Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
σεβαστη η αποψη σου...προσωπικα θεωρω τον σαμπρακο απο τους πλεον γλοιωδεις με κλικες ,κολληταρι του ντεμη (αυτο απο μονο του λεει πολλα ,η γυναικα του καισαρα κλπ κλπ )ρε χρηστίδη όλο φεύγεις και όλο εδώ είσαι...
τεσπα, κάποιους δημοσιογράφους τους εντάσσω σε πιο ουδέτερο στρατόπεδο και ένας από αυτούς είναι ο σαμπράκος παρόλο που έχει δηλώσει πως είναι αεκτζής, σε καμία περίπτωση όμως δεν τον θεωρώ αντιολυμπιακό και πως έχει πονηρές μεθόδους. αυτή η εικόνα έχει δημιουργηθεί διαχρονικά με όση βαρύτητα δίνω στο αθλητικό ρεπορτάζ ανά περιόδους
απλά η θεώρησή μου είναι πως ειδικά για τον αθλητικό τομέα αν δεν συφωνείς με κάποιον με τον καιρό σταματάς να τον διαβάζεις και να ασχολείσαι... για αυτό δεν θα μπω σε διαδικασία ούτε να θάψω κάποιον δημοσιογράφο ούτε βεβαια και τον υπερασπιστώ, εκτός αν έχω προσωπική εμπειρία
για αυτό λοιπόν ρωτάω για ποιό λόγο θεωρεί κάποιος πχ εσύ, πως ένας δημοσιογράφος έχει μελετημένο σχέδιο εναντίον μιας ομάδας και μιλάω για κάποιον που καλύπτει το πιο καθημερινό ρεπορτάζ και δεν πιάνει ένα πιο μεγάλο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί και σε καμία περίπτωση με υφος εισαγγελέα...
εγώ πχ έχω πολύ κακή άποψη για τον νικολακόπουλο, τον άκουγα παλιά στο ράδιο και έφτασα σε ένα σημείο να αλλάζω σταθμό όταν τον άκουγα... είναι είρωνας και προκειμένου να πει αυτό που έχει στο μυαλό του μπορεί να συνδυάσει τα πιο απίθανα πράγματα πχ ένα άρθρο που εκθείασες προ ημερών, αν δεν ήσουνα εσύ να λες τι καλός που ειναι ούτε που θα ασχολιόμουνα με το τύπο...
επετρεψε μου να καταλαβαινω πως και με ποιο τροπο καποιος ''χτυπαει'' κατι η καποιον....ειπαμε φοραει μασκα...αυτο σημαινει οτι λειτουργει με μεθοδο....εσυ δεν το καταλαβαινεις ετσι σεβαστο ,εγω παλι το καταλαβαινω και το νοιωθω ακομα και στο κομμα που χρησιμοποιει...
απο οτι βλεπω παντως θα αρχισουν τα ζορια γιατι στην πλατεια αλεξανδρας αρχισαν σιγα σιγα να ξυπνανε και βλεπουν πως ενα υπουλο παιχνιδι που αρχισε πριν καιρο και το θεωρησαν αναξι ασχολιας αρχισε να γιθγαντωνεται και μαλλον ξεκιναει ''πολεμος''
για να δουμε...απεναντι στον μεγαλυτερο ελληνικο συλλογο τι μπορουν να κανουν οι ρουφιανοι...εδω θα ειμαστε να βλεπουμε τις εξελιξεις...
κατι ψιλοξεβρακωματα αρχισα να βλεπω για σαμπρακους τσωχους κλπ κλπ...
θα δουμε...αν νομιζαν πως η σιωπη ειναι αδυναμια μαλλον εκαναν λαθος...
επικοινωνιακη λαιλαπα χρησιμοποιουν;
λες ο μαγαλυτερος συλλογος να μην εχει τετοιου ειδους βελη στην φαρετρα;