Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν χρειάζεται να γράφεις ολόκληρα σεντόνια για το τι είσαι και τι δεν είσαι...
στο φόρουμ έχεις δώσει το στίγμα σου για το είσαι από όσα έχεις γράψει...

να σου θυμίσω πως και μένα στην αρχή με είχες στα μπινελίκια και τα χυσίματα μέχρι που σου μίλησα λίγο αλλιώς, στην γλώσσα που προτιμάς και μετά έγινες πιο cool απέναντί μου...

συνέχισε λοιπόν να βάζεις link "εχθρών" του οσφπ αλλά και εγώ ελέυθερα μπορώ να απαντάω... τόσο απλά...

ελπίζω να μην αρχίσουμε τα βρισίματα μεταξύ μας γιατί δεν τα γουστάρω αλλά αν αρχίσω θα το πάω πολύ μακρυά...

αυτά dimis74...
ντιμη αυτο που λες για την αρχη δεν το θυμαμαι αλλα για να το λες προφανως και θα ειναι ετσι....αλλωστε με πολλα παιδια εχει συμβει αυτο,να τα παρεξηγησω στην αρχη και να αρχισω το μπινελικι και μετα καταλαβαινοντας πως δεν ηταν για ετσι να αναθεωρησω και να το παρω αλλοιως...
δεν γουσταρω μπινελικια με την παρτη σου και το ξερεις...αλλα μιας και αφησες μια ψιλοσποντιτσα να απαντησω,,,
το περισσοτερο μακρυα που θα το εχεις παει στο νελικιμπι για τον χρηστιδη θα ειναι μια απλη καθημερινη βολτιτσα στο παρκακι με το σκυλο και μαλιστα με κατακλυσμο...
τοσο απλα  :grin:
χρηστιδης...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συνέχισε λοιπόν να βάζεις link "εχθρών" του οσφπ αλλά και εγώ ελέυθερα μπορώ να απαντάω... τόσο απλά...

αυτά dimis74...
και μια ερωτησουλα περι της ταμπακερας...
επειδη ειδα εισαγωγικα στο ΕΧΘΡΟΥΣ που προφανως μαινει οτι εννοεις πως μαλλον φαντασιωνομαι φανταστικους εχθρους αλλωστε και σε ενα αλλο ποστ μιλησε για δονκιχωτισμους...
αντε εγω ''βλεπω'' εχθρους (που δεν υπαρχουν)εσυ θεωρεις οτι ζουμε σε μια αγνη κοινωνια οπου ειδικα στον αθλητικο τυπο οι ''λειτουργοι'' επαγγελματιες δημοσιογραφοι διεπονται απο ακρατο επαγγελματισμο και αξιοπρεπεια και αντικειμενικοτητα και αρα δεν υπαρχουν κλικες η μεθοδευσεις εναντιον η υπερ ομαδων ωστε καποιος (αλλος ρε αδερφε οχι εγω ο δον κιχωτης) να μην μπορει να διακρινει μεθοδευσεις εναντιον ομαδων ,προσωπων ,παραγοντων και αρα  ΕΧΘΡΟΥΣ η ΦΙΛΟΥΣ ; (εκτος εισαγωγικων)
αυτα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ντιμη αυτο που λες για την αρχη δεν το θυμαμαι αλλα για να το λες προφανως και θα ειναι ετσι....αλλωστε με πολλα παιδια εχει συμβει αυτο,να τα παρεξηγησω στην αρχη και να αρχισω το μπινελικι και μετα καταλαβαινοντας πως δεν ηταν για ετσι να αναθεωρησω και να το παρω αλλοιως...
δεν γουσταρω μπινελικια με την παρτη σου και το ξερεις...αλλα μιας και αφησες μια ψιλοσποντιτσα να απαντησω,,,
το περισσοτερο μακρυα που θα το εχεις παει στο νελικιμπι για τον χρηστιδη θα ειναι μια απλη καθημερινη βολτιτσα στο παρκακι με το σκυλο και μαλιστα με κατακλυσμο...
τοσο απλα  :grin:
χρηστιδης...

αν λοιπόν κάνεις λάθος στην επικοινωνία σου στο φόρουμ θα έπρεπε να σε προβληματίσει εφόσον γίνεται συστηματικά...
το παράδειγμα με τον σκύλο είναι λίγο άστοχο... ΟΚ μαν έτσι εκφράζεσαι τι να κάνουμε τώρα, απλά το έχω πει πως μετά δεν μαζεύεται... τόσο απλά...
πραγματικά είσαι μια από τις περιπτώσεις που έχω αναρωτηθεί πως σε αφήνουν να μπινελικώνεις έτσι αβέρτα εδώ μέσα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και μια ερωτησουλα περι της ταμπακερας...
επειδη ειδα εισαγωγικα στο ΕΧΘΡΟΥΣ που προφανως μαινει οτι εννοεις πως μαλλον φαντασιωνομαι φανταστικους εχθρους αλλωστε και σε ενα αλλο ποστ μιλησε για δονκιχωτισμους...
αντε εγω ''βλεπω'' εχθρους (που δεν υπαρχουν)εσυ θεωρεις οτι ζουμε σε μια αγνη κοινωνια οπου ειδικα στον αθλητικο τυπο οι ''λειτουργοι'' επαγγελματιες δημοσιογραφοι διεπονται απο ακρατο επαγγελματισμο και αξιοπρεπεια και αντικειμενικοτητα και αρα δεν υπαρχουν κλικες η μεθοδευσεις εναντιον η υπερ ομαδων ωστε καποιος (αλλος ρε αδερφε οχι εγω ο δον κιχωτης) να μην μπορει να διακρινει μεθοδευσεις εναντιον ομαδων ,προσωπων ,παραγοντων και αρα  ΕΧΘΡΟΥΣ η ΦΙΛΟΥΣ ; (εκτος εισαγωγικων)
αυτα...

προφανώς δεν ζούμε σε έναν άγιο κόσμο αλλά δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο εναντίον του οσφπ με τα άρθρα που παρουσιάζεις...
ψωμί τους δίνεις αναπαράγοντας τα άρθρα τους αυτό θέλουν να πετύχουν και είναι διατεθιμένοι να γράψουν ότι μαλακία σκεφτεί κανείς για να πάρουν τα κλικ στα άρθρα τους...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν λοιπόν κάνεις λάθος στην επικοινωνία σου στο φόρουμ θα έπρεπε να σε προβληματίσει εφόσον γίνεται συστηματικά...
το παράδειγμα με τον σκύλο είναι λίγο άστοχο... ΟΚ μαν έτσι εκφράζεσαι τι να κάνουμε τώρα, απλά το έχω πει πως μετά δεν μαζεύεται... τόσο απλά...
πραγματικά είσαι μια από τις περιπτώσεις που έχω αναρωτηθεί πως σε αφήνουν να μπινελικώνεις έτσι αβέρτα εδώ μέσα...
τυπε ....μην αναρωτιεσαι...ασχολησου με κατι αλλο...εχεις αρχισει να μου ζαλιζεις τα παπαρια...ξεμπερδευε....αμα δεν γουσταρεις μην διαβαζεις αυτα που γραφω και μην ασχολεισαι....κανεις την ιδια μαλκαι που κατηγορεις εμενα...αφου χαλιεσαι μην διαβαζεις τι δεν καταλαβαινεις...
τωρα για την τελευταια παραγραφο εχεις καθε δικαιωμα να κανεις αναφορα οποιο ποστ μου πιστευεις οτι πρεπει να δεχτει ποινη...το σαιτ σου δινει το δικαιωμα....απο εκει και περα τα κουμαντα αποφασιζουν...απο εκει και περα αν δεν γουσταρεις πως ξηγιουνται τα κουμαντα και εχεις αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο μαζευεις το καπελακι σου και παιρνεις τον πουλο απο την σελιδα.....
αλλοιως καθεσαι εδω μαζοχα και απολαμβανεις τις χυσαδες του μεσιε χρηστιδης  ;)
αυτα ....
και τιποτα αλλο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Συνημμένα

• απελαση τωρα.jpg
    απελαση τωρα.jpg
    159,1 KB · Εμφανίσεις: 16

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μαλακίες,αυτό είναι κυριλέ σάιτ...ανέβασε αυτά τα ψευτο-μπλογκ που διαβάζουν 10 άτομα να ξεροχύσουμε... :tooth: :tooth: :tooth:
μπιλλη εσυ οταν σου δειχνουν το φεγγαρι σιγουρα θα κοιτας το δαχτυλο  :2funny:
τα σαιτ σε ενδιαφερουν η αυτα που γραφουν;
γατι μου εσυ  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μπιλλη εσυ οταν σου δειχνουν το φεγγαρι σιγουρα θα κοιτας το δαχτυλο  :2funny:
τα σαιτ σε ενδιαφερουν η αυτα που γραφουν;
γατι μου εσυ  :2funny:

Καλά αυτά που γράφουν είναι γτπ,τα περισσότερα...μόνο γέλιο προκαλούν ρε...
Που διάολο τα βρίσκεις... :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τυπε ....μην αναρωτιεσαι...ασχολησου με κατι αλλο...εχεις αρχισει να μου ζαλιζεις τα παπαρια...ξεμπερδευε....αμα δεν γουσταρεις μην διαβαζεις αυτα που γραφω και μην ασχολεισαι....κανεις την ιδια μαλκαι που κατηγορεις εμενα...αφου χαλιεσαι μην διαβαζεις τι δεν καταλαβαινεις...
τωρα για την τελευταια παραγραφο εχεις καθε δικαιωμα να κανεις αναφορα οποιο ποστ μου πιστευεις οτι πρεπει να δεχτει ποινη...το σαιτ σου δινει το δικαιωμα....απο εκει και περα τα κουμαντα αποφασιζουν...απο εκει και περα αν δεν γουσταρεις πως ξηγιουνται τα κουμαντα και εχεις αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο μαζευεις το καπελακι σου και παιρνεις τον πουλο απο την σελιδα.....
αυτα ....
και τιποτα αλλο....

τύπε θα ασχολούμαι με ότι γουστάρω και δεν δίνω λογαριασμό σε σένα
και εσύ μου έχεις ζαλίσει τα παπάρια αλλά δεν το κάνω θέμα...
για αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό ας μην μιλήσουμε μαζί...

καλές χυσάδες και από μένα πλέον!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τύπε θα ασχολούμαι με ότι γουστάρω και δεν δίνω λογαριασμό σε σένα
και εσύ μου έχεις ζαλίσει τα παπάρια αλλά δεν το κάνω θέμα...
για αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό ας μην μιλήσουμε μαζί...

καλές χυσάδες και από μένα πλέον!!!!
τι να κλασεις ρε γατακι;  :2funny:
τι χυσαδες να ξηγηθεις εσυ ρε;
για καμμια σταυροβελονια καλος εισαι..
μιαουου  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτα ....
και τιποτα αλλο....

χρηστιδη γλειψε λιγο ταρχιδια του ζηροου να παταει τα κουμπια να παριστανεις τον κρυφομοντ  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χρηστιδη γλειψε λιγο ταρχιδια του ζηροου να παταει τα κουμπια να παριστανεις τον κρυφομοντ  :2funny:
ρε μουγκα...που εισαι ρε ψυχη;μπηκες κατακαβλωμενος χτε αλλα χαθηκες στη στροφη  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μουγκα...που εισαι ρε ψυχη;μπηκες κατακαβλωμενος χτε αλλα χαθηκες στη στροφη  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:  :2funny:   :2funny:

καταφερες να σπασεις ταρχιδια του ψυχραιμου ντιμη...δε σε γαμαει οπως εγω να γουσταρεις πουτανα δηλωμενη :dancing:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μουγκααααααααααααααααααααααα...που εισαι ρε ψυχη;;  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χρηστιδη κοιτα κατω ρε...ενα δεκαευρο. ορμα  :dancing:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.457
Πόντοι
5.006
Με ένα ακόμη πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο (19:30).

Ο Μίτσελ είδε τον Ιμπραΐμ Αφελάι να αποχωρεί με ελαφρύ διάστρεμμα και προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς με τη Γιουβέντους που ακολουθεί προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Στην Αθήνα θα μείνουν επίσης οι Τσόρι Ντομίνγκες και Ντελβίν Εντινγκά, που έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Μποτία που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και ο Μπενίτες που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβας.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
respect  ΠΑΤΡΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  [size=20pt]7[/size]  :rockon:  :rockon:  :rockon:
διακοπες - κορυδαλλος 2014  :sunglasses:

Συνημμένα

• αλανια θρυ θρη τρομο .jpg
    αλανια θρυ θρη τρομο .jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 16

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Με ένα ακόμη πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο (19:30).

Ο Μίτσελ είδε τον Ιμπραΐμ Αφελάι να αποχωρεί με ελαφρύ διάστρεμμα και προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς με τη Γιουβέντους που ακολουθεί προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Στην Αθήνα θα μείνουν επίσης οι Τσόρι Ντομίνγκες και Ντελβίν Εντινγκά, που έχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Μποτία που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και ο Μπενίτες που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβας.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης και Μήτρογλου.
Καλο που ξεκουραζονται παικτες για την γιουβεντους
Λογικα τσορι,μποτια,εντιγκα και αφελαι θα ειναι στο αρχικο σχημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom