Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε Χρηστίδη, τις αμπελοφιλοσοφίες που ακούω από τα κομματόσκυλα στα πολιτικά νήματα δεν έχω όρεξη να τις διαβάζω και από τους οπαδικά γκαζωμένους στα αθλητικά θρεντ.εισαι αρρωστος...εχειςπιει κατι που σε οδηγει σε παραληρημα...μονος σου πρωτα α9ναφερεις διοικητικες κινησεις ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ...
Αφου λοιπον αναφερεις αυτες τις κινησεις (σκαουτερ,ακαδημιες κλπ κλπ ) πρωτα μετα ο ιδιος αναφερεις πως ΔΕΝ υπαρχει πλανο....
Ε ννοεις μαλλον αν μποορω να σε ερμηνευσω σωστα οτι ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ?εννοεις κατι αλλο?
Γγιατι ααγαπημενε μου συνομιληητη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΝΟ ΚΑΙ Ο8ΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΚΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΚΔΗΜΙΩΝ...
Ηηρεμησε και αποφασισε τι εννοεις...
Ξαναλεω για να μηξ υπαρχουν παρεξηγησεις...
Αλλο ειναι να εχω η να μην εχω πλανο και αλλο ΝΑ ΕΧΩ πλανο αλλα γιια τον Α η Β λογο αυτο να μην ακκολουθειται η να μην εχεει τα αναμενομενα αποτελεσματα....
ΠΛΑΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ;)
Τι θα πει το πλάνο δεν απέδωσε και μαλακίες τούμπανα
τι θα πει έχει πλάνο.
Ας υποθέσω πως δεν δουλεύεις στον Ολυμπιακό και ας υποθέσω πως κάνεις κάποια δουλειά στον ιδ. τομέα
Η εταιρία βάζει στόχους. Αυτό είναι το πρώτο. Μετά καταστρώνει σχέδιο δράσης, πλάνο. Αυτό είναι το δεύτερο. Το τρίτο είναι η υλοποίηση και από εκεί κρίνονται όλοι.
Σε αδρές γραμμές όλο το νταβαντούρι αυτό είναι.
Τι έχει γίνει;
Ποιος είναι ο στόχος; Το πρωτάθλημα; Ή η Ευρώπη η καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα χρόνια;
Αν θεωρείς το πρωτάθλημα, όλα καλά. Γιατί το πλάνο μια χαρά πάει. παίκτες δεν χρειαζόμαστε μέχρι να αρχίζει να σκάει χρήματα ο μπουγατσορώσος αν σκάσει τίποτα.
Αλλά εδώ σκαλώνει το σενάριο. Γιατί και καλά πήρε ακριβό προπονητή. Από Γενάρη. ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ.
Που θεωρητικά σημαίνει πως δεν θέλει ΜΟΝΟ πρωτάθλημα.
Και έχει πάρει όπως λες κι εσύ τόσους γλειφτοκωλάδες και καλά μάνατζερ και καλά σκάουτερ κλπ κλπ.
Και σε ρωτάω εγώ λοιπόν τώρα.
Αράδιασέ μου εσύ εδώ πόσους παίκτες έχει φέρει από το περίφημο σκάουτινγκ, όχι τους τελευταίους μήνες, τον τελευταίο χρόνο.
Δεν μπορώ να θεωρήσω πως τους πληρώνει όλους αυτούς για τα μάτια του κόσμου. Και πως όλοι αυτοί κάνουνε απλά ντόλτσε βίτα και δεν φέρνουνε παίκτες.
Το θεωρώ υπερβολικό.
Άρα τι γίνεται; Ψάχνουνε χωρίς να ξέρουνε τι ψάχνουνε. Ό,τι και να του φέρνουνε λέει όχι και ακούει κάποιον άλλον μάνατζερ. Αυτό σημαίνει πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΟ.
Ξέρεις πότε είχαμε σαν ομάδα πλάνο αγαπητέ συνομιλητά; Μετρημένες είναι οι φορές:
1. Όταν έφερε ο Κρόκους Ζιο και Ζάχοβιτς
2. Όταν έφερε ο Κρόκους Βαλβέρδε
3. Όταν έφερεο υιός Κροκους μάνατζερ τον Ίβιτς και προπονητή Λεμονή
4. όταν πήρε ο Μαρινάκης το Βαλβέρδε.
5. Όταν έφερε ο Κρόκους Μπάγεβιτς την πρώτη χρονιά και όταν το 98' δεν έκανε ούτε μια μεταγραφή.
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ήταν έκδηλο και προφανώς το τι ήθελε να κάνει ο πρόεδρας και τι αποσκοπούσαν οι κινήσεις του.
Να στο πω απλά. Ο Μαρινάκης στο σχεδιασμό στρατηγικής είναι σκράπας.
Το να παίρνεις υπαλλήλους για δουλειές αλλά να τους έχεις να σουλατσέρνουνε δεν είναι πλάνο. Ξεκαθάρισέ τα στο μυαλό σου.