DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.625
- Πόντοι
- 2.306
Η μία μαλακια πίσω από την άλλη.. Αν βγούμε τρίτοι φετος επιτυχία θα ναι.
Και η τέταρτη θέση επιτυχία θα ναι , έχει δυναμώσει ο Άρης .
Η μία μαλακια πίσω από την άλλη.. Αν βγούμε τρίτοι φετος επιτυχία θα ναι.
Εγώ από όσα έχω δει μέχρι τώρα δεν είναι καμία φαντεζι ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά είναι ΟΜΑΔΑ. Μια χαρά παίζει.Από όσα έχω δει μέχρι τώρα θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα κατέβει με ζωντανό νεκρό σέντερ φορ...
Ο Μασούρας δεν ψοφαεί με τίποτα όσες κατάρες και αν του ρίξω...
Από που και ως που έχει δυναμώσει ο Άρης ρε τύπε?Και η τέταρτη θέση επιτυχία θα ναι , έχει δυναμώσει ο Άρης .
Το αμπαλη δεν το δεχομαι. Ατομικα εχεις πολυ ποιοτητα και μαλιστα σου περισσευει. Τωρα αν περιμενες να παιξεις και φαντεζι ποδοσφαιρο, αυτο θελει δουλεια ειδικα οταν εχεις καινουριο προπονητη που ακομα χτιζει και θα χτιζει για αρκετο καιρο ακομα.Άμπαλη ομάδα αλλά φαίνεται η διαφορά του να έχεις προπονητή που να καταλαβαίνει τα βασικά του ποδοσφαίρου σε σχεση με τους περσινούς καραγκιόζηδες που μας φόρτωσε ο χοντρός. Τουλάχιστον δείξαμε κανονικό κοπάδι από γίδια .
Το αμπαλη δεν το δεχομαι. Ατομικα εχεις πολυ ποιοτητα και μαλιστα σου περισσευει. Τωρα αν περιμενες να παιξεις και φαντεζι ποδοσφαιρο, αυτο θελει δουλεια ειδικα οταν εχεις καινουριο προπονητη που ακομα χτιζει και θα χτιζει για αρκετο καιρο ακομα.
Το αποψινο ηταν εναν ενθαρρυντικό δειγμα παντως. Θα τον δουμε και με την Νοριτς.
Του Φορτουνη, Του Καμαρα, Του Χουανγκ, Του Ροντινει, Του Μπιελ και αλλων.Ποια ατομική ποιότητα μας περισσεύει ρε τύπε ; Του μασουρίνιο και του καρβάλιο ; Πότε την απέκτησαν , φέτος το καλοκαίρι ; Του Αραμπί στα 40φευγα δε ξερω ποσο εχει παει που δε βαζει γκολ ουτε με αιτηση ; Του αρχιγιδιού Ντοή ή του τραγιού Ρέτσου ; κλπ κλπ Η μισή ομάδα είναι για Λεβαδειακό κι άλλη μισή για αναπληρωματικοί σε έναν κανονικό Ολυμπιακό. Πάνω απο 4-5 παίχτες επιπέδου Ολυμπιακού δεν έχουμε.
Του Φορτουνη, Του Καμαρα, Του Χουανγκ, Του Ροντινει, Του Μπιελ και αλλων.
Δεν μου λες. Ξηγιεται καποιος και μαλιστα κιμπαρικα για κραξιμο; Αν ναι, να αρχισω κι εγω το κραξιμο και να του στειλω IVAN. Καπου ελεος.
Ποια ενέργεια αμυντικού ρε φίλε θα μας τρελάνεις...ο τύπος κάνει δύο φορές τσατ ένα μέτρο από τη γραμμή αν προσέξεις καλά. Δύο φορές στραβοκλωτσια!Οσο για τον Ελ Αρμαπι το γκολ που εχασε αποψε ηθελα να ηταν επιθετικος της Ρειντζερς και να εκανε τετοιο τακλιν και κοψιμο δικος μας αμυντικος. Θα τον ειχατε κανει θεο τωρα. Την ενεργεια του αμυντικου δεν την βλεπετε, το οτι δεν το εβαλε ο Αραμπι κοιτατε.
τα χαιλαιτς ειδα και μου έκαναν εντύπωση 2 πράγματα...Του Φορτουνη, Του Καμαρα, Του Χουανγκ, Του Ροντινει, Του Μπιελ και αλλων.
Δεν μου λες. Ξηγιεται καποιος και μαλιστα κιμπαρικα για κραξιμο; Αν ναι, να αρχισω κι εγω το κραξιμο και να του στειλω IVAN. Καπου ελεος.
Οσο για τον Ελ Αρμαπι το γκολ που εχασε αποψε ηθελα να ηταν επιθετικος της Ρειντζερς και να εκανε τετοιο τακλιν και κοψιμο δικος μας αμυντικος. Θα τον ειχατε κανει θεο τωρα. Την ενεργεια του αμυντικου δεν την βλεπετε, το οτι δεν το εβαλε ο Αραμπι κοιτατε.
Μαλακα έχεις απαξιώσει τελείως τον ροπάο....Ο βαζελος στο μπάσκετ πήρε τον Ερνανγκομεθ που έλεγα ότι προτιμούσα από Μιροτιτς... Και αν είναι αλήθεια ότι τον πήρε με 2.2 εκ τον χρόνο τότε είμαστε τέρμα για το πουτσο που δεν τον πήρανε εμείς σαν αντικαταστάτη του Βενζεκοφ...