Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το μονο πλανο που εχει ο θρυλος ειναι πως θα να μην βαλει χρημα απο την τσεπη του ο βαγγελας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, καθώς οι οικονομικές του απαιτήσεις κρίνονται υπερβολικές από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε εισηγηθεί την παραμονή του Γεωργιανού σέντερ στο λιμάνι, αρκεί να ζητούσε ένα φυσιολογικό ποσό για ανανέωση.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο, ο Σερμαντίνι ζήτησε 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ποσό που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός, οπότε αυτή τη στιγμή ο Γεωργιανός δείχνει να βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας.

ΜΠΟΥΛΟ :birdman:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.222
Πόντοι
5.006
ρε φιλαράκι, μακάρι
εγώ αυτό που βλέπω είναι πως δεν υπάρχει πλάνο, αυτό βλέπω αυτό λέω.
Δεν είμαι πια 10 χρονών να κοιτάω τις εφημερίδες ονόματα.
Είτε ο Μαρινάκης δεν έχει πλάνο (το πιθανότερο) είτε ο Μίτσελ (οπότε πάλι είναι λάθος του Μαρινάκη). Δεν μπορεί να φτάνουμε Ιούλη ενώ έχουμε πάρει πρωτάθλημα από το Μάρτη.

Πιστεύεις πως εγώ δεν θέλω να έχουμε καλή ομάδα; Αλλά αυτό το αχταρμά ασκέρ το βαρέθηκα.
ουτε και γω ειμαι 10 χρονων και εχεισ εν μερει δικαιο γιατι καθε καλοκαιρι στο ιδιο εργο θεατεσ!αλλα θελω να πιστευω επειδη στενευουν τα περιθωρια και για να μην εχουμε τα ιδια ξεφτιλικια οπωσ με τη λεβαντε νομιζω εστω και αργα θα το ισιωσει το πραγμα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ουτε και γω ειμαι 10 χρονων και εχεισ εν μερει δικαιο γιατι καθε καλοκαιρι στο ιδιο εργο θεατεσ!αλλα θελω να πιστευω επειδη στενευουν τα περιθωρια και για να μην εχουμε τα ιδια ξεφτιλικια οπωσ με τη λεβαντε νομιζω εστω και αργα θα το ισιωσει το πραγμα!
Γιατι το λες αυτο φιλε;Ας ωψεται η διαιτησια και οι δημοσιογραφοι,αλλιως θα περναγε ανετα την Λεβαντε.Αφου ο γαυρος θα ηταν ανετα στους 4 πρωτους της Πριμερα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γιατι το λες αυτο φιλε;Ας ωψεται η διαιτησια και οι δημοσιογραφοι,αλλιως θα περναγε ανετα την Λεβαντε.Αφου ο γαυρος θα ηταν ανετα στους 4 πρωτους της Πριμερα.
απο το τελος

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
δεν ξερω τι θα γινει με τον χαινς αλλα πηραμε σκουροχρωμο αγορι απ το ρεθυμνο που ειναι και τραγουδισταρας.οσον αφορα το πλανο του χοντρου(λεμε και κανα αστειο)τα σπαει,ακαδημιες που δεν βγαζουν παιχτες,σκαουτερ που ειτε προτεινουν σαπακια ειτε παιχταραδες που δεν τους πληρωνεις για να ρθουν,πουλας η δεν κρατας οτι καλυτερο εχεις και το αντικαθιστας με χειροτερους παιχτες.για να μην το ζαλιζουμε η χρονια  ειναι κομβικη για τον χοντρο.εμεις θα ειμαστε εκει οπως παντα για τον θρυλο μας,υπαλληλοι και γλειφτες δεν ειμασταν ουτε θα γινουμε ποτε.ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.222
Πόντοι
5.006
εγω ειπα καποια πραγματα που θελω να πιστευω για την
ομαδα μου!τωρα εσυ φιλαρακι τισ εξυπναδεσ σου  για σενα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δεν ξερω τι θα γινει με τον χαινς αλλα πηραμε σκουροχρωμο αγορι απ το ρεθυμνο που ειναι και τραγουδισταρας.οσον αφορα το πλανο του χοντρου(λεμε και κανα αστειο)τα σπαει,ακαδημιες που δεν βγαζουν παιχτες,σκαουτερ που ειτε προτεινουν σαπακια ειτε παιχταραδες που δεν τους πληρωνεις για να ρθουν,πουλας η δεν κρατας οτι καλυτερο εχεις και το αντικαθιστας με χειροτερους παιχτες.για να μην το ζαλιζουμε η χρονια  ειναι κομβικη για τον χοντρο.εμεις θα ειμαστε εκει οπως παντα για τον θρυλο μας,υπαλληλοι και γλειφτες δεν ειμασταν ουτε θα γινουμε ποτε.ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ
έτσι  :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω ειπα καποια πραγματα που θελω να πιστευω για την
ομαδα μου!τωρα εσυ φιλαρακι τισ εξυπναδεσ σου  για σενα
Δεν ειναι δικες μου εξυπναδες τυπε,εχουν ειπωθει απο εσας αυτα  :grin:
Οχι απο εσενα συγκεκριμενα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Οριστικό: ο Χάινς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει απαντήσει επίσημα στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ, αλλά ο ίδιος ο παίκτης υπογράμμισε πως αποδέχθηκε την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
"Τώρα, που είναι και επίσημο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα δύο χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό", ήταν το σχόλιο του Κάιλ Χάινς.
Η προσφορά των Ρώσων είναι ύψους 2.500.000 εκατομμυρίων δολαρίων για διετή συνεργασία, ενώ αυτή του Ολυμπιακού έφτανε για το ίδιο διάστημα τα 2.200.000 δολάρια μαζί με τα μπόνους

