Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
:-*
Δεν ειναι παρατσουκλι ειναι το δευτερο του ονομα,του το εδωσε ο γερμανος νονος του ρε.
μπορει να ειναι και αυτο που λες μαστερ :) ειχα την εντυπωση πως ειναι παρατσουκλι τεσπα :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ριχτου 5 ευρω στο πατωμα και τα ξεχναει ολα

Άστο μωρέ,θα αρχίσει να αραδιάζει πάλι τίποτα λινκς από μπλογκ και δεν την παλεύω...
Καλό παιδί είναι...απλά έχει καεί τελείως τώρα τελευταία,με τον γαύρο... :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επιδειξη ''ανωτεροτητας'' στον χρηστιδη μπιλακο;αποκτησες τετοιο αναστημα;
εοιδειξη σοβαροτητας;
για παμε μιας και εισαι ''σοβαρος'' παναθηναικος λοιπον...
ηταν η δεν ηταν χερι η φαση;σωστα η λαθος την σταματησε ο ρεφ ;
ε ; για πες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
επιδειξη ''ανωτεροτητας'' στον χρηστιδη μπιλακο;αποκτησες τετοιο αναστημα;
εοιδειξη σοβαροτητας;
για παμε μιας και εισαι ''σοβαρος'' παναθηναικος λοιπον...
ηταν η δεν ηταν χερι η φαση;σωστα η λαθος την σταματησε ο ρεφ ;
ε ; για πες...

:)

Επειδή(ς) μας έχετε ζαλίσει τα παπάρ(γ)ια...πάμε λοιπόν...
Δεν συμφωνώ με δηλώσεις Αλαφούσκα...κανονικά πρέπει να το βουλώσει,να βάλει το χέρι στην τΖέπη και να φέρει 2-3 παίχτες 11άδας τον Γενάρη...

Έχω μιλήσει με πολύ κόσμο και τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου,ότι χάσαμε από την διαιτησία... :jerking:
Φιλαράκος μου είπε ότι αν εξέφραζα αυτές τις απόψεις στον σύνδεσμο...θα με παίρνανε με τις πέτρες... :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άστο μωρέ,θα αρχίσει να αραδιάζει πάλι τίποτα λινκς από μπλογκ και δεν την παλεύω...
Καλό παιδί είναι,απλά έχει καεί τελείως τώρα τελευταία πάλι με τον γαύρο... :grin:

το παιζει ο πιο αισθηματιας ταγμενος και θερμος οπαδος του γαβρου και οταν ερχεται η κουβεντα στα φραγκα δηλωνει απεριφραστα οτι οταν μιλαει η τσεπη το συναισθημα φευγει απο το παραθυρο. σε πουτανες δηλωμενες λοιπον μηδεν σεβασμος.
ας τον καμαρωνουν τον..."παντελονατο" οι υγιεις γαβροι του θρεντ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.462
Πόντοι
5.006
Αναστασίου: «Δεν τους είπα αλήτες…»

Απολογήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι. «Δεν είπα αλήτη τον Σπάθα», υποστήριξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Σήμερα η απόφαση.         μορη λουλου τωρα δεν τους ειπες παντελονατε... :jerking: :jerking:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.462
Πόντοι
5.006
Πιο ψεύτης και απο το καραφλα καταντησες πουτανα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπιλλη ξαναρωταω
ΗΤΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΧΕΡΙ...ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ...
αν θες απαντα ευθεως...
;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)
μεχρι αυριο μπορω να σου κλεινω ματακια  ;)

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Αναστασίου: «Δεν τους είπα αλήτες…»

Απολογήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι. «Δεν είπα αλήτη τον Σπάθα», υποστήριξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Σήμερα η απόφαση.        μορη λουλου τωρα δεν τους ειπες παντελονατε... :jerking: :jerking:
ειναι <χεσμενος> τα παμε αυτα!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα μπιλλακο...ολα καλα;;ηταν η οχι χερι;;;  :2funny:
ασε τις μαγκιες λεμε στον χρηστιδη...αραξε στα κυβικα σου και μαγκιες και καμποιλικια σε αυτους που σε παιρνει...
κουλτουρα σε μενα δεν εχει...
;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ελα μπιλλακο...ολα καλα;;ηταν η οχι χερι;;;  :2funny:
ασε τις μαγκιες λεμε στον χρηστιδη...αραξε στα κυβικα σου και μαγκιες και καμποιλικια σε αυτους που σε παιρνει...
κουλτουρα σε μενα δεν εχει...
;)

Καλά ρε μαλέα...ούτε σουπερ-μαρκετ,δεν μπορώ να πάω...?
Αν θες την άποψη μου...δεν ήταν χέρι....αλλά στα @@ μου...δεν κλαίω...εσύ κλαις 4 μέρες τώρα... :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μπιλλη ξαναρωταω
ΗΤΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΧΕΡΙ...ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ...
αν θες απαντα ευθεως...
;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)
μεχρι αυριο μπορω να σου κλεινω ματακια  ;)

Κανονικά,αν το πας έτσι οι καθυστερήσεις ήταν 12 λεπτά...και στην τελική...εσυ κλείστηκες πίσω σαν κότα...με αντίπαλο τον χειρότερο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ... :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλά ρε μαλέα...ούτε σουπερ-μαρκετ,δεν μπορώ να πάω...?
Αν θες την άποψη μου..[size=30pt].δεν ήταν χέρι[/size]....αλλά στα @@ μου...δεν κλαίω...εσύ κλαις 4 μέρες τώρα... :)

[size=20pt]Τι μαλακία φωτό είναι αυτή και τί δείχνει.[/size]..?
:2funny: :2funny: :2funny:

[move][size=70pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ακου ντιμη γιατι οντως κουρασαμε...μαλακιες επι μαλακιων...
εγω φοραω πανταλονια με λενε χρηστιδη και κουραζομαι ευκολα με μαλκιουλες και τσιρι μπιρι...
ειμαι ΓΑΥΡΑΡΟΣ δεν ακολουθω δεν εχω κρυφτει ποτε ,δεν ειμαι υποκριτακος να προσεχω την ''γλωσσα μου'' και να βριζω με την ''ψυχη μου'' ,απο την αρχη λεω οτι γραφω οτι παπαρια μου κατεβει ειτε σοβαρα ειτε για πλακα ,οποιος γουσταρει οτι θελει καταλαβαινει ,ειμαι σωστος με τους σωστους (παντα με την δικη μου κριση το σωστο ,οπως για την δικη σου και του καθενος αντιστοιχα) και χειροτερος μαλακς με του χειροτερους μαλακες...
οταν κανω νταραβερι με σκουπιδια γινομαι χειροτερο σκουπιδι ,οταν με κυριους ειμαι ακομα περισσοτερο κυριος ....ειναι δικαιωμα μου,ετσι ξηγιεμαι και σε οποιον αρεσει...δεν θα δωσω στην τελικη ουτε θα απολογηθω σε κανεναν σε ενα σαιτ που γραφω για να περασω την ωρα μου...
οποιος γουσταρει με διαβαζει οποιος δεν γουσταρει παει παρακατω ,επισης οποιος γουσταρει με λαμβανει υποψη ,μου απανταει σε ενα υφος και αντιστοιχα αποκρινομαι....
αυτος ειναι ο χρηστιδης...
εσυ προσωπικα δεν νομιζω να εχεις καποιο παραπονο συμπεριφορας απο μεριας μου ,παροτι βαζελακι και δη φανατικο (επιτρεψε με παροτι με μανια πασχιζεις να αποδειξεις το αντιθετο αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση )
απο εκει και περα να εσυ επιθυμεις η ενιστασαι η απορεις που δεν ειμαι ΄΄ντιμης''  ηε ξερω εγω τι αλλο συγνωμη αλλα δεν θα παρω...
αν μπορεις να καταλαβεις εχει καλως...
αν οχι μπορεις να ανταλασεις αποψεις και κατα καποιο τροπο να συναινεις -συμφωνεις με το καθε χυμενο πουτανοσπερμα που μου ζαλιζαει τα αρχιδια και τρολλαρει οποτε γραψω κατι...
ειναι δικαιωμα σου αλλα και δικαιωμα μου απο εκει και επειτα να αναθεωρησω καποιες αποψεις δικες μου για το ατομο σου...
αυτα εν ολιγοις σταρατα παναταλενοτα αντρικια...οπως τα εκτιμω εγω...
ΥΓ.ντιμη αυτα που ειπες στο τελευταιο ποστ ειναι ακριβως αυτα που απο ακιρο λεω και στο τελος μετα απο προσπαθειες καταληγεις και εσυ στο ιδιο συμπερασμα...
αγραφεις για χαβαλε ,α γραφε οτι θες ,α δεν εχεις καπποιο ιδιαιτερο λογο που τα γραφεις...
ε μα αν ειναι δυνατον ρε ντιμη...ανακαλυψες την αμερικη την στιγμη που ανακαλυψες οτι τα γραφω ''ετσι'' χωρις καποιον ιδαιτερο λογο ,χωρις να εχω καποιο οφελος η ζημια  :headbang:
ελεος ρε ντιμη...ε λ ε ο ς  :helpplea:  ναι γραφω ετσι για να περναω την ωρα μου οτι γαμιεται ο σμπρακος και ολο το βαζελετα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΣΜΠΑΡΑΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ  :helpplea:
αυτο ακριβως λεω οτι εξηγω απο την αρχη και καταλαβες με μεγαλη προσπαθεια στο τελος...
και για να τελειωνουμε...ξερεις οτι σε συμπαθω ανεξαρτητως συλλογικων προτιμησεων (αλλοιμονο αν γινοταν και διαφορετικα) αλλα δεν μασαω κιολας...
μολις παρω χαμπαρι οτι εισαι καριολακι και συναινεις με γνωστες πουτανες αρα εχεις την ''ιδια μουρη'' δεν εχω κανενα προβλημα να σε γραψω στην τεραστια πουτσαρα μου και να σε αρχισω στις χυσαδες ...δικια σου η μπαλλα εσυ κανεις παιχνιδι...εμενα στο βλιμουκα  ;)
αυτα...χρηστιδης ...

δεν χρειάζεται να γράφεις ολόκληρα σεντόνια για το τι είσαι και τι δεν είσαι...
στο φόρουμ έχεις δώσει το στίγμα σου για το είσαι από όσα έχεις γράψει...

να σου θυμίσω πως και μένα στην αρχή με είχες στα μπινελίκια και τα χυσίματα μέχρι που σου μίλησα λίγο αλλιώς, στην γλώσσα που προτιμάς και μετά έγινες πιο cool απέναντί μου...

συνέχισε λοιπόν να βάζεις link "εχθρών" του οσφπ αλλά και εγώ ελέυθερα μπορώ να απαντάω... τόσο απλά...

ελπίζω να μην αρχίσουμε τα βρισίματα μεταξύ μας γιατί δεν τα γουστάρω αλλά αν αρχίσω θα το πάω πολύ μακρυά...

αυτά dimis74...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom