Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
υγ. αλήθεια μια και ανέφερες άλλα θέματα εκτός των αθλητικών, δεν έχω δει πολλά ποστ σου σε άλλη θεματολογια πχ πολιτκή, δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;
ντιμη θα πω ξανα το ιδιο...το οτι σε ενοχλουν αυτα που λεω ειναι και ο λογος που με ρωτας γιατι ασχολουμαι...δεν γινεται να ξαναλεω τα ιδια...ημουνα σαφης...κατι αντιστοιχο κανουν ομοιδεατες σου λεγοντας για το ποδοσφαιρο και τον ολυμπιακο αλλα εκει δεν ευαισθητοποιησαι ωστε να τους ρωτας γιατι ασχολουνται...αρα επιλεκτικα ευαισθητοποιησαι με μενα ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ....
αυτο ειναι ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ απλα εσυ δεν το καταλαβαινεις  ;)
παμε παρακατω...σαφως με ενδιαφερουν και πολυ μαλιστα ...και πολιτικη και θρησκεια...οι θεσεις μου ειναι γνωστες...οι παλιοι  τις γνωριζουν...απλα ειναι καθαρα επιλογη μου (το εχω πει και παλιοτερα) να μην συμμετεχω σε τετοιες ειδους συζητησεις σε βαρια θεματα γιατι μπορει να ξεφυγω και εγω και οι συνομιλητες μου...και μπορει να χασω και το δικιο που μπορει να εχω  :s&m_1:
οποτε προτιμω εδω στα αθλητικα ,με χαλαροτητα ,τα μπινελικια μας ,το χομπυ μας ,τις χυσαδες μας και ολα καλ....και η ζωη συνεχιζεται...
ξαναλεω για ''σοβαρα θεματα'' (κρινε το οπως θες αλλα ετσι πιστευω εγω) το παρον σαιτ δεν ενδεκνυται...πολλοι μαλακες πολλα τρολλ ,πολλοι καραγκιοζηδες...
ειμαι και λιγακι παραπανω ευεξαπτος ...οποτε προτιμω να το αποφευγω...
αλλα να εισαι σιγουρος και με απασχολουν και αποψεις εχω που θεωρω οτι τις στηριζω με λογικα επιχειρηματα...
αυτα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ντιμη θα πω ξανα το ιδιο...το οτι σε ενοχλουν αυτα που λεω ειναι και ο λογος που με ρωτας γιατι ασχολουμαι...δεν γινεται να ξαναλεω τα ιδια...ημουνα σαφης...κατι αντιστοιχο κανουν ομοιδεατες σου λεγοντας για το ποδοσφαιρο και τον ολυμπιακο αλλα εκει δεν ευαισθητοποιησαι ωστε να τους ρωτας γιατι ασχολουνται...αρα επιλεκτικα ευαισθητοποιησαι με μενα ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ....
αυτο ειναι ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ απλα εσυ δεν το καταλαβαινεις  ;)
παμε παρακατω...σαφως με ενδιαφερουν και πολυ μαλιστα ...και πολιτικη και θρησκεια...οι θεσεις μου ειναι γνωστες...οι παλιοι  τις γνωριζουν...απλα ειναι καθαρα επιλογη μου (το εχω πει και παλιοτερα) να μην συμμετεχω σε τετοιες ειδους συζητησεις σε βαρια θεματα γιατι μπορει να ξεφυγω και εγω και οι συνομιλητες μου...και μπορει να χασω και το δικιο που μπορει να εχω  :s&m_1:
οποτε προτιμω εδω στα αθλητικα ,με χαλαροτητα ,τα μπινελικια μας ,το χομπυ μας ,τις χυσαδες μας και ολα καλ....και η ζωη συνεχιζεται...
ξαναλεω για ''σοβαρα θεματα'' (κρινε το οπως θες αλλα ετσι πιστευω εγω) το παρον σαιτ δεν ενδεκνυται...πολλοι μαλακες πολλα τρολλ ,πολλοι καραγκιοζηδες...
ειμαι και λιγακι παραπανω ευεξαπτος ...οποτε προτιμω να το αποφευγω...
αλλα να εισαι σιγουρος και με απασχολουν και αποψεις εχω που θεωρω οτι τις στηριζω με λογικα επιχειρηματα...
αυτα...

το ότι διαφωνώ μαζί σου δεν με κάνει φανατικό, το ότι απαντάω σε σένα οφείλεται στο ότι εσύ ανοίγεις κουβέντες κατά κύριο λόγο...

απάντησες μόνος σου και για τα αθλητικά... είσαι λίγο ευέξαπτος και προτιμάς την χαλαρότητα, τα μπινελίκια και τα χύσια... ΟΚ τώρα μιλάς σωστά, αυτό το στυλ σε εκφράζει και έτσι γράφεις εδώ... και έτσι θα σου απαντάνε επίσης...
όσο για τα τρόλ υπάρχουν σε όλα τα θέματα...

σε όσα έγραψα πριν πάντως απάντηση δεν είδα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το ότι διαφωνώ μαζί σου δεν με κάνει φανατικό, το ότι απαντάω σε σένα οφείλεται στο ότι εσύ ανοίγεις κουβέντες κατά κύριο λόγο...

απάντησες μόνος σου και για τα αθλητικά... είσαι λίγο ευέξαπτος και προτιμάς την χαλαρότητα, τα μπινελίκια και τα χύσια... ΟΚ τώρα μιλάς σωστά, αυτό το στυλ σε εκφράζει και έτσι γράφεις εδώ... και έτσι θα σου απαντάνε επίσης...
όσο για τα τρόλ υπάρχουν σε όλα τα θέματα...

σε όσα έγραψα πριν πάντως απάντηση δεν είδα...
:2funny:  :2funny:  :2funny: εμεις οι δυο αγαπιομαστε αλλα δε συνεννογιομαστε  :grin:
τι θα πει ανοιγω κουβεντες;
εγω ποσταρω εμα λινκ που λεω οτι γαμω το σπιο βαζελετα και εσυ με εγκαλεις γιατι ασχολουμαι ενω το θεωρω σαπιο και ενας βαζελος βαζει ενα λινκ που λεει μποχα βρωμα του σαπιου η ιστορια ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ τον θεωρει σαπιο...
τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;  :grin:
απαντηση τι εννοεις; σε τι;δεν νομιζω να μην σε εχω καλυψει...οσο μπορω βεβαια...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
:2funny:  :2funny:  :2funny: εμεις οι δυο αγαπιομαστε αλλα δε συνεννογιομαστε  :grin:
τι θα πει ανοιγω κουβεντες;
εγω ποσταρω εμα λινκ που λεω οτι γαμω το σπιο βαζελετα και εσυ με εγκαλεις γιατι ασχολουμαι ενω το θεωρω σαπιο και ενας βαζελος βαζει ενα λινκ που λεει μποχα βρωμα του σαπιου η ιστορια ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ τον θεωρει σαπιο...
τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;  :grin:
απαντηση τι εννοεις; σε τι;δεν νομιζω να μην σε εχω καλυψει...οσο μπορω βεβαια...

δεν σε εγκαλώ ρε μεγάλε, μην έχεις μανία καταδίωξης... όσο παρακολουθώ το φόρουμ εσύ βάζεις ένα ποστ που γαμοσταυρίζεις και χύνει και μετά σου απαντάνε...
ΟΚ την βρήκαμε την άκρη σου αρέσει να μπινελικώνεις και να σε μπινελικώνουν... θυμάμαι παλιότερα που είχαμε διαφωνήσει επειδή εμένα δεν μου αρέσουν τα μπινελίκια, πως αν μπει κανείς σε αυτό το τριπάκι δεν υπάρχει κάποιο όριο σε αυτό...

σε αυτά που έγραψα σορρυ αλλά δεν έχεις απαντήσει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν σε εγκαλώ ρε μεγάλε, μην έχεις μανία καταδίωξης... όσο παρακολουθώ το φόρουμ εσύ βάζεις ένα ποστ που γαμοσταυρίζεις και χύνει και μετά σου απαντάνε...
ΟΚ την βρήκαμε την άκρη σου αρέσει να μπινελικώνεις και να σε μπινελικώνουν... θυμάμαι παλιότερα που είχαμε διαφωνήσει επειδή εμένα δεν μου αρέσουν τα μπινελίκια, πως αν μπει κανείς σε αυτό το τριπάκι δεν υπάρχει κάποιο όριο σε αυτό...

:2funny: αντε παλι δεν θα συνενοηθουμε...τι θα πει χυνω και ξεχυνω...ασε το εγκαλεις...θες να το κανω ρωτας ενοωντας οτι κακως ασχολουμαι;ωραια το κανω...με ρωτας λοιπον γιατι ασχολουμαι ενω χαλιεμαι την ωρα που το ιδιο πραγμα ΔΕΝ το κανεις με βαζελους...που ασχολουνται με κατι που τους χαλαει...δεν γινεται να ξεφευγεις μονιμως...απαντα επιτελους...γιατι ;
πες μου και τι θες να σου απαντησω γιατι δεν καταλαβαινω..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αγαπαμε χρηστιδη γιατι ειναι μαλακας και υπαλληλος, οχι γιατι βγαζουμε ακρη μαζι του. τι παλευεις να βγαλεις?  :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
:2funny: αντε παλι δεν θα συνενοηθουμε...τι θα πει χυνω και ξεχυνω...ασε το εγκαλεις...θες να το κανω ρωτας ενοωντας οτι κακως ασχολουμαι;ωραια το κανω...με ρωτας λοιπον γιατι ασχολουμαι ενω χαλιεμαι την ωρα που το ιδιο πραγμα ΔΕΝ το κανεις με βαζελους...που ασχολουνται με κατι που τους χαλαει...δεν γινεται να ξεφευγεις μονιμως...απαντα επιτελους...γιατι ;
πες μου και τι θες να σου απαντησω γιατι δεν καταλαβαινω..

σου είπα βρε συ... πιο πολλά είναι τα δικά σου ποστ και σε αυτά σου απαντάνε οι άλλοι...
εγώ έγραψα ένα κάρο πράγματα, αν τα διάβασες και θεωρείς πως έχεις απαντήσει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σου είπα βρε συ... πιο πολλά είναι τα δικά σου ποστ και σε αυτά σου απαντάνε οι άλλοι...
εγώ έγραψα ένα κάρο πράγματα, αν τα διάβασες και θεωρείς πως έχεις απαντήσει...
ρε φιλε με συγχωρεις δηλαδη...ολημερις και ολονυχτις διπλα πουτανες ποσταρουνε λινκ που ''δειχνουν'' μποχα βρωμα δυσωδια...μια φορα δεν εχεις ρωτησει εναν...και εμενα σχεδον οποτε γραψω για την ΠΟΥΤΑΝΑ την βαζελετα κατευθειαν απο τη μουρη και γιατι ασχολουμαι και ετσι και αλλοιως...τωρα αν εσυ πιστευεις οτι με την απαντηση που μου εδωσες με επεισες να σε πληροφορησω πως οχι.....αλλα τι σημασια εχει...ετσι και αλλοιως τοσο καιρο που επικοινωνουμε λιγες εχουμε συμφωνησει...δεν τρεχει και τιποτα...
ειλικρινα πιστευω πως μεσες ακρες σου εχω απαντησει...τωρα αν θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος γινε...για να καταλαβω και αν μπορω σου απανταω...ειλικρινα δεν εχω προσπαθησει να αποφυγω κατι...πες μου και οτι μπορω θα κανω  :grin:
γιατι δεν λες ντρεπεσαι;δεν εχει νοημα να γυρισω να ξανακοιταω τα προηγουμενα...
αν δεν βαριεσαι πες μου παλι...αν και ξαναλεω μαλλον εχω απαντησει...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε φιλε με συγχωρεις δηλαδη...ολημερις και ολονυχτις διπλα πουτανες ποσταρουνε λινκ που ''δειχνουν'' μποχα βρωμα δυσωδια...μια φορα δεν εχεις ρωτησει εναν...και εμενα σχεδον οποτε γραψω για την ΠΟΥΤΑΝΑ την βαζελετα κατευθειαν απο τη μουρη και γιατι ασχολουμαι και ετσι και αλλοιως...τωρα αν εσυ πιστευεις οτι με την απαντηση που μου εδωσες με επεισες να σε πληροφορησω πως οχι.....αλλα τι σημασια εχει...ετσι και αλλοιως τοσο καιρο που επικοινωνουμε λιγες εχουμε συμφωνησει...δεν τρεχει και τιποτα...
ειλικρινα πιστευω πως μεσες ακρες σου εχω απαντησει...τωρα αν θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος γινε...για να καταλαβω και αν μπορω σου απανταω...ειλικρινα δεν εχω προσπαθησει να αποφυγω κατι...πες μου και οτι μπορω θα κανω   :grin:
γιατι δεν λες ντρεπεσαι;δεν εχει νοημα να γυρισω να ξανακοιταω τα προηγουμενα...
αν δεν βαριεσαι πες μου παλι...αν και ξαναλεω μαλλον εχω απαντησει...

αφού μετράς λοιπόν τι απαντάω... δεν με ενδιαφέρει αν σε έπεισα εγώ σου είπα γιατί κάνω παράθεση κυρίως σε σένα...
όσο για αυτά που έγραψα φυσικά και δεν ντρέπομαι, 2 κλικ μακρυά είναι κάνε ένα κόπο... αλλά μάλλον δεν τα διάβασες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αφού μετράς λοιπόν τι απαντάω... δεν με ενδιαφέρει αν σε έπεισα εγώ σου είπα γιατί κάνω παράθεση κυρίως σε σένα...
όσο για αυτά που έγραψα φυσικά και δεν ντρέπομαι, 2 κλικ μακρυά είναι κάνε ένα κόπο... αλλά μάλλον δεν τα διάβασες...
ντιμη ....ξαναδιαβασα ολες τις απαντησεις σου ...δεν καταλαβαινω ειλικρινα σε τι δεν εχω απαντησει...ειλικρινα...αν θες κανε τον κοπο και απλα γραψτο....ας μην παιζουμε την κολοκυθια...ισως να μου διαφευγεικατι τι να πω...
ειλικρινα δεν καταλαβαινω...αν δεν εχεις προβλημα ξανακανε παραθεση το ποστ με αυτο που με ρωτησες και δεν απαντησα...τι αλλο να σου πω...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ντιμη ....ξαναδιαβασα ολες τις απαντησεις σου ...δεν καταλαβαινω ειλικρινα σε τι δεν εχω απαντησει...ειλικρινα...αν θες κανε τον κοπο και απλα γραψτο....ας μην παιζουμε την κολοκυθια...ισως να μου διαφευγεικατι τι να πω...
ειλικρινα δεν καταλαβαινω...αν δεν εχεις προβλημα ξανακανε παραθεση το ποστ με αυτο που με ρωτησες και δεν απαντησα...τι αλλο να σου πω...

δεν έχεις απαντήσει στην βασική μου απορία... γιατί κάθεσαι και διαβάζεις όλα τα άρθρα που σε χαλάνε για να κράξεις...
αυτό ρωτάω και εσύ πάντα απαντάς πως ασχολούμαι μαζί σου και δεν ρωτάω καποιον άλλο...

καλά φίλε είμαστε σε άλλο μήκος κύματος... είπες αυτά που ήθελες να πεις μάλλον δεν έχεις διάθεση για διάλογο αλλά για μπινελίκια και άλλα χαλαρά όπως λες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν έχεις απαντήσει στην βασική μου απορία... γιατί κάθεσαι και διαβάζεις όλα τα άρθρα που σε χαλάνε για να κράξεις...
αυτό ρωτάω και εσύ πάντα απαντάς πως ασχολούμαι μαζί σου και δεν ρωτάω καποιον άλλο...

