Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (23 μέλη και 37 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε μαγκα οταν δεν μπορεις να παρεις το πρωταθλημα στην εδρα σου με αυτο τον κακο φετινο παναθηναικο, τι ψαχνεις να βρεις; ειπαμε το πρωταθλημα ΤΕΛΕΙΩΣΕ! απλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε μεσα σας....

εγώ θέλω να το παραδεχτώ, γιατί είμαι βάζελος. Απλά γράφω αυτά που βλέπω κι αυτά που πιστεύω

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε μαγκα οταν δεν μπορεις να παρεις το πρωταθλημα στην εδρα σου με αυτο τον κακο φετινο παναθηναικο, τι ψαχνεις να βρεις; ειπαμε το πρωταθλημα ΤΕΛΕΙΩΣΕ! απλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε μεσα σας....
Eσυ ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι δεν μπορεις να παιξεις κατι παραπανω φετος απο αυτο που επαιξες σημερα. Στο χερι της καλυτερης ομαδας ειναι, η οποια για φετος ειναι ο Ολυμπιακος.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκικο και βάζελος δεν υπάρχει. Εμείς το χάσαμε. Όλα τα άλλα είναι της πλάκας.
:2funny:
Οταν κερδιζουν οι γαυροι ειναι μαγκες...
Οταν κερδιζουν οι Παναθηναικοι δεν ειναι μαγκες..... :2funny:

Εδω και 15 χρονια εντωμεταξυ τους εχουμε κανει τον πατο απατο...... :2funny:
αλλα ειπαμε....αυτοι δεν ασχολουνται με το μπασκετακι...... :2funny:
για αυτο εδω και 3 μερες που κερδισανε μας τα κανανε τσουρεκια...... :2funny:
με λενε Ριζο και ολα τα γυριζω..... :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ρε τι το συζητάτε; Με τι ψυχολογία θα πάμε να το πάρουμε εκεί μέσα; Εδώ στην έδρα μας και σε 'δικό' μας ματς, η ρόμπα ο Σπανούλης δεν σταύρωσε σουτ. Κατώτερη ομάδα ο Παναθηναικός και καθόντουσαν και την κοιτάγανε. Απίστευτα απαράδεκτα ποσοστά σε χαμένα τρίποντα και βολές (καλά αυτό ειδικά με τις βολές είναι αδιανόητο, το στο διάολο κάνουν στις προπονήσεις ρε πούστη μου).

Το χάσαμε και καλό είναι να το καταλάβετε όλοι να μην έχετε και ελπίδες.

Η φάση είναι όπως στο κύππελο με τον ΠΑΟΚ μετά το 2-1 στο Καραισκάκι. Κάποιοι λέγανε θα περάσουμε και θα πάρουμε ρεβάνς απ τον βάζελο στο τελικό κλπ κλπ. Όποιος έβλεπε την ομάδα αλλά και τον φανατισμό των άλλων ήξερε πολύ καλά τι μας περίμενε. Κάπως έτσι και τώρα, χάσαμε την ευκαιρία μας και τώρα άντε γεια.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε μαλάκες, ο Κόλινς με δεσμίδες από σφαίρες είναι ζωσμένος στη συνέντευξη τύπου;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.599
Πόντοι
606
απίστευτο ρε φίλε , απίστευτο  :idiot:

στο οάκα τι λές να γίνει ?

( απ'ότι βλέπω είσαι βάζελος , οπότε δεν θα είναι αντικειμενική η κρίση σου  :grin: )

ναι ο μαλάκας , είχα βγάλει 30ευρώ απο προηγούμενα στοιχήματα
και ήθελα να τα τοκίσω , και πήρα τους τέστεις του αλβέρτη  :zfuck:

δεν είμαι μόνος που έκανα μαλακία ε ;
χμμ κάτι είναι κι'αυτό  :-
 μαν με 30  ευρω επρεπε να επαιζες τριαδα(και ας εχανες παλι) αν ηταν να τοκιζουμε με το στοιχημα :) :) :) οι μπουκ δεν θα υπήρχαν :) :) :) :) εσυ να σε καλα :)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τελοσπαντων στα σοβαρα τωρα...οπςως κερδισε ο ΠΑΟ μπορει να ξανεκερδισει και ο ΟΣΦΠ...
ΑΛΛΑ η ουσια ειναι οτι φετος και οι 2 δεν ειναι στα καλα τους και του χρονου τους βλεπω ακομα χαμηλοτερα μετα τις περικοπες στα μπατζετ....

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ρε τι το συζητάτε; Με τι ψυχολογία θα πάμε να το πάρουμε εκεί μέσα; Εδώ στην έδρα μας και σε 'δικό' μας ματς, η ρόμπα ο Σπανούλης δεν σταύρωσε σουτ. Κατώτερη ομάδα ο Παναθηναικός και καθόντουσαν και την κοιτάγανε. Απίστευτα απαράδεκτα ποσοστά σε χαμένα τρίποντα και βολές (καλά αυτό ειδικά με τις βολές είναι αδιανόητο, το στο διάολο κάνουν στις προπονήσεις ρε πούστη μου).

Το χάσαμε και καλό είναι να το καταλάβετε όλοι να μην έχετε και ελπίδες.

Η φάση είναι όπως στο κύππελο με τον ΠΑΟΚ μετά το 2-1 στο Καραισκάκι. Κάποιοι λέγανε θα περάσουμε και θα πάρουμε ρεβάνς απ τον βάζελο στο τελικό κλπ κλπ. Όποιος έβλεπε την ομάδα αλλά και τον φανατισμό των άλλων ήξερε πολύ καλά τι μας περίμενε. Κάπως έτσι και τώρα, χάσαμε την ευκαιρία μας και τώρα άντε γεια.
:rockon:

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
κριμα σπανουλης 1 βολη μονο κακος Ολυμπιακος κακος Μπαρτζωκας και μουνοπανα διαιτητες που να βγαλουν καρκινο στα ματια οι μπασταρδοι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ο άλλος έπαιξε 30 ευρώ το 1.25 :headbang:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 34t3q4tyq354_1.jpg
    34t3q4tyq354_1.jpg
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 43

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
κριμα σπανουλης 1 βολη μονο κακος Ολυμπιακος κακος Μπαρτζωκας και μουνοπανα διαιτητες που να βγαλουν καρκινο στα ματια οι μπασταρδοι.

Σόρρυ αλλά με τέτοια εμφάνιση ήταν το τελευταίο που με απασχόλησε. Έβλεπα την ανυπαρξία του Σπανούλη και ήθελα να τα σπάσω όλα. Καλύτερα να μην έπαιζε, αρνητικός ήταν...  :headbang: :headbang: :headbang:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Σπανούλης 1 (0/6δίπ., 0/4τρίπ., 1/2βολ)

ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ....

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Σόρρυ αλλά με τέτοια εμφάνιση ήταν το τελευταίο που με απασχόλησε. Έβλεπα την ανυπαρξία του Σπανούλη και ήθελα να τα σπάσω όλα. Καλύτερα να μην έπαιζε, αρνητικός ήταν...  :headbang: :headbang: :headbang:
ναι ρε πουστη μου δεν λεω οτι δεν εχει προσφερει αλλα με αυτους τιποτα???ελεος πια...

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • images.jpg
    images.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 15

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Εδώ που τα λέμε και το μπασκετάκι παρηγοριά στον άρρωστο είναι.
παρηγορια ναι...ειναι αλλα θυμησου στα πετρινα χρονια μας κρατουσε. εγω ποδοσφαιρικος ειμαι περισσοτερο αλλα στον μπασκετικο Ολυμπιακο του εχω αδυναμια γιατι καποτε μας κρατουσε....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τι μπαν να γινει ρε φιλε? εδω υπαρχουν 1-2 που εδω και μηνες σε καθε μηνυμα λενε 20 βρισιες και δεν εχουν μπαναριστει ακομα...πλακα κανεις?
Δεν βριζουν τον τυπο που με ενα κλικ κανει το μπαν ομως.  :grin:

Σπανούλης 1 (0/6δίπ., 0/4τρίπ., 1/2βολ)

ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ....
Και τωρα ειναι το ερωτημα τον κρατας την επομενη φορα στον παγκο η τον αφηνεις να πεταει τουβλα;
Η απαντηση γνωστη φυσικα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom