Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ντιμη θα πω ξανα το ιδιο...το οτι σε ενοχλουν αυτα που λεω ειναι και ο λογος που με ρωτας γιατι ασχολουμαι...δεν γινεται να ξαναλεω τα ιδια...ημουνα σαφης...κατι αντιστοιχο κανουν ομοιδεατες σου λεγοντας για το ποδοσφαιρο και τον ολυμπιακο αλλα εκει δεν ευαισθητοποιησαι ωστε να τους ρωτας γιατι ασχολουνται...αρα επιλεκτικα ευαισθητοποιησαι με μενα ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ....υγ. αλήθεια μια και ανέφερες άλλα θέματα εκτός των αθλητικών, δεν έχω δει πολλά ποστ σου σε άλλη θεματολογια πχ πολιτκή, δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;
αυτο ειναι ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ απλα εσυ δεν το καταλαβαινεις ;)
παμε παρακατω...σαφως με ενδιαφερουν και πολυ μαλιστα ...και πολιτικη και θρησκεια...οι θεσεις μου ειναι γνωστες...οι παλιοι τις γνωριζουν...απλα ειναι καθαρα επιλογη μου (το εχω πει και παλιοτερα) να μην συμμετεχω σε τετοιες ειδους συζητησεις σε βαρια θεματα γιατι μπορει να ξεφυγω και εγω και οι συνομιλητες μου...και μπορει να χασω και το δικιο που μπορει να εχω
οποτε προτιμω εδω στα αθλητικα ,με χαλαροτητα ,τα μπινελικια μας ,το χομπυ μας ,τις χυσαδες μας και ολα καλ....και η ζωη συνεχιζεται...
ξαναλεω για ''σοβαρα θεματα'' (κρινε το οπως θες αλλα ετσι πιστευω εγω) το παρον σαιτ δεν ενδεκνυται...πολλοι μαλακες πολλα τρολλ ,πολλοι καραγκιοζηδες...
ειμαι και λιγακι παραπανω ευεξαπτος ...οποτε προτιμω να το αποφευγω...
αλλα να εισαι σιγουρος και με απασχολουν και αποψεις εχω που θεωρω οτι τις στηριζω με λογικα επιχειρηματα...
αυτα...