You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 175
- Like
- 22.021
- Πόντοι
- 32.478
Εγώ δεν συμφωνώ με την 13 ουτε είμαι οργανωμενος Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να πάνε στο σπίτι του και να τον απειλούν.Εσείς η γκει δεκατρία του ζητήσατε συγνώμη ;που πήγατε με τα παπια στο σπίτι του;
Αλλά είπαμε η πούτσα του Σλούκα σε έχει χαζέψει.
Δυστυχώς δεν πρόκειται να περάσουν οι παραισθησεις. Περαστικά αλλά δυστυχώς θα κρατήσει πολύ αυτό.
Κουράγιο
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.690
- Πόντοι
- 28.246
Μπα, αυτα περνανε γρηγορα.Εγώ δεν συμφωνώ με την 13 ουτε είμαι οργανωμενος Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να πάνε στο σπίτι του και να τον απειλούν.
Δυστυχώς δεν πρόκειται να περάσουν οι παραισθησεις. Περαστικά αλλά δυστυχώς θα κρατήσει πολύ αυτό.
Κουράγιο
Αλλα να σε κανουν παρακατιανο οι διοικησεις σου δεν περναει ποτε. Ρε να βαφετε καγκελα καταντησατε!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 175
- Like
- 22.021
- Πόντοι
- 32.478
Έτσι σας βάψαμε και την κωλοτρυπιδα κόκκινη για να μην φαίνονται τα αίματα από την πούτσα ΣΛΟΥΚΑ-ΝΑΝ.Μπα, αυτα περνανε γρηγορα.
Αλλα να σε κανουν παρακατιανο οι διοικησεις σου δεν περναει ποτε. Ρε να βαφετε καγκελα καταντησατε!
Έχουμε πείρα.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.774
- Πόντοι
- 2.606
Όλη κι όλη μου η στενόχωρια κράτησε 2-3 ώρες το πολύ εσένα κρατάει λίγο περισσότερο κάπου 14 χρόνια και πας ολοταχώς για 20Εγώ δεν συμφωνώ με την 13 ουτε είμαι οργανωμενος Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να πάνε στο σπίτι του και να τον απειλούν.
Κουράγιο
Τελευταία τροποποίηση:
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.690
- Πόντοι
- 28.246
Δεν ασχολείται με την μπαλα το ατομο ρε συ. Το ξεχασες;Όλη κι όλη μου η στενόχωρα κράτησε 2-3 ώρες το πολύ εσένα κρατάει λίγο περισσότερο κάπου 14 χρόνια και πας ολοταχώς για 20
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.774
- Πόντοι
- 2.606
Γιατί να ασχοληθεί άμα πάει στο μουσείο της παναθας θα δει τη φανέλα του Βαζέχα στο τελευταίο πρωτάθλημα και το σταυρο του βέβαια να κάνει που δεν θα δει του τοτη φυλακουρηΔεν ασχολείται με την μπαλα το ατομο ρε συ. Το ξεχασες;
Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 920
- Πόντοι
- 86
Πούτσα πάλι πούτσα πάλι ΟΕ ΟΕ
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.690
- Πόντοι
- 28.246
Εσυ που χαθηκες ρε παλικαρι;Πούτσα πάλι πούτσα πάλι ΟΕ ΟΕ
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.886
- Πόντοι
- 5.006
επισης ειναι τιγκα στα πλακατ απο τις ηττες τους....Γιατί να ασχοληθεί άμα πάει στο μουσείο της παναθας θα δει τη φανέλα του Βαζέχα στο τελευταίο πρωτάθλημα
τον ηπιαν στο γουεμπλευ, πανηγυριζουν...
τον ηπιαν απο τον αγιαξ με τον βαζεχα, πανηγυριζουν...
παραλιγο να κερδιζαν την μπαρτσελονα, πανηγυριζουν...
παραλιγο να κερδιζαν την πορτο, πανηγυριζουν....
μαζι με τους αγγελοπουλαιους στο μπασκετ, δεν πρεπει να υπαρχει παγκοσμιως αλλη ομαδα που να πανηγυριζει καθε χρονο τις ηττες τους...εμεις μεχρι τις 29 μαιου 2024 καθε χρονο κλαιγαμε για το γκολ του κοντε με την γιουβεντους, ενω αυτοι πανηγυριζουν που αποκλειστηκαν απο τον αγιαξ με τον βαζεχα....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.690
- Πόντοι
- 28.246
Ο @(Τ)ROB(ΑS) που ειναι; Μονο σου σε αφησε ρε συ;Έτσι σας βάψαμε και την κωλοτρυπιδα κόκκινη για να μην φαίνονται τα αίματα από την πούτσα ΣΛΟΥΚΑ-ΝΑΝ.
Έχουμε πείρα.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.690
- Πόντοι
- 28.246
Ξεχασες το 52% κατοχη στο ολντ τραφορντ.επισης ειναι τιγκα στα πλακατ απο τις ηττες τους....
τον ηπιαν στο γουεμπλευ, πανηγυριζουν...
τον ηπιαν απο τον αγιαξ με τον βαζεχα, πανηγυριζουν...
παραλιγο να κερδιζαν την μπαρτσελονα, πανηγυριζουν...
παραλιγο να κερδιζαν την πορτο, πανηγυριζουν....
μαζι με τους αγγελοπουλαιους στο μπασκετ, δεν πρεπει να υπαρχει παγκοσμιως αλλη ομαδα που να πανηγυριζει καθε χρονο τις ηττες τους...εμεις μεχρι τις 29 μαιου 2024 καθε χρονο κλαιγαμε για το γκολ του κοντε με την γιουβεντους, ενω αυτοι πανηγυριζουν που αποκλειστηκαν απο τον αγιαξ με τον βαζεχα....
Ο @(Τ)ROB(ΑS) που ειναι; Μονο σου σε αφησε ρε συ;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.690
- Πόντοι
- 28.246
Με copy paste δεν κανουμε δουλεια.
Κουραστηκες. Εδω δεν αντεχεις στα καλα σου θα μου πεις.
Τραβα για νανακια γιατί ουτε πουτσα εχει αποψε οπως ειχες υπολογισει.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
Ο πατερας τους και καλα τους ειχε παει στα δικαστηρια λογω της ψολας που ειχε παντρευτει και τον εβαλε να στραφει εναντιον των παιδιων του....οι δικοι μας ακομα και τοτε δεν ειπαν μια κακη κουβεντα για τον πατερα τους και παντα τον σεβονταν κα τον τιμουσαν.Ο DPG πήρε κληρονομιά ενώ τα αδέρφια έκαναν περιουσία στις φάμπρικες της Γερμανίας
Κληρονομιά από τον πατέρα τους είναι τα λεφτά και είναι τόσο αχάριστοι που τον είχαν πάει στα δικαστήρια
Τα καλά παιδιά....
Οπως λες και ο ίδιος με την στάση τους και την συμπεριφορά τους τιμούν την ιστορία και τα όσα πρεσβεύει ο σύλλογος
Εδώ επιβεβαιώνεται ότι γαύρος και αλήθεια, δεν πάνε μαζί.
Τα παιδιά μου έχουν επιδοθεί σε λυσσαλέο πόλεμο λάσπης για να βάλουν χέρι στην περιουσία μου
"Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας υποβολιμαίο, προφανέστατα κατευθυνόμενο (επιεικώς...), πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που αφορά την αντιδικία με τα τέκνα μου αναφwww.businessenergy.gr
Εσυ εισαι τερμα μαλακας λαγος γιαυτο σαλτα γαμησου και συ και ο dpg....κουνιστρω.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
«Υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Ντόρσεϊ- Όλες οι λεπτομέρειες του deal» - to10.gr
Σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι, ο Τάιλερ ΝτόρσεΪ υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ποιο θα είναι το συμβόλαιο του 28χρονου γκαρντ...
www.to10.gr
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 175
- Like
- 22.021
- Πόντοι
- 32.478
Άλλος ένας μαλάκας που δεν ξέρει ανάγνωση ή δεν μπορεί να κατανοήσει το κείμενο. Αυτό ήταν απάντηση σε αυτό που είπες για κληρονομιά. Και ο DPG και οι αδερφοί Μακ Ντακ κληρονομιά πήραν.Ο πατερας τους και καλα τους ειχε παει στα δικαστηρια λογω της ψολας που ειχε παντρευτει και τον εβαλε να στραφει εναντιον των παιδιων του....οι δικοι μας ακομα και τοτε δεν ειπαν μια κακη κουβεντα για τον πατερα τους και παντα τον σεβονταν κα τον τιμουσαν.
Εσυ εισαι τερμα μαλακας λαγος γιαυτο σαλτα γαμησου και συ και ο dpg....κουνιστρω.
Επίσης όσο και να με βρίζεις επειδή δεν έχεις να πεις κάτι άλλο δεν ξεπλένει το γαμήσι που φάγατε στους τελικούς.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
Θα αργήσει πολύ να περάσει ο πόνος γι αυτό βρισε όσο θες.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.179
- Πόντοι
- 26.141
Εγώ ξέρω ότι στον Άρειο πάγο δικαιώθηκαν τα αδέρφια που είχαν διάφορες με το θείο τους Θεοδώρου εδώ κ χρόνια
Δλδ εκτός από το θείο τους έχουν δικαστήρια κ με τον πατέρα τους ;;;
Δλδ εκτός από το θείο τους έχουν δικαστήρια κ με τον πατέρα τους ;;;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.690
- Πόντοι
- 28.246
Της ψωλης σου χαβα.Άλλος ένας μαλάκας που δεν ξέρει ανάγνωση ή δεν μπορεί να κατανοήσει το κείμενο. Αυτό ήταν απάντηση σε αυτό που είπες για κληρονομιά. Και ο DPG και οι αδερφοί Μακ Ντακ κληρονομιά πήραν.
Επίσης όσο και να με βρίζεις επειδή δεν έχεις να πεις κάτι άλλο δεν ξεπλένει το γαμήσι που φάγατε στους τελικούς.
ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
Θα αργήσει πολύ να περάσει ο πόνος γι αυτό βρισε όσο θες.
Δεν πρόκειται να βρεις δικιο που να γαμιεσαι!
Τα αδέρφια δεν πηραν ποτε κληρονομια. Ενω ήταν ακομα στην ζωη ο πατερας τους, τους ειχε χαρισει καποιες εταιριες στον Παναμα να δουλευουν και να βγαζουν! Αλλο δωρεα αλλο κληρονομια!
Αυτες τι εταιριες πηγε στα δικαστηρια του Παναμα και τις ζητουσε πισω μιας και η γυναικα του τον εστρεψε εναντίον των παιδιων του! Τα αδερφια δεν τα ενοιαζε τι θα κανει με την υπολοιπη περιουσια του, δικια του ητανε, αλλά δεν θα επετρεπαν να τα φαει ολα μια ξενη και ετσι αντέδρασαν και αμύνθηκαν, και απεδειξαν οτι δεν ηταν αχαριστα προς τον πατερα τους και δικαιωθηκαν. (Μιας και η αιτιολογια επιστροφης δωρεας ηταν η αχαριστία)
Αλλο δωρεα αλλο κληρονομια. Κληρονομια παιρνεις όταν εχει πεθανει ο γονιος. Οταν ειναι εν ζωή είναι δωρεα.
Επισης, οι δηλωσεις που εβαλες του συγχωρεμενου του Κωνσταντινου , ελεγχτηκαν ως κατασκευασμενες.
Οσο για τον Σλουκα και τον πρεζακια σας, χειροτερος και απο αεκτζη καταντησες που γαμησε μετα απο καμια δεκαπενταρια χρονια στην φυλακη και εσυ και ολοι σας.
Βαλτον αλλη μια τωρα γιατι νομιζεις οτι μας πικαρεις ετσι
Παιδιά... Αφήστε τα βαζελακια να κάνουν πιπες σε αυτόν που τους έλεγε "γαμω τον παναθηναϊκό και την 13 σας ολη"... Μην ασχολείσαι με αυτούς... Αυτοί μια ζωή κάγκελα θα βάφουν... Και όπως τους έλεγα και χτες... Λένε για το μπάσκετ αλλά και εκεί 2 είναι και 150 ευρωλιγκες να πάρουν... Τους τσούζει τόσο πολύ γιαυτό λένε μαλακιες και το ξέρουν και οι ίδιοι!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις