Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Από όσα έχω δει μέχρι τώρα θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα κατέβει με ζωντανό νεκρό σέντερ φορ...

Ο Μασούρας δεν ψοφαεί με τίποτα όσες κατάρες και αν του ρίξω...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Από όσα έχω δει μέχρι τώρα θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα κατέβει με ζωντανό νεκρό σέντερ φορ...

Ο Μασούρας δεν ψοφαεί με τίποτα όσες κατάρες και αν του ρίξω...
Εγώ από όσα έχω δει μέχρι τώρα δεν είναι καμία φαντεζι ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά είναι ΟΜΑΔΑ. Μια χαρά παίζει.

Κάρφωσε και τρίτο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Εκτος απο την καλη εμφανιση με νικη και τριμπαλο του θρυλου αποψε.

Ο ξενερωμενος και με επιστροφη απο τραυματισμο και χωρις προετοιμασια Μαντι Καμαρα ηταν αυτος αποψε; Δηλαδη χωρις ολα τα παραπάνω τι αλλο θα εκανε καλυτερα δηλαδη; Μπραβο, Μαντι...!

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.625
Πόντοι
2.306
Άμπαλη ομάδα αλλά φαίνεται η διαφορά του να έχεις προπονητή που να καταλαβαίνει τα βασικά του ποδοσφαίρου σε σχεση με τους περσινούς καραγκιόζηδες που μας φόρτωσε ο χοντρός. Τουλάχιστον δείξαμε κανονικό κοπάδι από γίδια .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.911
Πόντοι
10.411
Και η τέταρτη θέση επιτυχία θα ναι , έχει δυναμώσει ο Άρης .
Από που και ως που έχει δυναμώσει ο Άρης ρε τύπε?
Μια ζωή φέρνει Λατινοαμερικάνους αλλά και άλλους και συνοχή σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει.Το ίδιο και φέτος (δεν) θα έχει
Τόσα χρόνια την ίδια συνταγή ακολουθούν,γκολ δεν βάζουν ούτε με αίτηση,όποιον και να φέρουν,και μυαλό δεν αλλάζουν

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Άμπαλη ομάδα αλλά φαίνεται η διαφορά του να έχεις προπονητή που να καταλαβαίνει τα βασικά του ποδοσφαίρου σε σχεση με τους περσινούς καραγκιόζηδες που μας φόρτωσε ο χοντρός. Τουλάχιστον δείξαμε κανονικό κοπάδι από γίδια .
Το αμπαλη δεν το δεχομαι. Ατομικα εχεις πολυ ποιοτητα και μαλιστα σου περισσευει. Τωρα αν περιμενες να παιξεις και φαντεζι ποδοσφαιρο, αυτο θελει δουλεια ειδικα οταν εχεις καινουριο προπονητη που ακομα χτιζει και θα χτιζει για αρκετο καιρο ακομα.

Το αποψινο ηταν ενα ενθαρρυντικό δειγμα παντως. Θα τον δουμε και με την Νοριτς.

Τελευταία τροποποίηση:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.625
Πόντοι
2.306
Το αμπαλη δεν το δεχομαι. Ατομικα εχεις πολυ ποιοτητα και μαλιστα σου περισσευει. Τωρα αν περιμενες να παιξεις και φαντεζι ποδοσφαιρο, αυτο θελει δουλεια ειδικα οταν εχεις καινουριο προπονητη που ακομα χτιζει και θα χτιζει για αρκετο καιρο ακομα.

Το αποψινο ηταν εναν ενθαρρυντικό δειγμα παντως. Θα τον δουμε και με την Νοριτς.

Ποια ατομική ποιότητα μας περισσεύει ρε τύπε ; Του μασουρίνιο και του καρβάλιο ; Πότε την απέκτησαν , φέτος το καλοκαίρι ; Του Αραμπί στα 40φευγα δε ξερω ποσο εχει παει που δε βαζει γκολ ουτε με αιτηση ; Του αρχιγιδιού Ντοή ή του τραγιού Ρέτσου ; κλπ κλπ Η μισή ομάδα είναι για Λεβαδειακό κι άλλη μισή για αναπληρωματικοί σε έναν κανονικό Ολυμπιακό. Πάνω απο 4-5 παίχτες επιπέδου Ολυμπιακού δεν έχουμε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Ποια ατομική ποιότητα μας περισσεύει ρε τύπε ; Του μασουρίνιο και του καρβάλιο ; Πότε την απέκτησαν , φέτος το καλοκαίρι ; Του Αραμπί στα 40φευγα δε ξερω ποσο εχει παει που δε βαζει γκολ ουτε με αιτηση ; Του αρχιγιδιού Ντοή ή του τραγιού Ρέτσου ; κλπ κλπ Η μισή ομάδα είναι για Λεβαδειακό κι άλλη μισή για αναπληρωματικοί σε έναν κανονικό Ολυμπιακό. Πάνω απο 4-5 παίχτες επιπέδου Ολυμπιακού δεν έχουμε.
Του Φορτουνη, Του Καμαρα, Του Χουανγκ, Του Ροντινει, Του Μπιελ και αλλων.

Δεν μου λες. Ξηγιεται καποιος και μαλιστα κιμπαρικα για κραξιμο; Αν ναι, να αρχισω κι εγω το κραξιμο και να του στειλω IVAN. Καπου ελεος.

Οσο για τον Ελ Αρμαπι το γκολ που εχασε αποψε ηθελα να ηταν επιθετικος της Ρειντζερς και να εκανε τετοιο τακλιν και κοψιμο δικος μας αμυντικος. Θα τον ειχατε κανει θεο τωρα. Την ενεργεια του αμυντικου δεν την βλεπετε, το οτι δεν το εβαλε ο Αραμπι κοιτατε.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.818
Πόντοι
46.423
Έχουμε εξαιρετικές μονάδες.

Κοιτάξτε ποιότητα στο κέντρο.

Φορτούνης, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Ιμπόρα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Μπιέλ, Μασούρας, Ακιμπού Καμαρά.

Ξέχασα κανέναν ?

:think:

Σέντερ μπάκ, εξτρέμ και σέντερ φόρ που να κάνουν την διαφορά χρειαζόμαστε άμεσα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.625
Πόντοι
2.306

Δεν μου λες. Ξηγιεται καποιος και μαλιστα κιμπαρικα για κραξιμο; Αν ναι, να αρχισω κι εγω το κραξιμο και να του στειλω IVAN. Καπου ελεος.

Aυτοί που έγραψες είναι , δεν υπάρχουν άλλοι. Βαριά να προσθέσεις και τον Πασχαλάκη. Βάλε τώρα οτι Καμαρα, Χουανγκ και Μπιελ τους ετοιμαζουμε κορδελιτσα , να δεις τι θα μεινει απο ποιοτητα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Οσο για τον Ελ Αρμαπι το γκολ που εχασε αποψε ηθελα να ηταν επιθετικος της Ρειντζερς και να εκανε τετοιο τακλιν και κοψιμο δικος μας αμυντικος. Θα τον ειχατε κανει θεο τωρα. Την ενεργεια του αμυντικου δεν την βλεπετε, το οτι δεν το εβαλε ο Αραμπι κοιτατε.
Ποια ενέργεια αμυντικού ρε φίλε θα μας τρελάνεις...ο τύπος κάνει δύο φορές τσατ ένα μέτρο από τη γραμμή αν προσέξεις καλά. Δύο φορές στραβοκλωτσια!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ο βαζελος στο μπάσκετ πήρε τον Ερνανγκομεθ που έλεγα ότι προτιμούσα από Μιροτιτς... Και αν είναι αλήθεια ότι τον πήρε με 2.2 εκ τον χρόνο τότε είμαστε τέρμα για το πουτσο που δεν τον πήρανε εμείς σαν αντικαταστάτη του Βενζεκοφ...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.333
Πόντοι
3.656

τα χαιλαιτς ειδα και μου έκαναν εντύπωση 2 πράγματα...
το ένα ότι ο πασχαλακης ηταν ο καλύτερος παίχτης μας.
το δεύτερο ότι σχεδόν όλες τις τελικές που βγάλαμε προήλθαν από αρκετή δόση τύχης..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Ο βαζελος στο μπάσκετ πήρε τον Ερνανγκομεθ που έλεγα ότι προτιμούσα από Μιροτιτς... Και αν είναι αλήθεια ότι τον πήρε με 2.2 εκ τον χρόνο τότε είμαστε τέρμα για το πουτσο που δεν τον πήρανε εμείς σαν αντικαταστάτη του Βενζεκοφ...
Μαλακα έχεις απαξιώσει τελείως τον ροπάο....
Δεν τον λυπάσαι πχιά?

:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536