απο redplanet

τελικά είναι αστεία η οικονομική διαφορά για την οποία ο Hines "πούλησε" τον γαύρο
μπορεί πριν κανά μήνα να έλεγε ότι το χρήμα δεν είναι το πιο σημαντικό στη ζωή
αλλά συνήθως όσοι λένε παχιά λόγια είναι απ΄τα πιο χρηματολάγνα άτομα...κάτι σαν
τους κομμουνιστές ένα πράμα  :2funny:  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κλείνει τον Βάις για αντι-Μιραλάς ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πάρει έναν άκρως ταλαντούχο ποδοσφαιριστή για τα πλάγια της επίθεσης, αφού μιλάει με τον 24χρονο, Βλάντιμιρ Βάις. Έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. "Θα ξεχάσετε τον Μιραλάς", λένε στον Πειραιά.

Ένα σπουδαίο ταλέντο αναμένεται να προστεθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας του Πειραιά.

Ο λόγος για τον 24χρονο Σλοβάκο, Βλάντιμιρ Βάις, που πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Αγωνίζεται στο άκρα της επίθεσης και το 2009 είχε πάρει μεταγραφή για την Μάντσεστερ Σίτι.

Με τη φανέλα των "πολιτών" είχε ελάχιστες συμμετοχές και τις περισσότερες χρονιές έπαιξε δανεικός. Το 2010 φόρεσε την φανέλα της Μπόλτον, έπειτα πήγε στην Ρέιντζερς, ενώ το 2011-12 αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Εσπανιόλ.

Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην Serie A με την Πεσκάρα, όμως ο υποβιβασμός της ομάδας τον έφερε στην πόρτα της εξόδου. Αρκετές ομάδες της Ιταλίας ενδιαφέρθηκαν και ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν, όμως ο ίδιος προτιμά... Τσάμπιονς Λιγκ.

Για την ακρίβεια, ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα (είναι μάνατζερ μεταξύ άλλων και των Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Μάριο Μπαλοτέλι), επιθυμεί να αποκτήσει τα δικαιώματά του και να τον οδηγήσει σε ομάδα που θα παίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία ο Ολυμπιακός, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και είναι κοντά στο να αποκτήσει ένα μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Στον Πειραιά πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 24χρονου άσου και θεωρούν πως: "μπορεί να κάνει τον κόσμο, να ξεχάσει τον Μιραλάς"!

Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αρκετά προχωρημένο, ο Βάις είναι πολύ πιθανόν να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και τις επόμενες ημέρες (Παρασκευή ή Σάββατο) αναμένεται στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου η συμφωνία.

Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και ο γάμος όλα δείχνουν πως θα επιτευχθεί. Η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βάις είναι για τρία χρόνια και απομένουν λεπτομέρειες για να έρθει η ανακοίνωση μιας σημαντικής μεταγραφής για τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.222
Πόντοι
5.006
αμα αποκτηθουν και αμαλφιτανο και βαισ παει καλα το πραγμα! και ενα βαρβατο χαφ και κατι κανουμε! :thumbsup: :thumbsup:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οριστικό: ο Χάινς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει απαντήσει επίσημα στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ, αλλά ο ίδιος ο παίκτης υπογράμμισε πως αποδέχθηκε την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
"Τώρα, που είναι και επίσημο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα δύο χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό", ήταν το σχόλιο του Κάιλ Χάινς.
Η προσφορά των Ρώσων είναι ύψους 2.500.000 εκατομμυρίων δολαρίων για διετή συνεργασία, ενώ αυτή του Ολυμπιακού έφτανε για το ίδιο διάστημα τα 2.200.000 δολάρια μαζί με τα μπόνους

απο redplanet

τελικά είναι αστεία η οικονομική διαφορά για την οποία ο Hines "πούλησε" τον γαύρο
μπορεί πριν κανά μήνα να έλεγε ότι το χρήμα δεν είναι το πιο σημαντικό στη ζωή
αλλά συνήθως όσοι λένε παχιά λόγια είναι απ΄τα πιο χρηματολάγνα άτομα...κάτι σαν
τους κομμουνιστές ένα πράμα  :2funny:  ;)
τυπε εχεις δει σε τι συνθηκες αγωνιζονται στην ρωσια;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δυσκολα παντως ο βαις εχει καλα στοιχεια και καλη ηλικια
Ο Αμαλφιτανο ειναι πολυ καλος παιχτης και θα σας βοηθησει αν αποκτηθει.Αυτη ειναι η δυσκολη περιπτωση.ο Βαις ερχεται τρεχοντας.Ειναι ιδια περιπτωση με τον ουγγρο που ειχατε που ειχε παιξει και σε μας,που ειχε ερθει απο Λιβερπουλ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Αμαλφιτανο ειναι πολυ καλος παιχτης και θα σας βοηθησει αν αποκτηθει.Αυτη ειναι η δυσκολη περιπτωση.ο Βαις ερχεται τρεχοντας.Ειναι ιδια περιπτωση με τον ουγγρο που ειχατε που ειχε παιξει και σε μας,που ειχε ερθει απο Λιβερπουλ.
δύσκολα να ερθει αμαλφιτανο και βαις αυτο εννοω  ;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.222
Πόντοι
5.006
μπα δεν νομιζω ο ουγγροσ ειχε γυαλινα ποδια ειναι μια κλαση ανωτεροσ αυτοσ  φιλε!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.222
Πόντοι
5.006
και με πολλη παραπανω παραστασεισ ο αλλοσ επαιζε στη λιβερπουλ στο τσικο! :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom