Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χρηστίδη το άρθρο που έβαλες σε τι θεωρείς πως βοηθάει; τι μανία είναι αυτή με το gazzetta;
αποδεικνυει αυτα που λεω ακριβως...καποια σαιτ ενδεδυμενα τον μανδυα του αντικειμενικου στοχευουν με στρατιωτικη πειθαρχια να χτυπανε θρυλο...
το βαζελετα ειναι ο ορισμος αυτης της μεθοδευσης...
ο καθεις ντιμη οτι γουσταρει ποσταρει...σου εχω ξαναπει δεν θα απολογηθω σε κανεναν για το τι γραφω...
εσυ γραφε οτι θελεις και εγω οτι θελω εγω...
θες τα διαβαζεις δεν θες πας παρακατω ...και ολα καλα...σωστα η λαθος;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
λαγε αυτο λεμε...οτι ισχυσε για το καραισκακης να ισχυσει για ολα τα γηπεδα...ακριβως...ουτε εσπα ουτε τιποτα...παραχωρηση γης για 50 χρονια και χτισιμο γηπεδου με δικασας λεφτα...
οτι αρχιδια εισαι κιτρινο η πρασινο σκουπιδι...που εκανες λογαριασμπο για να πεις μια μαλακια ....
οτι ισχυει για καραισκακης...50 χρονια παραχωρηση και χτισμο με ιδια κεφαλαι...οπως το ειπε η γιαννα...τζαμπα  ;)
αντε ντε  :2funny:
Δεν καταλαβαινω γιατι υπερασπιζεσαι αυτο το σκανδαλο,που στην ουσια κερδισε απο την πλατη του ολυμπιακου απιστευτα λεφτα ο κοκκαλης.Εκτος και αν το εκανε δωρεα στον ερασιτεχνη ολυμπιακο,οποτε παω πασσο.
Το εκανε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
θα πληρωνεται ανα ποστ μαλλον. αστον θα βαλει και συνταγες σε λιγο
την κανω...θα στεναχωρηθεις το ξερω μιας και η ζωη σου ειναι να μου παιρνεις πιπες στο μπου αλλα εχω και μια ζη να ζησω...δεν ειμαι αναιμικος μαλακας σαν την παρτη σου ...κατα τις τρεις τεσσερις θα ξαναμπω....ελα να σε γαμησω τοτε...
φιλια...
βγες λιγο εξω δεν παθαινεις τιποτα μαλακα  :2funny:  :2funny:  :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
αποδεικνυει αυτα που λεω ακριβως...καποια σαιτ ενδεδυμενα τον μανδυα του αντικειμενικου στοχευουν με στρατιωτικη πειθαρχια να χτυπανε θρυλο...
ο καθεις ντιμη οτι γουσταρει ποσταρει...σου εχω ξαναπει δεν θα απολογηθω σε κανεναν για το τι γραφω...
εσυ γραφε οτι θελεις και εγω οτι θελω εγω...
θες τα διαβαζεις δεν θες πας παρακατω ...και ολα καλα...σωστα η λαθος;

σωστά αλλά σε ένα φόρουμ μπορεί ο καθένας να σχολιάζει το τι γράφει ο άλλος...
δεν σου είπα να απολογηθείς απλά αναρωτιέμαι γιατί αφιερώνεις τόσο χρόνο και προσπάθεια να αποδομήσεις το gazzetta...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν καταλαβαινω γιατι υπερασπιζεσαι αυτο το σκανδαλο,που στην ουσια κερδισε απο την πλατη του ολυμπιακου απιστευτα λεφτα ο κοκκαλης.Εκτος και αν το εκανε δωρεα στον ερασιτεχνη ολυμπιακο,οποτε παω πασσο.
Το εκανε;
οταν θα μου δειξεις ενα ποστ για τον σαπιο παο στο μπασκετ θα σου απαντησω...
μεχρι τοτε σου ξαναειπα...
[move][size=70pt]ΣΕΜΟΥΚΛΑ ΤΑ ΡΙΠΑΠ[/size]Α [/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σωστά αλλά σε ένα φόρουμ μπορεί ο καθένας να σχολιάζει το τι γράφει ο άλλος...
δεν σου είπα να απολογηθείς απλά αναρωτιέμαι γιατί αφιερώνεις τόσο χρόνο και προσπάθεια να αποδομήσεις το gazzetta...
ΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΗΔΗ ΡΕ ντιμη δεν διαβασες;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ΜΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΗΔΗ ΡΕ ντιμη δεν διαβασες;;

μάλιστα, εσύ δηλαδή είσαι έχεις τον ρόλο αυτού που αποδομεί τους δήθεν αντικειμενικούς κατά την άποψή του...

τι να πω όπως την βρίσκει ο καθένας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
με βάζεις να αποδομήσω το forum όμως... η ζωή του forum είναι η ανταλλαγή απόψεων και όχι η απλή παράθεση links...
εκτός και αν στο μπου ισχύει κάτι άλλο...
μα σου απαντησα απλα τωρα βιαζομαι...σαφως ειναι η ανταλλαγη αποψεων...οταν υπαρχει καλη προθεση εννοειτα...απλα πρεπει να την κανω...εδω θα ειμαστε να τα πουμε αναλυτικοτερα  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και στην τελικη ρε συ ντιμη δεν βλεπω καμμια διαθεση απο μερους σου για συζητηση...
εννοω οτι καλως η κακως εγω προσωπικα εκτιθεμαι εκφραζοντας καποιες αποψεις...οπως φερ ειπειν οτι ο σαμπρακος ειναι ενας αεκτζης - αντιολυμπιακος δημοσιογραφος διευθυντης σε ενα σαιτ [που εχθρευεται τον ολυμπιακο και ενδεδυμενος με τον μανδυα του αντικειμενικου (αναγκαια για την εξωθεν καλη μαρτυρια) χρησιμοποιει το σαιτ η τα μεσα που εχει προσβαση για να ''χτυπαει'' τον ολυμπιακο και γενικοτερα το ελληνικο ποδοσφαιρο μιας και η μοδα της εποχης επιτασσει ολοι οι αντιολυμπιακοι να χτυπανε ταχαμου το ποδοσφαιρο (λες και αυτο ειναι μια αοριστη και γενικη εννοια) νομιζοντας ορι εμμεσα κανουν κακο στον θρυλο και βγαζοντας τα παντα σαπια διεφθαρμενα και ξερω εγω τι ,την ωρα που και οι ιδιοι ζουν απο αυτο το πραγμα και με την προφαση δηθεν οτι θελουν να το φτιαξουν προτασσοντας τα αρνμητικα βρισκουν την ευκαιρια να το απαξιωνουν και να το πολεμανε στην ουσια...
αυτη ειναι πχ η δικη μου αποψη....
αν λοιπον εσυ ειχες διαθεση για συζητηση θα ελεγες την αποψη σο πανω στο θεμα (προφανως σεβαστη και η αντιθετη απο την δικη μου ) και θα προσπαθουσαμε να βρουμε μια ακρη ....θα δεχομουνα πχ να ελεγες οτι ο σαμπαρακος δεν ειναι αντιολυμπιακος οτι το βαζελετα δεν αντιπαθει τον θρυλο,δεν κινειται με πονηρε μεθοδους εναντιον του και ο σαμπρακος ειναι υποδειγμα και μνημειο αντικειμενικοτητας...
αντ αυτου εσυ εν ειδει εισαγγελεα η ανακριτη ασχολεισαι μονο και ρωτας τους λογους που εγω εκφραζω αυτες τις αποψεις χωρις να μπαινεις στην ουσια και να τις ζυχητας...
αρα πως μου ζητας να δομησουμε οταν δεν συμμετεχεις σε μια συζητηση εκφραζοντας τις δικες σου αποψεις σου...αν εχεις...
αυτα και καλο σου βραδυ γιατι ηδη εχω καθυστερησει...
τα λεμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε συ...αυτη η ψυχη ο mougkas  τι εγινε;;
μουγκαθηκε;;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχα
εχυσα παλι ατιμουτσικα...
μουγκαααααααααααααα
μπαι μπαι  :2funny: :2funny:
μικρος εισαι μαλακας εισαι ,αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις φτιαχνε λογαριασμους στο μπου για να μου γαργαλας το βλικα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ  :rockon:  :rockon:  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανιώνιο: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.957
Πόντοι
42.697
ρε συ...αυτη η ψυχη ο mougkas  τι εγινε;;
μουγκαθηκε;;
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχα
εχυσα παλι ατιμουτσικα...
μουγκαααααααααααααα
μπαι μπαι  :2funny: :2funny:
μικρος εισαι μαλακας εισαι ,αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις φτιαχνε λογαριασμους στο μπου για να μου γαργαλας το βλικα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ  :rockon:  :rockon:  :rockon:

σου εχω πει να τους μπαναρεις με τροπο....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανιώνιο: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.

Θα κερδίσεις εύκολα,λες...τύπε...;  :boobies:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Mάλλον,αλλά και να χάσω δεν τρέχει τίποτα θα περάσω ;)

Σωστά τα λες μαν...είσαι νουνεχής...
Καλό είναι να δοκιμάζονται νέοι παίχτες σε δύσκολες συνθήκες - έστω και σε επίπεδο κυπέλλου - ,για να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες... :)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
και στην τελικη ρε συ ντιμη δεν βλεπω καμμια διαθεση απο μερους σου για συζητηση...
εννοω οτι καλως η κακως εγω προσωπικα εκτιθεμαι εκφραζοντας καποιες αποψεις...οπως φερ ειπειν οτι ο σαμπρακος ειναι ενας αεκτζης - αντιολυμπιακος δημοσιογραφος διευθυντης σε ενα σαιτ [που εχθρευεται τον ολυμπιακο και ενδεδυμενος με τον μανδυα του αντικειμενικου (αναγκαια για την εξωθεν καλη μαρτυρια) χρησιμοποιει το σαιτ η τα μεσα που εχει προσβαση για να ''χτυπαει'' τον ολυμπιακο και γενικοτερα το ελληνικο ποδοσφαιρο μιας και η μοδα της εποχης επιτασσει ολοι οι αντιολυμπιακοι να χτυπανε ταχαμου το ποδοσφαιρο (λες και αυτο ειναι μια αοριστη και γενικη εννοια) νομιζοντας ορι εμμεσα κανουν κακο στον θρυλο και βγαζοντας τα παντα σαπια διεφθαρμενα και ξερω εγω τι ,την ωρα που και οι ιδιοι ζουν απο αυτο το πραγμα και με την προφαση δηθεν οτι θελουν να το φτιαξουν προτασσοντας τα αρνμητικα βρισκουν την ευκαιρια να το απαξιωνουν και να το πολεμανε στην ουσια...
αυτη ειναι πχ η δικη μου αποψη....
αν λοιπον εσυ ειχες διαθεση για συζητηση θα ελεγες την αποψη σο πανω στο θεμα (προφανως σεβαστη και η αντιθετη απο την δικη μου ) και θα προσπαθουσαμε να βρουμε μια ακρη ....θα δεχομουνα πχ να ελεγες οτι ο σαμπαρακος δεν ειναι αντιολυμπιακος οτι το βαζελετα δεν αντιπαθει τον θρυλο,δεν κινειται με πονηρε μεθοδους εναντιον του και ο σαμπρακος ειναι υποδειγμα και μνημειο αντικειμενικοτητας...
αντ αυτου εσυ εν ειδει εισαγγελεα η ανακριτη ασχολεισαι μονο και ρωτας τους λογους που εγω εκφραζω αυτες τις αποψεις χωρις να μπαινεις στην ουσια και να τις ζυχητας...
αρα πως μου ζητας να δομησουμε οταν δεν συμμετεχεις σε μια συζητηση εκφραζοντας τις δικες σου αποψεις σου...αν εχεις...
αυτα και καλο σου βραδυ γιατι ηδη εχω καθυστερησει...
τα λεμε...

ρε χρηστίδη όλο φεύγεις και όλο εδώ είσαι...
τεσπα, κάποιους δημοσιογράφους τους εντάσσω σε πιο ουδέτερο στρατόπεδο και ένας από αυτούς είναι ο σαμπράκος παρόλο που έχει δηλώσει πως είναι αεκτζής, σε καμία περίπτωση όμως δεν τον θεωρώ αντιολυμπιακό και πως έχει πονηρές μεθόδους. αυτή η εικόνα έχει δημιουργηθεί διαχρονικά με όση βαρύτητα δίνω στο αθλητικό ρεπορτάζ ανά περιόδους

απλά η θεώρησή μου είναι πως ειδικά για τον αθλητικό τομέα αν δεν συφωνείς με κάποιον με τον καιρό σταματάς να τον διαβάζεις και να ασχολείσαι... για αυτό δεν θα μπω σε διαδικασία ούτε να θάψω κάποιον δημοσιογράφο ούτε βεβαια και τον υπερασπιστώ, εκτός αν έχω προσωπική εμπειρία

για αυτό λοιπόν ρωτάω για ποιό λόγο θεωρεί κάποιος πχ εσύ, πως ένας δημοσιογράφος έχει μελετημένο σχέδιο εναντίον μιας ομάδας και μιλάω για κάποιον που καλύπτει το πιο καθημερινό ρεπορτάζ και δεν πιάνει ένα πιο μεγάλο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί και σε καμία περίπτωση με υφος εισαγγελέα...

εγώ πχ έχω πολύ κακή άποψη για τον νικολακόπουλο, τον άκουγα παλιά στο ράδιο και έφτασα σε ένα σημείο να αλλάζω σταθμό όταν τον άκουγα... είναι είρωνας και προκειμένου να πει αυτό που έχει στο μυαλό του μπορεί να συνδυάσει τα πιο απίθανα πράγματα πχ ένα άρθρο που εκθείασες προ ημερών, αν δεν ήσουνα εσύ να λες τι καλός που ειναι ούτε που θα ασχολιόμουνα με το τύπο...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πάλι για δημοσιοκάφρους μιλάτε?

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: