Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ντιμη ξερεις οτι σε αγαπαω αλλα δεν εχω ορεξη για κουλτουρα και φερπλευ και και...
επειδη ειμαι ειλικρινης και δεν κρυβομαι ενημερωνω και εσενα και ολους τους χρηστιδοφανς οτι μολις το εμαθα ...

[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Ρε Χρηστίδη είσαι χουλιγκάνακι και γουστάρεις τέτοια σκηνικά...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ο Μήτρογλου,λέει ο άλλος.... :2funny: :2funny: :2funny:

10712421_10203720822755896_4366030795111373339_o.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αφου εισαι γαυρακος ρε γιαννακη...τι χτυπιεσαι;αστο να σου βγει...εκφρασου ελευθερα...
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Συνημμένα

• γαυραρος!!!.jpg
    γαυραρος!!!.jpg
    71,5 KB · Εμφανίσεις: 11

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μαθετε και λιγο μπαλλιτσα τωρα...να καταλαβετε ποσο βρωμικοι ειναι...δεν εχει σημασια ποια ειναι η πηγη...σημασια οτι αναφερει προσωπα και γεγονοτα ...πραγματικα...οχι πιπες...συμφεροντα μαχαιρωματα εξυπηρετησεις με φοντο παντα ενα αντιολυμπιακο καδρο...άσπη στον κοκκινο δυναστη...απλα αληθειες...που τις καταλαβαινει ακομα και ενα παιδακι....οι μονοι που δεν θελουν να τις δουν ειναι οι αντιολυμπιακες πουτανες που αυτα τα σαιτ τους χαιδευουν τα αυτια...
σιχαματα....αντιολυμπιακα σκουπιδια ...ρουφιανοι με οπλο την ''δημοσιογραφια''σαμπρακος το μεγαλυτερο αντιολυμπιακο αρχιδι...''gazzeta team''...καινουριο ΑΝΩΝΥΜΟ φρουτο...πουστηδες ,αδερφες,λαμογια,σιχαματα...
σας γαμαει ο θρυλος και ο πειραιας μουνια...θα σας ξεσκεπαζουμε οτι και να κανετε...τερμα τα δηθεν ,οι ''αντικειμενικοτητες΄΄΄και οι ανωνυμιες...σαμπρακος ο ''παπας'' της δημοσιογραφιας...γαμω τα παντα σου ξεκωλιαρη θα γονατιζεις μπροστρα στο μεγαλειο του θρυλου καριολη...η μαζι μας η στα γονατα πουστη   :rockon:  :rockon:

www.olympiacos24.gr/content/columns/to-limani/51532-dhmosiografia-typoy-gazzetta-vol-1]http://www.olympiacos24.gr/content/columns/to-limani/51532-dhmosiografia-typoy-gazzetta-vol-1[/url]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποιός είσαι βρε; ο ντετεκτιβ ουζούνης;

οχι ο χρηστιδης ειναι που τη μια λεει πανω απο ολα η ομαδα και την αλλη λεει μπροστα στην τσεπη δεν υπαρχει συναισθημα και οπαδικο  :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
λαγε αυτο λεμε...οτι ισχυσε για το καραισκακης να ισχυσει για ολα τα γηπεδα...ακριβως...ουτε εσπα ουτε τιποτα...παραχωρηση γης για 50 χρονια και χτισιμο γηπεδου με δικασας λεφτα...
οτι αρχιδια εισαι κιτρινο η πρασινο σκουπιδι...που εκανες λογαριασμπο για να πεις μια μαλακια ....
οτι ισχυει για καραισκακης...50 χρονια παραχωρηση και χτισμο με ιδια κεφαλαι...οπως το ειπε η γιαννα...τζαμπα  ;)
αντε ντε  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
οχι ο χρηστιδης ειναι που τη μια λεει πανω απο ολα η ομαδα και την αλλη λεει μπροστα στην τσεπη δεν υπαρχει συναισθημα και οπαδικο  :uglystupid:
ξευτιλα πινοκιο παλι μαζι μου ασχολεισαι;βρες μια γαμημενη ζωη να ζησεις αρχιδι...

Συνημμένα

• εκτορ λοπεζ.jpg
    εκτορ λοπεζ.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 11

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λαγε αυτο λεμε...οτι ισχυσε για το καραισκακης να ισχυσει για ολα τα γηπεδα...ακριβως...ουτε εσπα ουτε τιποτα...παραχωρηση γης για 50 χρονια και χτισιμο γηπεδου με δικασας λεφτα...
οτι αρχιδια εισαι κιτρινο η πρασινο σκουπιδι...που εκανες λογαριασμπο για να πεις μια μαλακια ....
οτι ισχυει για καραισκακης...50 χρονια παραχωρηση και χτισμο με ιδια κεφαλαι...οπως το ειπε η γιαννα...τζαμπα  ;)
αντε ντε  :2funny:

εγω λεω να σου πεταξω δεκα ευρω κατω να γινεις βαζελος. και κοιτα μη τσακιστεις απο τη βιαστικη βουτια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χρηστο σωστα μιλας...και εγω εχω πληρωθει και καλα μαλιστα απο τον ασσο της παρι με μας στο 90 ...και μαλιστα με κραξανε ολοι εδω μεσα και με το δικιο τους...αλλα εγω αμα θα παιξω γαυρο θα παιξω οτι βλεπω γιαυτο και τον αποφευγω....γιατι οταν ειναι φαβορι δινει λιγα ενω αν ειναι ευρωπες και ρεστα τα ματς ειναι ανοιχτα οποτε...
αλλα ο συγκεκριμενος ειναι σκατοβαζελος και το εκανε επιδεικτικα και προκαλουσε...σαν παιχτης απλος θα ειχε τον σεβασμο μου αλλοιμονο...
αλλα οταν πριν προκαλεις και καλα μαγκια μετα θα σε κραξω και εγω  ;)
αυτα αλλα κατα τα αλλα εχεις δικιο ,στο στοιχημα δεν κοιτας συναισθημα...

κατα τα λοιπα η ομαδα πανω απο ΟΛΑ στηριχτε ομαδα στηριχτε προεδρο βαλτε συναισθημα :2funny:  :crazy: :crazy: :crazy:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
χρηστίδη το άρθρο που έβαλες σε τι θεωρείς πως βοηθάει; τι μανία είναι αυτή με το gazzetta;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom