Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.688
- Πόντοι
- 28.246
Εχει και βίντεο του πρεζακια, προσεχε ρε!τον περιμενω να δωσει απαντηση εκτος απο ''παρε την πουτσα του Σλουκα''!!!!!!!
Εχει και βίντεο του πρεζακια, προσεχε ρε!τον περιμενω να δωσει απαντηση εκτος απο ''παρε την πουτσα του Σλουκα''!!!!!!!
ελα ρε τωρα μου το λες???????...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...εχει και του Δαρσινου?????Εχει και βίντεο του πρεζακια, προσεχε ρε!
Προσεχε σου λεω ειναι δυνατος με τον κωλο. Παιρνει πραμα μεσα.ελα ρε τωρα μου το λες???????...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...εχει και του Δαρσινου?????
ε που πηγε???....Προσεχε σου λεω ειναι δυνατος με τον κωλο. Παιρνει πραμα μεσα.
Δεν ξερω.ε που πηγε???....
Το τάπωμα πάει σε αυτούς που παραθέτουν συνεχώς τα μηνύματα μου και επειδή δεν βγάζουν άκρη αρχίζουν να βρίζουν . Αυτούς τους έχω ταπωσει σε όλα τα ποστ.για πες μας σε τι αθληματα ταπωνεις τον ολυμπιακο ???.....να σου πω και εγω μετα.....
Αλλά εάν θέλεις και στα αθλήματα διάβασε αυτό που αφορά το μπάσκετ και το έχει γράψει η διοργανώτρια αρχή και μετά ποσταρε το αντίστοιχο δικό σου που γράφει για τον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε άθλημα γουστάρεις.
Προσεχε την κωλοτουμπα τωρα, ΜΑΛΑΚΑ γιατι διοργανωτρια αρχη ειναι η ΟΥΕΦΑ!Ευρωλίγκα: “Ο Παναθηναϊκός η πιο επιτυχημένη ομάδα του 21ου αιώνα” (video)
Η Ευρωλίγκα περιγράφει τον Παναθηναϊκό ως την πιο επιτυχημένη ομάδα του 21ου αιώνα και απομονώνει τα συγκινητικά λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον αείμνηστο Παύλο.www.eurohoops.net
Ο,τι ανεβαινει κατεβαινει και ο,τι πεφτει ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League
Τι τους έκανε πάλι ο ΓΑΜΙΑΣ ρε σεις ; Πώς τους πετσόκοψε έτσι ; Τους διέλυσε την "εξυγιανση" , τους πήρε τα παραρτήματα , θα τους πάρει και τα στρινγκάκια που φοράνε. Στο τέλος θα αγοράσει και τον πορτοκαλί βόθρο που είναι το μόνο που τους έχει απομείνει να παρηγοριουνται και θα αρχίσουν να πηδάνε απ' τις ταράτσες. Τα σκαμπώ μου και τ'αρχίδια μου λεμεεεε
Γεια σου κι εσενα πιτσιρικα γαυρε.Που θα παει ,θα μεγαλωσειςγεια σου σε Βλασση βαζελε!!!!!!.....χαχαχαχαχααχαχαχα
απαπα, αγριεψε ο Ζεμπους?Ο,τι ανεβαινει κατεβαινει και ο,τι πεφτει ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!
Καλα γαμησια παιδια! Ετοιμαστε μουνια και κωλους, θα φατε καλα!
Ευρωλίγκα: “Ο Παναθηναϊκός η πιο επιτυχημένη ομάδα του 21ου αιώνα” (video)
Η Ευρωλίγκα περιγράφει τον Παναθηναϊκό ως την πιο επιτυχημένη ομάδα του 21ου αιώνα και απομονώνει τα συγκινητικά λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον αείμνηστο Παύλο.www.eurohoops.net
Βλασση, αν θελεις να μιλησουμε σοβαρα εχει καλως. Την ειρωνια δεν την σηκωνω και δεν εχω διαθεση να ξανα ξεκατινιαστω μαζι σου.απαπα, αγριεψε ο Ζεμπους?
Ρε μπασ κι εισαι ο Καραπαπας?
Ο,τι ανεβαινει κατεβαινει και ο,τι πεφτει ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!
Καλα γαμησια παιδια! Ετοιμαστε μουνια και κωλους, θα φατε καλα!
Σοβαρα λοιπονΒλασση, αν θελεις να μιλησουμε σοβαρα εχει καλως. Την ειρωνια δεν την σηκωνω και δεν εχω διαθεση να ξανα ξεκατινιαστω μαζι σου.
Διάλεξε μιλαμε σαν ανθρωποι και σοβαρα ή το αφηνουμε να παει στο διαολο και δεν παραθετει ο ενας τον αλλον;
Χαλαρωσε λιγο...Ας μην στηριζαν ΙΒΑΝ και ΜΑΚΗΣ καιΤο αίμα νερό δε γίνεται! Πέρασαν την υπαρξιακή τους κρίση αλλά δεν άντεξαν και ήσυχα επέστρεψαν πάλι στον αγαπημένο τους ΜΠΑΜΠΑ.
Είναι γλυκιά σα μέλι , η πούτσα του Βαγγέλη!
Χαλαρωσε λιγο...Ας μην στηριζαν ΙΒΑΝ και ΜΑΚΗΣ και
θα βλεπες τι θα επαιρνε ο χοντρος.
Και ας πεσουν ολοι οι γαυροι να με φανε Βλασση.Σοβαρα λοιπον
επειδη πηρε ο χοντρος τη λιγκα να ετοιμαστουμε?
Για τι ακριβως?
Θα (ξανα) στησει ως και το που κουτσουλανε τα χελιδονια?
Αν αυτο εννοεις, πες το μας