Πλάκα μου κάνεις. Διαβάζεις τίποτα απ'όσα γράφουμε εδώ πέρα ή μόνο τα δικά σου;
Συγγνωμη που δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ σου κυριε που χου πες μας που διαφωνεις με αυτα που λεω να ξερουμε...
Πλάκα μου κάνεις. Διαβάζεις τίποτα απ'όσα γράφουμε εδώ πέρα ή μόνο τα δικά σου;
συφωνοι/...αλα δες και στο 1.10 ποιος αλλος σε γαμησε...καθρο διωξιμο του τσιλ απο την στεφανη και οι αρκουδες το μετρησαν...και το σκανδαλο ειναι να ακους αυτους που περιγραφουνΣ' εκείνο τον τελικό μας είχε γαμήσει ο Παπαλουκάς με τις μαλακίες του στο τέλος
Νομιζω οτι το ματς θα εληγε ισοπαλο με το γκολ του Κατσουρανη anyway το πρωταθλημα ειχε κριθει συμφωνω οτι δεν υπηρχε δικαιολογια για τον καταλογισμο offside τωρα μιλαμε για αλλο πραγμα...
Δε σου ζήτησε κανείς να διαβάσεις τα Άπαντα του Καβάφη. Δυό-τρεις σελίδες πίσω να πήγαινες να δεις τι λέμε από το πρωί δε θα σε έβλαπτε.
Διπλη τριπλα ειναι,επρεπε η να πασαρει η να σουταρει.δεν ξέρεις αν θα έληγε ισόπαλο. Ο ΠΑΟ θα προηγούταν και ίσως το κρατούσε. Και με 4 βαθμούς διαφορά και τον ΟΣΦΠ να πρέπει να πάει Τούμπα δεν ήταν κριμένο το πρωτάθλημα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι και για τα χθεσινά. Όταν η διαφορά είναι στο +14, γίνεται μια φάση όπου σφυρίζουν στον Λάσμε πάτημα γραμμής. Ο Β. Ιωάννου είπε ότι δεν είδε πάτημα γραμμής. Στη συνέχεια γίνεται φάση με το Σλούκα που εμένα μου φαίνεται διπλή τρίπλα: του χτυπάει η μπάλα στο πόδι καθώς ντριπλάρει, κυλάει μερικά μέτρα κι αυτός πάει την ξαναπιάνει, την ξαναντριπλάρει και βάζει 3ποντο. Τις θυμάσαι αυτές τις φάσεις; Ήταν στο τέλος που ο ΟΣΦΠ μείωνε. Για τη 2η, ρώτησα και σε άλλο θρεντ αν ξέρει κάποιος αν όντως είναι διπλή τρίπλα, γιατί εγώ δεν το ξέρω σίγουρα. Θες να μου πεις την άποψή σου;
για την πρωτη οταν δειχνει η καμερα δεν παταει αλλα δεν ειναι η φαση που του σφυριξαν...δεν το εχει πιασει ολο η καμερα...στο κλασμα που δειχνει οντως δεν παταει...αλλα οι διαιτητες κατι ειδαν ...δεν φαινεται ολη η φαση...ειναι απο τις περιπτωσεις που η τηλεοραση δεν βοηθαει...δεν ξέρεις αν θα έληγε ισόπαλο. Ο ΠΑΟ θα προηγούταν και ίσως το κρατούσε. Και με 4 βαθμούς διαφορά και τον ΟΣΦΠ να πρέπει να πάει Τούμπα δεν ήταν κριμένο το πρωτάθλημα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι και για τα χθεσινά. Όταν η διαφορά είναι στο +14, γίνεται μια φάση όπου σφυρίζουν στον Λάσμε πάτημα γραμμής. Ο Β. Ιωάννου είπε ότι δεν είδε πάτημα γραμμής. Στη συνέχεια γίνεται φάση με το Σλούκα που εμένα μου φαίνεται διπλή τρίπλα: του χτυπάει η μπάλα στο πόδι καθώς ντριπλάρει, κυλάει μερικά μέτρα κι αυτός πάει την ξαναπιάνει, την ξαναντριπλάρει και βάζει 3ποντο. Τις θυμάσαι αυτές τις φάσεις; Ήταν στο τέλος που ο ΟΣΦΠ μείωνε. Για τη 2η, ρώτησα και σε άλλο θρεντ αν ξέρει κάποιος αν όντως είναι διπλή τρίπλα, γιατί εγώ δεν το ξέρω σίγουρα. Θες να μου πεις την άποψή σου;
για την πρωτη οταν δειχνει η καμερα δεν παταει αλλα δεν ειναι η φαση που του σφυριξαν...δεν το εχει πιασει ολο η καμερα...στο κλασμα που δειχνει οντως δεν παταει...αλλα οι διαιτητες κατι ειδαν ...δεν φαινεται ολη η φαση...ειναι απο τις περιπτωσεις που η τηλεοραση δεν βοηθαει...
για το ποδι αν γινει καα λαθος συνεχιζεται κανονικα ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ δινεται παραβαση και ανανεωνετιο χρονος ...
την εχουμε την φαση;;θυμησε μου στο δικο του ποδι χτυπησε;δεν ξέρεις αν θα έληγε ισόπαλο. Ο ΠΑΟ θα προηγούταν και ίσως το κρατούσε. Και με 4 βαθμούς διαφορά και τον ΟΣΦΠ να πρέπει να πάει Τούμπα δεν ήταν κριμένο το πρωτάθλημα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι και για τα χθεσινά. Όταν η διαφορά είναι στο +14, γίνεται μια φάση όπου σφυρίζουν στον Λάσμε πάτημα γραμμής. Ο Β. Ιωάννου είπε ότι δεν είδε πάτημα γραμμής. Στη συνέχεια γίνεται φάση με το Σλούκα που εμένα μου φαίνεται διπλή τρίπλα: του χτυπάει η μπάλα στο πόδι καθώς ντριπλάρει, κυλάει μερικά μέτρα κι αυτός πάει την ξαναπιάνει, την ξαναντριπλάρει και βάζει 3ποντο. Τις θυμάσαι αυτές τις φάσεις; Ήταν στο τέλος που ο ΟΣΦΠ μείωνε. Για τη 2η, ρώτησα και σε άλλο θρεντ αν ξέρει κάποιος αν όντως είναι διπλή τρίπλα, γιατί εγώ δεν το ξέρω σίγουρα. Θες να μου πεις την άποψή σου;
πες ρε αν χτυπησε στο δικο του δεν θυμαμαι...στα αρχιδια μου αν ειναι και εναντιον μου θα το πω μη φοβασαιτη φάση τη δείχνει ΟΛΗ και πεντακάθαρα. Γι' αυτό και ο Β' Ιωάννου παίρνει θέση και δεν αφήνει αμφιβολία. Και στην άλλη φάση το θέμα δεν είναι το πόδι. Από τη στιγμή που μετά από ντρίπλα ΠΙΑΝΕΙ την μπάλα, δεν έχει δικαίωμα να ξαναντριπλάρει. Αλλά άσε να απαντήσει κανας πιο αντικειμενικός και πιο συζητίσιμος. Δεν ρώτησα εσένα.
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΦΩΣ» είναι η νίκη της δημοσιογραφίας στο κατά παραγγελία ρεπορτάζ.
Η ιστορική αυτή φιλοολυμπιακή, αλλά κατά βάση ΑΘΛΗΤΙΚΗ εφημερίδα, παρέδωσε μαθήματα σε τυφλωμένους οπαδούς, αλλά και σε όσους νεώτερους θέλουν ν’ ασχοληθούν με το δύσκολο τούτο επάγγελμα.
Στο τιμόνι της εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκεται ο Θεόδωρος Νικολαϊδης, εκδότης παλαιάς κοπής, γνώστης των απαιτήσεων του επαγγέλματος, Ολυμπιακός αλλά πάνω από όλα ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
Ενας άνθρωπος που στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα, αλλά στηρίζει και την μεγάλη του αγάπη, την εφημερίδα του. Σέβεται τον αναγνώστη και πασχίζει για την προαγωγή του αθλητισμού και όχι την καταρράκωσή του.
«Ο Θρύλος έφταιξε και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟ σχεδόν εύκολα το 2-2. Ο τίτλος θέλει κότσια».
Το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Φωτός» πρέπει να ήταν η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που το βράδυ της Κυριακής έσπευσαν να χειροκροτήσουν τις αδικαιολόγητες περί διαιτησίας δηλώσεις των Αδελφών Αγγελόπουλων. Ήταν μάλιστα και ο μόνος ίσως τρόπος για να τους αναγκάσει να κάτσουν να σκεφτούν πως και οι ίδιοι παρασύρθηκαν.
Η επικράτηση του Παναθηναϊκού ήταν αγωνιστικά ξεκάθαρη. Η μείωση της διαφοράς στα τελευταία λεπτά οφείλεται στην αύξηση των ποσοστών ευστοχίας των παικτών του Ολυμπιακού που μέχρι κάποια στιγμή είχαν 0/8 τρίποντα (0/10 σουτ ο Σπανούλης έτσι;) καθώς και στην ταυτόχρονη καθίζηση των αντιπάλων τους, κυρίως αμυντικά, τομέας όπου λειτούργησαν υποδειγματικά.
Τα όποια λάθη των διαιτητών δεν έκριναν το αποτέλεσμα και πέραν τούτου όλοι αναγνωρίζουν ότι σε έναν αγώνα μπάσκετ, άσχετα με το ποιο είναι το αποτέλεσμα, μπορεί ο καθένας να απομονώσει για λογαριασμό του 5-10 φάσεις που θα θεωρηθούν ότι ευνοούν ή όχι τον αντίπαλο, να στηριχθεί πάνω τους και να εξάγει συμπεράσματα.
Ακριβώς αυτό διέκρινε και ο Θεόδωρος Νικολαϊδης το βράδυ της Κυριακής, οπότε και έφτιαξε ένα πρωτοσέλιδο βασισμένο στην πραγματική εικόνα του αγώνα και σε όσα φυσικά του μετέφεραν από το γήπεδο οι ρεπόρτερ του.
Ο Θεόδωρος Νικολαϊδης, ως καλός «πρόεδρος» που διευθύνει μια ομάδα συντακτών, έχει κατορθώσει να τους μεταφέρει το ήθος και όχι το καφριλίκι του, όπως πολύ σωστά μου είπε χθες σε μία συζήτησή μας ο φίλος δημοσιογράφος εκ των κορυφαίων του «Φωτός», Παντελής Διαμαντόπουλος. «Ότι γράφουμε εμείς έτσι, είναι δική του επιτυχία», ήταν τα ακριβή λόγια του.
Και πραγματικά έτσι είναι. Με «όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις» και μακάρι ο Θεός να δίνει χρόνια στον Θεόδωρο Νικολαϊδη να «φτιάχνει» κι άλλους τέτοιους δημοσιογράφους και ακόμα πολλά παραπάνω τέτοια πρωτοσέλιδα.
Πρωτοσέλιδα που αναδεικνύουν τη δημοσιογραφία και όχι τη νέα τάση του: «νοικιάστε μου έναν δημοσιογράφο να μου γράφει ό,τι θέλω εγώ».
http://[URL unfurl="true"]www.skygoal.gr/images/JUNE_14/t_241261_106284446.JPG[/img[/URL]]
Ενα τεραστιο μπραβο στο φως που ειναι ισως η μοναδικη οπαδικη εφημεριδα που δεν απευθυνεται σε καφρους.
[/quote]
δεν σε είδα να λες τα ίδια όταν ο δημητριακής εκλεγε
Το αρθρο αυτο δεν ειναι δικο μου ρε μαν απλα λεει τα πραγματα σωστα.δεν σε είδα να λες τα ίδια όταν ο δημητριακής εκλεγε
Ξεχασες την εμετικη Ωρα...Την σπορντει τι την εβαλες ρε μαν;respect στο ΦΩΣ η πιο σοβαρή εφημερίδα, καμία σχέση με πρασινη , γαυρο , πρωταθλητη και σπορτντεϊ ...
Ξεχασες την εμετικη Ωρα...Την σπορντει τι την εβαλες ρε μαν;
ρε φιλε αν δεν κανω λαθος εισαι ολυμπιακος και μου τσαμπουνας επιχειρηματα του κωλου λες και εισαι βαζελος...Σ' εκείνο τον τελικό μας είχε γαμήσει ο Παπαλουκάς με τις μαλακίες του στο τέλος
ρε φιλε αν δεν κανω λαθος εισαι ολυμπιακος και μου τσαμπουνας επιχειρηματα του κωλου λες και εισαι βαζελος...
ποιος παπαλουκας φταιε??????ο,τι και να εκανε θα χαναμε,ακομα να το καταλαβετε????
απλα αν δεν εκανε μαλακιες ο παπαλουκας θα εδιναν περισσοτερα σφυριγματα υπερ του λαγου οι γκρι...
μας γαμανε σε καθε παιχνιδι και μετα μας φταιει που δεν εκανε λει απ ο ακερ,αλλα πηγε να καρφωσει...
δεν υπαρχει σωτηρια για αυτη την ομαδα...
κλασικα πραγματα.....φίλε μου, να σε ρωτήσω τη γνώμη σου για μια φάση στο χθεσινό αγώνα; 1'40'' περίπου πριν το τέλος καρφώνει ο Λάσμε για να πάει το ματς στο +10, αλλά του δίνουν βήματα. Ήταν βήματα πράγματι;
καθαρη φαση ηταν τυπεφίλε μου, να σε ρωτήσω τη γνώμη σου για μια φάση στο χθεσινό αγώνα; 1'40'' περίπου πριν το τέλος καρφώνει ο Λάσμε για να πάει το ματς στο +10, αλλά του δίνουν βήματα. Ήταν βήματα πράγματι;