Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Toν Αστέρα θα τον πάρουμε τύπε,με την Γιούβε είναι τα παλούκια
φανταζεσαι να χασεις απο αστερα και να κανεις διπλο στο Τορινο? *P
Toν Αστέρα θα τον πάρουμε τύπε,με την Γιούβε είναι τα παλούκια
Mακάρι αλλά χλωμό τύπεφανταζεσαι να χασεις απο αστερα και να κανεις διπλο στο Τορινο? *P
Mακάρι αλλά χλωμό τύπε
Εσύ θα πάρεις το κυπελλάκι έμαθα τύπε?
Στο Τορίνο είναι Χ . ;)φανταζεσαι να χασεις απο αστερα και να κανεις διπλο στο Τορινο? *P
Στο Τορίνο είναι Χ . ;)
Οι τζογαδόροι τύπε θα σπρώξουν στον άσσομακαρι να παρει βαθμο η Ελλαδα να φαμε και ψωμακι οι τζογαδοροι
Μπενίτες: «Είμαι έτοιμος»
Ετοιμος να επιστρέψει στα πλάνα του Μίτσελ ο Χόρχε Μπενίτες, κάτι που τόνισε και ο ίδιος σε μήνυμά του.
«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω σε αυτό που μου αρέσει να κάνει. Πιστός στον Θεό» τόνισε ο Παραγουανός. Ο Μπενίτες είχε τραυματιστεί παραμονές του αγώνα με τη Μάλμε, ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα, δείχνει σε καλή κατάσταση και αναμένεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Μίτσελ.
Οι τζογαδόροι τύπε θα σπρώξουν στον άσσο
1/1Ξερει κανεις ποτε ξεκιναει η χειμερινη μεταγραφικη περιοδος
Έχουμε Μπουχαλάκη τύπε1/1
Α! Και ναι ο Κασάμι μπήκε αλλαγή.Είπαμε ο Μίτσελ πρέπει να ξεκινάει την 11άδα του με Κασάμι, Ρομπέρτο. Χωρίς Κασάμι το κέντρο του ΟΣΦΠ είναι μετριότατο
Ε ναι το συζητάς;Έχουμε Μπουχαλάκη τύπε
Βαθμολογία 1ου ομίλου
1. Ολυμπιακός 4 (2-1)
2. Παναχαϊκή 3 (2-1)
3. Πανιώνιος 2 (1-1)
4. Φωστήρας 1 (0-2)
Eπόμενη αγωνιστική 07/01
Φωστήρας – Ολυμπιακός
Πανιώνιος – Παναχαϊκή
Περάσαμε από σήμερα
αυτο ηταν;ετσι χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο...απο συνηθεια ...ασχολουμαι με τα αθλητικα δρωμενα ,μπαινω και σε αυτα τα σαιτ και απλα επειδη ζουμε στην εποχη της εντονης προπαγανδας και της εξαρσης αυτου του φαινομενου απο τοτε που εγκαθιδρυθηκε ο θρυλος στην κορυφη απλα συμμετεχω σε αυτο το σκηνικο...τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο...
εχει δημιουργηθει μια ομαδα ΄΄αντικειμενικων΄΄ ενετλως τυχαια (λεμε τωρα) οχι αολυμπιακων δημοσιογραφων ,η οποιοι επιβαλλανε μια νεα ταξη πραγματων στην αθλητικη δημοσιογραφια που ειναι η γνωμη τους και το οι δημοσιογραφοι να εκφραζουν την αποψη τους περα απο τα μεχρι τοτε γνωστα....βοηθησε η γιγαντωση του ηλεκτρονικου τυπου ...πλεον ο κεθνας βαφτιζεται δημοσιογραφος και μπορει ανετα να μιλαει για παραγκες ,διορισμενους και αλλα τετοια αστεια...
πρωτοποροι σε αυτο ειναι η συγκεκριμενη παρεα που ανεφερα που λυμαινονται απο διευθυντικες θεσεις ολα τα μεσα του αποκαλουμενου ''μεσαιου χωρου''
ε η εισαι μαζι τους η εναντιον τους...εγω δεν ειμαι μαζι τους...θα μπορουσες (οπως υποθετω θα μου ελεγες) να εχεις και ουδετερη σταση αλλα ας μην κοροιδευομαστε αυτα ειναι σαχλαμαρες ...ραδιοφωνα σαιτ τηλεορασεις τα παντα ολα...βομβαρδιζομαστε απο καταγγελιες ,αποκαλυψεις ,παραρεπορταζ ,παρακαμερες ,αρθογραφιες ,αναλυσεις ,αναλυτικοι διαλογοι μεταξυ παιχτων διαιτητων παραγοντων (προσφατο παραδειγμα το ''ρεπορταζ'' του διαλογου σπαθα-καλογεροπουλου-αναστασιου-ζεκα)
ε λοιπον ναι παιρνω και εγω μερος σε αυτο το πανηγυρι των τρελλων...ετσι χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο...απλα ...μου αρεσει και το κανω...εχω τις αποψεις μου τις λεω ,με εμμονη θες ; εστω και ετσι δεν το αΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ...
ΔΑΤς ΟΛ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗς...
ΑΥΤΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...
αγαπαμε χρηστιδη γιατι ειναι μαλακας και υπαλληλος, οχι γιατι βγαζουμε ακρη μαζι του. τι παλευεις να βγαλεις?
Σωστα, γιατι τετοια φαση (με ομιλους) γινεται για πρωτη φορα φετος αν δεν απατωμαι.η τελευταια φορα που αποκλειστηκε σε αυτη την φαση του κυπελλου ο Ολυμπιακος τυπε δεν κυκλοφορουσαν αυτοκινητα στην Αθηνα ακομη
Σωστα, γιατι τετοια φαση (με ομιλους) γινεται για πρωτη φορα φετος αν δεν απατωμαι.