Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (10 μέλη και 31 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τύπε, μόλις έγραψες το ανέκδοτο του αιώνα
εισαι τελειωμενος μαλακς...οπως το λεει ειναι...για να κρινει ματς στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης πρεπει να γινει ρομπα...στο μπασκετ με συνοπτικες διαδικασιες το κανει ...με πεντε λαθος αλλαγη κατοχης γεια σας...στο ποδοσφαιρο πρεπει να δωσει αβαβα πεναλτυ αποβολες η καραμπινατα οφσαιτ
μαλακα τελειωμενε που κανεις και τον πονηρο...
και βεβαια το μπασκετ ειναι ΄΄δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα΄΄ οποτε τα ΄΄λαθη΄΄ συχγωρουνται  ;)

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης δεν παιζει τετοιο ρολο;Πλακα κανεις τωρα ετσι;Και τι σημαινει ρε φιλε δεν ειχε ομαδα να παρει πρωταθλημα,οτι πρεπει να τον σφαξουν;

Εσυ παλι τι πεταγεσαι σαν την τσουτσου θιχτηκες?Αντε φτιαξε γηπεδο ανεβα Α' Εθνικη παρε παικτες και προπονητη και αμα σε "σφαξουν" θα σε υπερασπιστω εγω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης δεν παιζει τετοιο ρολο;Πλακα κανεις τωρα ετσι;Και τι σημαινει ρε φιλε δεν ειχε ομαδα να παρει πρωταθλημα,οτι πρεπει να τον σφαξουν;
βρωμιαρη ξευτιλισμενε παλι εδω και πεταγεσαι και το παιζεις αντικειμενικος σιχαμενε;;συφιλιτικε μαλακα...σε εχουν παρει χαμπαρι ολοι ρε μαλακα ασε τοι παραμυθι σου...
μολις χασαμε ηρθες πουτανα βρωμιαρη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εσυ παλι τι πεταγεσαι σαν την τσουτσου θιχτηκες?Αντε φτιαξε γηπεδο ανεβα Α' Εθνικη παρε παικτες και προπονητη και αμα σε "σφαξουν" θα σε υπερασπιστω εγω...
ρε μαλακα και εσυ ξεκολλα...γραφτους στα αρχιδια σου τους καριοληδες...τι περιμενεις ;να τους κανεις ανθρωπους;ζωα γεννηθηκαν τετοια θα πεθανουν...
και αναγκαζεις και μενα να συφιλιαζω με τους βρωμιαρηδες...δεν βλεπεις ποσο νιαμου ειναι;ξεκολλα γραφτους στο καβλι σου...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Συρε και γαμησου ρε μλκ αμπαλε που θα μου πεις οτι λεω και ανεκδοτα σκουπιδι...

η πολλή παρέα με το χρηστίδη σού κάνει κακό. Για κάνε ένα γκάλοπ να δούμε τι πιστεύει ο κόσμος για το αν ο διαιτητής παίζει τόσο ρόλο στο ποδόσφαιρο κι έλα να με ξαναπείς άμπαλο

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
ρε μαλακα και εσυ ξεκολλα...γραφτους στα αρχιδια σου τους καριοληδες...τι περιμενεις ;να τους κανεις ανθρωπους;ζωα γεννηθηκαν τετοια θα πεθανουν...
και αναγκαζεις και μενα να συφιλιαζω με τους βρωμιαρηδες...δεν βλεπεις ποσο νιαμου ειναι;ξεκολλα γραφτους στο καβλι σου...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γραμμενους τους εχω αυτους τους μαλακες μονο ο dimis και ο κιρονας ειναι για κουβεντα αυτους τους εχω για καβλαντα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χριστιδακο ειπαμε τσαμπα κανεις παραθεσεις σε μενα για να σου απαντω,θα μιλας παντα με τα
25255610sr7.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εισαι τελειωμενος μαλακς...οπως το λεει ειναι...για να κρινει ματς στο ποδοσφαιρο ο διαιτητης πρεπει να γινει ρομπα...στο μπασκετ με συνοπτικες διαδικασιες το κανει ...με πεντε λαθος αλλαγη κατοχης γεια σας...στο ποδοσφαιρο πρεπει να δωσει αβαβα πεναλτυ αποβολες η καραμπινατα οφσαιτ
μαλακα τελειωμενε που κανεις και τον πονηρο...
και βεβαια το μπασκετ ειναι ΄΄δυσκολα διαιτητευσιμο αθλημα΄΄ οποτε τα ΄΄λαθη΄΄ συχγωρουνται  ;)

βρε παπάρα, τι μου απαντάς εσύ εμένα; Πριν από κανα μήνα για έναν και μόνο αγώνα (οσφπ-παοκ) έγραψες ίσα με 5 μαλακίες. Και τώρα μπαίνεις πάλι σε αντιπαράθεση που θα σε οδηγήσει στο βόθρο πάλι; Ε, είσαι μαζόχα

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
η πολλή παρέα με το χρηστίδη σού κάνει κακό. Για κάνε ένα γκάλοπ να δούμε τι πιστεύει ο κόσμος για το αν ο διαιτητής παίζει τόσο ρόλο στο ποδόσφαιρο κι έλα να με ξαναπείς άμπαλο

Σωστα δεν εισαι αμπαλος γιατι εισαι ο "george best"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να σαι καλα με εκανες και γελασα σουργελο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...στο ποδοσφαιρο πρεπει να δωσει αβαβα πεναλτυ αποβολες η καραμπινατα οφσαιτ

που ποτε δεν εχουμε δει σε παιχνιδι. παρε τα χαπια σου ρε καρκινικε υπαλληλε καθε μερα μαλακιες

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σωστα δεν εισαι αμπαλος γιατι εισαι ο "george best"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να σαι καλα με εκανες και γελασα σουργελο...

πολιτισμένα μιλούσες ως τώρα. Γιατί ξαφνικά έγινες χρηστίδης πουλάκι μου; Αυτά τα "με κάνεις και γελάω" και "σούργελο" πάντως δεν πιάνουν σε μένα. Αν γουστάρεις να αυτοξεφτιλίζεσαι, κάν' το ελεύθερα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μου κανει ενυπωση ,πως ελαχιστοι ασχολειστε με την ανυπαρξια αυτου του μετριου προπονητη μιστερ μπι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
που ποτε δεν εχουμε δει σε παιχνιδι. παρε τα χαπια σου ρε καρκινικε υπαλληλε καθε μερα μαλακιες
ψοφα κομπλεξικε πουστη...που λυσας με την παρτη μου...
αυτο λεμε ρε καρκινιαρη....οτι εκτιθονταο οταν το κανουν μαλακα...
αλλα που να καταλαβεις τι λεμε...μολις δεις οτι εγραψα κατι σε πιανει τρεμουλο μαλακα ....σε χυνω καθε μερα και το ξερεις και αυτο σε τρελλαινει...
ειμαι ο χρηστιδης και σε κατουραω μαλακα...ολη μερα στο πισι χωρις ζωη περιενιες να μπω να γραψω για να αποκτησει νοημα η ζωη σου ψοφιμι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny:

Συνημμένα