alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Μάλλον δεν με καταλαβες.Συγνωμη αλλα η συζητηση ηταν για το τι αρχιδατος προποντης ειναι. Και ο Τσαρλι εξηγουσε οτι οσα εχουμε δει απο τον Γκουαρντιολα ειναι προιον απο τα λεφτα της Μπαγερν που τα σταξανε για να φερει παιχτες και των Αραβων στην σιτι. Και δεν βρηκε καποιον παιχτη και να τον μαθει πως παιζει ομιδιος τομδικοντου ποδοσφαιρο αλλα φερε μου αυυον, δωσε κανα εκατοπενηνταρι ναμπαιξω την μπαλα μου. Και οτι το ποδοσφαιρο του ειναι ιδανικο για κερδιζει κατωτερους του. Αν η αντιπαλη ομαδα τον ζορισει ο Γκουαρντιολα τα βρισκει σκουρα.
Ξερω, σας χαλασα την μαντεστρα τωρα με τον Γκουαρντιολα. Απατεωνας δεν ειναι βεβαια αλλα δεν ειναι και η προπονηταρα.... Υπαρχουν ενστασεις. Και για να σας προλαβω. Τα νουμερα, που θα μου πειτε οτι με διαψευδουν, τα νουμερα ειναι για τους οπαδους της εκαστοτε ομαδας.
Προφανως δεν εχω κανεναν καημο για τον Γκουαρντιολα. Ισα ισα τον θεωρω τον μεγαλυτερο απατεωνα του συμπαντος.
Αλλά γιατι τον κρινουμε για κατι εντελως ασχετο, δηλαδη οτι "δεν βγαζει παικτες" (λες και ειναι στη Ρεαλ Β΄) και οχι για το γεγονός ότι εχει καταστρεψει το παγκοσμιο ποδοσφαιρο με το τικι-τακα?