εγω τα ελεγα απο πριν αλλα για ακομα μια χρονια πεσαμε στην παγιδα τους...και δυστυχως την πατανε και συνοπαδοι μου....
ρε ποτε θα καταλαβετε οτι το πρωταθλημα ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
και
30 ποντους να εβαζε ο σπανουλης, και τον λεμπρον τζειμς να ειχαμε, και το παιχνιδι του αιώνα να καναμε, παλι ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ...απλα θα δινανε καποια παραπανω σφυριγματα στον βαζελο οι πουστηδες με τα γκρι....οσο δεν το καταλαβαινεται αυτο,δεν προκειτε να δουμε προκοπη...
αν εμπαινε καλα ο σπανουλης,απλα τα 5 φαουλ του μανταρη θα τα φορτωνοταν αυτος....
το ξυλο που τρωνε οι ψηλοι μας ειναι απεριγραπτο, και οι αλλοι μιλανε για σκληρη αμυνα για σεμιναριο...
ενω εμεις μολις ακουμπαμε τον λασμε ειναι φαουλ....το ειχα γραψει και αμεσως μετα το ματσ στο οακα...ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ, γιατι ειχαν προηγηθει αμυντικα φαουλ του βαζελου..τοτε ο πριντεζη βρεθηκε σε καλη μερα,χθες οχι,οποτε δεν τα εβαλε...
οταν δυο ομαδες ειναι πανω κατω στα ιδια(κατα τη γνωμη μου ειμαστε λιγο καλυτεροι) και ο βαζελος εχει τετοιο σπρωξιμο απο τη διαιτησια ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να του παρεις το πρωταθλημα σε μια σειρα 5 αγωνων...γιατι πολυ απλα οποτε δεν παιζουν καλα εχουν τη διαιτησια και καθαριζει...
οποτε κατεβα στο οακα να ξεφτυλιστεις ως κομπαρσος στην φιεστα τους και κανε τουμπεκι τωρα...
του ζητουμενο ηταν να μην κατεβουμε στο σεφ ή να μην τελειωσει το ματσ...αλλα καποιοι συνοπαδοι μου ονειρευονταν πρωταθλημα...