You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
παλι εξυπναδες εσυ ε?????αυτον θα σας τον παρει ο τουτης....αυτον που σας γαμαγε περσυ λεμε....Αυτόν ?
40 χρονων ειναι μονο και ελευθερος , τρεχα χοντρε κελεπουρι , θα σου δεσει και την αμυνα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πάρτε Κατσουράν(Ι)η.....http://[URL unfurl="true"]www.onsports.gr/media/k2/items/cache/3f8fa71e729c0ab978a13741da1b80ed_L.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Και Γκέκα για σέντερ φορ
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Συνγαυρε σύντροφε, συγγνώμη αλλά θα σε διορθώσω....αλλα ρε φιλε αυτο το κεφαλοκλειδωμα δεν υπαρχει...δεν εχι ξαναγινει ρε συ...δεν γινεται να μην το ειδε...ειναι λαβη απο τζουντο.
Πρωτα από όλα δεν είναι λαβή τζούντο.
Είναι καθαρά παλαιστική λαβή ελληνορωμαϊκής πάλης (ορθία πάλη) και ειδικότερα συνδυασμός σεντυρ δε κοτέ (περίσφυξη μέσης από τα πλάγια) και τουρ ντε μπρα (περιστροφή πτώση του αντιπάλου με λαβή του χερίου και του γοφού) ιδιαίτερα επιτυχημένη.
Η εκτέλεση ήταν άριστη. Σε αγώνα θα έπαιρνε 2 πόντους.
Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω .
Σιγά μην ήταν και καφακόλ ρε τύπε.Συνγαυρε σύντροφε, συγγνώμη αλλά θα σε διορθώσω.
Πρωτα από όλα δεν είναι λαβή τζούντο.
Είναι καθαρά παλαιστική λαβή ελληνορωμαϊκής πάλης (ορθία πάλη) και ειδικότερα συνδυασμός σεντυρ δε κοτέ (περίσφυξη μέσης από τα πλάγια) και τουρ ντε μπρα (περιστροφή πτώση του αντιπάλου με λαβή του χερίου και του γοφού) ιδιαίτερα επιτυχημένη.
Η εκτέλεση ήταν άριστη. Σε αγώνα θα έπαιρνε 2 πόντους.
Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω .
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε δεν ήταν και καφακόλ.
Θάπρεπε να βγει από μπρόστα και να τον σηκώσει από τη μέση. Κμματάκι δύσκολο στη φάση που έπαιζε γιατί θα ψιλοφαινόταν.
Θάπρεπε να βγει από μπρόστα και να τον σηκώσει από τη μέση. Κμματάκι δύσκολο στη φάση που έπαιζε γιατί θα ψιλοφαινόταν.
να σου πω εγω οτι 5-6 απο τα 16 πρωταθλήματα ητανε μονταρισμενα. Ητανε. Και παραγκα υπηρχε και ισως να υπαρχει ακομα με άλλη μορφη. Και σε αντιθεση με αλλους γαυρους δε θα προσπαθησω να κανω την παρθενα Μαρια. Αλλα πες μου, αυτο ακριβως δεν ειναι ο,τι ονειρευεται ο καθε οπαδος; Τον "απέναντι" να τον τρυπαει με γιαλαντζι πεναλτι στο 90'. Αυτοι ειμαστε σα λαος, οχι οι Ολυμπιακοι, οι Ελληνες. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι σωστο αυτο, αλλα τι ειναι σωστο στην ελληνικη κοινωνια;
Και ο ΑΕΚτζης αυτο θελει, και ο βαζελος, και ο παοκτσης. Πεναλτι στη σεντρα στο 95' και 1-0 και το αγγουρι στον κωλο του απεναντι μαζι με τη σφυριχτρα. Πώς να μην κανουν κουμαντο μετα οι Κοκκαληδες, οι Μελισσανιδηδες, οι Ψωμιάδηδες κ οι Μπεοι;
είσαι τελείως λάθος μεγάλε...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εμετός κατ' εξακολούθηση. Εχω μια απορια όμως ρε παιδι μου. ΕΝΑΣ ποδοσδφαιριστης δεν βρεθηκε τοτε να ριξει μια μπουνια αναμεσα στα ματια σε έναν από αυτους τους αθλιους? Ενας ρε παιδι μου. Πόσο θα ετρωγε, δεκα αγωνιστικες? Και τι εγινε?
Αν εφευγε ΜΙΑ φορα ενας διαιτητης με το φορειο, και μετα μια δεύτερη, την τριτη δεν θα το σκεφτοταν περισσοτερο ο επομενος?
Τα χαμενα χρονια του ελληνικου ποδοσφαιρου...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ηταν αργα πλεον τοτε. Το κακο ειχε γινει.
Εμετός κατ' εξακολούθηση. Εχω μια απορια όμως ρε παιδι μου. ΕΝΑΣ ποδοσδφαιριστης δεν βρεθηκε τοτε να ριξει μια μπουνια αναμεσα στα ματια σε έναν από αυτους τους αθλιους? Ενας ρε παιδι μου. Πόσο θα ετρωγε, δεκα αγωνιστικες? Και τι εγινε?
Αν εφευγε ΜΙΑ φορα ενας διαιτητης με το φορειο, και μετα μια δεύτερη, την τριτη δεν θα το σκεφτοταν περισσοτερο ο επομενος?
Τα χαμενα χρονια του ελληνικου ποδοσφαιρου...
δεν θα έτρωγε 10 αγωνιστικές, θα του έκοβαν την μπάλλα...
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Ηταν αργα πλεον τοτε. Το κακο ειχε γινει.
Ποιο ηταν το κακο.........το πεντακαθαρο πεναλντυ που εδωσε.;;;;;;;;;;;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Εννοείται. Όπως εννοείται ότι οι πραξεις βιας των διαιτητών, επιτρεπουν αμυνα.Να θυμίσουμε σε όποιον δεν το ξέρει ότι ο άλεξ έχει δηλώσει πολλακις οτι ειναι κατά της βίας κι οτι θεωρει απολιτιστους οσους την χρησιμοποιούν
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Αυτό καταλαβες? Ότι "κακο" εννοω το πεναλτυ που εδωσε?Ποιο ηταν το κακο.........το πεντακαθαρο πεναλντυ που εδωσε.;;;;;;;;;;;;;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Εννοείται. Όπως εννοείται ότι οι πραξεις βιας των διαιτητών, επιτρεπουν αμυνα.
Η βία γεννά βία μόνο όταν μας συμφέρει κι έτσι. Απολίτιστε
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Να θυμίσουμε σε όποιον δεν το ξέρει ότι ο άλεξ έχει δηλώσει πολλακις οτι ειναι κατά της βίας κι οτι θεωρει απολιτιστους οσους την χρησιμοποιούν
Ναι αλλα ειναι υπερ της λελογισμενης χρησης βιας προκειμενου να επιτευχθη ενας ευγενης σκοπος τυπε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Η αμυνα απέναντι σε πραξεις βιας είναι επιβεβλημενη.Η βία γεννά βία μόνο όταν μας συμφέρει κι έτσι. Απολίτιστε
Υ.Γ. Όπως επρεπε επισης οι άλλες ομαδες σε ενδειξη διαμαρτυριας για το αισχος, μετα το 1999-2000 που ειχε καταντησει το θεμα αηδια, να μην κατεβαινουν στο πρωταθλημα και να παιζει μονος του ο διορισμένος.
Ας εκαναν μια δικη τους λιγκα χωρις το σιχαμα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις