Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ντιμη δεν ξερω αν λεει αυτο που εννοει ο ποιητης ,αλλα οτι ο μελαγιες ειναι γαυρος ειναι γνωστο...σημασια εχει αν τα λεει σωστα στο αρθρο...
Δεν ειμαι ο dimisντιμη δεν ξερω αν λεει αυτο που εννοει ο ποιητης ,αλλα οτι ο μελαγιες ειναι γαυρος ειναι γνωστο...σημασια εχει αν τα λεει σωστα στο αρθρο...
και αν θες απαντα και στην ερωτηση...αν εισασταν πισω θα το εδιναν η οχι το φαουλ;;τι πιστευεις θα το αφηναν να παιχτει;;
Δεν ειμαι ο dimis![]()
σορρυ πρεπει να φυγω .Σε καμμια ωρα θα ειμαι πισω.ελα τωρα...ενταξει μπες στην ουσια...εσενα εννοουσα ...απλα σας μπερδευω γιατι ειστε οι μοναδικοι βαζελοι με τους οποιους μιλαω κοσμια...
σορρυ πρεπει να φυγω .Σε καμμια ωρα θα ειμαι πισω.
Δε θα μεινω σε συγκεκριμενες φασεις.
Γενικα ομως το ξερεις και το εχω γραψει.Ο Παναθηναικος ευννοειται πολυ.
www.gazzetta.gr/basketball/article/619718/o-kalos-pao-o-kakos-osfp-kai-oi-anikanoi-diaitites]http://www.gazzetta.gr/basketball/article/619718/o-kalos-pao-o-kakos-osfp-kai-oi-anikanoi-diaitites[/url]
η απολυτη αναλυση...ρεσπεκτ στον μελαγιες...
μια ερωτηση για οποιον εχει λιγο νιονιο και δεν ψαχνει δικαιολογιες...υποθετικη μεν αλλα στοχευμενη...
αν λεω αν η διαφορα στα 8.8 ηταν 1 ποντος ΥΠΕΡ του θρυλου,τι πιστευετε;;θα σφυριζαν φαουλ-βολες στον πουστη η θα αφηναν να παιχτει και να φτασει στα 2 δευτερα στον λασμε πριν την σεντρα και φυσικα χωρις την αναγκη να κανει φαουλ ο θρυλος (αφου θα ηταν μπροστα)
ξαναρωταω...αν το φαουλ το ''ηθελε'' ο πουστης θα το επαιρνε η οχι εκει που επεσαν τρεις παιχτες πανω στον αγκωνιδη;
απλη ερωτηση που νομιζω δειχνεπολλα...
οσο για το γκολ φαουλ του νταστον εκτος του οτι ειναι πεντακαθαρο και πιθανα το οτι δεν δοθηκε εκρινε και το παιχνιδι (αν σκοραρε ο μπραιαν) θα εβαζε τον ποντο που ελειπε απο το τελευταιο διποντο...
προσεξτε το φαουλ...καμμια σχεση με μπαλλα ο ουκιτς τον τραβαει πεντακαθαρα απο το ενα χερι με σκοπο να μην βαλει καλαθι (που τελικα το βαζει με χαστουκισμα στην μπαλλα)
ακουμπαει η οχι το αντιαθλητικο;τι λεει ο κανονισμος για το αντιαθλητικο;;
σε ολο το ματς γιανανε διατητικα λαθη...εγιναν και κατα του παο ορισμενα...αλλα στο τελος στα τελευταια λεπτα ΟΛΑ ηταν κατα μας...
το μη δοσμενο γκολ φαουλ του νταστον καθως και τα βηματα του διαμαντιδη αλλα και το φαουλ που δεν δοθηκε στη συνεχεια...
Η ουσία είναι ότι τα πρωταθλήματα των δύο δημοφιλέστερων αθλημάτων στην Ελλάδα έχουν απαξιωθεί πλήρως λόγω του ασφυκτικού έλεγχου που ασκούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στις αντίστοιχες ομοσπονδίες. Όποιου του αρέσει αυτή η κατάσταση, μεγειά του με χαρά του. Για τους υπόλοιπους, ευτυχώς ξεκινάει το Μουντιάλ σε λίγες μέρες.
μια μια μεγαλη διαφορα ομωςΤα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ είναι τόσο καθαρά, όσο αυτά του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο.
Και ο νοών νοείτω.
μια μια μεγαλη διαφορα ομως
στο ποδοσφαιρο ο ολυμπιακος σαν εταιριε και ομαδα απεχχει ετη φωτος απο τον δευτερο και φαινεται στην ευρωπη
ενω στο μπασκετ ο οσφπ παιρνει και κανενα πρωταθλητριων και οι τελικοι πανε σε 4 και 5ο παιχνιδι ;)
δεν μιλαω μονο αγωνιστικα αλλα και σαν εταιρικο προιον γενικοτεραΜόνο τα τελευταία 2 χρόνια απέχει έτη φωτός.
δεν μιλαω μονο αγωνιστικα αλλα και σαν εταιρικο προιον γενικοτερα
ετη φωτος πριν πεντε χρονια ισως οχι αλα δες τα μπατζετ και το καθαριστα εσοδα -μεγαλη διαφοραΔηλαδή απέχαμε πριν 5 χρόνια σαν εταιρικο προϊον έτη φωτός απ' το βάζελο; Και πώς απεικονιζόταν αυτό στην ευρώπη που γράφεις;
Άμα θες να πουλήσεις εξυπνάδα και να σπαμάρεις βρες άλλον. Και άλλη φορά να παραδέχεσαι τις μαλακίες σου.
Θελω να γραψω δυο τρεις παρατηρησεις που εκανα στον αγωνα για τον Οσφπ και να μου πουν οι μπασκετικοι Ολυμπιακοι τη γνωμη τους.
Μαλλον να επικεντρωθω στον αδυναμο κρικο του Οσφπ.
Το προπονητη.
Παρακολουθω στενα τον Οσφπ οπως και το Παο.
Ειχα γραψει και πριν μηνες,οταν εκανε ο Οσφπ τις συνεχομενες ηττες.Υπαρχει εστω μα εστω μια φορα που αυτος ο ανθρωπος σε συνεντευξη τυπου εχει παρει την ευθυνη μιας ηττας επανω του?
Νομιζω ποτε.
Μια του φταινει οι διαιτητες (δε συζηταμε εαν εχει δικιο η αδικο για αυτο(,μια του φταινε καποιοι παιχτες κλπ κλπ.
Δε ξερει,καταλαβαινει πως πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του για να αποφορτισει και τους παιχτες.
Μπορει να φιανονται ψιλα γραμματα αυτα,αλλα στην ψυχολογια του παιχτη δεν ειναι.
Μεταδιδει φοβερη νευρικοτητα στους παιχτες.Ειναι φως φαναρι.
Εχθες στη συνεντευξη τυπου,ειχε ακομη υπερενταση.Αυτο περναει στους παιχτεςς.Θυμηθειτε τον Ιβκοβιτς σε συνεντευξεις μετα απο ηττα.Ακεραιος ,ηρεμος,σα να μη τρεχει τιποτα.
Ανεξηγητο γιατι δε βαζει το Σερμαντινι-Παπαπετρου εστω γισ λιγα λεπτα,για 2 ανασες στους αλλους,για 5 φαοουλ σε 2 λεπτα ρε φιλε.
Οκ τεχνικα δε βγαινει για Σερμαντινι,αλλα δε μπορει να δοκιμαστει για 2 λεπτα και αν βγει τον αφηνεις.
+ του οτι ειναι και επιλογες του.
Μου φανηκε περιεργο εχθες αυτο με το Σπανουλη.Ναι δε κανει καλα παιχνιδια με Παο,αλλα εχθες δεν ειχε ουτε αυτο το νευρο που εχει,ουτε το κλασσικο του να αρπαχτει λγιο,λιγο trash talking κλπ κλπ.
Και αλλα που τα ξεχναω τωρα.
Και ο Ολυμπιακός τα έχει ξεπεράσει πολλές φορές, ειδικά στην υπόθεση Βάλνερ και στο περίφημο ντέρμπυ με το "οφσάιντ" του Κατσουράνη.
Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε.
Στο συγκεκριμένο ματς όχι μόνο είχαμε σκαδαλώδη διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού (και το γεγονός ότι το ματς ήταν αδιάφορο κάνει ακόμη πιο ελεεινό το γεγονός) αλλά και επεισόδια εις βάρος των παικτών του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη, και τις περίφημες δηλώσεις του Βαγγέλα ότι "διδάξαμε ήθος". Είναι η επιτομή της λογικής "γαμάω και δέρνω" με την οποία εξουσιάζει ο Ολυμπιακός το ελληνικό ποδόσφαιρο.