LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Όχι. Απλά αναρωτιόσουνα μια σελίδα πριν από πού προέκυψε το μίσος το 1997.
Και μου έλυσες την απορία πιστεύεις;
Όχι. Απλά αναρωτιόσουνα μια σελίδα πριν από πού προέκυψε το μίσος το 1997.
ρε μαλακα λαηθεια τωρα εισαι χαζος;Όχι. Απλά αναρωτιόσουνα μια σελίδα πριν από πού προέκυψε το μίσος το 1997.
πες τα γιατί δεν ξέρουν.ρε μαλακα λαηθεια τωρα εισαι χαζος;
βαλε και το βιντεο που φευγει ο παοκ απο το οακα...τι μαλακιες λες...και καταρχας επειδη δεν ξερεις το ξυλο ηταν επειδη οι ιωνικοι εχουν κοντρα με τους κορυδαλλιωτες και η 7 ειναι τιγκα απο κορυδαλλο...παρτε χαμπαρι αμα δεν ξερετε...ιωνικος με μελισανιδησες και σια και θρυλος τιγκα στον κορυδαλλο....μεγαλη κοντρα....ανεξαρτητα απο αυτο το ξυλο το ξεκινησε ο καραγκιοζης ο ξανθοπουλος...
βαλε το βιντεο του παοκ που φευγει με σενα επι παντελακη απο οακα και πες καμμια εξυπναδα ξυπνιτζη μαλακα
Ε και τι να κανουμε τωρα? Εκατο βιντεο να σου βαλει, το ιδιο θα απαντησεις.Και μου έλυσες την απορία πιστεύεις;
Σορρυ αλλα εχεις σφαλμα λογικης. Εδω αποδεικνυεται οτι υπαρχει το μισος οχι το πως προκυπτει.
Και ο κανελάκης γιατί έσκουζε στο τέλος "Ξεφτίλισες τη διαιτησία" και ο δημητρακόπουλος "διαιτητή θα σε βάλω φυλακή". Επειδή ήταν και ο διαιτητής κορυδαλλιώτης;ρε μαλακα λαηθεια τωρα εισαι χαζος;
βαλε και το βιντεο που φευγει ο παοκ απο το οακα...τι μαλακιες λες...και καταρχας επειδη δεν ξερεις το ξυλο ηταν επειδη οι ιωνικοι εχουν κοντρα με τους κορυδαλλιωτες και η 7 ειναι τιγκα απο κορυδαλλο...παρτε χαμπαρι αμα δεν ξερετε...ιωνικος με μελισανιδησες και σια και θρυλος τιγκα στον κορυδαλλο....μεγαλη κοντρα....ανεξαρτητα απο αυτο το ξυλο το ξεκινησε ο καραγκιοζης ο ξανθοπουλος...
βαλε το βιντεο του παοκ που φευγει με σενα επι παντελακη απο οακα και πες καμμια εξυπναδα ξυπνιτζη μαλακα
Ε και τι να κανουμε τωρα? Εκατο βιντεο να σου βαλει, το ιδιο θα απαντησεις.
Ακόμα στο πέναλτυ αναφέρεσε εσύ;;;;εγω ξερω οτι χτες δεν μου εδωσαν ενα πεντακαθαρο πεναλτυ και σημερα απολογουμαι στους λαγους αν εχω παραγκα η οχι...
ρε δε γαμιοστε λεω εγω σε μια τελικη μαλακες λαγοι που θα κανουμε και διαλογο;
πουτσα και ξυλο με παραγκα χωρις εντος εκτος και επι τα αυτα...
αιντε λεμεεεεε...
ελα ξεκολλα και εσυ με τα μουνια...γραψτους στα αρχιδια σου να τελειωνουν να παρουν πουλο...Φυσικά το ίδιο θα απαντήσω, αφού λέτε μαλακίες. Είναι δυνατόν μέσα σε 2 χρόνια να δημιουργηθεί μίσος για μια ομάδα λόγω παράγκας;
μαλακα αντι που ειναι τα στερια μου;
:'( :'( :'(
φατε ενατυποΜΑΛΑΚΑ
εγω που μαι νεοτερος λοιπον,ειμαι φανατικος οπαδος της ΑΕΚ μονο.
οταν παιζουν οι αλλοι αδιαφορω,οταν παιζει ο οσφπ στηριζω παντα τον αντιπαλο..
η ταβλα του Κοντε στο 86' ειναι μεσα στις 5 πιο αξιομνημονευτες στιγμες απο τοτε που βλεπω μπαλα.
ο ολυμπιακος εκπροσωπει τους ολυμπιακους,δηλαδη τους θεοδωριδη,καραπαππα,τσουκαλα,νικολακοπουλο αντε και το ελληνικο δημοσιο στην καλυτερη.
Ο Σολ Κάμπελ της Άρσεναλ ο αμυντικός τύπε; Σε λίγο θα μας πεις να φέρουμε και τον ΧέσκιΑυτόν ?
40 χρονων ειναι μονο και ελευθερος , τρεχα χοντρε κελεπουρι , θα σου δεσει και την αμυνα
Δηλαδή δεν υπήρχε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο επί πράκτορα... Τυχαίο ότι ο Θωμάς εξομολογήθηκε δημόσια ότι ως μέλος του ΔΣ του Γαύρου εξαγόρασε τους μισούς προέδρους ΕΠΣ στις εκλογές της Αλεξανδρούπολης για να βγει πρώτη φορά ο Γκαγκάτσης στην ΕΠΟ. Τυχαίο ότι έχουν βρεθεί συνομιλίες Θωμά - Σπάθα για επιλογή διαιτητών και βοηθών και ότι πρέπει να κανονιστεί "να κερδάει ο Ολυμπιακός". Τυχαίο ότι ο γαύρος όποτε δυσκολευόταν σε κάποιο ματς έπαιρνε πέναλτυ, ή αποβαλλόταν αντίπαλος ή το ματς έληγε στο 100 μέχρι να βάλει γκολ. Τυχαίο ότι ο Ανατολάκης, ο Αμανατίδης, ο Καραταίδης έπαιρναν κίτρινη κάθε πάσχα και χριστούγεννα ενώ έπαιζαν σαν τον Τζάκι Τσαν. Τυχαίο ότι ο γαύρος έπαιρνε σερί πρωταθλήματα εδώ αλλά ο ΠΑΟ για μια 10ετία πήγαινε καλύτερα στην Ευρώπη. Πολλή τύχη μαζεύεται. Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε ρεεεεεεεεεεεε;