Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειναι μεχρι να τον κιτρινισουν..
Θα μαθει σιγα σιγα..

σκιάχτηκα τώρα. φοβήθηκα πολύ. ας κάνουν ότι θέλουν με μένα. χέστηκα ειλικρινά. το ξέρω ότι εδώ τιμωρούν πόσους έτσι χωρίς λόγο και αφήνουν ατιμώρητους πόσους παπάρες. συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια

Επισκέπτης
εδώ δεν τους πειράζει που γράφουν εδώ κάθε μέρα πόσες παπαριές πόσοι οπαδοί άλλων ομάδων βλέπε ΤΟ ΠΟΥΛΙ και εγώ τους μάρανα που γράφω πολλά σχόλια. έγκλημα. να καώ στην πυρά χα χα χα χα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.833
Πόντοι
6.256
εδώ δεν τους πειράζει που γράφουν εδώ κάθε μέρα πόσες παπαριές πόσοι οπαδοί άλλων ομάδων βλέπε ΤΟ ΠΟΥΛΙ και εγώ τους μάρανα που γράφω πολλά σχόλια. έγκλημα. να καώ στην πυρά χα χα χα χα

Σουκερακο σε εχει πιασει αυτιστικο παραλληρημα απο τον πολυ αυνανισμο...καλα κανεις ομως αφου τον παιζουν οι συντονιστες και σε αφηνουν να κανεις οτι γουσταρεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.979
Πόντοι
5.506
παραληρημα....
στην ζωη δεν του μιλαει κανεις

Επισκέπτης
Σουκερακο σε εχει πιασει αυτιστικο παραλληρημα απο τον πολυ αυνανισμο...καλα κανεις ομως αφου τον παιζουν οι συντονιστες και σε αφηνουν να κανεις οτι γουσταρεις.

ας με τιμωρήσουν οι συντονιστές. χέστηκα. το ξέρω ότι τιμωρούν πόσους άδικα εδώ και αφήνουν πόσους παπάρες ατιμώρητους. άλλος ένας που θα έχει τιμωρηθεί άδικα. θα επιβεβαιωθώ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.833
Πόντοι
6.256
παραληρημα....
στην ζωη δεν του μιλαει κανεις

Ειναι για λυπηση οντως κατι τετοια τυπακια...απο το πρωι μεχρι το βραδυ πισω απο εναν υπολογιστη να φτιαχνουν ηλιθια νικ νειμ σε ενα σαι για πουτανες. :-(

Επισκέπτης
άντε μπλοκάρετε με να γελάσουμε λίγο. μην χάνετε καιρό. τρέξτε και τιμωρήστε τον κακό messi. είναι για γέλια η κατάσταση τελείως. ε ρε που έχω μπλέξει εδώ μέσα με όλους τους τρελούς

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.979
Πόντοι
5.506
κατσε να φωναξω μια τον μπουχο να ερθει να σε χυσει μπας και ησυχασουμε και εμεις οι ολυμπιακοι...

Επισκέπτης
κατσε να φωναξω μια τον μπουχο να ερθει να σε χυσει μπας και ησυχασουμε και εμεις οι ολυμπιακοι...

εσείς να ησυχάσετε ?  κάτι ανέκδοτα που λες. εδώ έχετε λυσσάξει πόσες μέρες με μένα. που να ησυχάσετε. ούτε στην 2η παρουσία δεν ηρεμείτε εσείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom