Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καταλαβαινω πως πανω απο ολα ειναι τα λεφτα αλλα προεδρε εχεις ηδη βγαλει αρκετα δωσε και λιγα για την ομαδα, αν και εχω ενα προαισθημα οτι ο μαρινακης το πολυ σε δυο χρονια θα ειναι παρελθον

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Χωρίς να τους αντικαταστήσει με άλλους ισάξιους.

Και ντόπια παλτά που παρουσιάστηκαν σαν παιχταράδες.
Πόσα χρόνια χρειάζονται για αμυντικό χαφ;

Ακόμα πέρισυ  ο ίδιος είχε πει οτι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε  προονητή απο την Ισπανία γιατί αυτό  το στυλ παιγνιδιού ταιριάζει στον Ολυμπιακό, τελικά είδαμε τι έγινε.
Ακόμα δήλωσε οτι έγιναν λάθη και θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει.Μέχρι τώρα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.Περιμένουμε...
συμφωναμε παιχταρα  μου,αιντε να δουμε ποσο θα περιμενουμε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τα σαπακια που εχουμε φέρει εμεις δεν τα εχει φερει ποτε αλλη ομαδα,δεν μπορω να καταλαβω την λογικη τους..εχεις φετφατζιδη βλαχοδημο κλπ και πας και μου φερνεις και αλλους ακομα χειροτερους απο αυτους οπως ολαιταν και ντε βισεντι τι να τους κανουμε;;;και θες να δώσεις δανεικο τον φετφατζιδη που για μενα επρεπε να ειχε παρει παραπανω ευκαιριες..ο βλαχοδημος πηρε καποιες ευκαιριες λογω συγκηριων αλλα δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο,ισως αμα πανε εξωτερικο και συγκεκριμενα γερμανια κανουν κατι παραπανω απο απο οτι εκαναν εδω..καθε χρονο τα ιδια 15 μεταγραφες 5 αποδεσμευσεις..και απο τις 15 μεταγραφες μονο 2 θα παιξουν βασικοι και δεν ειναι θεμα οτι δοκιμαστηκαν και δεν εκαναν αποκτηθηκαν και δεν επαιξαν ουτε σε προπονηση..φτασαμε ιουλη και ασχολουμασταν επι ενα μηνα με καποιον βερδου που τον παρουσιαζαν οι φυλλαδες για κανα παικταρα,ενας καλος παικτης ειναι τιποτα παραπανω διακριθηκε σε μια απο τις πιο κακες χρονιες της εσπανιολ στα 30 του..Οσον αφορα τον Μιτσελ τωρα,εγω βλεπω να μην προλαβαινει την παρελαση ο ανθρωπος δεν εχει καθολου νευρο δεν πας πουθενα ετσι..θα μου πεις ο προηγουμενος ειχε; οχι αλλα σου εκανε διπλο στην ευρωπη και γενικα στην ευρωπη πηγε καλα μιας και ειμασταν σε δυσκολο ομιλο γιατι η μονπολιε ηταν απο τις χειροτερες που θα μπορουσαν να μας τυχουν απο το τεταρτο γκρουπ,μονο στο πρωτο ματς δεν παιξαμε καλα στο τσου λου και στην ελλαδα ειμασταν αηττητοι.Συνοψιζοντας δωσε λεφτα για παικτες παλιο χοντρε οπως κανουν οι σοβαρες ομαδες αλλιως αμα σταξει λεφτα ο ιβαν μπορει να χασουμε μεχρι και το πρωταθλημα που λεει ο λογος,μεχρι η κασιμπαμπα πηρε τον μπαμπελ 26 χρονων ελευθερο δεν μπορουσες να τον παρεις;ηθελες ντε και καλα βερδου;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ελα μοικανε το γαμησ3ς...ειπαμε....συγκρινεις θρυλο με αποελ η ακκομα και με μπετις...ειπαμε αμα ηθελε ο χοντρος επαιρνε βερδου για πλακα...μην ακουω μαλακιες οτι προοτιμησε ....μπετις  :2funny:

Επισκέπτης
Ελα μοικανε το γαμησ3ς...ειπαμε....συγκρινεις θρυλο με αποελ η ακκομα και με μπετις...ειπαμε αμα ηθελε ο χοντρος επαιρνε βερδου για πλακα...μην ακουω μαλακιες οτι προοτιμησε ....μπετις  :2funny:

συμφωνώ φίλε ,θα λένε συνέχεια το παραμύθι και στο τέλος θα πάρουν ότι θα κυκλοφορεί ελεύθερο..........Στο μεταξύ θα πουλήσει και κάνα δύο τεμάχια να κονομήσει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα σαπακια που εχουμε φέρει εμεις δεν τα εχει φερει ποτε αλλη ομαδα,δεν μπορω να καταλαβω την λογικη τους..εχεις φετφατζιδη βλαχοδημο κλπ και πας και μου φερνεις και αλλους ακομα χειροτερους απο αυτους οπως ολαιταν και ντε βισεντι τι να τους κανουμε;;;και θες να δώσεις δανεικο τον φετφατζιδη που για μενα επρεπε να ειχε παρει παραπανω ευκαιριες..ο βλαχοδημος πηρε καποιες ευκαιριες λογω συγκηριων αλλα δεν εδειξε κατι το ιδιαιτερο,ισως αμα πανε εξωτερικο και συγκεκριμενα γερμανια κανουν κατι παραπανω απο απο οτι εκαναν εδω..καθε χρονο τα ιδια 15 μεταγραφες 5 αποδεσμευσεις..και απο τις 15 μεταγραφες μονο 2 θα παιξουν βασικοι και δεν ειναι θεμα οτι δοκιμαστηκαν και δεν εκαναν αποκτηθηκαν και δεν επαιξαν ουτε σε προπονηση..φτασαμε ιουλη και ασχολουμασταν επι ενα μηνα με καποιον βερδου που τον παρουσιαζαν οι φυλλαδες για κανα παικταρα,ενας καλος παικτης ειναι τιποτα παραπανω διακριθηκε σε μια απο τις πιο κακες χρονιες της εσπανιολ στα 30 του..Οσον αφορα τον Μιτσελ τωρα,εγω βλεπω να μην προλαβαινει την παρελαση ο ανθρωπος δεν εχει καθολου νευρο δεν πας πουθενα ετσι..θα μου πεις ο προηγουμενος ειχε; οχι αλλα σου εκανε διπλο στην ευρωπη και γενικα στην ευρωπη πηγε καλα μιας και ειμασταν σε δυσκολο ομιλο γιατι η μονπολιε ηταν απο τις χειροτερες που θα μπορουσαν να μας τυχουν απο το τεταρτο γκρουπ,μονο στο πρωτο ματς δεν παιξαμε καλα στο τσου λου και στην ελλαδα ειμασταν αηττητοι.Συνοψιζοντας δωσε λεφτα για παικτες παλιο χοντρε οπως κανουν οι σοβαρες ομαδες αλλιως αμα σταξει λεφτα ο ιβαν μπορει να χασουμε μεχρι και το πρωταθλημα που λεει ο λογος,μεχρι η κασιμπαμπα πηρε τον μπαμπελ 26 χρονων ελευθερο δεν μπορουσες να τον παρεις;ηθελες ντε και καλα βερδου;
1. και φέτος στο πρώτο ματς θα σερνόμαστε - θα το δεις.Έχουμε φτάσει Ιούλιο και ακόμα δεν ξέρουμε με ποιους παίκτες θα κάνουμε ενδεκάδα. Αυτό για μια ομάδα που πήρε νέο προπονητή το ΓΕΝΑΡΗ με την επικοινωνιακή λογική πως τον παίρνουμε νωρίς για να κάνουμε τα πλάνα μας νωρίς, με το πρωτάθλημα τελειωμένο από το ΜΑΡΤΗ και με ένα σκασμό σκάουτερ και αρχίδια καπαμά που γυρνοβολάνε παντού και καλά για να ανακαλύψουνε ταλέντα, ..... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

και ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ
ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ

Υποψην πως αυτή είναι η δεύτερη χρονια που πάει έτσι. Και υπόψην πως την πρώτη χρονιά που ήρθε ο Μαρινάκης, χωρίς να είναι στα πράγματα από πριν, καθάρισε μέσα σε 1 μήνα φέρνοντας προπονητή ΚΑΙ παίκτες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1. και φέτος στο πρώτο ματς θα σερνόμαστε - θα το δεις.Έχουμε φτάσει Ιούλιο και ακόμα δεν ξέρουμε με ποιους παίκτες θα κάνουμε ενδεκάδα. Αυτό για μια ομάδα που πήρε νέο προπονητή το ΓΕΝΑΡΗ με την επικοινωνιακή λογική πως τον παίρνουμε νωρίς για να κάνουμε τα πλάνα μας νωρίς, με το πρωτάθλημα τελειωμένο από το ΜΑΡΤΗ και με ένα σκασμό σκάουτερ και αρχίδια καπαμά που γυρνοβολάνε παντού και καλά για να ανακαλύψουνε ταλέντα, ..... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

και ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ
ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ

Υποψην πως αυτή είναι η δεύτερη χρονια που πάει έτσι. Και υπόψην πως την πρώτη χρονιά που ήρθε ο Μαρινάκης, χωρίς να είναι στα πράγματα από πριν, καθάρισε μέσα σε 1 μήνα φέρνοντας προπονητή ΚΑΙ παίκτες.
θα βγει ο σάββας και θα μας πει αχαριστους παλι τυπε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξαναδιάβασε το ποστ μου και άνοιξε τα ματάκια σου.
το άμα ήθελε ο χοντρός πάει στο νούμερο (1) που σημαίνει το χρήμα.
Αυτό συμφωνήσαμε πως δεν το έδωσε. Αλλά άμα το έδινε και ερχόταν για αυτό το λόγο ο Βερδού και ο κάθε Βερδού, τότε δεν υπάρχει συζήτηση για ποιο λόγο θα ερχότανε. ΔΕΝ θα ερχότανε για την ομάδα αλλά για το χρήμα.

Επιβεβαιώνεις δηλαδή αυτό που σου λέω.
ΔΕΝ έχεις ομάδα που να θέλει να έρθει ο άλλος επειδή απλά παίζεις στο τσουλου. Έχεις ομάδα που αυτό μετράει ΜΟΝΟ άμα του στρώσεις ένα σκασμό λεφτά, οπότε θα προτιμησει εσένα από μία ίδιου βεληνεκούς άλλη ομάδα ελέω τσουλου.
Αλλιώς η Μπέτις είναι προτιμότερη.

Ξαναδιάβασε το ποστ μου και θα καταλάβεις εφόσον βγάλεις τα γκάουκα κόκκινα γιαλάκια. Κι εμένα με χαλάει αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα βγει ο σάββας και θα μας πει αχαριστους παλι τυπε
κοίτα, ο Ολαϊτάν και ο Ντεβιτσέντι είναι καλοί παίκτες.
Και δεν έχω πειστεί πως ο Φετφατζίδης θα παίξει ποτέ στον Ολυμπιακό. Άσε που θεωρώ τους συγκεκριμένους πιο χρήσιμους και καλούς από πολλούς που έχουμε.

Αλλά από τη στιγμή που λες πως θα κάνεις όλες τις διορθωτικές κινήσεις, έχεις κάνει τα κουμάντα σου από Μάρτιο ήδη (έχεις καθαρίσει πρωτάθλημα και κάνεις σχεδιασμό υποτίθεται), έχεις φάει και ένα τόνο βρισίδια, είναι δυνατόν να μην κάνεις ρούπι; να μην έχει πάρει ο κώλος σου φωτιά;

Δεν λέω να πας και να σκάσεις χρήματα πολλά, θα το θεωρούσα προκλητικό για το οικονομικό περιβάλλον που έχεις.

Αλλά διάολε, τι στο λύκο τους πληρώνεις τόσους σκάουτερ; Τι στο λύκο τον πηρες το γαμοΜίτσελ; Τι στο λύκο πήρες τόσους διευθυντές ακαδημιών, υποδομών, αθλητικού τμήματος και αρχικωλογλείφτες;

Από ΕΝΑ γαμημένο παίκτη να έφερνε ο καθένας τους με λίγα χρήματα ταλέντο έφτιαχνες ενδεκάδα.
Δεν έχω πρόβλημα να μη θες να ρίξεις χρήμα/ βγες και πες το όμως. Και κάνε κινήσεις που να δείχνουνε πως έχεις άλλο πλάνο.

Εδώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
4053802788_2c8e66dcf2_z.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι ΟΦΗ αλλά μ ενα νεφρό απο μεταμόσχευση ρε πούστη μου? Μακάρι να ειναι καλά το παλικάρι και να ζησει χίλια χρόνια αλλά γιατί να συνεχίσει? Για τα λεφτά? Η για τη γαμημένη τη φιλοδοξία?
Αστοχη απόφαση κατά τη γνώμη μου(Μαλλον τα smarties καταστρέφουν και το μυαλό μαζί με τα υπόλοιπα οργανα)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ναι ΟΦΗ αλλά μ ενα νεφρό απο μεταμόσχευση ρε πούστη μου? Μακάρι να ειναι καλά το παλικάρι και να ζησει χίλια χρόνια αλλά γιατί να συνεχίσει? Για τα λεφτά? Η για τη γαμημένη τη φιλοδοξία?
Αστοχη απόφαση κατά τη γνώμη μου(Μαλλον τα smarties καταστρέφουν και το μυαλό μαζί με τα υπόλοιπα οργανα)
ποια λεφτα? ο οφη δεν εχει να πληρωσει για φανελες... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom