Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.433
Πόντοι
28.246
Παρτιζάν Ολυμπιακός 21:30

Στεάουα Ολυμπιακός 22:00

:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

IMG_20241027_183325.jpg

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.123
Πόντοι
10.446
Βλέπω κάτι βιντεάκια τύποι κόκκινοι (με κείνον τον κεφάλα κατάστηθα), από αεκτζήδες να πω, που ζητάνε στο ντέρμπι που κατέληξε μη ντέρμπι, 2-3 κόκκινες για επικίνδυνο παιχνίδι, 2-3 κίτρινες, ένα γκολ, μια ακύρωση, και τες πα για να μην πολυλογώ με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς χάσατε. Πόσο δεν είμαι σίγουρος...
Παρακαλώ διαφωτήστε γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να μουτζώσω προς λιμάνι ή φιλαδέλφεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο βάζελος της καρδιάς σας
θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτά που λένε οι αεκζτήδες θα πρέπει να τα βλέπουμε με συμπάθεια....
μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα που έκανα τα τελευταία 30 χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα
πώς όλοι οι οπαδοί της αεκ μέχρι να γίνουν 10 ετών έχουν πέσει από ύψος κ έχουν χτυπήσει στο κεφάλι τουλάχιστον μία φορά.....:headbang::headbang:
μπορεί να έπεσαν από κλαδί δέντρου,
μπορεί να στούκαραν με το ποδήλατο σε παγκάκι κ να υψώθηκαν στον αέρα πριν σκάσουν με το κεφάλι κάτω,
μπορεί να έπεσαν από καρότσα φοστηγού στο οποίο ανέβηκαν να πιάσουν τη μπάλα που τους έπεσε μέσα
μπορεί να έπσαν από μανδρότοιχο που είχαν σκαρφαλώσει για να πιάσουν τα μήλα του γείτονα κλπ
δεν έχει σημασία....
αυτό που έχει σημασία, είναι ότι έφαγαν σαβούρδα μικροί
με αποτέλεσμα να ρετάρουν συχνά πυκνά όσον αφορά το ποδόσφαιρο....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.127
Πόντοι
10.411
Βλέπω κάτι βιντεάκια τύποι κόκκινοι (με κείνον τον κεφάλα κατάστηθα), από αεκτζήδες να πω, που ζητάνε στο ντέρμπι που κατέληξε μη ντέρμπι, 2-3 κόκκινες για επικίνδυνο παιχνίδι, 2-3 κίτρινες, ένα γκολ, μια ακύρωση, και τες πα για να μην πολυλογώ με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς χάσατε. Πόσο δεν είμαι σίγουρος...
Παρακαλώ διαφωτήστε γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να μουτζώσω προς λιμάνι ή φιλαδέλφεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο βάζελος της καρδιάς σας
Στείλτους αυτό μαζί με την αγάπη μας

2lXmGMx.gif

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
5.006
στην επετειο της μοναδικης κατακτησης ευρωπαικου τιτλου απο ελληνικη ομαδα, ο μεγαλυτερος συλλογος της χωρας δινει το σημαντικοτερο ευρωπαικο παιχνιδι της χρονιας...αυτο που θα ανοιξει διαπλατα την πόρτα για τον τελικο του μπιλμπαο και την back to back κατακτηση ευρωπαικου απο τον βασκο πατέρα μας...
απομονωνουμε τα μουνοπανα τους βαζελογαυρους και μεταφερουμε την θετικη μας ενεργεια στην ομαδα για τον σημαντικοτερο αγωνα της χρονιας...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.056
Πόντοι
5.506
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΡΩΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟ ΕΝΑΝ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΤΟ 2024 .......ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!!!!!!!!!!!!! :headbang:
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.127
Πόντοι
10.411

Stories

Νέο!