Επισκέπτης
κουρασες φιλε ... ελεος ... γαμησες και το νημα εντελως
άντε απάντα μου ρε φίλε. δεν έχω άδικο σε αυτά που σου έγραψα ? δεν λέω ψέματα ?
κουρασες φιλε ... ελεος ... γαμησες και το νημα εντελως
τυπε μου εχει κανει και αιτημα φιλιας μετα το μπινελικι :Sτυπε καντους καθρεφτακι τους μαλακες
μπηκες τιμιος γιγαντας να γραψεις τις αποψεις σου και σε αποπερνουν
τυπε μου εχει κανει και αιτημα φιλιας μετα το μπινελικι :S
λιονελ μεσι μαλλον στην λενε γιατι δεν γουσταρουν την μπαρτσελονα και τον σφιχτοκωλη μεσι :S ισσως αν σε ελεγαν στιβεν τζεραρντ να μην σε ελεγαν τιποτε
Δηλαδη το Σαββατο αντι ΠΑΟΚ Ξανθη παιζουν ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ.
Δηλαδη το Σαββατο αντι ΠΑΟΚ Ξανθη παιζουν ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ.
τυπε σ αρεσει το δαχτυλακι σε γαργαλαει το κωλοτρυπιδι σου ?εννοείται. σας τρολλάρω κανονικά χα χα χα χα
τυπε σ αρεσει το δαχτυλακι σε γαργαλαει το κωλοτρυπιδι σου ?
τυπε εισαι σκληρος καργιοληςρε ρούφα το τρομπόνι. σας γλεντάω. λέγε ότι θες. αυτό δεν αλλάζει
τυπε εισαι σκληρος καργιολης
το χεις κλειδωμενο τυπε?το ξέρω. να'σαι καλά. και εσύ καλός μαλάκας μην το κάνουμε θέμα
το χεις κλειδωμενο τυπε?
κλειδωσε την πορτα στο παιδικο το δωματιο μην ερθει η μαμακα να φερει την φρουτοκρεμα και σε βρει να διαβαζεις μπουοοοοοοοοοοοοοοο τι μου είπες χα χα χα χα χα
κλειδωσε την πορτα στο παιδικο τοι δωμστιο μην ερθει η μαμακα να φερει την φρουτοκρεμα και σε βρει να διαβαζεις μπου
κλειδωσε την πορτα στο παιδικο το δωματιο μην ερθει η μαμακα να φερει την φρουτοκρεμα και σε βρει να διαβαζεις μπου
κατούρα και λίγο ρε μεγάλε χα χα χα χα. πρέπει να είσαι τόσο μεγάλος που αύριο έχεις 1η ώρα θρησκευτικά