Επισκέπτης
Φυσικά θα ζητήσειςΟχιΝαι, βρωμάει πεθαμενίλα ο κώλος σουΟχι
ΟχιΟυστ
όχι
όχι
όχι
όχι
ουστ
Φυσικά θα ζητήσειςΟχιΝαι, βρωμάει πεθαμενίλα ο κώλος σουΟχι
ΟχιΟυστ
Γλομπέος
Επισκέπτης
Το μέλος lionelmessi2020 θέλει να γίνει φίλος/η σου
« Εστάλη στον/στην: whois στις: σήμερα στις 14:20 »
Απάντηση με παράθεσηΑπάντηση με παράθεση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Το μέλος lionelmessi2020 θέλει να γίνει φίλος/η σου. Κλικ εδώ για να αποδεχτείς ή να απορρίψεις το αίτημά του/της.
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΟΔΕΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΤ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ Κ ΣΟΥΤΑΡΕΤΟΝ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΞΕΡ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ,ΜΟΝΤ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΑΤΟΥ..
λιονελ μεσι να ξερεις οτι εμεις απο το θρεντ του ΠΑΟΚ σε στηριζουμε γιατι αγαπαμε τον διαλογο και τον πολιτισμο ασχετος αν ειμαστε απο διαφορετικες ομαδες εχεις τα δικα σου επιχειρηματα και ειναι σεβαστα ειμαστε υπερ της πολυφωνιας δημοκρατιας και της ανεξαρτησιας του λογου ακομα και οταν μας κατακρινουν γιαυτο προσπαθησε να εισαι ο εαυτος σου χωρις να καταπιεζεις το πνευμα σου
Ότι πεις μίστερ μαλακά, και αρχιμαλακα του σαιτ για το 2019, πίστευα ότι ο δούκας βαν νορντεν είναι ο νικητής για φέτος, αλλά βλέπω είσαι τέρας μαλάκια, συγχαρητήρια για τον τίτλο του αρχιμαλακα του σαιτ από τώρα πλεζουραντεμη,τραβα γαμησου παρακατω κοπελιτσα μου γαμω τον φορτουνη κ εσενα μαζι..
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΕΣΕΝΑ???
ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΕΛΩ???
με τ αναρχιδα παιχτακια μου τα εχω,με κανεναν αλλον..
ΓΥΡΝΑ ΤΩΡΑ με τ αλλα χαζα στο θρεντ που ψωλοβαρας ολημερις κ μην ασχολεισαι μαζι μου βλακεντιε..
τυπε εχεις αρχισει και μαλακωνεις.. :SΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΣΠΑΣΩ ΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙΑ ΑΝ Κ ΤΑ ΜΑΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ..
ΑΝ ΜΩΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ,ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΑΣ???
ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ???
ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ???
ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ..
ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΙΒΙ..
ΠΑΙΞΤΟΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ..
ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙΣ..
ΒΓΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ..
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ????
τυπε εχεις αρχισει και μαλακωνεις.. :S
τυπε καντους καθρεφτακι τους μαλακεςκαι ουστ στην μούρη σου
παρ'τον απο εκει ρε πουλι να σου φτασει το παοθρεντ 10 χιλιαδες σελιδες σε ενα 2μερο.. :Sτυπε καντους καθρεφτακι τους μαλακες
μπηκες τιμιος γιγαντας να γραψεις τις αποψεις σου και σε αποπερνουν
τυπε καντους καθρεφτακι τους μαλακες
παρ'τον απο εκει ρε πουλι να σου φτασει το παοθρεντ 10 χιλιαδες σελιδες σε ενα 2μερο.. :S
τυπε καντους καθρεφτακι τους μαλακες
παρ'τον απο εκει ρε πουλι να σου φτασει το παοθρεντ 10 χιλιαδες σελιδες σε ενα 2μερο.. :S
κουρασες φιλε ... ελεος ... γαμησες και το νημα εντελως
κουρασες φιλε ... ελεος ... γαμησες και το νημα εντελως