georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
λες άλλο, απαντώντας σε δικό μου σχόλιο, όμως. Εγώ λέω ακριβώς το παραπάνωΑστο αλλο λεω...
λες άλλο, απαντώντας σε δικό μου σχόλιο, όμως. Εγώ λέω ακριβώς το παραπάνωΑστο αλλο λεω...
εισαι τελειωμενος μαλακς...οπως το λεει ειναι...για να κρινει ματς στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης πρεπει να γινει ρομπα...στο μπασκετ με συνοπτικες διαδικασιες το κανει ...με πεντε λαθος αλλαγη κατοχης γεια σας...στο ποδοσφαιρο πρεπει να δωσει αβαβα πεναλτυ αποβολες η καραμπινατα οφσαιττύπε, μόλις έγραψες το ανέκδοτο του αιώνα
Στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης δεν παιζει τετοιο ρολο;Πλακα κανεις τωρα ετσι;Και τι σημαινει ρε φιλε δεν ειχε ομαδα να παρει πρωταθλημα,οτι πρεπει να τον σφαξουν;
βρωμιαρη ξευτιλισμενε παλι εδω και πεταγεσαι και το παιζεις αντικειμενικος σιχαμενε;;συφιλιτικε μαλακα...σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι ρε μαλακα ασε τοι παραμυθι σου...Στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης δεν παιζει τετοιο ρολο;Πλακα κανεις τωρα ετσι;Και τι σημαινει ρε φιλε δεν ειχε ομαδα να παρει πρωταθλημα,οτι πρεπει να τον σφαξουν;
ρε μαλακα και εσυ ξεκολλα...γραφτους στα αρχιδια σου τους καριοληδες...τι περιμενεις ;να τους κανεις ανθρωπους;ζωα γεννηθηκαν τετοια θα πεθανουν...Εσυ παλι τι πεταγεσαι σαν την τσουτσου θιχτηκες?Αντε φτιαξε γηπεδο ανεβα Α' Εθνικη παρε παικτες και προπονητη και αμα σε "σφαξουν" θα σε υπερασπιστω εγω...
Συρε και γαμησου ρε μλκ αμπαλε που θα μου πεις οτι λεω και ανεκδοτα σκουπιδι...
ρε μαλακα και εσυ ξεκολλα...γραφτους στα αρχιδια σου τους καριοληδες...τι περιμενεις ;να τους κανεις ανθρωπους;ζωα γεννηθηκαν τετοια θα πεθανουν...
και αναγκαζεις και μενα να συφιλιαζω με τους βρωμιαρηδες...δεν βλεπεις ποσο νιαμου ειναι;ξεκολλα γραφτους στο καβλι σου...
εισαι τελειωμενος μαλακς...οπως το λεει ειναι...για να κρινει ματς στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης πρεπει να γινει ρομπα...στο μπασκετ με συνοπτικες διαδικασιες το κανει ...με πεντε λαθος αλλαγη κατοχης γεια σας...στο ποδοσφαιρο πρεπει να δωσει αβαβα πεναλτυ αποβολες η καραμπινατα οφσαιτ
μαλακα τελειωμενε που κανεις και τον πονηρο...
και βεβαια το μπασκετ ειναι ΄΄δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα΄΄ οποτε τα ΄΄λαθη΄΄ συχγωρουνται ;)
η πολλή παρέα με το χρηστίδη σού κάνει κακό. Για κάνε ένα γκάλοπ να δούμε τι πιστεύει ο κόσμος για το αν ο διαιτητής παίζει τόσο ρόλο στο ποδόσφαιρο κι έλα να με ξαναπείς άμπαλο
...στο ποδοσφαιρο πρεπει να δωσει αβαβα πεναλτυ αποβολες η καραμπινατα οφσαιτ
Σωστα δεν εισαι αμπαλος γιατι εισαι ο "george best" να σαι καλα με εκανες και γελασα σουργελο...
Σωστα δεν εισαι αμπαλος γιατι εισαι ο "george best" να σαι καλα με εκανες και γελασα σουργελο...
ψοφα κομπλεξικε πουστη...που λυσας με την παρτη μου...που ποτε δεν εχουμε δει σε παιχνιδι. παρε τα χαπια σου ρε καρκινικε υπαλληλε καθε μερα μαλακιες
με τη μαλακια που ξεφουρνισες ναξερες ποσοι γελανε
παντως αν γελας εσυ και ο τζωρτζ αυτο ειναι προς τιμη του βρωμιαρη σιχαμενεμε τη μαλακια που ξεφουρνισες ναξερες ποσοι γελανε
ειπε ο μιστερ μαλακας 2014