Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (11 μέλη και 45 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε χρηστίδη όλο φεύγεις και όλο εδώ είσαι...
τεσπα, κάποιους δημοσιογράφους τους εντάσσω σε πιο ουδέτερο στρατόπεδο και ένας από αυτούς είναι ο σαμπράκος παρόλο που έχει δηλώσει πως είναι αεκτζής, σε καμία περίπτωση όμως δεν τον θεωρώ αντιολυμπιακό και πως έχει πονηρές μεθόδους. αυτή η εικόνα έχει δημιουργηθεί διαχρονικά με όση βαρύτητα δίνω στο αθλητικό ρεπορτάζ ανά περιόδους

απλά η θεώρησή μου είναι πως ειδικά για τον αθλητικό τομέα αν δεν συφωνείς με κάποιον με τον καιρό σταματάς να τον διαβάζεις και να ασχολείσαι... για αυτό δεν θα μπω σε διαδικασία ούτε να θάψω κάποιον δημοσιογράφο ούτε βεβαια και τον υπερασπιστώ, εκτός αν έχω προσωπική εμπειρία

για αυτό λοιπόν ρωτάω για ποιό λόγο θεωρεί κάποιος πχ εσύ, πως ένας δημοσιογράφος έχει μελετημένο σχέδιο εναντίον μιας ομάδας και μιλάω για κάποιον που καλύπτει το πιο καθημερινό ρεπορτάζ και δεν πιάνει ένα πιο μεγάλο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί και σε καμία περίπτωση με υφος εισαγγελέα...

εγώ πχ έχω πολύ κακή άποψη για τον νικολακόπουλο, τον άκουγα παλιά στο ράδιο και έφτασα σε ένα σημείο να αλλάζω σταθμό όταν τον άκουγα... είναι είρωνας και προκειμένου να πει αυτό που έχει στο μυαλό του μπορεί να συνδυάσει τα πιο απίθανα πράγματα πχ ένα άρθρο που εκθείασες προ ημερών, αν δεν ήσουνα εσύ να λες τι καλός που ειναι ούτε που θα ασχολιόμουνα με το τύπο...
σεβαστη η αποψη σου...προσωπικα θεωρω τον σαμπρακο απο τους πλεον γλοιωδεις με κλικες ,κολληταρι του ντεμη (αυτο απο μονο του λεει πολλα ,η γυναικα του καισαρα κλπ κλπ )
επετρεψε μου να καταλαβαινω πως και με ποιο τροπο καποιος ''χτυπαει'' κατι η καποιον....ειπαμε φοραει μασκα...αυτο σημαινει οτι λειτουργει με μεθοδο....εσυ δεν το καταλαβαινεις ετσι σεβαστο ,εγω παλι το καταλαβαινω και το νοιωθω ακομα και στο κομμα που χρησιμοποιει...
απο οτι βλεπω παντως θα αρχισουν τα ζορια γιατι στην πλατεια αλεξανδρας αρχισαν σιγα σιγα να ξυπνανε και βλεπουν πως ενα υπουλο παιχνιδι που αρχισε πριν καιρο και το θεωρησαν αναξι ασχολιας αρχισε να γιθγαντωνεται και μαλλον ξεκιναει ''πολεμος''
για να δουμε...απεναντι στον μεγαλυτερο ελληνικο συλλογο τι μπορουν να κανουν οι ρουφιανοι...εδω θα ειμαστε να βλεπουμε τις εξελιξεις...
κατι ψιλοξεβρακωματα αρχισα να βλεπω για σαμπρακους τσωχους κλπ κλπ...
θα δουμε...αν νομιζαν πως η σιωπη ειναι αδυναμια μαλλον εκαναν λαθος...
επικοινωνιακη λαιλαπα χρησιμοποιουν;
λες ο μαγαλυτερος συλλογος να μην εχει τετοιου ειδους βελη στην φαρετρα;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
Καλημερα :)  Μολις ακουσα οτι ο αναστασιου θα φαει απο 2 μήνες  μεχρι 6 εκτος αγωνιστικών χώρων  + 15000 προστιμο :2funny: Πω βλεπω στο πρασινο θρεντ να βαλουν αδιαβροχα αυτα τα πλαστικα τα κιτρινα για τα πιτσιλισματα  του φιλαρακη χρηστιδη :cheesy:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σεβαστη η αποψη σου...προσωπικα θεωρω τον σαμπρακο απο τους πλεον γλοιωδεις με κλικες ,κολληταρι του ντεμη (αυτο απο μονο του λεει πολλα ,η γυναικα του καισαρα κλπ κλπ )
επετρεψε μου να καταλαβαινω πως και με ποιο τροπο καποιος ''χτυπαει'' κατι η καποιον....ειπαμε φοραει μασκα...αυτο σημαινει οτι λειτουργει με μεθοδο....εσυ δεν το καταλαβαινεις ετσι σεβαστο ,εγω παλι το καταλαβαινω και το νοιωθω ακομα και στο κομμα που χρησιμοποιει...
απο οτι βλεπω παντως θα αρχισουν τα ζορια γιατι στην πλατεια αλεξανδρας αρχισαν σιγα σιγα να ξυπνανε και βλεπουν πως ενα υπουλο παιχνιδι που αρχισε πριν καιρο και το θεωρησαν αναξι ασχολιας αρχισε να γιθγαντωνεται και μαλλον ξεκιναει ''πολεμος''
για να δουμε...απεναντι στον μεγαλυτερο ελληνικο συλλογο τι μπορουν να κανουν οι ρουφιανοι...εδω θα ειμαστε να βλεπουμε τις εξελιξεις...
κατι ψιλοξεβρακωματα αρχισα να βλεπω για σαμπρακους τσωχους κλπ κλπ...
θα δουμε...αν νομιζαν πως η σιωπη ειναι αδυναμια μαλλον εκαναν λαθος...
επικοινωνιακη λαιλαπα χρησιμοποιουν;
λες ο μαγαλυτερος συλλογος να μην εχει τετοιου ειδους βελη στην φαρετρα;

εφόσον έχεις φτάσει να αναλύει ακόμα και τα σημεία στίξης στα γραφόμενα ενός αθλητικού δημοσιογράφου πιθανόν να σου αρέσει αυτή η διαδικασία, ίσως να πορώνεσαι από τα οπαδικά σου και οτιδήποτε δεν σου κάνει σαν λογική, τρόπο γραφής κλπ να το εντάσσεις σε ένα αντίπαλο στρατόπεδο
προφανώς δεν θα υπερασπιστώ τον σαμπράκο και κανένα σαμπράκο, δεν ξέρω αν είναι κολλητός του ντέμη και δεν με ενδιαφέρει εφόσον αυτό που βλέπω στην τηλεόραση ή διαβάζω στο νετ (όταν διαβάζω) δεν μου χτυπάει καμπανάκια...

όσο για τα άλλα που γράφεις, εφόσον ξέρεις πράγματα πες μας μήπως καταλάβουμε και τίποτα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και γιατί ασχολείστε ρε σεις εφόσον τους θεωρείτε ΑΡ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μπορει να τσιμπαει κανα ευρουλακι. εφοσον συμφωνα με ρηση του "οταν προκειται για την τσεπη μου δε κοιταω συναισθημα και οπαδικα".
εχεις δει κανα αλλο να βομβαρδιζει λινκ της 'εχθρικης' γκαζετα καθε μερα? ουτε υπαλληλος

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μπορει να τσιμπαει κανα ευρουλακι. εφοσον συμφωνα με ρηση του "οταν προκειται για την τσεπη μου δε κοιταω συναισθημα και οπαδικα".
εχεις δει κανα αλλο να βομβαρδιζει λινκ της 'εχθρικης' γκαζετα καθε μερα? ουτε υπαλληλος

αυτό είναι πράγματι αξιοπερίεργο... διαβάζει κάθε μέρα gazzetta για να την κράζει μετά...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό είναι πράγματι αξιοπερίεργο... διαβάζει κάθε μέρα gazzetta για να την κράζει μετά...

δεν τη διαβαζει απλως. μας τη σερβιρει κιολας να κανουμε χιτς. ολα τα πραγματα εχουν λογικη εξηγηση  ;)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τα λες απολυτως σωστα...διαβαζα και νομιζα οτι τα ειχα γραψει εγω...ετσι ακριβως...
θα σου πω μονο οτι το ματς αυτο θα μεινει στην ιστορια σαν αλλο ενα που ''σφαχτηκε'' η πουτανοομαδα...
ειπαμε....για καποιον ανεξηγητο λογο αυτη η πουστοομαδα σερνει απο την μυτη ολους ....
η βαζελετα κανει αφιερωματα στα ματς που διαμαρτυρεται ο πουστης στον πειραια ,το γκολ μιλαει για ΄΄πιστολια΄΄ στο 93 κλπ κλπ....για ενα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΧΕΡΙ....ΤΗΝ ΣΤΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...ΚΑΘΑΡΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ....
τεσπα...τα ξερουμε τα εχουμε πει χιλιαδες φορες...διαμαρτυρονται μονιμως οι πουτανες με την αβαντα των ''αντικειμενικων'' την ωρα που στο μπασκετ ....ακρα του ταφου σιωπη....

πόσο δίκιο έχεις. Στο μπάσκετ όλα είναι δίκαια.

Αν δε κερδίζει ο βάζελος σημαίνει πως αδικείται παιδιά. Πάρτε το χαμπάρι. Μέχρι και η κυβέρνηση είπε ο βλάκας ότι φταίει. Γραφικός..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.478
Πόντοι
5.006
πόσο δίκιο έχεις. Στο μπάσκετ όλα είναι δίκαια.

Αν δε κερδίζει ο βάζελος σημαίνει πως αδικείται παιδιά. Πάρτε το χαμπάρι. Μέχρι και η κυβέρνηση είπε ο βλάκας ότι φταίει. Γραφικός..
μονο γραφικος αυτος περασε και το φιλιππιδη το κλεφτη... :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδη τι θα πει αυτο;για να καταλαβω;οτι θεωρουμε σαπιο και ανηθικο δεν ασχολουμαστε;
αρα να υποθεσω δεν ασχολεισαι με την πολιτικη της χωρας επειδη θεωρεις τους πολιτικους πουλημενους και ανηθικους ...σωστα;
αρα να υποθεσω δεν ασχολεισαι και αν περναει απο το χερι σου ΔΕΝ ξεμπροστιαζεις εναν παιδεραστη η εναν βιαστη επειδη τον θεωρεις σαπιο και ανηθικο;
αρα να υποθεσω κλπ κλπ...
μας δουλευεις ρε ντιμη;
γραφουμε σε ενα σαιτ για πουτανες ,στο αθλητικο του κομματι για πραγματα που μας ανεβαζουν ,μας αφηνουν αδιαφορους αλλα ειναι μερος μιας αθλητικης καθημερινοτητας ,αλλα και για πραγματα που αφου τα θεωρουμε σαπια και υποπτα και μας χαλανε την αισθητικη εν τουτοις ειναι επισης μερος της αθλητικης ζωης και καθημερινοτητας...
και ενα πασει η περιπτωσει αν θεωρεις λογικο να εγκαλεις εμενα και να με ρωτας γιατι ασχολουμαι με κατι που με χαλαει ξεκινα και ρωτα ολα τα σκατα  προεξαρχοντος του σκουπιδιου μαστερ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ...
καλη η ευαισθησια σου μαζι μου αλλα επιλεκτικη και υποκριτικη την βρισκω  ;)
εκτος αν μου δειξεις καποιο ποστ δικο σου που οπως ρωτας εμενα γιατι ασχολουμαι με τους ΑΡΔ αφου τους θεωρω τετοιους ,ρωτας και οσους μιλανε για διορισμενους και σαπιλα στο ποδοσφαιρο γιατι ασχολουνται με αυτο....
τι λες ;εχει καποια βαση η παρατηρηση μου;
πολυ ''ευαισθητο'' σε βλεπω μαζι μου...ειναι τυχαιο μηπως οτι ασχολουμαι με σκουπιδια ΑΡΔ που μαλλον εσενα σου ''χαιδευουθν αυτια'';
μηπως να το κοιταξεις που σου αρεσουν αυτα που ακους απο τους ΑΡΔ;
ΜΗΠΩς ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟς (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙς ΕΜΕΝΑ ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟς ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟς;
ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ....
ΑΥΤΑ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πως θα μπορεσω να κραξω κατι αν πριν δεν ξερω τι εχει πει;  :think:
ντιμη...αυτη τωρα ειναι αποψη νοημονα ανθρωπου;
δηλαδη θα επρεπε να μην διαβαζω αλλα να κραζω χωρις να ξερω τι εχει πει ; :think:
ντιμη ...μπας και εισαι ο οντονι;; :2funny:
και τελιακ δεν μου ειπες;
εσυ διαβαζεις βαζελετα;
πως την κρινεις αντικειμενικη;
ολοι εμεις που την λεμε εχθρικη για τον θρυλο θεωρεις οτι παραλογιζομαστε;
εσυ εισαι φιλος του θρυλου η εχθρος;
εσενα αυτα που γραφει η βαζελετα και κατι ''γκαζετα τιμ'' αναποδεικτα κους κους και αοριστιες σε καλυπτουν;που προσπαθουν να δειξουν αυτα που προσπαθει να αποδειξει και ο αλαφουζος με τα τουιτερ...
τι ειπε ο αλαφουζ; ο σπαθας και τα φιλαρακια του...
τι λεει το γκαζετα τιμ; ο σπαθας κυνηγαγε παιχτες και προπονητη του ποα...
τι λεει ο ντιμης ;οτι το βαζελετα ειναι αντικειμενικο...
τι ομαδα υποστηριζει ο ντιμης;οεο;
εισαι σιγουρος οτι η αποψη του ντιμη ειναι αντικειμενικη και οχι οπαδικη;
ειμαστε σιγουροι οτι ο ντιμης δεν ειναι προκατειλημμενος με τον θρυλο;
θα κοροιδευομαστε τωρα;
θα πρεπει να αποδειξω εγω τωρα σε ενα φανατικο βαζελο οτι η βαζελετα δεν ειναι φανατικη βαζελου;
ρε ντιμη εισαι βαζελα και τιμη σου και καμαρι σου αγορι μου...
απο εκει και περα ασε εμανα τους αλλους γαυρους τον καραπαπα και τον μαρινακη να ασχολουμαστε με το βαζελετα τον σαμπρακο και τον παπαθεοδωρου και μην μας εγκαλεις αν δεν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να εισαι αντικειμενικος...
δεν περνανε σε μενα οι δηθενα αντικειμενικες κρισεις...
οποτε γραφω για το βαζελετα μου το γυρμνας στο καλαματιανο...γιατι πως και ποτε;
γιατι απλα ...

[move][size=70pt]ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΛΕΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΖΙ ΑΡ[/size][/move] :rockon:  :rockon:  :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.478
Πόντοι
5.006
δηλαδη θα επρεπε να μην διαβαζω αλλα να κραζω χωρις να ξερω τι εχει πει ; :think:
εσυ διαβαζεις βαζελετα;
εσενα αυτα που γραφει η βαζελετα και κατι ''γκαζετα τιμ'' αναποδεικτα κους κους και αοριστιες σε καλυπτουν;που προσπαθουν να δειξουν αυτα που προσπαθει να αποδειξει και ο αλαφουζος με τα τουιτερ...
θα κοροιδευομαστε τωρα;
θα πρεπει να αποδειξω εγω τωρα σε ενα φανατικο βαζελο οτι η βαζελετα δεν ειναι φανατικη βαζελου;
απο εκει και περα ασε εμανα τους αλλους γαυρους τον καραπαπα και τον μαρινακη να ασχολουμαστε με το βαζελετα τον σαμπρακο και τον παπαθεοδωρου και μην μας εγκαλεις αν δεν εισαι σιγουρος οτι μπορεις να εισαι αντικειμενικος...
οποτε γραφω για το βαζελετα μου το γυρμνας στο καλαματιανο...γιατι πως και ποτε;
γιατι απλα ...

[move][size=70pt]ΓΑΜΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΛΕΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΖΙ ΑΡ[/size][/move] :rockon:  :rockon:  :rockon:
χυστο κιόλας αδελφέ να χαρεί και ο χρησταρας. :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δηλαδη τι θα πει αυτο;για να καταλαβω;οτι θεωρουμε σαπιο και ανηθικο δεν ασχολουμαστε;
αρα να υποθεσω δεν ασχολεισαι με την πολιτικη της χωρας επειδη θεωρεις τους πολιτικους πουλημενους και ανηθικους ...σωστα;
αρα να υποθεσω δεν ασχολεισαι και αν περναει απο το χερι σου ΔΕΝ ξεμπροστιαζεις εναν παιδεραστη η εναν βιαστη επειδη τον θεωρεις σαπιο και ανηθικο;
αρα να υποθεσω κλπ κλπ...
μας δουλευεις ρε ντιμη;
γραφουμε σε ενα σαιτ για πουτανες ,στο αθλητικο του κομματι για πραγματα που μας ανεβαζουν ,μας αφηνουν αδιαφορους αλλα ειναι μερος μιας αθλητικης καθημερινοτητας ,αλλα και για πραγματα που αφου τα θεωρουμε σαπια και υποπτα και μας χαλανε την αισθητικη εν τουτοις ειναι επισης μερος της αθλητικης ζωης και καθημερινοτητας...
και ενα πασει η περιπτωσει αν θεωρεις λογικο να εγκαλεις εμενα και να με ρωτας γιατι ασχολουμαι με κατι που με χαλαει ξεκινα και ρωτα ολα τα σκατα  προεξαρχοντος του σκουπιδιου μαστερ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ...
καλη η ευαισθησια σου μαζι μου αλλα επιλεκτικη και υποκριτικη την βρισκω  ;)
εκτος αν μου δειξεις καποιο ποστ δικο σου που οπως ρωτας εμενα γιατι ασχολουμαι με τους ΑΡΔ αφου τους θεωρω τετοιους ,ρωτας και οσους μιλανε για διορισμενους και σαπιλα στο ποδοσφαιρο γιατι ασχολουνται με αυτο....
τι λες ;εχει καποια βαση η παρατηρηση μου;
πολυ ''ευαισθητο'' σε βλεπω μαζι μου...ειναι τυχαιο μηπως οτι ασχολουμαι με σκουπιδια ΑΡΔ που μαλλον εσενα σου ''χαιδευουθν αυτια'';
μηπως να το κοιταξεις που σου αρεσουν αυτα που ακους απο τους ΑΡΔ;
ΜΗΠΩς ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟς (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙς ΕΜΕΝΑ ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟς ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟς;
ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ....
ΑΥΤΑ....

χαλάρωσε μαν...
τα παραδείγματα που λες αφορούν καταστάσεις που σαφώς με ενδιαφέρουν και ασχολούμαι στον βαθμό που μπορώ, αλλά αν δεν μου αρέσει το τι γράφει ένας δημοσιογράφος και θεωρώ πως έχει κάποιο σχέδιο δεν θα κάθομαι κάθε μέρα να διαβάζω το τι γράφει για να τον κράζω
πχ θεωρώ άθλιο το πρώτο θέμα σαν έντυπο, το πήρα 2-3 φορές είδα πως δεν μου κάνει αλλά δεν το έχω αγοράσει εδώ και χρόνια και δεν κοιτάω και το site του, το ίδιο και με άλλα έντυπα και σταθμούς κλπ...

όσο παρακολουθώ το φόρουμ αυτά που βλέπω συνήθως είναι δικά σου ποσταρίσματα για το χ,ψ,ζ θέμα και το πόσο μεροληπτική είναι η γκαζέτα και επι αυτών απαντάνε όσοι απαντάνε, το ανάποδο σπάνια το βλέπω... προφανώς δεν έχω μετρητή για να σου πω με νούμερα πόσα ποστ έχεις ξεκινήσει εσύ και ποσα άλλοι, αλλά αυτή είναι η γενική εικόνα του φόρουμ
σε καμία περίπτωση δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου και δεν κάθομαι να δω τι θα ποστάρεις και πότε για να απαντήσω...

εγώ φανατικός; πλεόν όχι το έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο εδώ και χρόνια...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εσυ διαβαζεις βαζελετα;
θα κοροιδευομαστε τωρα;
γιατι απλα ...

δηλαδή το θέμα είναι να κράζεις το site;
εγώ διαβάζω το γκαζέτα όπως και το sport-fm και το σέντρα και το κόντρα, ότι μου έρθει δεν βάζω πρόγραμμα τι θα δω στο νετ αλλά ότι με χαλάει το κόβω... πχ τον sport-fm τον έχω σχεδόν κόψει εδώ και χρόνια, δεν μου κάνει σαν σταθμός και δεν έχω λόγο να συνεχίσω να ακούω για να τον κράξω...
ρε φίλε απλά είσαι φανατίλα και έχεις έναν χαρακτήρα που θεωρείς πως πρέπει να αντιδράσεις σε ότι γράφεται σαν αρνητικό για τον οσφπ... ένας λόγος είναι πως το θεωρεί καθήκον σου να υπερασπιστείς με τον τρόπο σου την ομάδα σου που θεωρείς πως θίγεται
ένας δεύτερος λόγος είναι πως γουστάρεις να γίνεται τζέρτζελο με αυτά που γράφεις γνωρίζοντας πως οι αντιδράσεις σου είναι υπερβολικές και θα προκαλέσουν εξίσου υπερβολικές απαντήσεις
ένας τρίτος λόγος (πονηρός) θα μπορουσε να είναι αυτό που έγραψε κάποιος πριν, για τα hits στα άρθρα από τις επισημανσεις σου...
ο φανατισμός στα θέματα αυτά έχει περάσει πλέον απο την ζωή μου, προσπαθώ να δω τα πράγματα πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά

υγ. αλήθεια μια και ανέφερες άλλα θέματα εκτός των αθλητικών, δεν έχω δει πολλά ποστ σου σε άλλη θεματολογια πχ πολιτκή, δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom