Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.457
Πόντοι
5.006
πρεπει να το παρουμε το παιχνιδι αυριο ειναι δυσκολο και σε καλα κατασταση ο αστερας...και ας λειπουν αυτοι που λοιπουν...θα παει και ο  βαγγελας.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πρεπει να το παρουμε το παιχνιδι αυριο ειναι δυσκολο και σε καλα κατασταση ο αστερας...και ας λειπουν αυτοι που λοιπουν...θα παει και ο  βαγγελας.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Θα παει και ο Σπαθας η μορφη  :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.457
Πόντοι
5.006
Τι έχεις να πεις για Πανάθα στο μπάσκετ...?
Εγώ παρακολουθώ μπασκετικό γαύρο,πάντως... :rockon:
:grin: χτες περα απο τη πλακα εισασταν ωρες ωρες εκπληκτικοι...και σιγα σιγα βελτιωνοσαστε καμια σχεση με την ομαδα που μας κερδισατε.. :)  μεγια το αβαταρ.. :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:grin: χτες περα απο τη πλακα εισασταν ωρες ωρες εκπληκτικοι...και σιγα σιγα βελτιωνοσαστε καμια σχεση με την ομαδα που μας κερδισατε.. :)

αυτο ειδα και εγώ...αλλα βγηκαν τα σουτ... :)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Ωραίο ματσάκι στο μπάσκετ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγώ αν ήμουν πρόεδρος του γαύρου δεν θα έκανα δεκτή την παραίτηση του μπάρτζι
μπορεί να μην ήταν σούπερ , αλλά δε θα άφηνα την ομάδα να βολοδέρνει
με ομαδούλες τύπου νεπτούνας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πάλι θα χάσουμε :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μιλάμε δεν βλέπεται ο μπασκετικός γαύρος...πάλι καλά που καθάρισε ο Kill Bill...

Τι ωραία μουνιά...cheerleaders...είχε στο γήπεδο... :cum: :cum: :cum:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.457
Πόντοι
5.006
Μπράβο στην ομάδα σημασία έχει το 3 στα 3 τι γράφει το ταμπλό.και στα πιο δύσκολα θα είναι καλυτερος.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μπορώ να γράψω ολόκληρο δοκίμιο δεκάδων σελίδων με όλα τα πράγματα που έκανε λάθος σήμερα η ομάδα και παραλίγο να καταφέρει να χάσει από μια ακόμα μετριότατη ομάδα......... Μιλάμε για σεμινάριο λάθος επιλογών και κακής λειτουργίας σε άμυνα και επίθεση. Ευτυχώς ο Σπανούλης έκανε εμφάνιση.........Γκάλη σήμερα και ώρες-ώρες ήταν συγκινητικός. Αλλά αν είναι για να κερδίζουμε να κάνει τέτοιες εμφανίσεις ο Σπανούλης και γενικά τέτοιες υπερβάσεις οι περιφερειακοί(όπως με Βαλένθια), δεν πάμε πουθενά. Οι ψηλοί απλά δεν υπάρχουν. Χρειάζονται αλλαγή ΧΘΕΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ,ΠΕΡΥΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά παιδιά, φιλότιμα..........αλλά δεν κάνουν.
Άντι να ψάχνουν προπονητή, καλό είναι να ψάξουν για δύο ποιοτικούς ψηλούς. Βλέπω σε άλλες φτωχότερες και ελαφρύτερες σε φανέλα ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα, να υπάρχουν πολύ καλύτεροι ψηλοί. Υπάρχουν παίχτες στην αγορά. Δεν χρειάζεται βιασύνη αλλά ΠΡΕΠΕΙ να έρθουν άλλοι παίχτες. Αλλιώς θα δούμε άσχημες ήττες.
Βέβαια για να είμαι και δίκαιος, η απουσία του Πρίντεζη μόνο (για να μην βάλω Ντάρντεν και Παπαπέτρου, που ο δεύτερος μπορεί να βοηθήσει και στο 4) είναι σημαντικότατη. Αλλά επειδή ο Γιώργος είναι ευαίσθητος με προϊστορία σε τραυματισμούς, δε νομίζω να βγάλει όλη τη χρονιά αλώβητος. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά χρειάζεσαι έναν ακόμα παίχτη να έχει παιχνίδι ρακέτας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο σίμονς που είναι ρε παιδιά ?

Stories