Δεν λέει τίποτα το τσου λου; Σοβαρολογείς τώρα; Καταρχήν ο ολυμπιακός είναι σίγουρα στους ομίλους εν αντιθέσει με το αποέλ. Οπότε άκυρο αυτό που 'πες, πάμε παρακάτω.
Δε σου πα ότι θα προτιμήσει το τσουλου επειδή του αρέσει ο ύμνος της διοργάνωσης, ούτε το χρώμα του σεντονιού. Τσουλου σημαίνει αυτομάτως παραπάνω απολαβές, κι όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο περισσότερα μάτια θα τον δουν στο τσουλου παρά στη μπέτις. Να σου θυμίσω τον Τουρέ μήπως;
ότι θέλετε διαβάζετε ώρες ώρες
πάρτο πάλι από την αρχή κι εσύ.
για να έχει κάποιος παραπάνω απολαβές πρέπει να του τις δίνει η ομάδα. Είπαμε, το (1) ξεχάστε το , δε τα δίνει ο χοντρός, χωνέψτε το. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, αφού δεν τα δίνει.
Μιλάμε για την περίπτωση που η οικονομική προσφορά είναι περίπου ίδια, γιατί αν υποθέσουμε πως ο Ολυμπιακός δίνει και παραπάνω χρήματα και ο παίκτης πάλι δεν έρχεται, τότε έχεις ακόμα πιο αδύναμο επιχείρημα.
Τον ΑΠΟΕΛ τον έφερα σαν παράδειγμα, βάλε όποια μικρή ή μικρομεσαία ομάδα από μικρού βεληνεκούς πρωτάθλημα θες.
Νομίζω πως σαν το δικό μας δεν θα βρεις, όλα πιο προηγμένα είναι (κάτι που αποδεικνύει τα λεγόμενά μου)
Θες να μιλήσουμε και για τον Τουρέ; Για πες μου με τι χρήματα ήρθε και πόσο έκατσε. ποιος τον ήξερε άραγε όταν ήρθε; Και η μάνα του ξεχασμένο τον είχε.
Τι μου λες τώρα; ΜΑΚΑΡΙ να είχε σκάουτερ και να έφερνε κι άλλους Τουρέ και να τους μοσχοπουλούσε σε 1-2 χρονάκια.
Αλλά σκάουτερ έχει, παίκτες δεν φέρνουνε.
Μη λέτε χαζομάρες. Το ξαναλέω. Το τσουλού προσφέρει σε ένα παίκτη ΜΟΝΟ όταν η ομάδα πάει καλά, αλλιώς φαίνεται για 6 παίγνια σε μια ομάδα που δεν τον διαφημίζει.
Ε, για λεφτά δεν θα έρθει, για το ωραίο πρωτάθλημα που θα παίξει 40 παιχνίδια δυνατά και άμα πάει καλά θα τον προσέξει καμιά άλλη ομάδα δεν θα έρθει, για το τσουλού είναι ρίσκο, ε, τι σκατά θα έρθει να κάνει στον Ολυμπιακό εφόσον έχει πρόταση από ομάδα ισπανική που τουλάχιστον ξέρει πως εφόσον πάει καλά θα τον δουνε και καμιά εικοσαριά μάτια παραπάνω;
Ρε ξεκολλάτε.
ΜΟΝΟ λαβράκια φρέσκιας εσοδείας.
Αλλά ούτε για αυτό δεν έχει πλάνο.
Σε 3 μήνες έπρεπε να τους είχε καπαρώσει ΟΛΟΥΣ αυτούς και να τους έχει φέρει από αρχές Ιούνη. Καθόμαστε και συζητάμε τώρα Ιούλιο μήνα με ποιους συζητάει.
Μακάρι να ξαστεριάσει το κεφάλι του και να αλλάξει ρότα του Μαρινάκη, αλλά δεν δείχνει τέτοια σημάδια. Και τώρα και να αλλάξει ρότα πρέπει να τα σκάσει. Άργησε.