Ποιος έχει την απόλυτη εξουσία και δεν την ασκεί προς οφελός του;
Βέβαια τα πάντα έχουν όρια.
Αυτά έχει ξεπεράσει ο ΠΑΟ στο μπάσκετ εδώ και χρόνια.
ποιά είναι τα όρια;
Ποιος έχει την απόλυτη εξουσία και δεν την ασκεί προς οφελός του;
Βέβαια τα πάντα έχουν όρια.
Αυτά έχει ξεπεράσει ο ΠΑΟ στο μπάσκετ εδώ και χρόνια.
ντιμη δεν ξερω αν λεει αυτο που εννοει ο ποιητης ,αλλα οτι ο μελαγιες ειναι γαυρος ειναι γνωστο...σημασια εχει αν τα λεει σωστα στο αρθρο...
και αν θες απαντα και στην ερωτηση...αν εισασταν πισω θα το εδιναν η οχι το φαουλ;;τι πιστευεις θα το αφηναν να παιχτει;;
Αλλα στην ευρωπη εκεινη τη χρονια ο πουτανας γιος γλεντηθηκε απο ολη την ευρωπη
ρε φιλε αν δεν κανω λαθος εισαι ολυμπιακος και μου τσαμπουνας επιχειρηματα του κωλου λες και εισαι βαζελος...
ποιος παπαλουκας φταιε??????ο,τι και να εκανε θα χαναμε,ακομα να το καταλαβετε????
απλα αν δεν εκανε μαλακιες ο παπαλουκας θα εδιναν περισσοτερα σφυριγματα υπερ του λαγου οι γκρι...
μας γαμανε σε καθε παιχνιδι και μετα μας φταιει που δεν εκανε λει απ ο ακερ,αλλα πηγε να καρφωσει...
δεν υπαρχει σωτηρια για αυτη την ομαδα...
Κακώς που δεν έχουν πάρει την ομάδα οι Αγγελόπουλοι να τη βάλουν σε καμιά Αδριατική Λίγκα. Ας έμενε εδώ ο Τράκης με τον κυρ-Γιώργη να δίνουν κάθε Σ/Κ ντέρμπυ με τον Ίκαρο και τον ΚΑΟΔ.
Ούτως ή άλλως η Α1 έχει καταντήσει της πλάκας με όλες τις ομάδες να φυτοζωούν και να περιμένουν με απλωμένο χέρι τα λεφτά της τηλεόρασης.
Ρε φιλε ελα τωρα..Ο Λασμε εκανε βηματα και αλλες φορες και δεν του τα σφυριξαν...Οι διαιτητες πεταξαν εξω τον καλυτερο περιφερειακο αμυντικο μας ενω εδωσαν 1ο φαουλ στο Διαμαντιδη στο τελος του αγωνα...Στο κατς που παιζει παντα ο παο στο λοου ποστ γιατι δεν δινεται φαουλ?Καταλαβαινεις τι σου λεω?Υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα παντα!Απο κει και περα το καρφωμα του Λασμε η το φαουλ στο Ματσιουλις ειναι καθαρα απλα προσπαθουν να ισοφαρισουν τις μαλακιες που εκαναν πριν.Ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο αν γινονταν απλα δυο τρια λαθη σε καθε ματς δεν θα λεγαμε τιποτα και θα μιλουσαμε μονο για μπασκετ αλλα η γενικοτερη εικονα δειχνει σαφη προτιμηση και υπερβολικο σεβασμο στον παο...
Πολυ σωστος.Μια χαρά είναι η ομάδα, και με τα ευρωπαϊκά της και τους τίτλους της και όλοι την παραδέχονται για την υγεία της και τη μαγκιά της. Δε χρειάζεται να την κάνουμε σαν τον ποδοσφαρικό τμήμα
κόψε κάτι μεγάλε...
αφού πάμε σε γενική εκτίμηση, γνώμη μου είναι ότι αν και υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις εύνοια προς τον ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια, εσείς όποτε χάνετε, το αποδίδετε στη διαιτησία. Και πότε επικαλείστε τη διαφορά στις βολές, πότε σφυρίγματα σε κρισιμες στιγμές, πότε το κατς της άμυνας του ΠΑΟ. Ότι και καλά του ΟΣΦΠ είναι καθαρές, ενώ του ΠΑΟ βρώμικες. Κι ενώ τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σχετική ισορροπία συνολικά στα φάουλ που έχουν σφυριχτεί εκατέρωθεν, εσείς επιμένετε να βαφτίζετε πεντακάθαρες τις δικές σας άμυνες και κατς αυτές του ΠΑΟ
Τωρα μιλησες σωστα,σιγουρα υπηρξε σε καποια παιχνιδια ευνοια προς το βαζελο,οχι ομως σε ολα οπως τα παρουσιαζουν οι γαυροφυλλαδες. αυτο το πραγμα κατανταει αηδια.Μεχρι και το ευρωπαικο ματς που σφυριξαν ευρωπαιοι διαιτητες το εβγαλαν οτι το πηρε ο βαζελος με διαιτησια.Μετα μιλατε σε ολους τους υπολοιπους για το ποδοσφαιρο,για κλαμα.Πολυ μπλα μπλα και απο ουσια 0...Εγω δεν βρισκω ποτε σαν δικαιολογια τη διαιτησια το αλλο παλι με τα φαουλ και την ισορροπια που τα ειδες..Κατσε δες παλι τα παιχνιδια νηφαλια και θα δεις αλλα σφυριγματα μπροστα και αλλα πισω..Εγω σαν φιλαθλος του Ολυμπιακου νιωθω τα τελευταια χρονια οπως ενιωσες εσυ στο φαιναλ φορ της Πολης στον ημιτελικο με την Τσσκα...Στα μεταξυ μας παιχνιδια ολο τετοια "λαθη" γινονται ειτε σου αρεσει ειτε οχι...Απο κει και περα χτες εχασα δικαια και ηταν το πρωτο πραγμα που ειπα ελπιζω μεθαυριο ολοι να αρθουν στο υψος των περιστασεων και να δουμε ενα νορμαλ παιχνιδι...
Πολυ μπλα μπλα και απο ουσια 0...Εγω δεν βρισκω ποτε σαν δικαιολογια τη διαιτησια το αλλο παλι με τα φαουλ και την ισορροπια που τα ειδες..Κατσε δες παλι τα παιχνιδια νηφαλια και θα δεις αλλα σφυριγματα μπροστα και αλλα πισω..Εγω σαν φιλαθλος του Ολυμπιακου νιωθω τα τελευταια χρονια οπως ενιωσες εσυ στο φαιναλ φορ της Πολης στον ημιτελικο με την Τσσκα...Στα μεταξυ μας παιχνιδια ολο τετοια "λαθη" γινονται ειτε σου αρεσει ειτε οχι...Απο κει και περα χτες εχασα δικαια και ηταν το πρωτο πραγμα που ειπα ελπιζω μεθαυριο ολοι να αρθουν στο υψος των περιστασεων και να δουμε ενα νορμαλ παιχνιδι...
Τωρα μιλησες σωστα,σιγουρα υπηρξε σε καποια παιχνιδια ευνοια προς το βαζελο,οχι ομως σε ολα οπως τα παρουσιαζουν οι γαυροφυλλαδες. αυτο το πραγμα κατανταει αηδια.Μεχρι και το ευρωπαικο ματς που σφυριξαν ευρωπαιοι διαιτητες το εβγαλαν οτι το πηρε ο βαζελος με διαιτησια.Μετα μιλατε σε ολους τους υπολοιπους για το ποδοσφαιρο,για κλαμα.
Επισης σου λεω μιας και το μνημονευσες,δες νηφαλιος τις φασεις του αγωνα γαυρος βαζελος 2-1 να φριξεις.
ε όχι και να καθίσω να δω όλα τα παιχνίδια των τελευταίων ετών. Η ισορροπία στα φάουλ νομίζω ότι υπάρχει. Κάτσε και άθροισε τα συνολικά φάουλ που έχουν σφυριχτεί εκατέρωθεν. Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πλήθος τους.
γαμω τα ολα σου μωρη συφηλιτικη πουτανα....σιχαμενε σκουπιδι βρωμιαρη...Τωρα μιλησες σωστα,σιγουρα υπηρξε σε καποια παιχνιδια ευνοια προς το βαζελο,οχι ομως σε ολα οπως τα παρουσιαζουν οι γαυροφυλλαδες. αυτο το πραγμα κατανταει αηδια.Μεχρι και το ευρωπαικο ματς που σφυριξαν ευρωπαιοι διαιτητες το εβγαλαν οτι το πηρε ο βαζελος με διαιτησια.Μετα μιλατε σε ολους τους υπολοιπους για το ποδοσφαιρο,για κλαμα.
Επισης σου λεω μιας και το μνημονευσες,δες νηφαλιος τις φασεις του αγωνα γαυρος βαζελος 2-1 να φριξεις.
Στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης δεν παιζει τετοιο ρολο οπως στο μπασκετ..
Και οι 2 ομάδες είναι πολυ ανταγωνιστικές και γνωρίζονται πολυ καλά...σε όλη τη σειρά ο Ολυμπιακός ήταν κατα πολύ καλύτερος εκτός απο χθες που ο Παναθηναικός το ισορρόπησε κάπως...συνεχίζω να πιστεύω πως έχουμε το πάνω χέρι ακόμη...ο Σπανούλης χρωστάει ένα καλό ματς και θα το κάνει γιατί είναι μεγάλος παίκτης...τώρα όσον αφορά τη διαιτησία και την εύνοια...δεν θα μπω σε λεπτομέρειες απλά θα πω αυτό που βλέπουν τα μάτια μου απο το 2006 και μετά που παίζουμε σερί τελικούς...όταν το ματς είναι στον πόντο στην τελευταία φάση το σφύριγμα πάει πάντα υπερ του Παναθηναικού...λοιπόν επειδή αυτο το γνωρίζουμε ολοι λίγο πολύ για χθες εμένα δεν μου φταίει μόνο η διαιτησία...δεν είμασταν κι εμεις αυτοί που έπρεπε παρα μόνο στα τελευταία 3 λεπτά...ξυπνήσαμε κάπως αργά...
Στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης δεν παιζει τετοιο ρολο;Πλακα κανεις τωρα ετσι;Και τι σημαινει ρε φιλε δεν ειχε ομαδα να παρει πρωταθλημα,οτι πρεπει να τον σφαξουν;Δεν εχω ορεξη να δω αυτο που λες ο παο δεν ειχε ομαδα να παρει πρταθλημα μετα το 2010...Στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης δεν παιζει τετοιο ρολο οπως στο μπασκετ..Τα πραγματα ειναι απλα:Εχεις παικτες παιζεις μπαλα κερδιζεις..Οπως ηρθαν επαιξαν και κερδισαν 0-3 φετος..Τα υπολοιπα ειναι κουτοχορτο του τουιτυ που θελει να παρει τιτλους βαζοντας 50 ευρω μετοχικο κεφαλαιο στην παε..
τύπε, μόλις έγραψες το ανέκδοτο του αιώνα