Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τα λεφτά του C L δεν είναι όμως δεδομένα, αν δεν μαζέψεις βαθμούς,ποιός αλλος μπορεί να δώσει,τότε αντε γειά.Για να πάρεις λεφτά πρέπει να δώσεις.
για να πάρεις λεφτά πρέπει να προχωρήσεις.
Αφού παίζεις μόνος σου στο τσουλού από Ελλάδα και δεν έχεις άλλον να μαζεύει πόντους... πρέπει να τους μαζέψεις εσύ.
χωρίς ομάδα δεν μαζεύεις.
και ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά πως το να φτιάξεις ομάδα δεν σημαίνει κατανάγκη πως πας και παίρνεις ό,τι ακριβό κυκλοφορεί. Πλάνο χρειάζεται και καλό σκάουτινγκ. Πούντο ντε...;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κ
ρε Χρηστίδη, τις αμπελοφιλοσοφίες που ακούω από τα κομματόσκυλα στα πολιτικά νήματα δεν έχω όρεξη να τις διαβάζω και από τους οπαδικά γκαζωμένους στα αθλητικά θρεντ.

Τι θα πει το πλάνο δεν απέδωσε και μαλακίες τούμπανα
τι θα πει έχει πλάνο.
Ας υποθέσω πως δεν δουλεύεις στον Ολυμπιακό και ας υποθέσω πως κάνεις κάποια δουλειά στον ιδ. τομέα
Η εταιρία βάζει στόχους. Αυτό είναι το πρώτο. Μετά καταστρώνει σχέδιο δράσης, πλάνο. Αυτό είναι το δεύτερο. Το τρίτο είναι η υλοποίηση και από εκεί κρίνονται όλοι.
Σε αδρές γραμμές όλο το νταβαντούρι αυτό είναι.
Τι έχει γίνει;
Ποιος είναι ο στόχος; Το πρωτάθλημα; Ή η Ευρώπη η καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα χρόνια;
Αν θεωρείς το πρωτάθλημα, όλα καλά. Γιατί το πλάνο μια χαρά πάει. παίκτες δεν χρειαζόμαστε μέχρι να αρχίζει να σκάει χρήματα ο μπουγατσορώσος αν σκάσει τίποτα.
Αλλά εδώ σκαλώνει το σενάριο. Γιατί και καλά πήρε ακριβό προπονητή. Από Γενάρη. ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ.
Που θεωρητικά σημαίνει πως δεν θέλει ΜΟΝΟ πρωτάθλημα.

Και έχει πάρει όπως λες κι εσύ τόσους γλειφτοκωλάδες και καλά μάνατζερ και καλά σκάουτερ κλπ κλπ.
Και σε ρωτάω εγώ λοιπόν τώρα.
Αράδιασέ μου εσύ εδώ πόσους παίκτες έχει φέρει από το περίφημο σκάουτινγκ, όχι τους τελευταίους μήνες, τον οτελευταίο χρόνο.
Δεν μπορώ να θεωρήσω πως τους πληρώνει όλους αυτούς για τα μάτια του κόσμου. Και πως όλοι αυτοί κάνουνε απλά ντόλτσε βίτα και δεν φέρνουνε παίκτες.
Το θεωρώ υπερβολικό.
Άρα τι γίνεται; Ψάχνουνε χωρίς να ξέρουνε τι ψάχνουνε. Ό,τι και να του φέρνουνε λέει όχι και ακούει κάποιον άλλον μάνατζερ. Αυτό σημαίνει πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΟ.

Ξέρεις πότε είχαμε σαν ομάδα πλάνο αγαπητέ συνομιλητά; Μετρημένες είναι οι φορές:
1. Όταν έφερε ο Κρόκους Ζιο και Ζάχοβιτς
2. Όταν έφερε ο Κρόκους Βαλβέρδε
3. Όταν έφερεο υιός Κροκους μάνατζερ τον Ίβιτς και προπονητή Λεμονή
4. όταν πήρε ο Μαρινάκης το Βαλβέρδε.
5. Όταν έφερε ο Κρόκους Μπάγεβιτς την πρώτη χρονιά και όταν το 98' δεν έκανε ούτε μια μεταγραφή.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ήταν έκδηλο και προφανώς το τι ήθελε να κάνει ο πρόεδρας και τι αποσκοπούσαν οι κινήσεις του.
Να στο πω απλά. Ο Μαρινάκης στο σχεδιασμό στρατηγικής είναι σκράπας.

Το να παίρνεις υπαλλήλους για δουλειές αλλά να τους έχεις να σουλατσέρνουνε δεν είναι πλάνο. Ξεκαθάρισέ τα στο μυαλό σου.
μπλα μπλα ....λογια λογια λογια....
Μονος σου λες για σκαουτερ και διευθυντες ακαδημιων....
Αν ΔΕΝ το καταλαβαινεις αυτο για μια ομαδα ειναι πλανο....που σημαινει οτι μια ομαδα επιλεγει τον δρομο τβης ευρεσης νεαρων ταλεντων μεσω των σκαουτερ αλλα και της εκμεταλλευσης των ακαδημιων και τηε προωθησης δικων του παιδιων απο αυτες....
Μονος σου τα ειπες αρα ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ την υπαρξη πλανου....
Αν δεν μπορειτε να δουλεψετε καλα την ελληνικη γλωσσα και να εκφρασετε αυτο πιυ σκεφτεστε δεν φταιω εγω....
Τωρα το αν το πλανο δεν αποδιδει προφανως φταινε αυτοι που ειναι σκαουτερ η διευθυντες των ακαδημιων....
Αλλα οτι ΔΕΝ υπαρχει πλανο δεν το λες....
Οτι υπαρχει αλλα δεν αποδιδει βαι...
Ειπα οτι ακριβως και στο πιο προηγουμενο ποστ μιας και γνωριζω να μεταφερω γραπτως αυτα που σκεφτομαι....ασε τιςβλαχομαγκιες ηρεμησε ,σκεψου τι λεω και αλλαξε το δεν υπαρχει πλανο οταν χωρις νατο καταλαβεις Χωρις να φας ξυλο περιγραφεις και ομολογεις υπαρξη πλανου....
Ξεκολλα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτό έγραψα. την πρώτη χρονιά είχε στο μυαλό του ένα πλάνο.
είπε, χρειάζομαι Βαλβέρδε για  Χ λόγους και μετά κάνει αυτός το πλάνο. και ακολουθώ σκάζοντας χρήματα.
τώρα φέρνει Μίτσελ, φέρνει διευθυντές, φέρνει άλλους σκάουτερ, τα μπερδεύει όλα και στο τέλος τίποτα
κατσε να μαθεις μπλλιτσα γιατι εισαι ημιμαθης και μπερδευεσαι...
Στις ποδοσφαιρικες ομαδες δυο "πλανα" υπαρχουν ,το γνωριζουν και οι τεσκο....
Το ενα ειναι εχω μαρουλι για χωσιμο και στηριζομαι σε ακριβες μεταγραφες που λογικα ειναι ετοιμοι και γνωστοι παιχτες με μικρο ποσοστο αποτυχιας ,και απλα εχω τυπικα ακαδημιες και σκαουτερ που ΑΝ τυχει και βγαλουν κατι καλο εχει καλως,
Και το δευτερο ΔΕΝ χωνω σε ακριβες μεταγραφες χωνω σε σκαουτερ και στελεχωνω  ακαδημιες ελπιζοντας σε εκμεταλλευση τους η σε λαυρακια που θα μου φερουν οι σκαουτερ....κανοντας παντα και καποιες μεταγραφες δευτερου πλανοτ....
Αυτο το πλανο σαφως εμπεριεχει μεγαλυτερο ρισκο μιας και με λιγοτερα αποσκοπεις σε μεγαλυτερακερδη και παικτικα αλλα και σε πιθανη μεταπωληση...
Ο μαρινακης υπηρξες σαφεστατος....σαφεστερος δεν γινεται...
Μετα τη μεταγραφη ριερα βγηκε με επισημη δηλωση και ειπε πως εκανε λαθος ,πως ΔΕΝ ειναι αυτο το πλανο που θα ακολουθησει ,παρα θα στελεχωσεοι ακαδημιες και θα προσλαβει σκαουτερ για ελλαδα αλλα και παγκοσμια αγορα...
Ηταν σαφης και ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΙ...
Τωρα αν θες να ασκησουμε κριτικη στο αν εχει αποδωσει το συγκεκριμενο πλανο η οχι ειμαι μαζι σου και δεν θα διαφωνησω οτι δεν εχει πετυχει ιδιαιτερα....
Αλλα πλανο υπαρχει και ειναι και γνωστποιημενο επισημα....
Ειναι ευκολη η ελληνικη γλωσσα μοικανε....αρκει να εισαι ηρεμος και να μηνβιαζεσαι  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
τωρα σοβαρα ,γιατι εφυγε ο Χαινς  ?

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
βλεπω να την κανει με αργα πηδηματάκια και ο φραγκοφονουλης....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
«Οι διαπραγματεύσεις με τον Αμαλφιτανό συνεχίζονται» διευκρινίζουν στον Ολυμπιακό, απαντώντας –εμμέσως πλην σαφώς- στα γαλλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή.

Τη στιγμή που ο γαλλικός Τύπος αναφέρει πως η μεταγραφή του Μόργκαν Αμαλφιτανό είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό διατηρούν τους χαμηλούς τόνους…

Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι στα λεγόμενά τους για το θέμα της απόκτησης του Γάλλου μεσοεπιθετικού δεν κάνουν λόγο για συμφωνία ή έστω πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Επισημαίνουν ξεκάθαρα ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή με στόχο –φυσικά- να κλείσει θετικά η υπόθεση και ο Αμαλφιτανό να φορά τη νέα αγωνιστική σεζόν τα ερυθρόλευκα.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
597
Πόντοι
306

Κατ' αρχήν, 500 χιλιάρικα δεν είναι λίγα. Κάποιοι από μας πρέπει να δουλεύουν 20+ χρόνια για να τα βγάλουν. Ακόμη και ο Χάινς, για να πάρει αυτά τα λεφτά, όταν ήταν στην Μπάμπεργκ, έπρεπε να παίζει 2 χρόνια γεμάτα.
Και ρωτάω εγώ: Κάποιος δουλεύει στην Coca Cola και παίρνει 100 χιλιάρικα ετησίως. 'Ερχεται η Pepsi και του δίνει 150.000. Τί να κάνει? Να πει όχι, γιατί η Coca Cola είναι μεγαλύτερη εταιρεία και κάνει καλύτερες διαφημίσεις? Ασφαλώς και θα την κάνει ολοταχώς. Ειδικά ένας αθλητής, που η επαγγελματική του ζωή δύσκολα κρατάει πάνω από 15 χρόνια.
Αν ήμουν Χάινς, ένα πράγμα θα σκεφτόμουν. Μήπως πάω σε μία ομάδα ηττοπαθή, η οποία είναι πολύ πιθανό του χρόνου να μου φορτώσει την αποτυχία της και να με ξεφορτώσει, χωρίς να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου. 'Ολες οι υπόλοιπες πιθανότητες είναι υπέρ της CSKA και κατά του Ολυμπιακού.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Αφού παίζεις μόνος σου στο τσουλού από Ελλάδα και δεν έχεις άλλον να μαζεύει πόντους... πρέπει να τους μαζέψεις εσύ.
και ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά πως το να φτιάξεις ομάδα δεν σημαίνει κατανάγκη πως πας και παίρνεις ό,τι ακριβό κυκλοφορεί. Πλάνο χρειάζεται και καλό σκάουτινγκ. Πούντο ντε...;

Οι πόντοι είναι συνολικοί για μια χώρα. Αν δεν πας κατευθείαν σε ομίλους του C L αντίο έσοδα.
Εννοείται πως για να κάνεις  καλή ομάδα δεν τα χώνεις στα τυφλά.Απο σκάουτινγκ αποτυχία σκέτη.Πρόχειρα να πω απο Τουρέ και Μιραλάς που έβγαλες λεφτά μάλλον σου έκατσαν παρά τους έψαξες.
Να θυμίσω περίπτωση Ντιόγκο, χαμένα 10 εκ.Θυμάστε ποιός τον πρότεινε;Νινιάδης βέβαια για να είμαστε  δίκαιοι αν τον είχε πάρει 1 χρόνο πριν τα λεφτά θα ηταν ελάχιστα.  

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

roflbot.jpg

Μας ζάλισες τ' αρχίδια με τα πλάνα και τα αεροπλάνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom