Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.110
Πόντοι
5.506
F2DNxYvaEAEKaMS.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.711
Πόντοι
28.246
Ευθυμησαμε παλι....

Βρε καλως τον Χελ. Μου διεφυγε χτες. Σχετικα με τον Κενεντι, ποτε επαιξε Β Ισπανιας; Η Βογιαδολιδ φετος επεσε απο την πρωτη κατηγορια και ο παιχτης μια χρονια έπαιξε εκει την σεζον 2022-2023

Τελευταία τροποποίηση:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Μετά την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από τον Παναθηναϊκό :tooth:
Screenshot_20230728-215546683_1.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Βρε καλως τον Χελ. Μου διεφυγε χτες. Σχετικα με τον Κενεντι, ποτε επαιξε Β Ισπανιας; Η Βογιαδολιδ φετος επεσε απο την πρωτη κατηγορια και ο παιχτης μια χρονια έπαιξε εκει την σεζον 2022-2023
Περυσι τον πηρες;Γιατι φετος που πας να τον παρεις παιζει Β κατηγορια η ομαδα του....ρε μαλακα θα βγαλεις τον Τακη απο μεσα σου να μιλησουμε σαν ανθρωποι;:tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.711
Πόντοι
28.246
Περυσι τον πηρες;Γιατι φετος που πας να τον παρεις παιζει Β κατηγορια η ομαδα του....ρε μαλακα θα βγαλεις τον Τακη απο μεσα σου να μιλησουμε σαν ανθρωποι;:tooth:
Εσυ τον Χουανγκ ποτε τον πηρες που μου ελεγες δεν επαιξε ποτε σε Β Ρωσιας; Γιατι και αυτος επεσε η Ρουμπιν και τον πηρες. Δεν ισχυει για τον εναν και για τον αλλον ισχυει; Οχι οπως βολευει, Χελ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Εσυ τον Χουανγκ ποτε τον πηρες που μου ελεγες δεν επαιξε ποτε σε Β Ρωσιας; Γιατι και αυτος επεσε η Ρουμπιν και τον πηρες. Δεν ισχυει για τον εναν και για τον αλλον ισχυει; Οχι οπως βολευει, Χελ.
Ρε παναθεμα σε τον Χουανγκ δεν τον αγορασαμε απο την ομαδα του....ελευθερο τον πηραμε στην ουσια λογω του πολεμου στην Ουκρανια.

Για να μην τρελαθουμε εισαι ικανοποιημενος με οσα γινονται στις μεταγραφες φετος;Σε 12 μερες παιζουμε το πρωτο μας Ευρωπαικο παιχνιδι και δεν εχουμε σεντερ φορ,τα 2 εξτρεμ,στοπερ και αριστερο μπακ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.711
Πόντοι
28.246
Ρε παναθεμα σε τον Χουανγκ δεν τον αγορασαμε απο την ομαδα του....ελευθερο τον πηραμε στην ουσια λογω του πολεμου στην Ουκρανια.

Για να μην τρελαθουμε εισαι ικανοποιημενος με οσα γινονται στις μεταγραφες φετος;Σε 12 μερες παιζουμε το πρωτο μας Ευρωπαικο παιχνιδι και δεν εχουμε σεντερ φορ,τα 2 εξτρεμ,στοπερ και αριστερο μπακ.
Και παλι εφοσον σε απασχολει σε ποια κατηγορια εστω ΘΑ επαιζε η ομαδα του ελευθερος απο ομαδα Β κατηγοριας ηρθε. Ειχε οεσει ηδη η Ρουμπιν. Οχι οπως σε βολευει.

Και μιας και το συζητησαμε χτες, απο την Εσπανιολ δεν πηρε η Ρεαλ τον επιθετικο της τον Χοσελου; Αρα και η Ρεαλ ψωνισε με ελευθερη μεταγραφη, μιας και υπηρχε ορος υποβιβασμου. Ειναι που δεν ψωνιζει η Ρεαλ απο κειθε. Η μήπως δεν πιανεται γιατι αυτος πηγε στην Ρεαλ αρα δεν επσιξε Β Ισπανιας ο Χοσελου;

Δεν ειμαι ευχαριστημένος, οχι. Εμενα ο Κενεντι δεν μου κανει γιατί είναι χειρότερος και από τον Ποντενσε σε σκοραρισμα για εξτρεμ. Δες τα στατιστικα του. Μακαρι να ειναι καλος αμυντικα μπας και τον βαλει αριστερό φουλ μπακ. Αλλα εσενα δεν σου κανει λογω τετραγωνου μυαλου που εχεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Και παλι εφοσον σε απασχολει σε ποια κατηγορια εστω ΘΑ επαιζε η ομαδα του ελευθερος απο ομαδα Β κατηγοριας ηρθε. Οχι οπως σε βολευει.

Και μιας και το συζητησαμε χτες, απο την Εσπανιολ δεν πηρε η Ρεαλ τον επιθετικο της τον Χοσελου; Αρα και η Ρεαλ ψωνισε με ελευθερη μεταγραφη, μιας και υπηρχε ορος υποβιβασμου. Ειναι που δεν ψωνιζει η Ρεαλ απο κειθε. Η μήπως δεν πιανεται γιατι αυτος πηγε στην Ρεαλ αρα δεν επσιξε Β Ισπανιας ο Χοσελου;

Δεν ειμαι ευχαριστημένος, οχι. Εμενα ο Κενεντι δεν μου κανει γιατί είναι χειρότερος και από τον Ποντενσε σε σκοραρισμα για εξτρεμ. Δες τα στατιστικα του. Μακαρι να ειναι καλος αμυντικα μπας και τον βαλει αριστερό φουλ μπακ. Αλλα εσενα δεν σου κανει λογω τετραγωνου μυαλου που εχεις.
Ναι σωστα ενω εσυ με το στρογγυλο μυαλο σου κανουν που καταντησες Ξανθη και παιρνεις παιχτες ελευθερους απο την Β Ισπανιας!!!:wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.711
Πόντοι
28.246
Ναι σωστα ενω εσυ με το στρογγυλο μυαλο σου κανουν που καταντησες Ξανθη και παιρνεις παιχτες ελευθερους απο την Β Ισπανιας!!!:wanker:
Η Β Ισπανιας οπως και να το κανεις ειναι ανώτερη της Β Ρωσιας. Αλλα τον ειδες τον κιτρινιαρη πρωτα.
Χελ, σου εχω γκρεμισει ολους τους ισχυρισμους σου.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.484
Πόντοι
10.411

:headbang::headbang::headbang:
Δεν έχει και άσχημα ποσοστά καριέρας αλλά τι περίμενες αφού ο ναρκομανής χτυπάει αρχικούς μας στόχους με περισσότερα φράγκα?
Από ότι φαίνεται δηλαδή

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.711
Πόντοι
28.246
DqOe2roWoAAp9n3.jpg

Τουτος θα σου εκανε αν τον επαιρνες

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.717
Πόντοι
2.306
Ρε τύποι γιατί τσακώνεστε εφόσον συμφωνείτε επι της ουσίας οτι δεν κάνει για Ολυμπιακό ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Η Β Ισπανιας οπως και να το κανεις ειναι ανώτερη της Β Ρωσιας. Αλλα τον ειδες τον κιτρινιαρη πρωτα.
Χελ, σου εχω γκρεμισει ολους τους ισχυρισμους σου.
Ναι τυπε οντως με εχεις αποστομωσει.....ο βασικος με την Εθνικη Κορεας που επαιζε στην Ρουμπιν Καζαν ειναι κατωτερος απο τον εξωφυλαρουχα της Σεγκουντα.

Κατσε να απολαμβανεις ολους αυτους τους σουπερ σταρ και την ομαδαρα σου να τερματιζει 3η στη Τσουπρα Λιγδ.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τύποι γιατί τσακώνεστε εφόσον συμφωνείτε επι της ουσίας οτι δεν κάνει για Ολυμπιακό ;
Απλα εχει ξυπνησει Τακης εδω και μια εβδομαδα και μας πουλαει τρελιτσα....μια εβδομαδα πριν εκραζε 100 φορες χειροτερα απο μενα!:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.711
Πόντοι
28.246
Ναι τυπε οντως με εχεις αποστομωσει.....ο βασικος με την Εθνικη Κορεας που επαιζε στην Ρουμπιν Καζαν ειναι κατωτερος απο τον εξωφυλαρουχα της Σεγκουντα.

Κατσε να απολαμβανεις ολους αυτους τους σουπερ σταρ και την ομαδαρα σου να τερματιζει 3η στη Τσουπρα Λιγδ.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απλα εχει ξυπνησει Τακης εδω και μια εβδομαδα και μας πουλαει τρελιτσα....μια εβδομαδα πριν εκραζε 100 φορες χειροτερα απο μενα!:2funny:
Τον ηξερες τον κιτρινιαρη εσυ σωστα. Ποδοσφαιρομανα η Νοτια Κορεα, την παρακολουθούσες στενα.

Ο αλλος απο Γερμανια που γράφουν τωρα σου κανει ή οχι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Τον ηξερες τον κιτρινιαρη εσυ σωστα. Ποδοσφαιρομανα η Νοτια Κορεα, την παρακολουθούσες στενα.

Ο αλλος απο Γερμανια που γράφουν τωρα σου κανει ή οχι;
Ειπαμε οχι ειναι κοντος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom