georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ανοιχτα ολα τυπε
51% υπέρ του ΟΣΦΠ
ανοιχτα ολα τυπε
Μάγκικο και βάζελος δεν υπάρχει. Εμείς το χάσαμε. Όλα τα άλλα είναι της πλάκας.το πρωταθλημα μολις τελειωσε αν δε το εχεις ηδη παρει χαμπαρι, η παναθα το πηρε ή μαλλον ο δημητρακης παει να παρει το πιο μαγκικο πρωταθλημα ever...
εστω τυπε51% υπέρ του ΟΣΦΠ
και ομως υπαρχει...αυτο αποδεικνυει η παναθαΜάγκικο και βάζελος δεν υπάρχει. Εμείς το χάσαμε. Όλα τα άλλα είναι της πλάκας.
το περσινο δεν ηταν μαγκικο? 0-3 στις νικες με μεονεκτημα εδρας εγω.το ξεχασες?Μάγκικο και βάζελος δεν υπάρχει. Εμείς το χάσαμε. Όλα τα άλλα είναι της πλάκας.
με 30000 κοσμο μεσα και αλλες 30000 απεξω αυτοι οι χεστες οι παιχτες του ολυμπιακου θα χασουν απο τα αποδητηρια. τελικα ο προεδρος απεδειξε οτι τους φλωραγγελοπουλους τους εχει για κολατσο...51% υπέρ του ΟΣΦΠ
το πρωταθλημα μολις τελειωσε αν δε το εχεις ηδη παρει χαμπαρι, η παναθα το πηρε ή μαλλον ο δημητρακης παει να παρει το πιο μαγκικο πρωταθλημα ever...
Μάγκικο και βάζελος δεν υπάρχει. Εμείς το χάσαμε. Όλα τα άλλα είναι της πλάκας.
Θα γινει μπαν;ρουφα το τρομπονι
το πρωταθλημα μολις τελειωσε αν δε το εχεις ηδη παρει χαμπαρι, η παναθα το πηρε ή μαλλον ο δημητρακης παει να παρει το πιο μαγκικο πρωταθλημα ever...
με 30000 κοσμο μεσα και αλλες 30000 απεξω αυτοι οι χεστες οι παιχτες του ολυμπιακου θα χασουν απο τα αποδητηρια. τελικα ο προεδρος απεδειξε οτι τους φλωραγγελοπουλους τους εχει για κολατσο...
σ'αυτο το ματσ δε μετρανε οι καλυτερες ομαδες
Πέρσι ήμασταν κουρασμένοι και "αδειασμένοι" απ' το ευρωπαϊκό.το περσινο δεν ηταν μαγκικο? 0-3 στις νικες με μεονεκτημα εδρας εγω.το ξεχασες?
ρε μαγκα οταν δεν μπορεις να παρεις το πρωταθλημα στην εδρα σου με αυτο τον κακο φετινο παναθηναικο, τι ψαχνεις να βρεις; ειπαμε το πρωταθλημα ΤΕΛΕΙΩΣΕ! απλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε μεσα σας....Δεν υπάρχουν έδρες. Και σήμερα το ΣΕΦ κόλαση ήταν, αλλά οι βάζελοι δεν μάσησαν. Και στο τέλος που πήγαν να το χάσουν, δεν νομίζω να ήταν λόγω της πίεσης του κόσμου. Ίσα ίσα, που τη στιγμή που το +14 πήγε να γίνει +16 (λίγο πριν την καθιζηση) το γήπεδο μάλλον είχε γίνει εκκλησία
ΚΑΜΙΝΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ... ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ [glow=red,2,300]ΟΧΙ[/glow] ΜΟΝΟ !!ΚΑΜΙΝΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ... ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!
ρε μαγκα οταν δεν μπορεις να παρεις το πρωταθλημα στην εδρα σου με αυτο τον κακο φετινο παναθηναικο, τι ψαχνεις να βρεις; ειπαμε το πρωταθλημα ΤΕΛΕΙΩΣΕ! απλα δεν θελετε να το παραδεχτειτε μεσα σας....
ετσι ειμαι εγω οπου γαμος και χαρα...Εσύ πάντως έχω παρατηρήσει μονο στις "χαρές" εμφανίζεσαι. Την πέμπτη ησουν εξαφανισμένος
ε καλα και εμεις ειχαμε κανει ριζικη ανανεωση στο ροστερ.δεν ηταν ο παναθηναικος των προηγουμενων ετων αλλα και παλι ο-3 στις νικες.τι να λεμε τωρα...Πέρσι ήμασταν κουρασμένοι και "αδειασμένοι" απ' το ευρωπαϊκό.
ετσι ειμαι εγω οπου γαμος και χαρα...