Δεν το είπες εξαρχής φιλαράκο, μου έβγαλες την πίστη για να το πεις...
Δεν υπάρχει καμία διαφωνία όταν κάποιος ρωτάει γιατί και ο άλλος απαντάει γιατί έτσι... Φυσικά και δεν υπάρχει περιθώριο κουβέντας με τέτοια επιχειρήματα, αλλα μάλλον το φόρουμ ειναι χώρος εκτόνωσης...
Οκ φίλος... Ξέρεις ποιο ειναι το κακό με το μπινελίκι; Πως αν αρχίσει δεν σταματάει και μπορούν να ειπωθούν πολλές χοντράδες...
ακου ντιμη γιατι οντως κουρασαμε...μαλακιες επι μαλακιων...
εγω φοραω πανταλονια με λενε χρηστιδη και κουραζομαι ευκολα με μαλκιουλες και τσιρι μπιρι...
ειμαι ΓΑΥΡΑΡΟΣ δεν ακολουθω δεν εχω κρυφτει ποτε ,δεν ειμαι υποκριτακος να προσεχω την ''γλωσσα μου'' και να βριζω με την ''ψυχη μου'' ,απο την αρχη λεω οτι γραφω οτι παπαρια μου κατεβει ειτε σοβαρα ειτε για πλακα ,οποιος γουσταρει οτι θελει καταλαβαινει ,ειμαι σωστος με τους σωστους (παντα με την δικη μου κριση το σωστο ,οπως για την δικη σου και του καθενος αντιστοιχα) και χειροτερος μαλακς με του χειροτερους μαλακες...
οταν κανω νταραβερι με σκουπιδια γινομαι χειροτερο σκουπιδι ,οταν με κυριους ειμαι ακομα περισσοτερο κυριος ....ειναι δικαιωμα μου,ετσι ξηγιεμαι και σε οποιον αρεσει...δεν θα δωσω στην τελικη ουτε θα απολογηθω σε κανεναν σε ενα σαιτ που γραφω για να περασω την ωρα μου...
οποιος γουσταρει με διαβαζει οποιος δεν γουσταρει παει παρακατω ,επισης οποιος γουσταρει με λαμβανει υποψη ,μου απανταει σε ενα υφος και αντιστοιχα αποκρινομαι....
αυτος ειναι ο χρηστιδης...
εσυ προσωπικα δεν νομιζω να εχεις καποιο παραπονο συμπεριφορας απο μεριας μου ,παροτι βαζελακι και δη φανατικο (επιτρεψε με παροτι με μανια πασχιζεις να αποδειξεις το αντιθετο αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση )
απο εκει και περα να εσυ επιθυμεις η ενιστασαι η απορεις που δεν ειμαι ΄΄ντιμης'' ηε ξερω εγω τι αλλο συγνωμη αλλα δεν θα παρω...
αν μπορεις να καταλαβεις εχει καλως...
αν οχι μπορεις να ανταλασεις αποψεις και κατα καποιο τροπο να συναινεις -συμφωνεις με το καθε χυμενο πουτανοσπερμα που μου ζαλιζαει τα αρχιδια και τρολλαρει οποτε γραψω κατι...
ειναι δικαιωμα σου αλλα και δικαιωμα μου απο εκει και επειτα να αναθεωρησω καποιες αποψεις δικες μου για το ατομο σου...
αυτα εν ολιγοις σταρατα παναταλενοτα αντρικια...οπως τα εκτιμω εγω...
ΥΓ.ντιμη αυτα που ειπες στο τελευταιο ποστ ειναι ακριβως αυτα που απο ακιρο λεω και στο τελος μετα απο προσπαθειες καταληγεις και εσυ στο ιδιο συμπερασμα...
αγραφεις για χαβαλε ,α γραφε οτι θες ,α δεν εχεις καπποιο ιδιαιτερο λογο που τα γραφεις...
ε μα αν ειναι δυνατον ρε ντιμη...ανακαλυψες την αμερικη την στιγμη που ανακαλυψες οτι τα γραφω ''ετσι'' χωρις καποιον ιδαιτερο λογο ,χωρις να εχω καποιο οφελος η ζημια
ελεος ρε ντιμη...ε λ ε ο ς
ναι γραφω ετσι για να περναω την ωρα μου οτι γαμιεται ο σμπρακος και ολο το βαζελετα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΣΜΠΑΡΑΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ
αυτο ακριβως λεω οτι εξηγω απο την αρχη και καταλαβες με μεγαλη προσπαθεια στο τελος...
και για να τελειωνουμε...ξερεις οτι σε συμπαθω ανεξαρτητως συλλογικων προτιμησεων (αλλοιμονο αν γινοταν και διαφορετικα) αλλα δεν μασαω κιολας...
μολις παρω χαμπαρι οτι εισαι καριολακι και συναινεις με γνωστες πουτανες αρα εχεις την ''ιδια μουρη'' δεν εχω κανενα προβλημα να σε γραψω στην τεραστια πουτσαρα μου και να σε αρχισω στις χυσαδες ...δικια σου η μπαλλα εσυ κανεις παιχνιδι...εμενα στο βλιμουκα ;)
αυτα...χρηστιδης ...