Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Τωρα μιλαμε!Κοίτα , εγώ προσωπικά δεν θέλω τοπ ονόματα γιατί είναι ανέφικτο αν δε μιλάμε για συνταξιουχους σαν αυτους που πηραμε περσι. Θα προτιμούσα παιχτες τύπου Ροντινει και 3-4 ταλέντα με potential τύπου Καμαρά , Μιραλάς κλπ (οταν τους πηραμε). Προς το παρόν έχουμε πάρει κάτι συνταξιούχους που δεν ειναι καν τοπ ονοματα αλλα υπαρχει ακομα χρόνος.
Επίσης , τα φιλικά δεν με απασχολούν καθόλου. Είναι μόνο για τον προπονητή. Ουτε χθες ενθουσιάστηκα ούτε αν φάμε 4 απ' τη Νοριτς θα τα βάψω μαύρα. Εχω σταματήσει να ασχολούμαι από εκείνη τη χρονιά που ρίξαμε 3 στη Βαλένθια μέσα στο Μεστάγια (με διθυράμβους για Μπαμπαγκίντα) και μετά στα επίσημα πήγε η φάπα σύννεφο.
Αυτό που με απασχολεί είναι να σταθεί η ομάδα στο ύψος της. Ήτοι να πάρει το πρωτάθλημα και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο Europa. Τα περσινά ξεφτιλίκια σε Ευρώπη (με 4ρες απο Χάιφα και 3αρες απο κατι καραμπαγκ μεσα στο Καραϊσκάκη) και η απώλεια του πρωταθλήματος με τα χέρια κάτω , δε γίνεται να τα αποδεχτούμε ξανά χωρίς να μιλάμε.
Και τον Σκοτσεζο γιατι τον κραζεις; Πηρε εναν νεαρο ποδοσφαιριστη με μικρο οικονομικο ρισκο, αν και δεν μαθαμε με ποσα και τον εδωσε δανεικο και θα τον παρακολουθει. Δεν του εδωσε και ρολο αμεσως στην ομαδα και πως να του δωσει αφου εχει Καμαρα και Χουανγκ. Αλλα εκανε επενδυση και μαλιστα φτηνη σε νεο παιχτη. Την ιδια επενδυση με ψιχουλα εκανε και στον Μαντι και στον Κορεατη, ελευθερο, βεβαια πιο ακριβοπληρωμενο στο ενα εκ. συμβολαιο στον κιτρινιαρη. Βγηκαν και οι δυο. Που είναι το λαθος λοιπον αφου εχει δυο στα δυο που του εχουν βγει; Προς τι η ελλειψη εμπιστοσυνης;
Στα των υπερηλίκων συμφωνουμε και ας βγαινει η μεταγραφη Ιμπορα. Το εχω γράψει νωριτερα το εγραψε και ο Χελ ο παιχτης δεν βγαζει πανω απο εξηνταλεπτο και ολοκληρη χρονια σε φουλ ρυθμους και σε υψηλο επιπεδο.
Το φιλικο με την Ρειντζερς δεν ηταν τιποτα παραπανω απο ενα δυνατο τεστ αλλα εφερε μια ηρεμια και λιγο ελπιδα οτι ισως δεν ειναι τοσο σκατα τελικα για μια ομαδα οπως ο φετινος Ολυμπιακος που εχει αργησει παρα πολυ να ολοκληρωσει τον κορμο του στις .μεταγραφες. Και παλι γκρίνια γιατι δεν εβσλε γκολ ο Ελ Αραμπι.
Και εγω γκρινιαζω αδερφε. Αλλα καπου να υπαρχει και οριο. Δεν εισαι αυτος που ησουνα σε οικονομικο επιπεδο για να ανοιγεις πορτοφολια για πλακα. Ειδα και τα περσινα οπως λες με μεταγραφη Βρσαλικο στα δυο μυρια συμβολαιο και με Ζιγκερναγκελ κοντα στα δυο εκατομμυρια αγορα. Παρελαση δεν προλαβανε.
ΥΓ: Αν οντως ο λογος που τιμωρηθηκε ο Μολδαβος ειναι οτι τον πλευρισε και δεχτηκε να μιλησει με την Σπαρτακ ενω εχει συμβολαιο σε ισχυ, καλα του εκανε και το γαμησι να ειναι ακομα μεγαλυτερο. Ο Ολυμπιακος δηλωνει κιολας οτι δεν θα δεχτει οποιαδηποτε προσφορα και αν ερθει απο την συγκεκριμενη ομαδα για τον παιχτη! Μακάρι να κρατησει χαρακτηρα.