Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εισαι αρρωστος...εχειςπιει κατι που σε οδηγει σε παραληρημα...μονος σου πρωτα α9ναφερεις διοικητικες κινησεις ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ...
Αφου λοιπον αναφερεις αυτες τις κινησεις (σκαουτερ,ακαδημιες κλπ κλπ ) πρωτα μετα ο ιδιος αναφερεις πως ΔΕΝ υπαρχει πλανο....
Ε ννοεις μαλλον αν μποορω να σε ερμηνευσω σωστα  οτι ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ?εννοεις κατι αλλο?
Γγιατι ααγαπημενε μου συνομιληητη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΝΟ ΚΑΙ Ο8ΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΚΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΚΔΗΜΙΩΝ...
Ηηρεμησε και αποφασισε τι εννοεις...
Ξαναλεω για να μηξ υπαρχουν παρεξηγησεις...
Αλλο ειναι να εχω η να μην εχω πλανο και αλλο ΝΑ ΕΧΩ πλανο αλλα γιια τον Α η Β λογο αυτο να μην ακκολουθειται η να μην εχεει τα αναμενομενα αποτελεσματα....
ΠΛΑΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ;)
ρε Χρηστίδη, τις αμπελοφιλοσοφίες που ακούω από τα κομματόσκυλα στα πολιτικά νήματα δεν έχω όρεξη να τις διαβάζω και από τους οπαδικά γκαζωμένους στα αθλητικά θρεντ.

Τι θα πει το πλάνο δεν απέδωσε και μαλακίες τούμπανα
τι θα πει έχει πλάνο.
Ας υποθέσω πως δεν δουλεύεις στον Ολυμπιακό και ας υποθέσω πως κάνεις κάποια δουλειά στον ιδ. τομέα
Η εταιρία βάζει στόχους. Αυτό είναι το πρώτο. Μετά καταστρώνει σχέδιο δράσης, πλάνο. Αυτό είναι το δεύτερο. Το τρίτο είναι η υλοποίηση και από εκεί κρίνονται όλοι.
Σε αδρές γραμμές όλο το νταβαντούρι αυτό είναι.
Τι έχει γίνει;
Ποιος είναι ο στόχος; Το πρωτάθλημα; Ή η Ευρώπη η καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα χρόνια;
Αν θεωρείς το πρωτάθλημα, όλα καλά. Γιατί το πλάνο μια χαρά πάει. παίκτες δεν χρειαζόμαστε μέχρι να αρχίζει να σκάει χρήματα ο μπουγατσορώσος αν σκάσει τίποτα.
Αλλά εδώ σκαλώνει το σενάριο. Γιατί και καλά πήρε ακριβό προπονητή. Από Γενάρη. ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ.
Που θεωρητικά σημαίνει πως δεν θέλει ΜΟΝΟ πρωτάθλημα.

Και έχει πάρει όπως λες κι εσύ τόσους γλειφτοκωλάδες και καλά μάνατζερ και καλά σκάουτερ κλπ κλπ.
Και σε ρωτάω εγώ λοιπόν τώρα.
Αράδιασέ μου εσύ εδώ πόσους παίκτες έχει φέρει από το περίφημο σκάουτινγκ, όχι τους τελευταίους μήνες, τον τελευταίο χρόνο.
Δεν μπορώ να θεωρήσω πως τους πληρώνει όλους αυτούς για τα μάτια του κόσμου. Και πως όλοι αυτοί κάνουνε απλά ντόλτσε βίτα και δεν φέρνουνε παίκτες.
Το θεωρώ υπερβολικό.
Άρα τι γίνεται; Ψάχνουνε χωρίς να ξέρουνε τι ψάχνουνε. Ό,τι και να του φέρνουνε λέει όχι και ακούει κάποιον άλλον μάνατζερ. Αυτό σημαίνει πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΟ.

Ξέρεις πότε είχαμε σαν ομάδα πλάνο αγαπητέ συνομιλητά; Μετρημένες είναι οι φορές:
1. Όταν έφερε ο Κρόκους Ζιο και Ζάχοβιτς
2. Όταν έφερε ο Κρόκους Βαλβέρδε
3. Όταν έφερεο υιός Κροκους μάνατζερ τον Ίβιτς και προπονητή Λεμονή
4. όταν πήρε ο Μαρινάκης το Βαλβέρδε.
5. Όταν έφερε ο Κρόκους Μπάγεβιτς την πρώτη χρονιά και όταν το 98' δεν έκανε ούτε μια μεταγραφή.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ήταν έκδηλο και προφανώς το τι ήθελε να κάνει ο πρόεδρας και τι αποσκοπούσαν οι κινήσεις του.
Να στο πω απλά. Ο Μαρινάκης στο σχεδιασμό στρατηγικής είναι σκράπας.

Το να παίρνεις υπαλλήλους για δουλειές αλλά να τους έχεις να σουλατσέρνουνε δεν είναι πλάνο. Ξεκαθάρισέ τα στο μυαλό σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ότι θέλετε διαβάζετε ώρες ώρες
πάρτο πάλι από την αρχή κι εσύ.
για να έχει κάποιος παραπάνω απολαβές πρέπει να του τις δίνει η ομάδα. Είπαμε, το (1) ξεχάστε το , δε τα δίνει ο χοντρός, χωνέψτε το. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, αφού δεν τα δίνει.
Μιλάμε για την περίπτωση που η οικονομική προσφορά είναι περίπου ίδια, γιατί αν υποθέσουμε πως ο Ολυμπιακός δίνει και παραπάνω χρήματα και ο παίκτης πάλι δεν έρχεται, τότε έχεις ακόμα πιο αδύναμο επιχείρημα.

Τον ΑΠΟΕΛ τον έφερα σαν παράδειγμα, βάλε όποια μικρή ή μικρομεσαία ομάδα από μικρού βεληνεκούς πρωτάθλημα θες.
Νομίζω πως σαν το δικό μας δεν θα βρεις, όλα πιο προηγμένα είναι (κάτι που αποδεικνύει τα λεγόμενά μου)
Θες να μιλήσουμε και για τον Τουρέ; Για πες μου με τι χρήματα ήρθε και πόσο έκατσε. ποιος τον ήξερε άραγε όταν ήρθε; Και η μάνα του ξεχασμένο τον είχε.

Τι μου λες τώρα; ΜΑΚΑΡΙ να είχε σκάουτερ και να έφερνε κι άλλους Τουρέ και να τους μοσχοπουλούσε σε 1-2 χρονάκια.
Αλλά σκάουτερ έχει, παίκτες δεν φέρνουνε.
Μη λέτε χαζομάρες. Το ξαναλέω. Το τσουλού προσφέρει σε ένα παίκτη ΜΟΝΟ όταν η ομάδα πάει καλά, αλλιώς φαίνεται για 6 παίγνια σε μια ομάδα που δεν τον διαφημίζει.

Ε, για λεφτά δεν θα έρθει, για το ωραίο πρωτάθλημα που θα παίξει 40 παιχνίδια δυνατά και άμα πάει καλά θα τον προσέξει καμιά άλλη ομάδα δεν θα έρθει, για το τσουλού είναι ρίσκο, ε, τι σκατά θα έρθει να κάνει στον Ολυμπιακό εφόσον έχει πρόταση από ομάδα ισπανική που τουλάχιστον ξέρει πως εφόσον πάει καλά θα τον δουνε και καμιά εικοσαριά μάτια παραπάνω;

Ρε ξεκολλάτε.
ΜΟΝΟ λαβράκια φρέσκιας εσοδείας.
Αλλά ούτε για αυτό δεν έχει πλάνο.

Σε 3 μήνες έπρεπε να τους είχε καπαρώσει ΟΛΟΥΣ αυτούς και να τους έχει φέρει από αρχές Ιούνη. Καθόμαστε και συζητάμε τώρα Ιούλιο μήνα με ποιους συζητάει.
Μακάρι να ξαστεριάσει το κεφάλι του και να αλλάξει ρότα του Μαρινάκη, αλλά δεν δείχνει τέτοια σημάδια. Και τώρα και να αλλάξει ρότα πρέπει να τα σκάσει. Άργησε.

Τι 'ναι αυτό το μυθιστόρημα, καλά, μόνο στο σημείο με τον τουρέ απαντώ γιατί ως συνήθως γράφεις άλλ' αντ' άλλων.
Τον τουρέ τον ανέφερα για να σου δείξω ότι ακόμα και σε 6 αγώνες τσουλου με χάλια πορεία, όταν ένας παίκτης αξίζει αυτό φαίνεται!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
θελοντασ και μη θα βαλει μερικα λεφτα επειδη βγαινουν και τα διαρκειασ δεν εχει αλλη επιλογη γιατι θα παει να βλεπει μονοσ του την ομαδα!πιστευω ο αμαλφιτανο θα ειναι ο πρωτοσ και θα ακολουθησει ενα πιο μεγαλο ονομα!καρεμπε και ισα δεν ερχονται χωρισ ενα συγκεκριμενο μπατζετ που νομιζω θα ειναι τησ ταξεωσ τον δεκα εκατομυριων! ειδομεν!

Για να μην έχει υπάρξει μέχρι στιγμής διάψευση όπως με τους άλλους μάλλον έρχεται. Μακάρι, ποιοτική μεταγραφή

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι 'ναι αυτό το μυθιστόρημα, καλά, μόνο στο σημείο με τον τουρέ απαντώ γιατί ως συνήθως γράφεις άλλ' αντ' άλλων.
Τον τουρέ τον ανέφερα για να σου δείξω ότι ακόμα και σε 6 αγώνες τσουλου με χάλια πορεία, όταν ένας παίκτης αξίζει αυτό φαίνεται!
οκ
παραδίνομαι.
Μιλάς για ΕΝΑΝ παίκτη με ένα μάνατζερ όχι απλά αετονύχη, αλλά κάτι παραπάνω. Ο οποίος όταν ήρθε στον ολυμπιακό ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Και αναρωτιέσαι για ποιο λόγο επέλεξε Ολυμπιακό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Άσε που με επιβεβαιώνεις.
Σου το ξαναέγραψα, πάλι δεν τα διαβάζεις όλα. Ας έβρισκε παίκτες σαν τον Τουρε και να τους μοσχοπουλούσε μετά. Πού είναι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ό,τι βλέπει και ο απλός φίλαθλος στο ελλ. πρωτάθλημα φέρνει, άντε και κανά ξοφλημένο.
Μόνο τον Ιμπαγάσα έφερε, αλλά και αυτουνού του βγάζει τη γλώσσα. Μετά τον πρώτο χρόνο έπρεπε να έχει κάνει τα κουμάντα του με 10άρι και ακόμα να το βρει 3 χρόνια.

Είπαμε...πλάνο ΜΗΔΕΝ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θελοντασ και μη θα βαλει μερικα λεφτα επειδη βγαινουν και τα διαρκειασ δεν εχει αλλη επιλογη γιατι θα παει να βλεπει μονοσ του την ομαδα!πιστευω ο αμαλφιτανο θα ειναι ο πρωτοσ και θα ακολουθησει ενα πιο μεγαλο ονομα!καρεμπε και ισα δεν ερχονται χωρισ ενα συγκεκριμενο μπατζετ που νομιζω θα ειναι τησ ταξεωσ τον δεκα εκατομυριων! ειδομεν!
ρε φιλαράκι, μακάρι
εγώ αυτό που βλέπω είναι πως δεν υπάρχει πλάνο, αυτό βλέπω αυτό λέω.
Δεν είμαι πια 10 χρονών να κοιτάω τις εφημερίδες ονόματα.
Είτε ο Μαρινάκης δεν έχει πλάνο (το πιθανότερο) είτε ο Μίτσελ (οπότε πάλι είναι λάθος του Μαρινάκη). Δεν μπορεί να φτάνουμε Ιούλη ενώ έχουμε πάρει πρωτάθλημα από το Μάρτη.

Πιστεύεις πως εγώ δεν θέλω να έχουμε καλή ομάδα; Αλλά αυτό το αχταρμά ασκέρ το βαρέθηκα.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
οκ
παραδίνομαι.
Μιλάς για ΕΝΑΝ παίκτη με ένα μάνατζερ όχι απλά αετονύχη, αλλά κάτι παραπάνω. Ο οποίος όταν ήρθε στον ολυμπιακό ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Και αναρωτιέσαι για ποιο λόγο επέλεξε Ολυμπιακό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σου το ξαναέγραψα, πάλι δεν τα διαβάζεις όλα. Ας έβρισκε παίκτες σαν τον Τουρε και να τους μοσχοπουλούσε μετά. Πού είναι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ό,τι βλέπει και ο απλός φίλαθλος στο ελλ. πρωτάθλημα φέρνει, άντε και κανά ξοφλημένο.
Μόνο τον Ιμπαγάσα έφερε, αλλά και αυτουνού του βγάζει τη γλώσσα. Μετά τον πρώτο χρόνο έπρεπε να έχει κάνει τα κουμάντα του με 10άρι και ακόμα να το βρει 3 χρόνια.

Είπαμε...πλάνο ΜΗΔΕΝ.

Πλάνα υπάρχουν οσα θες, τα λεφτά είναι το πρόβλημα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
οκ
παραδίνομαι.

Είπαμε...πλάνο ΜΗΔΕΝ.

Ε  έφεραν τον Μιραλάς τον οποίο και μοσχοπούλησαν ...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
με βλεπεις να λεω το αντιθετο;

Eννοώ χρειάζεται μεγάλος σχεδιασμός και πολλά λεφτά για να πάρεις το πρωτάθλημα ειδικά τώρα που οι άλλοι φυτοζωούν; O Μαρινάκης αλλιώς ξεκίνησε,έβαλε χρήματα,πήρε χρήματα,την περυσινή  σαιζόν το γύρισε το φύλλο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Eννοώ χρειάζεται μεγάλος σχεδιασμός και πολλά λεφτά για να πάρεις το πρωτάθλημα ειδικά τώρα που οι άλλοι φυτοζωούν; O Μαρινάκης αλλιώς ξεκίνησε,έβαλε χρήματα,πήρε χρήματα,την περυσινή  σαιζόν το γύρισε το φύλλο.
μα δεν διαφωνουμε καπου, οταν καταλαβε οτι οι αλλοι δεν εχουν ουτε μαντηλι για να κλαψουν περιοριστηκε στην αρπαχτη του τσου λου

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
μα δεν διαφωνουμε καπου, οταν καταλαβε οτι οι αλλοι δεν εχουν ουτε μαντηλι για να κλαψουν περιοριστηκε στην αρπαχτη του τσου λου

Τα λεφτά του C L δεν είναι όμως δεδομένα, αν δεν μαζέψεις βαθμούς,ποιός αλλος μπορεί να δώσει,τότε αντε γειά.Για να πάρεις λεφτά πρέπει να δώσεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τα λεφτά του C L δεν είναι όμως δεδομένα, αν δεν μαζέψεις βαθμούς,ποιός αλλος μπορεί να δώσει,τότε αντε γειά.Για να πάρεις λεφτά πρέπει να δώσεις.
μπαινοντας και μονο στους ομιλους εχεις 16 μυρια, αν αποκλειστει η δευτερη ομαδα, δηλαδη ο παοκ η ο βαζελος περισυ πας στα 20 κατι  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ε  έφεραν τον Μιραλάς τον οποίο και μοσχοπούλησαν ...
ΟΧΙ
τον Μιραλάς τον έφερε ο Κόκκαλης με το Λίνεν και το θυμάμαι πάρα πολύ καλά γιατί όταν τον έφερε έγραφα πως αυτός θα αποδειχθεί λίρα εκατό και μου έκανε και εντύπωση που ήρθε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτό έγραψα. την πρώτη χρονιά είχε στο μυαλό του ένα πλάνο.
είπε, χρειάζομαι Βαλβέρδε για  Χ λόγους και μετά κάνει αυτός το πλάνο. και ακολουθώ σκάζοντας χρήματα.
τώρα φέρνει Μίτσελ, φέρνει διευθυντές, φέρνει άλλους σκάουτερ, τα μπερδεύει όλα και στο τέλος τίποτα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Stories

Νέο!