Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι ΟΦΗ αλλά μ ενα νεφρό απο μεταμόσχευση ρε πούστη μου? Μακάρι να ειναι καλά το παλικάρι και να ζησει χίλια χρόνια αλλά γιατί να συνεχίσει? Για τα λεφτά? Η για τη γαμημένη τη φιλοδοξία?
Αστοχη απόφαση κατά τη γνώμη μου(Μαλλον τα smarties καταστρέφουν και το μυαλό μαζί με τα υπόλοιπα οργανα)
δεν παιζει ρολο η μεταμοσχευση με την αποδοση του τυπε
και ο klasnic ειχε κανει και μια χαρα επαιζε μπαλα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δεν παιζει ρολο η μεταμοσχευση με την αποδοση του τυπε
και ο klasnic ειχε κανει και μια χαρα επαιζε μπαλα
Μιλάω γενικά για την υγεία του, ειναι 33(?)αν θυμαμαι καλά,δεν ειναι 25 να πεις κριμα το παλικάρι,καταστραφηκε η καριέρα του αν σταματησει τη μπαλα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παικταρας ο γκαλετι παντα μου αρεσε ειναι απο τα παιδια που δεν το βαζει κατω ευκολα μαχητης νοοτροπια νικητη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οσο για σπανουλη φιλοχρηματος το ακριβως αντιθετω και τις δυο φορες που εφυγε απο τον παο οπως και τωρα που θα φυγει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπιλμπάο με 8.000.000 ευρώ ο Μπενιάτ

Η Μπιλμπάο πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή επί Ερνέστο Βαλβέρδε, με την απόκτηση του Μπενιάτ από την Μπέτις.

Η ομάδα της Σεβίγια θα πάρει 8.000.000 ευρώ για τον 26άχρονο Βάσκο επιτελικό μέσο, ο οποίος θα παρουσιαστή την Παρασκευή, ενώ αντικαταστάτης του στην Μπέτις θα είναι ο Βερντού.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φαντάσου η Μπιλμπάο που κινδύευε ως τα μισά και βάλε του β γυρου στην Πριμέρα πήρε παίχτη 8 μυρια και λογικά ολο και κάτι αλλο θα πάρει Μετά ειναι ν απορεις που δεν εμεινε ο Βαλβέρδε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φαντάσου η Μπιλμπάο που κινδύευε ως τα μισά και βάλε του β γυρου στην Πριμέρα πήρε παίχτη 8 μυρια και λογικά ολο και κάτι αλλο θα πάρει Μετά ειναι ν απορεις που δεν εμεινε ο Βαλβέρδε.
ειδικά για τη Μπιλμπάο είναι κομματάκι περίεργο...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
κοίτα, ο Ολαϊτάν και ο Ντεβιτσέντι είναι καλοί παίκτες.
Και δεν έχω πειστεί πως ο Φετφατζίδης θα παίξει ποτέ στον Ολυμπιακό. Άσε που θεωρώ τους συγκεκριμένους πιο χρήσιμους και καλούς από πολλούς που έχουμε.

Αλλά από τη στιγμή που λες πως θα κάνεις όλες τις διορθωτικές κινήσεις, έχεις κάνει τα κουμάντα σου από Μάρτιο ήδη (έχεις καθαρίσει πρωτάθλημα και κάνεις σχεδιασμό υποτίθεται), έχεις φάει και ένα τόνο βρισίδια, είναι δυνατόν να μην κάνεις ρούπι; να μην έχει πάρει ο κώλος σου φωτιά;

Δεν λέω να πας και να σκάσεις χρήματα πολλά, θα το θεωρούσα προκλητικό για το οικονομικό περιβάλλον που έχεις.

Αλλά διάολε, τι στο λύκο τους πληρώνεις τόσους σκάουτερ; Τι στο λύκο τον πηρες το γαμοΜίτσελ; Τι στο λύκο πήρες τόσους διευθυντές ακαδημιών, υποδομών, αθλητικού τμήματος και αρχικωλογλείφτες;

Από ΕΝΑ γαμημένο παίκτη να έφερνε ο καθένας τους με λίγα χρήματα ταλέντο έφτιαχνες ενδεκάδα.
Δεν έχω πρόβλημα να μη θες να ρίξεις χρήμα/ βγες και πες το όμως. Και κάνε κινήσεις που να δείχνουνε πως έχεις άλλο πλάνο.

Εδώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ.
μπραβο ρε μαγκα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Το να παιζει μια ομαδα τσου λου δεν λεει στην ουσια τιποτα εκτος κι αν η ομαδα παει τρενο. Με την ιδια λογικη λοιπον καποιος παικτης θα προτιμουσε να παει ΑΠΟΕΛ με Τα ιδια χρηματα αντι να παει Μπετις επειδη θα παιξει τσουλου.
Ο καθε παικτης ζυγιζει τρια πραγματα στην αποφαση σε ποια ομαδα να παει.
1. Το χρημα
2. Τις προοπτικες
3. Τις συνθηκες εργασιας
Ας αφησουμε το χρημα στην μπαντα, αυτο δεν του το εσκασε ο χοντρος, για τον οποιονδηποτε λογο.
Τι προοπτικες δινει ο Ολυμπιακος; Ποσα ματια θα τον δουν εδω και ποσα στην Μπετις; Ακομα και στο τσουλου να τονδουν, ανπατωσει ο Ολυμπιακος για 6 ματς, θα τον φανε οι ρεγγες. Στην Μπετις εχει 40 ματς να δειξει ολοκληρωμενο προσωπο. Το ελλ. Πρωταθλημα δεν το βλεπει κανεις σοβαρα.
Για τις συνθηκες εργασιας .... Δεν ειναι μονο η ομαδα αλλα και το πρωταθλμα. Ειναι και η χωρα.
Η Μπετις ειναι μια χαρα επιλογη ασχετως χρηματων χωρις ουσιαστικο ρισκο και με προοπτικη για μετα.
Ο Ολυμπιακος αν μη τι αλλο ειναι ρισκο που αν δεν εχει δελεαρ οικονομικο που να κανει υπερβαση, δυσκολα το παιρνει ο παικτης αυτη την περιοδο.

Δεν λέει τίποτα το τσου λου; Σοβαρολογείς τώρα; Καταρχήν ο ολυμπιακός είναι σίγουρα στους ομίλους εν αντιθέσει με το αποέλ. Οπότε άκυρο αυτό που 'πες, πάμε παρακάτω.
Δε σου πα ότι θα προτιμήσει το τσουλου επειδή του αρέσει ο ύμνος της διοργάνωσης, ούτε το χρώμα του σεντονιού. Τσουλου σημαίνει αυτομάτως παραπάνω απολαβές, κι όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο περισσότερα μάτια θα τον δουν στο τσουλου παρά στη μπέτις. Να σου θυμίσω τον Τουρέ μήπως;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δεν λέει τίποτα το τσου λου; Σοβαρολογείς τώρα; Καταρχήν ο ολυμπιακός είναι σίγουρα στους ομίλους εν αντιθέσει με το αποέλ. Οπότε άκυρο αυτό που 'πες, πάμε παρακάτω.
Δε σου πα ότι θα προτιμήσει το τσουλου επειδή του αρέσει ο ύμνος της διοργάνωσης, ούτε το χρώμα του σεντονιού. Τσουλου σημαίνει αυτομάτως παραπάνω απολαβές, κι όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο περισσότερα μάτια θα τον δουν στο τσουλου παρά στη μπέτις. Να σου θυμίσω τον Τουρέ μήπως;

πιο πολλά μάτια αλλά λιγότερες φορές... ενώ στην πριμέρα λιγότερα μάτια αλλά πολύ περισσότερες φορές!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
πιο πολλά μάτια αλλά λιγότερες φορές... ενώ στην πριμέρα λιγότερα μάτια αλλά πολύ περισσότερες φορές!!!

Τύπε, άμα αξίζει, ακόμα κι έναν αγώνα να παίξει στο τσουλου θα τον δουν αυτοί που πρέπει να τον δουν.
Φέτος στη μπέτις έβγαλε μάτια ο μπενατ. Πού κατέληξε; Στη... μπιλμπάο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Τύπε, άμα αξίζει, ακόμα κι έναν αγώνα να παίξει στο τσουλου θα τον δουν αυτοί που πρέπει να τον δουν.
Φέτος στη μπέτις έβγαλε μάτια ο μπενατ. Πού κατέληξε; Στη... μπιλμπάο

και λοιπόν;
αν είσαι μέσα στο περιβάλλον της πριμέρα έχει κάποιος παίκτης περισσότερα περιθώρια εξέλιξης και μιας μελλοντικής μεταγραφής...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοίτα, ο Ολαϊτάν και ο Ντεβιτσέντι είναι καλοί παίκτες.
Και δεν έχω πειστεί πως ο Φετφατζίδης θα παίξει ποτέ στον Ολυμπιακό. Άσε που θεωρώ τους συγκεκριμένους πιο χρήσιμους και καλούς από πολλούς που έχουμε.

Αλλά από τη στιγμή που λες πως θα κάνεις όλες τις διορθωτικές κινήσεις, έχεις κάνει τα κουμάντα σου από Μάρτιο ήδη (έχεις καθαρίσει πρωτάθλημα και κάνεις σχεδιασμό υποτίθεται), έχεις φάει και ένα τόνο βρισίδια, είναι δυνατόν να μην κάνεις ρούπι; να μην έχει πάρει ο κώλος σου φωτιά;

Δεν λέω να πας και να σκάσεις χρήματα πολλά, θα το θεωρούσα προκλητικό για το οικονομικό περιβάλλον που έχεις.

Αλλά διάολε, τι στο λύκο τους πληρώνεις τόσους σκάουτερ; Τι στο λύκο τον πηρες το γαμοΜίτσελ; Τι στο λύκο πήρες τόσους διευθυντές ακαδημιών, υποδομών, αθλητικού τμήματος και αρχικωλογλείφτες;

Από ΕΝΑ γαμημένο παίκτη να έφερνε ο καθένας τους με λίγα χρήματα ταλέντο έφτιαχνες ενδεκάδα.
Δεν έχω πρόβλημα να μη θες να ρίξεις χρήμα/ βγες και πες το όμως. Και κάνε κινήσεις που να δείχνουνε πως έχεις άλλο πλάνο.

Εδώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ.
εισαι αρρωστος...εχειςπιει κατι που σε οδηγει σε παραληρημα...μονος σου πρωτα α9ναφερεις διοικητικες κινησεις ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ...
Αφου λοιπον αναφερεις αυτες τις κινησεις (σκαουτερ,ακαδημιες κλπ κλπ ) πρωτα μετα ο ιδιος αναφερεις πως ΔΕΝ υπαρχει πλανο....
Ε ννοεις μαλλον αν μποορω να σε ερμηνευσω σωστα  οτι ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ?εννοεις κατι αλλο?
Γγιατι ααγαπημενε μου συνομιληητη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΝΟ ΚΑΙ Ο8ΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΚΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΚΔΗΜΙΩΝ...
Ηηρεμησε και αποφασισε τι εννοεις...
Ξαναλεω για να μηξ υπαρχουν παρεξηγησεις...
Αλλο ειναι να εχω η να μην εχω πλανο και αλλο ΝΑ ΕΧΩ πλανο αλλα γιια τον Α η Β λογο αυτο να μην ακκολουθειται η να μην εχεει τα αναμενομενα αποτελεσματα....
ΠΛΑΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
εισαι αρρωστος...εχειςπιει κατι που σε οδηγει σε παραληρημα...μονος σου πρωτα α9ναφερεις διοικητικες κινησεις ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ...
Αφου λοιπον αναφερεις αυτες τις κινησεις (σκαουτερ,ακαδημιες κλπ κλπ ) πρωτα μετα ο ιδιος αναφερεις πως ΔΕΝ υπαρχει πλανο....
Ε ννοεις μαλλον αν μποορω να σε ερμηνευσω σωστα  οτι ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ?εννοεις κατι αλλο?
Γγιατι ααγαπημενε μου συνομιληητη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΝΟ ΚΑΙ Ο8ΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΚΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΚΔΗΜΙΩΝ...
Ηηρεμησε και αποφασισε τι εννοεις...
Ξαναλεω για να μηξ υπαρχουν παρεξηγησεις...
Αλλο ειναι να εχω η να μην εχω πλανο και αλλο ΝΑ ΕΧΩ πλανο αλλα γιια τον Α η Β λογο αυτο να μην ακκολουθειται η να μην εχεει τα αναμενομενα αποτελεσματα....
ΠΛΑΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ;)
φιλος πρεπει να φυγω,θα σου απαντησω εγω αν υπαρχει πλανο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ότι θέλετε διαβάζετε ώρες ώρες
πάρτο πάλι από την αρχή κι εσύ.
για να έχει κάποιος παραπάνω απολαβές πρέπει να του τις δίνει η ομάδα. Είπαμε, το (1) ξεχάστε το , δε τα δίνει ο χοντρός, χωνέψτε το. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, αφού δεν τα δίνει.
Μιλάμε για την περίπτωση που η οικονομική προσφορά είναι περίπου ίδια, γιατί αν υποθέσουμε πως ο Ολυμπιακός δίνει και παραπάνω χρήματα και ο παίκτης πάλι δεν έρχεται, τότε έχεις ακόμα πιο αδύναμο επιχείρημα.

Τον ΑΠΟΕΛ τον έφερα σαν παράδειγμα, βάλε όποια μικρή ή μικρομεσαία ομάδα από μικρού βεληνεκούς πρωτάθλημα θες.
Νομίζω πως σαν το δικό μας δεν θα βρεις, όλα πιο προηγμένα είναι (κάτι που αποδεικνύει τα λεγόμενά μου)
Θες να μιλήσουμε και για τον Τουρέ; Για πες μου με τι χρήματα ήρθε και πόσο έκατσε. ποιος τον ήξερε άραγε όταν ήρθε; Και η μάνα του ξεχασμένο τον είχε.

Τι μου λες τώρα; ΜΑΚΑΡΙ να είχε σκάουτερ και να έφερνε κι άλλους Τουρέ και να τους μοσχοπουλούσε σε 1-2 χρονάκια.
Αλλά σκάουτερ έχει, παίκτες δεν φέρνουνε.
Μη λέτε χαζομάρες. Το ξαναλέω. Το τσουλού προσφέρει σε ένα παίκτη ΜΟΝΟ όταν η ομάδα πάει καλά, αλλιώς φαίνεται για 6 παίγνια σε μια ομάδα που δεν τον διαφημίζει.

Ε, για λεφτά δεν θα έρθει, για το ωραίο πρωτάθλημα που θα παίξει 40 παιχνίδια δυνατά και άμα πάει καλά θα τον προσέξει καμιά άλλη ομάδα δεν θα έρθει, για το τσουλού είναι ρίσκο, ε, τι σκατά θα έρθει να κάνει στον Ολυμπιακό εφόσον έχει πρόταση από ομάδα ισπανική που τουλάχιστον ξέρει πως εφόσον πάει καλά θα τον δουνε και καμιά εικοσαριά μάτια παραπάνω;

Ρε ξεκολλάτε.
ΜΟΝΟ λαβράκια φρέσκιας εσοδείας.
Αλλά ούτε για αυτό δεν έχει πλάνο.

Σε 3 μήνες έπρεπε να τους είχε καπαρώσει ΟΛΟΥΣ αυτούς και να τους έχει φέρει από αρχές Ιούνη. Καθόμαστε και συζητάμε τώρα Ιούλιο μήνα με ποιους συζητάει.
Μακάρι να ξαστεριάσει το κεφάλι του και να αλλάξει ρότα του Μαρινάκη, αλλά δεν δείχνει τέτοια σημάδια. Και τώρα και να αλλάξει ρότα πρέπει να τα σκάσει. Άργησε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.303
Πόντοι
5.006
ότι θέλετε διαβάζετε ώρες ώρες
πάρτο πάλι από την αρχή κι εσύ.
για να έχει κάποιος παραπάνω απολαβές πρέπει να του τις δίνει η ομάδα. Είπαμε, το (1) ξεχάστε το , δε τα δίνει ο χοντρός, χωνέψτε το. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, αφού δεν τα δίνει.
Μιλάμε για την περίπτωση που η οικονομική προσφορά είναι περίπου ίδια, γιατί αν υποθέσουμε πως ο Ολυμπιακός δίνει και παραπάνω χρήματα και ο παίκτης πάλι δεν έρχεται, τότε έχεις ακόμα πιο αδύναμο επιχείρημα.

Τον ΑΠΟΕΛ τον έφερα σαν παράδειγμα, βάλε όποια μικρή ή μικρομεσαία ομάδα από μικρού βεληνεκούς πρωτάθλημα θες.
Νομίζω πως σαν το δικό μας δεν θα βρεις, όλα πιο προηγμένα είναι (κάτι που αποδεικνύει τα λεγόμενά μου)
Θες να μιλήσουμε και για τον Τουρέ; Για πες μου με τι χρήματα ήρθε και πόσο έκατσε. ποιος τον ήξερε άραγε όταν ήρθε; Και η μάνα του ξεχασμένο τον είχε.

Τι μου λες τώρα; ΜΑΚΑΡΙ να είχε σκάουτερ και να έφερνε κι άλλους Τουρέ και να τους μοσχοπουλούσε σε 1-2 χρονάκια.
Αλλά σκάουτερ έχει, παίκτες δεν φέρνουνε.
Μη λέτε χαζομάρες. Το ξαναλέω. Το τσουλού προσφέρει σε ένα παίκτη ΜΟΝΟ όταν η ομάδα πάει καλά, αλλιώς φαίνεται για 6 παίγνια σε μια ομάδα που δεν τον διαφημίζει.

Ε, για λεφτά δεν θα έρθει, για το ωραίο πρωτάθλημα που θα παίξει 40 παιχνίδια δυνατά και άμα πάει καλά θα τον προσέξει καμιά άλλη ομάδα δεν θα έρθει, για το τσουλού είναι ρίσκο, ε, τι σκατά θα έρθει να κάνει στον Ολυμπιακό εφόσον έχει πρόταση από ομάδα ισπανική που τουλάχιστον ξέρει πως εφόσον πάει καλά θα τον δουνε και καμιά εικοσαριά μάτια παραπάνω;

Ρε ξεκολλάτε.
ΜΟΝΟ λαβράκια φρέσκιας εσοδείας.
Αλλά ούτε για αυτό δεν έχει πλάνο.

Σε 3 μήνες έπρεπε να τους είχε καπαρώσει ΟΛΟΥΣ αυτούς και να τους έχει φέρει από αρχές Ιούνη. Καθόμαστε και συζητάμε τώρα Ιούλιο μήνα με ποιους συζητάει.
Μακάρι να ξαστεριάσει το κεφάλι του και να αλλάξει ρότα του Μαρινάκη, αλλά δεν δείχνει τέτοια σημάδια. Και τώρα και να αλλάξει ρότα πρέπει να τα σκάσει. Άργησε.
θελοντασ και μη θα βαλει μερικα λεφτα επειδη βγαινουν και τα διαρκειασ δεν εχει αλλη επιλογη γιατι θα παει να βλεπει μονοσ του την ομαδα!πιστευω ο αμαλφιτανο θα ειναι ο πρωτοσ και θα ακολουθησει ενα πιο μεγαλο ονομα!καρεμπε και ισα δεν ερχονται χωρισ ενα συγκεκριμενο μπατζετ που νομιζω θα ειναι τησ ταξεωσ τον δεκα εκατομυριων! ειδομεν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom