Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.273
Πόντοι
28.246
DqOe2roWoAAp9n3.jpg

Τουτος θα σου εκανε αν τον επαιρνες

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.625
Πόντοι
2.306
Ρε τύποι γιατί τσακώνεστε εφόσον συμφωνείτε επι της ουσίας οτι δεν κάνει για Ολυμπιακό ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Η Β Ισπανιας οπως και να το κανεις ειναι ανώτερη της Β Ρωσιας. Αλλα τον ειδες τον κιτρινιαρη πρωτα.
Χελ, σου εχω γκρεμισει ολους τους ισχυρισμους σου.
Ναι τυπε οντως με εχεις αποστομωσει.....ο βασικος με την Εθνικη Κορεας που επαιζε στην Ρουμπιν Καζαν ειναι κατωτερος απο τον εξωφυλαρουχα της Σεγκουντα.

Κατσε να απολαμβανεις ολους αυτους τους σουπερ σταρ και την ομαδαρα σου να τερματιζει 3η στη Τσουπρα Λιγδ.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τύποι γιατί τσακώνεστε εφόσον συμφωνείτε επι της ουσίας οτι δεν κάνει για Ολυμπιακό ;
Απλα εχει ξυπνησει Τακης εδω και μια εβδομαδα και μας πουλαει τρελιτσα....μια εβδομαδα πριν εκραζε 100 φορες χειροτερα απο μενα!:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.273
Πόντοι
28.246
Ναι τυπε οντως με εχεις αποστομωσει.....ο βασικος με την Εθνικη Κορεας που επαιζε στην Ρουμπιν Καζαν ειναι κατωτερος απο τον εξωφυλαρουχα της Σεγκουντα.

Κατσε να απολαμβανεις ολους αυτους τους σουπερ σταρ και την ομαδαρα σου να τερματιζει 3η στη Τσουπρα Λιγδ.....

Απλα εχει ξυπνησει Τακης εδω και μια εβδομαδα και μας πουλαει τρελιτσα....μια εβδομαδα πριν εκραζε 100 φορες χειροτερα απο μενα!:2funny:
Τον ηξερες τον κιτρινιαρη εσυ σωστα. Ποδοσφαιρομανα η Νοτια Κορεα, την παρακολουθούσες στενα.

Ο αλλος απο Γερμανια που γράφουν τωρα σου κανει ή οχι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τον ηξερες τον κιτρινιαρη εσυ σωστα. Ποδοσφαιρομανα η Νοτια Κορεα, την παρακολουθούσες στενα.

Ο αλλος απο Γερμανια που γράφουν τωρα σου κανει ή οχι;
Ειπαμε οχι ειναι κοντος!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ριξτο στην πλακα. Δες και συτουνου τα στατιστικα. ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙ!
Ρε σοβαρα τωρα πιστευεις οτι καναμε προταση για εναν παιχτη σε πολυ καλη ηλικια που επαιζε στην Αιντραχτ βασικος;Με ολα αυτα που εχουμε δει φετος;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.273
Πόντοι
28.246
Ρε σοβαρα τωρα πιστευεις οτι καναμε προταση για εναν παιχτη σε πολυ καλη ηλικια που επαιζε στην Αιντραχτ βασικος;Με ολα αυτα που εχουμε δει φετος;
Στ αρχιδια μου εαν εκανε ή δεν εκανε. Και εννια εκατομμυρια να κανει, σαν ομαδα εισαι υποχρεωμενος να δοκιμασεις την τυχη σου, τζαμπα ειναι. Κανεις την προσφορα σου και αν σου κατσει. Αλλά δεν μου κανει για τους λογους που ανεφερα.

Χελ, σου εχω φυλαξει για αργοτερα την αναφορα σου σχετικα με τα 6,5 εκ? ΤΑλλα θα στα πω τωρα. Του νιαου για Πινεδα. Φαντασου τωρα περυσι να εκανε να στον εφερνε ο χοντρος, δανεικο με ή χωρις οψιον. Θα μας ειχες ζαλισει τωαρχιδια οτι κοιτατε ρε τυποι εφερε παιχτη απο ομαδα που προσπαθει να σωζει την κατηγορια καθε χρονοα και δεν επαιζε ουτε εκει.
Κατσε ομως να τον (ξανα) δουμε και αυτον, γιατι ο τελευταίος που εβγαλε ματια με την πρωτη χρονια και μετα δεν ξανα είδαμε προκοπη, τον λενε Αγκιμπου Καμαρα. Κατσε να δουμε αν συνεχισει και Μεξικανος ετσι , η θα συνεχιζει να γαμαει!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Που το βρηκες ρε μαλακα Κορδον αυτο το φρουτο;Αυτος μοιαζει με Σικαριο Μεξικανικου Καρτελ!!!:2funny:

1690577700434.png

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.625
Πόντοι
2.306
Δε παίζει να κάνουμε μεταγραφή. Μόνο δανεικούς και ελεύθερους. Πάντως για εξτρεμάκια Τραορέ (της Γουλβς) και Λουκας Μόουρα είναι ελευθεροι. Σας κάνουν ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Στ αρχιδια μου επαν εκανε ή δεν εκανε. Και εννια εκατομμυρια να κανει σαν ομαδα εισαι υποχρεωμενος αν δοκιμασεις την τυχη σου, τζαμπα ειναι. Κανεις την προσφορα σου και αν σου κατσει. Αλα δεν μου κανει για τους λογους που ανεφερα.

Χελ, σου εχω φυλαξει για αργοτερα την αναφορα σου σχετικα με τα 6,5 εκ? Του νιαου για Πινεδα. Φαντασουζ τωαρ λερυσι να εκανε να στον εφερνε ο χοντρος, δανεικο με ή χωρις οψιον. Θα μας ειχες ζαλισει τωαρχιδια οτι κοιτατε ρε τυποι εφερε λαιχτη απο ομαδα που προσπαθει να σωζει την κατηγορια καθε χρονοα και δεν επαιζε ουτε εκει.
Κατσε ομως να τον (ξανα) δουμε και αυτον, γιατι ο τελευταίος που εβγαλε ματια με την πρωτη χρονια και μετα δεν ξανα είδαμε προκοπη, τον λενε Αγκιμπου Καμαρα. Κατσε να δουμε αν συνεχισει και Μεξικανος ετσι , η θα συνεχιζει να γαμαει!
Τυπε για να μην του κουραζουμε...η Κουλα αυτα μπορει να κανει και καλα τα κανει.Εσυ εισαι Ολυμπιακος!

Αμα δεν μπορει το παχυδερμο να υποστηριξει οικονομικα την ομαδα οπως της αξιζει ΠΟΥΛΟ ΑΡΜ και αι στο διαολο και ακομα παραπερα!!!

Δε παίζει να κάνουμε μεταγραφή. Μόνο δανεικούς και ελεύθερους. Πάντως για εξτρεμάκια Τραορέ (της Γουλβς) και Λουκας Μόουρα είναι ελευθεροι. Σας κάνουν ;
Α καλα....εσυ θελεις και Τραορε!!!!:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.273
Πόντοι
28.246
Τυπε για να μην του κουραζουμε...η Κουλα αυτα μπορει να κανει και καλα τα κανει.Εσυ εισαι Ολυμπιακος!

Αμα δεν μπορει το παχυδερμο να υποστηριξει οικονομικα την ομαδα οπως της αξιζει ΠΟΥΛΟ ΑΡΜ και αι στο διαολο και ακομα παραπερα!!!

Α καλα....εσυ θελεις και Τραορε!!!!:2funny:
Δηλαδη εσυ βαδιζεις οπως η γυναικες δηλαδη. Δεν μπαίνει χρημα στο σπιτι, γκρινια και λος πουλος, αχρηστε. Ωραια τακτικη. Να χαρω γαυρο!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Δηλαδη εσυ βαδιζεις οπως η γυναικες δηλαδη. Δεν μπαίνει χρημα στο σπιτι, γκρινια και λος πουλος, αχρηστε. Ωραια τακτικη. Να χαρω γαυρο!
Α δεν ηξερα οτι τον ειχαμε παντρευτει τον Χοντρο και τωρα πρεπει να τον στηριξουμε που μας γραφει στα αρχιδια του....ρε μαλακα σοβαρα τωρα εχεις αρχισει να παιρνεις τιποτα;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.273
Πόντοι
28.246
Α δεν ηξερα οτι τον ειχαμε παντρευτει τον Χοντρο και τωρα πρεπει να τον στηριξουμε που μας γραφει στα αρχιδια του....ρε μαλακα σοβαρα τωρα εχεις αρχισει να παιρνεις τιποτα;
Εγω λεω να χαλαρωσεις. Δεν γινεται συνεχεια γκρινια και μιρλα.

Και εγω να ημουνα δεν θα τον εμπιστευομουνα τον Αντωνακη να του δωσω 15-20 εκατομμυρια να κανει μεταγραφες. Τεχνικη διευθυνταρα ειναι, να βρει χωρις λεφτα!

Την ειδα και την προποπη μας με κατι πενταρια σε βαψομαλλιαδες, και κατι τριαρια σε πεπε και κατι δυαρια εκατομμυρια σε Κουντε. Εχει κι αλλους το μενου να τους βαλω; Συνολικης αξιας καμια τριανταριά εκατομμυρια τουλαχιστον σαπακια εχεις στο ρεντη τωρα!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.273
Πόντοι
28.246
Ναι ρε!

Τι τεχνικος διευθυντής αρχιδατος ειναι που θελει λεφτα για να βρει παιχτες; Δηλαδη με τα λεφτα της ομαδας θα σε κανω εγω μαγκα! Οχι ρε καριολη!
Τι τεχνικος διευθυντης ειναι αν τον εχω μονο για να μου αγοραζει; Πουλα οσους μου περισσεύουν να δω και τι deal κανεις, μάζεψε χρημα και παρτο να κανεις μεταγραφες. Μονο για να αγοραζεις εισαι και δη με τα λεφτα που θα σου σταξω;

Για δες ενα βιντεο για τον Γκουαρντιολα. (Προπονητης ή απατεωνας ειναι ο τιτλος) να δεις τι λεει ο Τσαρλι και γι αυτον. Δεν τον ειδαμε να βγαζει κανεναν παίχτη αλλα με τα λεφτα της Μπάγερν και των Αραβων στην σιτι κουνιεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ναι ρε!

Τι τεχνικος διευθυντής αρχιδατος ειναι που θελει λεφτα για να βρει παιχτες; Δηλαδη με τα λεφτα της ομαδας θα σε κανω εγω μαγκα! Οχι ρε καριολη!
Τι τεχνικος διευθυντης ειναι αν τον εχω μονο για να μου αγοραζει; Πουλα οσους μου περισσεύουν να δω και τι deal κανεις, μάζεψε χρημα και παρτο να κανεις μεταγραφες. Μονο για να αγοραζεις εισαι και δη με τα λεφτα που θα σου σταξω;

Για δες ενα βιντεο για τον Γκουαρντιολα. (Προπονητης ή απατεωνας ειναι ο τιτλος) να δεις τι λεει ο Τσαρλι και γι αυτον. Δεν τον ειδαμε να βγαζει κανεναν παίχτη αλλα με τα λεφτα της Μπάγερν και των Αραβων στην σιτι κουνιεται.
Συγνωμη, αλλά γιατι να βγαλει παικτη? Παικτες "βγαζουν" οσοι θελουν να κανουν οικονομια. Τιθεται τετοιο θεμα στη Σιτι? Κανεναν παικτη δεν θα βγαλει. Την αφροκρεμα θα εχει παντα και με αυτην θα πορευεται. Ας "βγαζουν" αλλοι παικτες γι αυτον.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.818
Πόντοι
46.423

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.273
Πόντοι
28.246
Συγνωμη, αλλά γιατι να βγαλει παικτη? Παικτες "βγαζουν" οσοι θελουν να κανουν οικονομια. Τιθεται τετοιο θεμα στη Σιτι? Κανεναν παικτη δεν θα βγαλει. Την αφροκρεμα θα εχει παντα και με αυτην θα πορευεται. Ας "βγαζουν" αλλοι παικτες γι αυτον.
Συγνωμη αλλα η συζητηση ηταν για το τι αρχιδατος προποντης ειναι. Και ο Τσαρλι εξηγουσε οτι οσα εχουμε δει απο τον Γκουαρντιολα ειναι προιον απο τα λεφτα της Μπαγερν που τα σταξανε για να φερει παιχτες και των Αραβων στην σιτι. Και δεν βρηκε καποιον παιχτη και να τον μαθει πως παιζει ο ιδιος το δικοτου ποδοσφαιρο αλλα φερε μου αυτόν, δωσε κανα εκατοπενηνταρι να παιξω την μπαλα μου. Και οτι το ποδοσφαιρο του ειναι ιδανικο για κερδιζει κατωτερους του. Αν η αντιπαλη ομαδα τον ζορισει ο Γκουαρντιολα τα βρισκει σκουρα.

Ξερω, σας χαλασα την μανεστρα τωρα με τον Γκουαρντιολα. Απατεωνας δεν ειναι βεβαια αλλα δεν ειναι και η προπονηταρα.... Υπαρχουν ενστασεις. Και για να σας προλαβω. Τα νουμερα, που θα μου πειτε οτι με διαψευδουν, τα νουμερα ειναι για τους οπαδους της εκαστοτε ομαδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom