Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπενίτες: «Είμαι έτοιμος»

Ετοιμος να επιστρέψει στα πλάνα του Μίτσελ ο Χόρχε Μπενίτες, κάτι που τόνισε και ο ίδιος σε μήνυμά του.

benites.jpg

«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω σε αυτό που μου αρέσει να κάνει. Πιστός στον Θεό» τόνισε ο Παραγουανός. Ο Μπενίτες είχε τραυματιστεί παραμονές του αγώνα με τη Μάλμε, ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα, δείχνει σε καλή κατάσταση και αναμένεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Μίτσελ.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.469
Πόντοι
5.006
Μπενίτες: «Είμαι έτοιμος»

Ετοιμος να επιστρέψει στα πλάνα του Μίτσελ ο Χόρχε Μπενίτες, κάτι που τόνισε και ο ίδιος σε μήνυμά του.

benites.jpg

«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω σε αυτό που μου αρέσει να κάνει. Πιστός στον Θεό» τόνισε ο Παραγουανός. Ο Μπενίτες είχε τραυματιστεί παραμονές του αγώνα με τη Μάλμε, ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα, δείχνει σε καλή κατάσταση και αναμένεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στα βασικά πλάνα του Μίτσελ.

:rockon: :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ξερει κανεις ποτε ξεκιναει η χειμερινη μεταγραφικη περιοδος  :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξερει κανεις ποτε ξεκιναει η χειμερινη μεταγραφικη περιοδος  :think:
1/1

Α! Και ναι ο Κασάμι μπήκε αλλαγή.Είπαμε ο Μίτσελ πρέπει να ξεκινάει την 11άδα του με Κασάμι, Ρομπέρτο. Χωρίς Κασάμι το κέντρο του ΟΣΦΠ είναι μετριότατο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1/1

Α! Και ναι ο Κασάμι μπήκε αλλαγή.Είπαμε ο Μίτσελ πρέπει να ξεκινάει την 11άδα του με Κασάμι, Ρομπέρτο. Χωρίς Κασάμι το κέντρο του ΟΣΦΠ είναι μετριότατο
Έχουμε Μπουχαλάκη τύπε :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Βαθμολογία 1ου ομίλου
1. Ολυμπιακός 4 (2-1)
2. Παναχαϊκή 3  (2-1)
3. Πανιώνιος 2 (1-1)
4. Φωστήρας 1 (0-2)

Eπόμενη αγωνιστική  07/01
Φωστήρας – Ολυμπιακός
Πανιώνιος – Παναχαϊκή

Περάσαμε από σήμερα  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Βαθμολογία 1ου ομίλου
1. Ολυμπιακός 4 (2-1)
2. Παναχαϊκή 3  (2-1)
3. Πανιώνιος 2 (1-1)
4. Φωστήρας 1 (0-2)

Eπόμενη αγωνιστική  07/01
Φωστήρας – Ολυμπιακός
Πανιώνιος – Παναχαϊκή

Περάσαμε από σήμερα  :grin:

η τελευταια φορα που αποκλειστηκε σε αυτη την φαση του κυπελλου ο Ολυμπιακος τυπε δεν κυκλοφορουσαν αυτοκινητα στην Αθηνα ακομη  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αυτο ηταν;ετσι χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο...απο συνηθεια ...ασχολουμαι με τα αθλητικα δρωμενα ,μπαινω και σε αυτα τα σαιτ και απλα επειδη ζουμε στην εποχη της εντονης προπαγανδας και της εξαρσης αυτου του φαινομενου απο τοτε που εγκαθιδρυθηκε ο θρυλος στην κορυφη απλα συμμετεχω σε αυτο το σκηνικο...τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο...
εχει δημιουργηθει μια ομαδα ΄΄αντικειμενικων΄΄ ενετλως τυχαια (λεμε τωρα) οχι αολυμπιακων δημοσιογραφων ,η οποιοι επιβαλλανε μια νεα ταξη πραγματων στην αθλητικη δημοσιογραφια που ειναι η γνωμη τους και το οι δημοσιογραφοι να εκφραζουν την αποψη τους περα απο τα μεχρι τοτε γνωστα....βοηθησε η γιγαντωση του ηλεκτρονικου τυπου ...πλεον ο κεθνας βαφτιζεται δημοσιογραφος και μπορει ανετα να μιλαει για παραγκες ,διορισμενους και αλλα τετοια αστεια...
πρωτοποροι σε αυτο ειναι η συγκεκριμενη παρεα που ανεφερα που λυμαινονται απο διευθυντικες θεσεις ολα τα μεσα του αποκαλουμενου ''μεσαιου χωρου''
ε η εισαι μαζι τους η εναντιον τους...εγω δεν ειμαι μαζι τους...θα μπορουσες (οπως υποθετω θα μου ελεγες) να εχεις και ουδετερη σταση αλλα ας μην κοροιδευομαστε αυτα ειναι σαχλαμαρες ...ραδιοφωνα σαιτ τηλεορασεις τα παντα ολα...βομβαρδιζομαστε απο καταγγελιες ,αποκαλυψεις ,παραρεπορταζ ,παρακαμερες ,αρθογραφιες ,αναλυσεις ,αναλυτικοι διαλογοι μεταξυ παιχτων διαιτητων παραγοντων (προσφατο παραδειγμα το ''ρεπορταζ'' του διαλογου σπαθα-καλογεροπουλου-αναστασιου-ζεκα)
ε λοιπον ναι παιρνω και εγω μερος σε αυτο το πανηγυρι των τρελλων...ετσι χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο...απλα ...μου αρεσει και το κανω...εχω τις αποψεις μου τις λεω ,με εμμονη θες ; εστω και ετσι δεν το αΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ...
ΔΑΤς ΟΛ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗς...
ΑΥΤΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...

ΟΚ επιβεβαίωσες την σκέψη μου λοιπόν...
σου αρέσει το τζέρτζελο και τα μπινελίκια μαζί με ένα δον κιχωτισμό εναντίον των δημοσιογράφων που έχουν "σχέδιο εναντίον του οσφπ"... έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο μόνο για να ξεσπάσεις και να βγάλεις την ενέργεια που έχεις...

δεν έχεις να με πείσεις σε κάτι, κάνεις το γούστο σου στο φόρουμ και εγώ από την μεριά μου είμαι ελεύθερος να σχολιάζω και το κάνω σχεδόν πάντα με ευπρέπεια...

καλή συνέχεια και σε σένα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αγαπαμε χρηστιδη γιατι ειναι μαλακας και υπαλληλος, οχι γιατι βγαζουμε ακρη μαζι του. τι παλευεις να βγαλεις?  :2funny:

κουράσαμε το φόρουμ νομίζω... φαίνεται πως το φόρουμ σε κάποιους λειτουργεί σαν τόπος εκτόνωσης...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
η τελευταια φορα που αποκλειστηκε σε αυτη την φαση του κυπελλου ο Ολυμπιακος τυπε δεν κυκλοφορουσαν αυτοκινητα στην Αθηνα ακομη  :grin:
Σωστα, γιατι τετοια φαση (με ομιλους) γινεται για πρωτη φορα φετος αν δεν απατωμαι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σωστα, γιατι τετοια φαση (με ομιλους) γινεται για πρωτη φορα φετος αν δεν απατωμαι.

οχι απο Οκτωβρη μηνα εννοω....πρεπει να ειναι πριν τον β παγκοσμιο κανας αποκλεισμος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom