Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 132
- Πόντοι
- 146
βρωμα, μποχα, του γαυρου η ιστορια ...
ενταξει
βρωμα, μποχα, του γαυρου η ιστορια ...
Κανεις δεν πιανει μια στον αρχοντα της προπαγανδας νικολακο...;)
ενω των εξης τα ξερεις;;
σαμπρακος , μπραουδακης.καραλης.κολκας.νικολογιαννης.βασιλαρας και και
τι να κλασει ρε ο κωσταρας μπροστα στα θηρια;αλλη φωτο;απο κανεναν αλλο;με ενα κωστα θα την βγαλεις;Κανεις δεν πιανει μια στον αρχοντα της προπαγανδας νικολακο...
Βεβαια[/URL] στην αρχη εγραφε την πραγματικη του γνωμη μεχρι που τον σαπισαν στον ξυλο και αυτον οι επιστημονες![]()
και απο τοτε ισιωσε..
ε ; τι λες ; εχεις προχειρο καποιο ποστ που να ειρωνευεσαι το κατεστημενο και τη σαπιλα του μπασκετ α να σχολιαζεις καποια φαση που διαμαρτυρεται ο θρυλος και να την ποσταρεις σε βαζελους ζητωντας να σου πουν τι ειναι;οπως κανεις με μας;εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις;;στους βαζελους η στους φιλοβαζελους;
και επειδη λες πολλα και κανεις τον πονηρο απαντησε μου σε κατι...
παγια θεση σου ειναι οτι γινεται στο μπασκετ γινεται και στο ποδοσφαιρο...
επειδη λοιπον στο ποδοσφαιρο που (κατ'εσε ) ευνοειται ο θρυλος εχω προχειρα πολλα ποστ δικα σου που ασχολεισαι με διαιτητικες ευνοιες και συγκεκριμενες φασεις που ευνοουν τον θρυλο αν θελεις κανε μου την χαρη και βρες μου ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ δικα σου σε φασεις εναντιον του θρυλου η υπερ του βαζελου οπου δειχνεις οτι αδικουμαι η αλλα ποστ ειρωνικα και εξυπνατζιδικα (οπως κανεις εδω στο ποδοσφαιρο) που να ειρωνευεσαι την διαιτητικη ευνοια του πουστη στο μπασκετ....
σου ειναι ευκολο;
ρε φιλε τυπικα εχει λαθος...αλλα οταν ενα ολοκληρο συστημα δε λεει τιποτα για την ''μαγκια'' να γραψει ολους στα αρχιδια του και να μη δεχθει ερωτησεις για ενα ματς που να μην τρελλαθουμε δεν εγινε καμμια σφαγη ,μεταξυ μας τωρα. και βλεπεις ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ να σφυρανε αδιαφορα και να μην τον ακουμπαει κανεις ,οταν στο μπασκετ λυσσαγανε με μπαρτζωκα και γιαννακη ,ε τοτε φιλε λες.....Καλή η μαλάκια του Σαρελάκου αν όντως είπε έτσι τον Αναστασίου...
Θα έπρεπε να του ρίξει και τίποτα;
Κανεις δεν πιανει μια στον αρχοντα της προπαγανδας νικολακο...
Βεβαια[/URL] στην αρχη εγραφε την πραγματικη του γνωμη μεχρι που τον σαπισαν στον ξυλο και αυτον οι επιστημονες![]()
και απο τοτε ισιωσε..
κρυωσες ρε ...[move][size=60pt]ΜΑΣΤΕΡ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ;εισαι εδω γκουχου γκουχου ....ρομπααααααααααα[/size][/move]
[move][size=60pt]ΜΑΣΤΕΡ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ;εισαι εδω γκουχου γκουχου ....ρομπααααααααααα[/size][/move]
Δεν χαλαει την αισθητικη μου ο νικολακο,απλα σου λεω οτι για τον καθε εναν που βαζεις και ειναι δηλωμενος οπαδος καποιας ομαδας,υπαρχει και ο αντιστοιχος κοκκινος.εσυ αυτους τους κανεις θεους,εγω απλα γελαω με ολους τους και τις μαλακιες που γραφουν για να διαβαζει ο καθε οπαδος οπως εσυ.και μιας και σε τρωει η πατουρα σου και εισαι εδω αρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ για παμε ενα χθεσινο θεματακι κυριε ''ακριβοδικαιε'' που χαλαει την αιεθητικη σου ο προπαγανδιστης νικολακο ;)
ε ; τι λες ; εχεις προχειρο καποιο ποστ που να ειρωνευεσαι το κατεστημενο και τη σαπιλα του μπασκετ α να σχολιαζεις καποια φαση που διαμαρτυρεται ο θρυλος και να την ποσταρεις σε βαζελους ζητωντας να σου πουν τι ειναι;οπως κανεις με μας;
για να δω ρε μαγκα ποιος εισαι;![]()
ρε φιλε τυπικα εχει λαθος...αλλα οταν ενα ολοκληρο συστημα δε λεει τιποτα για την ''μαγκια'' να γραψει ολους στα αρχιδια του και να μη δεχθει ερωτησεις για ενα ματς που να μην τρελλαθουμε δεν εγινε καμμια σφαγη ,μεταξυ μας τωρα. και βλεπεις ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ να σφυρανε αδιαφορα και να μην τον ακουμπαει κανεις ,οταν στο μπασκετ λυσσαγανε με μπαρτζωκα και γιαννακη ,ε τοτε φιλε λες.....
[move][size=30pt]ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΥΤΕΡΑΡΕ ΣΑΡΕΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ [/size] [/move]![]()
Διαφωτισε μας ιδελαιστη καποιε.δεν τον κοπανησαν γι αυτο ρε ανιδεε πουθενα
Δεν χαλαει την αισθητικη μου ο νικολακο,απλα σου λεω οτι για τον καθε εναν που βαζεις και ειναι δηλωμενος οπαδος καποιας ομαδας,υπαρχει και ο αντιστοιχος κοκκινος.εσυ αυτους τους κανεις θεους,εγω απλα γελαω με ολους τους και τις μαλακιες που γραφουν για να διαβαζει ο καθε οπαδος οπως εσυ.
Για το μπασκετ εχω γραψει οτι σιχαινομαι την σπυριαρα.Και σου ειχα πει το αυτονοητο οτι οπως πιστευεις οτι υπαρχει παραγκα στο μπασκετ,ειναι μαλακια να μην πιστευεις οτι υπαρχει στο ποδοσφαιρο.Απο εκει και περα θυμαμαι εναν αγωνα σε πλευ οφ,το 2010 που οντως αδικηθηκατε.Κατεστημενο και σαπιλα πιστευω υπαρχουν και στα δυο αθληματα.Στο μπασκετ μαλλον ξερουν να φυλασσονται πιο καλα.Εγω ευχομαι να διαλυθουν και στα 2 αθληματα.
Εσυ;
ντιμη ξερεις οτι σε αγαπαω αλλα δεν εχω ορεξη για κουλτουρα και φερπλευ και και...Έχεις μπλέξει ποδόσφαιρο μπάσκετ Αναστασίου Μπαρτζωκα κλπ
Τεσπα μπορούσε με άλλο τροπο να κράξει ο Σαρελάκος τον Αναστασίου και να ειναι πραγματικά μάγκας
Μα δεν σε ειρωνευομαι μονο εγω αλλα και πολλοι δικοι σου οταν σε καθε με καθε αγωνα ελεγες οτι χασατε με την διαιτησια.Μονο για τον αγωνα φετος δεν ειπες τιποτα και περιεργο.Μενουμε στο οτι παραδεχτηκες πλεον οτι ιδια σαπιλα επικρατει και στα δυο αθληματα.Και δεν ειναι παραμυθακι,προσφατα το ειχα πει στο θρεντ της ΑΕΚ οτι δεν ασχολουμαι με την σπυριαρα.Τσεκαρε το.![]()
![]()
![]()
παλι ξεβρακωθηκες...αν το καταλαβες...το οτι ΔΗΛΩΝΕΙΣ οτι η διια σαπιλα ειναι και στα δυο ΤΖΑΜΠΑ το επανελαβες μιας και το ειπα και εγω ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ...
η ερωτηση ειναι η εξης ...
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΓΜΑΤΙΖΕΙΣ [size=30pt]ΜΟΝΟ[/size] ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
και το παραμυθακι ''δεν ασχολουμαι με σπυριαρα'' αστο σε μενα,γιατι οταν πεφτουν κορμια στους τελικους ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΕΜΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...
καινουρια απαντησουλα;
γιατι δεν ειρωνευεσαι τον σαπιο στο μπασκετ ΕΝΩ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ [ΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ;ΕΕΕΕΕΕ;
[move][size=60pt]ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΕ ΟΕ ...[/size][/move]
ρε μαλακα....τι χτυπιεσαι σα μαλακς να αποδειξεις;στο εχω ξαναπει;αεκτζηδες υπαρχουν πολλοι και ωραιοι τυποι...δεν ειναι αυτο το θεμα...Διαφωτισε μας ιδελαιστη καποιε.