rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
πάνε τα 30ευρώ που έπαιξα στο στοίχημα
γαμώ την πουτάνα μου γαμώ
πάνε τα 30ευρώ που έπαιξα στο στοίχημα
μη κλεβεις ρε μαλακα....θελω πνευματικα δικαιωματα...[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
μαν με 30 ευρω έπαιξες το 1,25?πάνε τα 30ευρώ που έπαιξα στο στοίχημα
μη κλεβεις ρε μαλακα....θελω πνευματικα δικαιωματα...
To πρωταθλημα θα παιχτει στην εδρα τους. Οσο και να ανεβασαν την αποδοση τους σημερα ηταν και παλι αρκετα κακοι, αν και εμεις ειμασταν φυσικα πολυ χειροτεροι. Ακομα στα χερια μας ειναι. Ειμαστε καλυτεροι και το ψυχολογικο της καταρας εχει σπασει πλεον.ρόμπες παίκτες, loser σπανούλης.
απόψε χαρίσαμε το πρωτάθλημα.
μαν καλα εισαι στα τριαντα...αλλοι χασαν μηνιατικα ;)πάνε τα 30ευρώ που έπαιξα στο στοίχημα
3 Μεταξουργεία θα είχες πάει... :S
μαν με 30 ευρω έπαιξες το 1,25?
μαν καλα εισαι στα τριαντα...αλλοι χασαν μηνιατικα ;)
To πρωταθλημα θα παιχτει στην εδρα τους. Οσο και να ανεβασαν την αποδοση τους σημερα ηταν και παλι αρκετα κακοι, αν και εμεις ειμασταν φυσικα πολυ χειροτεροι. Ακομα στα χερια μας ειναι. Ειμαστε καλυτεροι και το ψυχολογικο της καταρας εχει σπασει πλεον.
απίστευτο ρε φίλε , απίστευτο
στο οάκα τι λές να γίνει ?
( απ'ότι βλέπω είσαι βάζελος , οπότε δεν θα είναι αντικειμενική η κρίση σου )
ναι ο μαλάκας , είχα βγάλει 30ευρώ απο προηγούμενα στοιχήματα
και ήθελα να τα τοκίσω , και πήρα τους τέστεις του αλβέρτη
δεν είμαι μόνος που έκανα μαλακία ε ;
χμμ κάτι είναι κι'αυτό :-
το πρωταθλημα μολις τελειωσε αν δε το εχεις ηδη παρει χαμπαρι, η παναθα το πηρε ή μαλλον ο δημητρακης παει να παρει το πιο μαγκικο πρωταθλημα ever...Είναι δύσκολο ματς...δεν ξέρω τι να πω...
ανοιχτα ολα τυπετο πρωταθλημα μολις τελειωσε αν δε το εχεις ηδη παρει χαμπαρι, η παναθα το πηρε ή μαλλον ο δημητρακης παει να παρει το πιο μαγκικο πρωταθλημα ever...