καλά φίλε είμαστε σε άλλο μήκος κύματος... είπες αυτά που ήθελες να πεις μάλλον δεν έχεις διάθεση για διάλογο αλλά για μπινελίκια και άλλα χαλαρά όπως λες
αυτο ηταν;ετσι χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο...απο συνηθεια ...ασχολουμαι με τα αθλητικα δρωμενα ,μπαινω και σε αυτα τα σαιτ και απλα επειδη ζουμε στην εποχη της εντονης προπαγανδας και της εξαρσης αυτου του φαινομενου απο τοτε που εγκαθιδρυθηκε ο θρυλος στην κορυφη απλα συμμετεχω σε αυτο το σκηνικο...τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο...
εχει δημιουργηθει μια ομαδα ΄΄αντικειμενικων΄΄ ενετλως τυχαια (λεμε τωρα) οχι αολυμπιακων δημοσιογραφων ,η οποιοι επιβαλλανε μια νεα ταξη πραγματων στην αθλητικη δημοσιογραφια που ειναι η γνωμη τους και το οι δημοσιογραφοι να εκφραζουν την αποψη τους περα απο τα μεχρι τοτε γνωστα....βοηθησε η γιγαντωση του ηλεκτρονικου τυπου ...πλεον ο κεθνας βαφτιζεται δημοσιογραφος και μπορει ανετα να μιλαει για παραγκες ,διορισμενους και αλλα τετοια αστεια...
πρωτοποροι σε αυτο ειναι η συγκεκριμενη παρεα που ανεφερα που λυμαινονται απο διευθυντικες θεσεις ολα τα μεσα του αποκαλουμενου ''μεσαιου χωρου''
ε η εισαι μαζι τους η εναντιον τους...εγω δεν ειμαι μαζι τους...θα μπορουσες (οπως υποθετω θα μου ελεγες) να εχεις και ουδετερη σταση αλλα ας μην κοροιδευομαστε αυτα ειναι σαχλαμαρες ...ραδιοφωνα σαιτ τηλεορασεις τα παντα ολα...βομβαρδιζομαστε απο καταγγελιες ,αποκαλυψεις ,παραρεπορταζ ,παρακαμερες ,αρθογραφιες ,αναλυσεις ,αναλυτικοι διαλογοι μεταξυ παιχτων διαιτητων παραγοντων (προσφατο παραδειγμα το ''ρεπορταζ'' του διαλογου σπαθα-καλογεροπουλου-αναστασιου-ζεκα)
ε λοιπον ναι παιρνω και εγω μερος σε αυτο το πανηγυρι των τρελλων...ετσι χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο...απλα ...μου αρεσει και το κανω...εχω τις αποψεις μου τις λεω ,με εμμονη θες ; εστω και ετσι δεν το αΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ...
ΔΑΤς ΟΛ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗς...
ΑΥΤΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ...
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Καλογεράκης, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Παντίδος, Μάκης Γκέζος, Χατζηισαΐας, Γκίνης, Μητρόπουλος, Φουρλάνος, Μπούζας, Κολοβός, Σμυρλής, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μασούρας, Φούντας, Μπουμάλ.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παντως αυτοι οι ντοσεβι και γκαζαριαν τσαμπα μεταγραφες αχρηστοι παιχτες

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
παντως αυτοι οι ντοσεβι και γκαζαριαν τσαμπα μεταγραφες αχρηστοι παιχτες

ο Κασαμι γιατι παιζει σε αγωνα κυπελλου οταν το Σαββατο εχει αγωνα πρωταθληματος και την τριτη τσου λου?  :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο κασαμι δεν παιζει στην 18αδα ειναι παντως ισοφαριστηκαμε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο Κασαμι γιατι παιζει σε αγωνα κυπελλου οταν το Σαββατο εχει αγωνα πρωταθληματος και την τριτη τσου λου?  :think:
Toν Αστέρα θα τον πάρουμε τύπε,με την Γιούβε είναι τα παλούκια :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom