αυτό έγραψα. την πρώτη χρονιά είχε στο μυαλό του ένα πλάνο.
είπε, χρειάζομαι Βαλβέρδε για Χ λόγους και μετά κάνει αυτός το πλάνο. και ακολουθώ σκάζοντας χρήματα.
τώρα φέρνει Μίτσελ, φέρνει διευθυντές, φέρνει άλλους σκάουτερ, τα μπερδεύει όλα και στο τέλος τίποτα
κατσε να μαθεις μπλλιτσα γιατι εισαι ημιμαθης και μπερδευεσαι...
Στις ποδοσφαιρικες ομαδες δυο "πλανα" υπαρχουν ,το γνωριζουν και οι τεσκο....
Το ενα ειναι εχω μαρουλι για χωσιμο και στηριζομαι σε ακριβες μεταγραφες που λογικα ειναι ετοιμοι και γνωστοι παιχτες με μικρο ποσοστο αποτυχιας ,και απλα εχω τυπικα ακαδημιες και σκαουτερ που ΑΝ τυχει και βγαλουν κατι καλο εχει καλως,
Και το δευτερο ΔΕΝ χωνω σε ακριβες μεταγραφες χωνω σε σκαουτερ και στελεχωνω ακαδημιες ελπιζοντας σε εκμεταλλευση τους η σε λαυρακια που θα μου φερουν οι σκαουτερ....κανοντας παντα και καποιες μεταγραφες δευτερου πλανοτ....
Αυτο το πλανο σαφως εμπεριεχει μεγαλυτερο ρισκο μιας και με λιγοτερα αποσκοπεις σε μεγαλυτερακερδη και παικτικα αλλα και σε πιθανη μεταπωληση...
Ο μαρινακης υπηρξες σαφεστατος....σαφεστερος δεν γινεται...
Μετα τη μεταγραφη ριερα βγηκε με επισημη δηλωση και ειπε πως εκανε λαθος ,πως ΔΕΝ ειναι αυτο το πλανο που θα ακολουθησει ,παρα θα στελεχωσεοι ακαδημιες και θα προσλαβει σκαουτερ για ελλαδα αλλα και παγκοσμια αγορα...
Ηταν σαφης και ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ...
Τωρα αν θες να ασκησουμε κριτικη στο αν εχει αποδωσει το συγκεκριμενο πλανο η οχι ειμαι μαζι σου και δεν θα διαφωνησω οτι δεν εχει πετυχει ιδιαιτερα....
Αλλα πλανο υπαρχει και ειναι και γνωστποιημενο επισημα....
Ειναι ευκολη η ελληνικη γλωσσα μοικανε....αρκει να εισαι ηρεμος και να μηνβιαζεσαι ;)