Ρε σοβαρα τα πιστευεις ολα αυτα;Πας καλα να πουμε;
Τυπε ακου τωρα θεωρηση...εχει παθει κοκομπλοκο ο Κορδον και ο Μαρτινεθ που ηρθαν στον Ολυμπιακουλη της Ελλαδιτσας και ενω πριν δουλευαν σε ομαδες της Πριμερα!!!
Να βρει ο αλλος παιχτες χωρις λεφτα!!!Ακου τωρα πραγματα που ακουμε ρε φιλε!!!
Από το «σχολείο» της Βιγιαρεάλ, στη λάμψη της Μονακό, κι από εκεί στη... λιτότητα της Μπέτις. Γνωρίστε τον υποψήφιο «αρχιτέκτονα» του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, που αποκάλυψε το Gazzetta τον άνθρωπο που ό,τι αγγίζει συνήθως μετατρέπει σε χρυσό!
www.gazzetta.gr
Ο συγχρονος μιδας Κορδον.
Το ιστορικο των παιχτών θα το βρειτε στο transfermarkt απο εκει το βρηκα και εγω.
Μπορχα Ιγκλεσιας, Μαρκ Μπαρτρα, Ναμπιλ Φεκιρ Αποκτηθηκαν το 2019 απο την Μπετις με εναν σκασμο λεφτα ο καθε ενας. Ο Κορδον πηγε στην Μπετις το 2020! Αρα δεν ειναι δικοι του παιχτες μαλακιες γραφουν στο άρθρο με το σανο. Κοντολογις δεν ειναι παιχτες του Κορδον.
Μπεγιεριν αποκτηθηκε με τεχνικο διευθυντη τον Κορδον ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ δεν δοθηκαν χρηματα
Ρουι Σιλβα αποκτηθηκε με τεχνικο διευθυντη τον Κορδον ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ δεν δοθηκαν χρηματα
Γουιλιαν Ζοσε αποκτηθηκε με τεχνικο διευθυντη τον Κορδον ΔΑΝΕΙΚΟΣ απο την Ρεαλ Σοσιεδαδ και αγοραστηκε την επομενη χρονια με δεκα εκατομμυρια. Δηλαδη ΠΡΩΤΑ ΕΙΔΕ Η ΜΠΕΤΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ.
Στο αρθρο αναφερεται οτι η Μπετις λογω κορονοιου με τα γηπεδα κλειστα μιας και εχει γηπεδο 60,000 θεσεων αρα και τουλάχιστον οι 40,000 ειναι διαρκειας δεν εβγαλε χρηματα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ. Ο Κορδον το βουλωσε και πορευτηκε οπως βρηκε.
Ο Ολυμπιακος δεν εχει παιξει champions league δυο χρονια και φετος θα ειναι η τρίτη χρονιά και δεν εχει πουλησει να βρει απο εκει λεφτα. Τα ιδια δηλαδη με την Μπετις τοτε. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ.
Λενε επισης οτι εκανε και Προκοπη με πενιχρο μπατζετ. Ας κανει και εδω με την ιδια οικονομικη κατασταση να αφυπνισει και τον γιγαντα του Πειραια! Οπως και εκεί χωρις λεφτα ετσι και εδω.
Γιατι εκει πατε πασο λοιπον και εδω τα βαζετε με αλλους και οχι με τον ιδιο;
Προς το παρων κλασε μου τα αρχιδια! Και εσυ και οσοι υποστηρίζετε τον Αντωνακη που μου θελει και εναν σκασμο λεφτα για να δειξει ποσο βαρια αρχιδια εχει!