκι του πρεζακια ο Αλαφ και κρύφτηκε σαν την κότα μετά. Αναπαντητες κλήσεις παντού...!
ΥΓ Αλλά είπαμε , ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ.

7777.jpg

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
18
Like
11.097
Πόντοι
4.496